Téma: Az élet nagy rejtélyei 2.
|
onogur |
Válasz | 2010. január 20. 17:19 | Sorszám: 56 |
Sík komoly! Saját szememmel láttam a csomagoláson az összetevők listájában szóját meg nemtomhányféle E-akármit.
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. január 20. 17:15 | Sorszám: 55 |
Császárszalonnának-látszó tárgy
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. január 20. 16:55 | Sorszám: 54 |
Most, amikor már a császárszalonna is műanyag?
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. január 20. 16:54 | Sorszám: 53 |
Egyél inkább szalonnát! legalább látod miből van.
|
|
|
mediator |
Válasz | 2010. január 20. 16:35 | Sorszám: 52 |
Pedig jó a'! Pláne, ha még szaga is van és magátú helyére megy a hüttőbe!
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. január 20. 16:01 | Sorszám: 51 |
Könyörgöm, milyen maradékról beszéltek? Én ugyan lejárt szavatosságú, penészes, romlott sajtokból ömlesztősó segítségével folyékony halmazállapotúvá rohasztott tejterméket még véletlenül sem eszem, de 15 deka sajtból vagy juhtúróból nem marad semmi sem, ha nekifogok.
|
|
|
mpd |
Válasz | 2010. január 20. 15:55 | Sorszám: 50 |
Hát köszönöm szépen! Mondhatom, szép dolog ugratni az öreget.
|
|
|
mediator |
Válasz | 2010. január 20. 15:54 | Sorszám: 49 |
Pofon egyszerű! Éles késsel levágsz a tömlőből egy darabot, és úgy, ahogy van, hirtelen bekapod, a maradékot kistányéron hűtve tárolod. Mivel a tömlő anyaga nem emészthető, ezért az másnap diszkréten távozik majd a szervezetedből! A művelet a többször is megismételhető. Hm? Milyen?
|
|
|
mpd |
Válasz | 2010. január 20. 15:46 | Sorszám: 48 |
Helyett!
|
|
|
mackó |
Válasz | 2010. január 20. 15:39 | Sorszám: 47 |
Evés előtt?
|
|
|
mpd |
Válasz | 2010. január 20. 15:37 | Sorszám: 46 |
Vagy, esetleg, a házmesterNÉ.
|
|
|
mackó |
Válasz | 2010. január 20. 15:31 | Sorszám: 45 |
Háziúr.
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. január 20. 15:24 | Sorszám: 44 |
Akkor inkább házmester. De csak evés után.
|
|
|
mpd |
Válasz | 2010. január 20. 15:21 | Sorszám: 43 |
spiccer nem jó?
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. január 20. 15:17 | Sorszám: 42 |
Ez a feladvány első része.
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2010. január 20. 15:14 | Sorszám: 41 |
(Elő kék bányászni, máskülönben hogy oldjam meg ??)
|
|
|
mpd |
Válasz | 2010. január 20. 14:50 | Sorszám: 40 |
Aha!!! Jól hangzik. (Úgy emlékeztem, nyittam már egy ilyet. De lehet, még a Zindekszen vót......)
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. január 20. 14:50 | Sorszám: 39 |
Javaslom kés helyett a sniccer használatát.
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2010. január 20. 14:44 | Sorszám: 38 |
Kidolgoztam a megoldást: - Beretvaéles késsel levágsz belőle 1 adagot (kb. 2 cm). - A levágott részt kulturáltan ki tudod szedni a műbélből. - A maradékot a vágási felületet lefelé fordítva kistányéron tárolod.(Mi "Az élet nagy rejtélyei 1." ?)
|
|
|
fokos |
Válasz | 2010. január 11. 15:48 | Sorszám: 37 |
Folyékony nitrogén. Belémártod 1 másodperc, meghámozod 3 másodperc, még a belseje nem is fagy át, tehát kenheted. Ennél a padlő feltakarítása, vagy a terítő kimosása lényegesen hosszabb ideig tart.
|
|
|
mpd |
Válasz | 2010. január 11. 15:39 | Sorszám: 36 |
Eftássam, ez hasonló ahhoz a közgazdászdumához, hogyaszongya 'tételezzük fel, hogy minden tehén gömbölyű'.
|
|
|
mackó |
Válasz | 2010. január 11. 15:37 | Sorszám: 35 |
Logisztika, előrelátás és máris megoldottad. Betárazod a féléves adagod a mélyhűtőbe (fenntartási költség megduplázza a darabonkénti árat), majd sikeres topless után gyors felmelegítés (harmadával megdrágítja a darabonkénti árat), máris fogyaszthatod.
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. január 11. 15:32 | Sorszám: 34 |
Három számítógépnek felteszik a kérdést: "Miért nincs hús?" Afrikai: "Mi az hogy hús?" Kapitalista: "Mi az hogy nincs?" Kommunista: "Mi az hogy miért?"
|
|
|
mpd |
Válasz | 2010. január 11. 15:31 | Sorszám: 33 |
Eftássam! Elméleti jelentősége óriási a Te ötletednek!! De valljuk meg, egy félórás ebédszünet meglehetősen kevéske a kivitelezéséhez!
|
|
|
Auróra |
Válasz | 2010. január 11. 15:26 | Sorszám: 32 |
Belegondolva az ügybe,tényleg fontos a dolog.Csak nincs benne a Lenin összesben,ezért kerülhette el a figyelmem,de az élet fejlődése nem áll meg.
|
|
|