Téma: Turul avatásával egy időben tüntetni akarnak!
|
tobz |
Válasz | 2005. október 26. 22:05 | Sorszám: 175 |
Talán Felvidéken látják jól: http://www.kukac.sk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=142 A liberálisok úgy érzem nem tudnak mit kezdeni a nemzeti múlttal. És hát múlt nélkül nincs jövő. Politikailag gerjesztenek egyes nemzetellenes lépéseket. Az aktuális érdekeik pedig minden felett állnak. Ezért gerjesztenek maguk ellen is hisztériát. A Heti válasz mérsékelt nemzeti,közép hetilap egyik újságírója mondta évekkel ezelőtt: nem lenne szdsz miép nélkül, sem fordítva, egymást erősítik. Miért kell lebontani egy 30 millió Ft-ba került Turul szobrot Budapesten? Épp ezért. Mert aktuálisan gerjeszteni kell a miépes indulatokat, hogy azokra mutogatva erősödjön a liberális párt, melynek aztán teljesen mindegy amúgy, hogy egy 3 napja milyen magyar szimbólumot állítottak. Idehallgass Kaleb: Viktor! Viktor! Viktor!Viktor! Viktor! Viktor!Viktor! Viktor! Viktor!Viktor! Viktor! )) Szép álmokat.
|
|
|
kaleb |
Válasz | 2005. október 26. 21:31 | Sorszám: 174 |
"odaát van" Mondtam ezt? Dehát CSJ-ről van szó. Neki még az sem mentség, hogy jobboldalon kötelező a butaság. Nem kötelező. Baloldalon sem kötelező. De mindenfelé előfordul. Az ellenkezője persze ritkább. Én látom, hogy ha ló nincs, akkor szamár is jó. Csak azt szeretném kérni, hogy ne nevezzük ki a szamárt lónak. És ne írjunk olyan gunyos dolgokat, hogy "persze, mert csak nektek lehetnek lovaitok." Ez azokra a legsértőbb, akik mégis jók, tényleg jók, bármelyik oldalon, és "bármelyik oldalon" kivül.
|
|
|
camelgun |
Válasz | 2005. október 26. 12:52 | Sorszám: 173 |
En aggodom,asszem lebontjak (
|
|
nemszadista |
Válasz | 2005. október 25. 20:35 | Sorszám: 172 |
Igen, ez találóbb leírás, mint az, amire a hírhedett politikai szállóige szerzője célozgatott.
|
|
|
Mercurius |
Válasz | 2005. október 25. 20:29 | Sorszám: 171 |
A munkásőrség volt a szürke állomány ?
|
|
|
nemszadista |
Válasz | 2005. október 25. 20:24 | Sorszám: 170 |
Ó, a szagértelem az odaát van. A szürkeállománnyal 1ütt.
|
|
|
kaleb |
Válasz | 2005. október 25. 20:20 | Sorszám: 169 |
"Véleményem szerint Csontos János a Magyar Nemzet legjobb publicistája" Te mondád. Biztos járatos vagy ebben, nem is vitatom állításod. Én csak ennyit mondok, hogy CSJ egy közepesnél gyengébb képességü publicista, ahogy idézett cikke is mutatja. Milyen lehet a többi?
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2005. október 25. 10:14 | Sorszám: 168 |
Bocs.Nem akartam félre informálni a kartácsokat.Valóban az általad megadott intervallumban született a bírósági itélet.
|
|
|
Cakpakk |
Válasz | 2005. október 25. 10:12 | Sorszám: 167 |
Jahh... Milyen érdekes, hogy a szadesz (Ungár Klári) szerint minden engedély nélkül épített objektumot le kell bontani (nocsak miféle "rendpárti" szöveg ez?). Persze az engedély nélkül füvezökkel szemben mintha kicsit vakfoltjuk lenne...
