Téma: A mi BLOGjaink
|
kutato |
Válasz | 2009. december 17. 22:03 | Sorszám: 113 |
Év végi sorozat az adományozásról - Fény Felé Alapítvány A "csomagonként két csésze kávé a rászorulóknak" - a megadományozott szervezet vett egy rakás kávéfőzőt, és rakásra főzik a kávét az ügyfeleknek (vagy inkább hajléktalanok esetén gondozottakat kellene mondani). A legfőbb haszon, úgy érzem a "jótékonykodás" hírére keletkező forgalomnövekedés. Nem tetszik az adományozásnak ez a formája. Adakozzanak a sajátjukból (nyereségükből), ahogy bárki teszi. Az ilyen akciók csak arra jók, hogy a cég és a vásárló is elhallgattassa a lelkiismeretét. Adjanak a rászorulóknak a sajátjukból, ne a vásárlóikkal fizettessék meg ezt. http://kismaganszelsojobb.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
pannonpuma |
Válasz | 2007. május 29. 22:35 | Sorszám: 107 |
Ez má' egy kicsit régi ügy.
|
|
|
|
mandala |
Válasz | 2006. március 16. 23:39 | Sorszám: 105 |
Láttam a tegnapit. A kitüntetés legalizálás? Nem. De egy kisérlet arra ..
|
|
|
|
iszalag |
Válasz | 2006. február 01. 09:48 | Sorszám: 103 |
kosz hasznaljuk
|
|
|
tatam |
Válasz | 2006. január 26. 20:25 | Sorszám: 102 |
Fent van. Dobrev Péter nem volt benne, a Szenzor igen. Most nincs kéznél a legfrissebb adatbázis, de a régebbi adatok biztosan jók.
|
|
|
|
|
iszalag |
Válasz | 2006. január 24. 10:03 | Sorszám: 99 |
nem hiszem, sokan hasznalhatjak a google is kiadja! en valoban sokszor hasznaltam. Nagyon jo, nagyon hasznos! Kosz, h megcsinaltad. Nem tenned be az Aldo Kft adatait? Frnka konyveben az szerepel h ebben Dobrev Peter is tarstulajdonos volt R betuvelkezdodo cegben..1990ben v meg az a Szenzor volt?? (vannak pontatlansagok a konyvben ..legalabbis a mai ismeretek alapjan
|
|
|
|
tatam |
Válasz | 2006. január 24. 09:30 | Sorszám: 97 |
Egyre kevésbé hiszek benne, hogy volt valami értelme - azon kívül, hogy Te biztosan megnézted és használtad, használod Rajtad kívül biztos nem olvasta senki.
|
|
|
|
iszalag |
Válasz | 2006. január 19. 17:23 | Sorszám: 95 |
nagyon jo, h osszegyujtotted acegadatokat!
|
|
|
tatam |
Válasz | 2006. január 18. 15:46 | Sorszám: 94 |
Régen volt fent ez a téma. Ha esetleg valakit érdekel, a Gyurcsány Fegyenc topikhoz talál olvasnivalót itt is: http://huntatam.blogspot.com/2004/09/gyurcsnyi.html Úgyis jön majd nyilván a többi remek cég is: Partagas - HUNGALU - Magyar Alumíniumipari Vállalat stb.
|
|
|
|
|
mandala |
Válasz | 2005. szeptember 15. 23:40 | Sorszám: 91 |
na, ezentúl itt csekkelem a forintárfolyamot; had pörögjön az a webcounter ...
|
|
|
iszalag |
Válasz | 2005. szeptember 14. 21:22 | Sorszám: 90 |
tetszik!
|
|
|
|