Téma: Zene, csak zene ( és talán kép)
|
|
|
onogur |
Válasz | 2013. február 04. 18:54 | Sorszám: 50 |
Lehet, hogy visszatért, de ezzel a sebességgel használhatatlan. Erre nekem nincs türelmem.
|
|
|
|
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. december 19. 22:17 | Sorszám: 45 |
Megnéztem, tényleg: Giovanni és Andrea. Azt hiszem, csak Giovanni-tól tettem föl.
|
|
|
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
Válasz | 2012. december 14. 19:33 | Sorszám: 41 |
Két órás koncert még akkor is hosszú, ha Te adod. (Húú, ez túl hulottosra sikeredett! Bocs!) Ez meg nem. Javítok:
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
Válasz | 2012. december 14. 19:29 | Sorszám: 40 |
Csak a Scarlattitt láttam meg elsőre. Domenico ugrott be: no, ebből nem kérek! Aztán finomodott, hogy eu egy Sándor, nem Domonkos. Rákattintottam. Egy másfél órás úton ezt meg is hallgatnám, de itthon nem.
|
|
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. december 11. 19:41 | Sorszám: 37 |
Nem tudom. Azt se igen tudom, hogy pl. koncertfelvételek hogy kerülhetnek föl a hálóra. Ezek a "csatornák" tartoznak valakihez, aki valahogy hozzájutott a felvételekhez. Tán kéne olyan "valaki", aki "hozzájut" ennek a Hamar Lászlónak a felvételeihez, és fölrakja. A magyarság önmagában nem akadály .
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
Válasz | 2012. december 11. 17:55 | Sorszám: 36 |
Gyönyörű darab. Van vagy harminc éve, hogy először hallottam.
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
Válasz | 2012. december 11. 17:50 | Sorszám: 35 |
Egy Hamar Lászlótól miért nem keringenek ilyen felvételek? Csak nem azért, mert ő magyar?
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
Válasz | 2012. december 11. 17:42 | Sorszám: 34 |
Zenészt kérdezz, ne egy kényszer kontárt! Szerintem franszia romantikust játszik' egy álorgonán. Nem tudom, miért veri a klaiatúrát. Ha Bachnak ilyesféle hangszerelett volna, akkor nem fecsér el éveket Köthenben. 'kiderült, hogy mellé lőttem
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. december 11. 17:41 | Sorszám: 33 |
Én honnét tudjam, édes barátom? Nem én jelöltem ki a személyt, aki avassa, én csak találtam a jutyúbon. (Nekem is a játéka tetszett meg, a felvételen az életviteléből semmit nem látni.)
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
Válasz | 2012. december 11. 17:22 | Sorszám: 32 |
Anus Xarvér avatta?! Miért nem Karasszon Dezső, vagy a "szent suhanc"?Akkor maradjon Alföldi Roberta a Nemzeti Szinház igazgatója! A regisztrácói érdekesek. Nem szokványosak. (többször tetszenek, mint nem.) Itt láthatóan (hallhatóan) tobzódik a bőségben.
|
|
|
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2012. december 08. 16:45 | Sorszám: 28 |
A MÜPA orgonájának szólóhenversenyen való felavatásáról: url=http://www.youtube.com/watch?v=OL1oSGgrEuk&feature=share]Albinoni Adagio-ja Varnusz Xavérral[/url]
|
|
|