Téma: Jobb Budapestet!
|
Antlfinger Edvárd |
Válasz | 2004. június 28. 17:57 | Sorszám: 21 |
A Fidesznek nincs esélye. Egy jobboldali ellen-SZDSZ-szel együtt lehetne csak nyerni. Tehát az MDF, Jobbik, MNF, MIÉP mint nélkülözhetetlen segéderők közül valamelyik alkalmas Pest meghódítására. Máskülönben az SZDSZ-MSZP többség megmarad. Szvsz egy rendpárti követelésekkel fellépő pártnak kifejezetten lenne esélye. Ismerve a pesti közállapotokat. Amúgy szerinem nem az donimál, hogy a Fidesz utálja a fővárost. Mindössze ostoba és pökhendi módon mutatott be a fővárosnak 98-2002 közt, amely arrogancia belülről jön. Azóta talán tanultak, de az emberek továbbra sem szeretik a fiúkat. A pesti dörzsölt szavazó. Zászlólengetéssel nem kenyerezed le.
|
Előzmény: 0 |
|
Flammarion |
Válasz | 2004. június 28. 00:46 | Sorszám: 15 |
Akkor sose láttál emdéefest, miépistát, fideszest vitatkozni a ringben. Kádéenpés csendben imádkozott a sarokban Mikor melyikben.
|
|
Anonimus |
Válasz | 2004. június 27. 13:18 | Sorszám: 2 |
Amott reagáltam, de akkor én is idemásolom: Idézet:
Anonimus Válasz | 2004. június 27. 12:54 | Sorszám: 44 Írod: ,,Orbán egészen egyszerűen nem érti, mi van itt. Igaz sohasem volt valami széles látókörű stratéga...´´Nekem meg úgy tűnik: érti. - 1. Budapest: kb. 2 millió lélekszám; vidék (azaz nem-Budapest) kb. 8 millió lélekszám.
- 2. Budapestet keményen tartja az MSZP-SZDSZ; vidékkel ezek nem foglalkoznak.
- 3. A választásban az egész ország részt vesz; csakúgy, mint ahogy az egész országgal foglalkoznia kell egy országos pártnak.
Előzmény: eszbej 2004. június 27. 11:46
Azzal, hogy jobb Budapestet, természetesen egyetértek; csak azzal nem, hogy negatívan közelítsük meg a kérdést.
|
|
Ritter |
Válasz | 2004. június 27. 13:02 | Sorszám: 1 |
En sajnos igazat adok neked,mert en az utobbi idoben csak azt hallottam,hogy a kutyaszar es a katyuk Guiness-be illo fovarosa..
|
|
|