"..Aki keres, az általában talál, kedves Keresztkém." 1.) No, ezt az Ön "szájába rágták MÁSOK", MERT EZ "ÚGY ÁLTALÁBAN" NEM (!!!!) IGAZ! Pontosabban EZ SEM(!) IGAZ abban amit mond, sok egyéb lapidáris és olcsó EGYÉB KÖZHELY mellett. Úgy igaz, hogy: "AKI KERES AZ TALÁL--OTT, AHOL VAN "MIT" TALÁLNI!" AHOL NINCS, OTT NEM TALÁL Ő SEM! Hiába "keres" valaki akár az idők végezetéig,ahol nincs mit találni ott nem "talál" ő sem! Kivéteelt képez az az eset, amikor esetleg valóban "talál" valamit, ámde AZ NEM AZ, amit ő keres.Viszont olyannyira buta a szerencsélen hogyí becsapván önmagát elhitetei sajátmagával: ez az amit keresett. Ám ennél szánandóbb, szerencsétlenebb ámde nevetségesebb-kinevetnivalóbb nincs. Ez a BUTASÁG APOTEÓZISA--hogy úgy mondjam. 2.) Aki VALÓBAN ismer engem akár az Egyházamon belül is, az tudja rólam: NEKEM NEM LEHET--úgymond--a "SZÁJAMBA ADNI" SEMMIT!SEMMIT, DE SEMMIT!!! Ön NEM ISMER--bár nyilván azt hiszi, hogy igen--és ezért képzeleg rólam ily' szamárságokat.Viszont. 3.) Megnyugtathatom.A LEGNAGYOBB IGAZSÁGOK ATTÓL IGAZAK IGAZÁN, hogy egyszerűek.Hogy BENNÜK nem kell mindég kombinálni.Ezt elsősorban mint természettudós állitom, s ezen állitás ellenkezőjéről NEM TUS MEGGYŐZNI! 4.) Úgyhogy tessék mondani-gondolni a Szentatya lemondásáról azt, amit jólesik: "az" SZAMÁRSÁG ÉS AZ IS MARAD! Az IGAZSÁG "AZ" és csakis "az" amit ÉN MONDTAM ÉS IRTAM! ERRE MÉRGET VEHET!!! És nem azért az az igazság, mert azt valaki a szájamba rágta volna, hisz' az olyasmit én EL SEM FOGADOM! Hanem azért, mer VALÓBAN AZ AZ IGAZSÁG. keresztkem
|