|
|
|
Turul |
Válasz | 2005. október 25. 09:40 | Sorszám: 166 |
Amig odafigyeltek az emberek, addig azonnali elbontást, engedély nélküliséget, meg mindent hazudnak. Nyilvánvaló, hogy a Főváros mulasztásban van. Ebből egy közigazgatási-bírósági eljárásban nem jöhetnek ki sikerrel. Most már írják, hogy "több hónapig" maradhat a Turul emlémű, tudván, hogy az odafigyelőket tovább kell hülyíteni, abban a hamis látszatban tartani, hogy a magyar mitológia elfogadhatatlan Magyarországon. Felesleges magyar ügyekkel kezdeni bármit, hiszen kunbélák mindent elintéznek. Majd aztán marad az emlékmű, de a negatív benyomások megmaradnak néhány emberben. A másik oldalról sokan még jobban megutálták az intoleráns tolerancibajnokokat, védelmi szervezkedések indultak meg...Egyre nehezebb lesz antimagyarnak lenni Magyarországon.
|
|
|
Cakpakk |
Válasz | 2005. október 25. 08:08 | Sorszám: 165 |
A SZADESZ Elbontatná az Igazak falát is... Állitólag az is engedély nélkül épült. A Turullal kapcsolatban Mitnyán azt nyilatkozta egy éve van beadva a kérelem.
|
|
|
tatam |
Válasz | 2005. október 24. 13:28 | Sorszám: 164 |
(Kérlek szépen, ne informáld félre a kartácsokat. A megismételt közgyűlésre vonatkozó azon szabály, amit írtál, már nem hatályos. Valószínű, hogy az ennek alapján elbírált igény 1998. március 1. és 2004. január 1. között keletkezett, ezért a korábbi, 2004. január 1-től nem hatályos tárasházi törvényt kellett alkalmazni, amelyben valóban az szerepel, amit a bíróságtól idéztél. A hatályos szabályok szerint összehívható ugyanarra a napra a megismételt közgyűlés, amelyre az eredeti meghívó szól.)
|
|
|
mandala |
Válasz | 2005. október 24. 12:14 | Sorszám: 163 |
na ja, nyílván hazudik, hogy ezt az olvasói levelet kapta, vagy átszerkesztette ... Mercurius, ez semmi egyéb mint egy olvasói levél!
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2005. október 24. 12:06 | Sorszám: 162 |
Jó lenne ha igazad lenne! Jó lenne, ha a közigazgatásban létezne az a jogszabály, amire hívatkoztál!Más esetben viszont a társasházunk közös képviselője vesztett el egy pert egy lakóval szemben, mert ott éppen azt mondta ki a bíróság, hogy a jog nem ismer olyat, hogy a hallgatás beleegyezést jelent,a jog csak azt ismeri , ha valaki vagy Á-t mond, vagy B-t, de a hallgatás jogilag nem jelent sem Á-t, sem B-t. (Azt már csak az informálásotokra közlöm, hogy ebből a perből tudtuk meg azt is, hogy jogilag nem helyes az az általánosan alkalmazott gyakorlat, hogy a közgyűlést egy időpontra összehívják és az ismételt közgyűlést ugyanarra a napra , fél órával később hívják össze és akkor már elég a lakók 50 % + 1 szavazata egy csomó kérdés eldöntéséhez. Az ismételt közgyűlést csak egy másik napra lehet összehívni, mondta ki a bíróság, mivel feltételezhető, hogy aki az első meghírdetett közgyűlésre nem tud valami oknál fogva elmenni, az ugyanazon a napon fél óra múlva sem tud a közgyűlésen résztvenni.)
|
|
|
Mercurius |
Válasz | 2005. október 24. 11:50 | Sorszám: 161 |
Szépen hangzik csak tomcat hitelessége zéró. Én megvárnám, amig valaki szavahihető nyilatkozik erről a lehetőségről.
|
|
|
Turul |
Válasz | 2005. október 24. 11:18 | Sorszám: 160 |
Tényleg találkoztam Tomcat-tel is a Turul emlékmű avatásán... Jót tenne egy szépen elhúzódó per egyébként. Mert ez az ügy csak a magyar oldalt szaporítaná, azok, akik szerint nem valók oda bizonyos emberek nevei, azok már mind felsorakoztak (mind az ötezer) a magyar mitológia, történelem, érdek, hagyomány ellen, évszázada már...
|
|
|
mandala |
Válasz | 2005. október 24. 09:39 | Sorszám: 159 |
"... Hogy mi az igazság a turul engedélynélküliségébõl, arról egy olvasóm érdekes dolgokat írt:Véletlenül egészen hiteles forrásból megtudtam a teljes, valódi történetét a dolognak, ti. a tesóm barátnõje a XII. kerületi önkormányzatnál dolgozik. Mitnyan még idén januárban beadatta a fõvárosi építésügyi hatósághoz az engedélykérelmet (és nem március 30-án, ahogyan a cikkben szerepel!), ahol a maoista Demszky-féle hagyományokhoz híven magasról szartak rá. Gondolom nem véletlenül. Viszont az idõhúzással rá is basztak, mert ilyen esetben fél év tétlenség után életbe lép egy jogszabály, ami emberi nyelvre lefordítva egyenértékû azzal, hogy a hallgatás beleegyezés. Pontos paragrafust nem tudok, nem vagyok jogász, aki kíváncsi, utánanéz. Ebbõl tehát egyenesen következik az, hogy a szoborállításban nincsen semmi jogszerûtlen, az ún. baloldali-liberális sajtó hiába veri a nyálát. Hehehe. )) Aki meg nem hiszi, az figyelje a közeljövõben lejátszódó eseményeket! Jó eséllyel sem Mitnyant, sem a XII. kerületi önkormányzatot nem fogja semelyik bal(os)fasz beperelni, mert tudják, hogy akkor elveszítenék és az Reichstag-méretû égés lenne ország-világ elõtt. Pontosan ezért lendült egy csapat jogász helyett a sajtó támadásba: ha nincs igazad, próbálj túlüvölteni mindenkit, egy idõ után majd csak hisznek neked. Dr. Göbbels egyik kedvelt módszere volt ez is, volt honnét tanulni. ..." http://blog.tomcatpolo.hu/
|
|
|
Micimaci |
Válasz | 2005. október 24. 08:53 | Sorszám: 158 |
"Meg tudjuk-e védeni a Turult, vagy sem." Erre én is kíváncsi vagyok. Mindenesetre kérek szépen mail értesítést bármilyen akcióról. Két éve nem voltam politikai rendezvényen, de ha bontani akarnak, ott leszek!!!
|
|
|
|
|
Turul |
Válasz | 2005. október 23. 14:10 | Sorszám: 155 |
Én tegnap is csak ünneplő-avató voltam, mint Tatabányán... De tegnap óta jobban esik ránézni ara a három Turul szoborra, amit a klavatura előttről látni tudok. Itthon.
|
|
|
gajo |
Válasz | 2005. október 23. 14:07 | Sorszám: 154 |
Oszt melyik az a másik vallás ?? Gondolom nem keresztény.
|
|
|
szakall |
Válasz | 2005. október 23. 12:34 | Sorszám: 153 |
Örülök, hogy felavattak!
|
|
|
Turul |
Válasz | 2005. október 23. 11:10 | Sorszám: 152 |
Illyés-Regéczy, tegnap este a Turul emlékmű avatásán: "Mi csak azt szeretnénk elérni, hogy akiben nincs meg a nemzet szeretete, az ne beszélhessen a nemzet nevében".
|
|
|
Turul |
Válasz | 2005. október 23. 11:09 | Sorszám: 151 |
Sikerült a magyargyűlölő pártnak letornásznia magát 2-3 %-ra. Ebben már benne van ez a hisztéria a Turulmadár ellen.Ilyet pottyantott az Index beszámolója például: "A lakosokat szovjetek és turulban feszítő nyilasok egyaránt gyilkolászták." Támadni fogják. Kontraproduktív lesz az biztos. És eredménytelen.
|
|
|
|