Téma: Turul avatásával egy időben tüntetni akarnak!
|
Rendes Kis |
Válasz | 2008. július 27. 22:04 | Sorszám: 454 |
A cserdi és a csíkszentmártoni tetszik, mert nem sunyja le a fejét
|
|
|
pfz |
Válasz | 2008. július 27. 22:02 | Sorszám: 453 |
A nemzetellenes hatalom jó reklámot csinál a Turulnak, mint nemzeti jelképnek. "Bayer Zsolt: A Turul marad... #38Borla2008-07-27 20:53:31válasz erre Bayer zsidóságáról annyit, mint bármelyik más zsidóról, cigányról, feketéről, fehérről, vagy sárgáról: valaki vagy ember, vagy nem, vagy alja, vagy gerinces, ez az egyetlen mérce. Magyarországon pedig értelemszerűen magyar legyen az ember. Ha magyarellenesen viselkedik, takarodjon a francba. A Turul marad. S remélem ébrednek most sokan és kérem, ahol csak lehet, aki csak teheti, érjük el, álljon az országban minél több Turul. Állítsunk Turulos szobrokat. Csakazértis!" http://althir.org/index.php?com=article&id=970
|
|
|
onogur |
Válasz | 2008. július 27. 21:56 | Sorszám: 451 |
Ez sas ( ha nem is József ). A Turul inkább sólyom ( ha nem is László ).
|
|
|
|
|
tótumfaktum |
Válasz | 2008. július 27. 21:48 | Sorszám: 448 |
Nem, de bizonyára manifeszt... ;-(
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2008. július 27. 21:37 | Sorszám: 445 |
Ez még 1 viszla jobb nézete ... itt csak ijedt és bamba ...
|
|
|
onogur |
Válasz | 2008. július 27. 21:13 | Sorszám: 444 |
Alattomos pofa?
|
|
|
pfz |
Válasz | 2008. július 27. 18:04 | Sorszám: 443 |
Csak azt írom amit igaznak gondolok. nem vagyok rasszista, nem vagyok antiszemita, nem vagyok fasiszta. Az elemi magyar érdekeket próbálom védeni azokkal szemben akik azt aljas, hazug módon támadják. A jelenlegi hatalmat ilyennek vélem. Ha nem ilyen, akkor cáfolják meg amit írok, tévedéseimet hajlandó vagyok belátni...
|
|
|
|
kingvidor |
Válasz | 2008. július 27. 12:51 | Sorszám: 441 |
Ezen galád húzásukat, mármint a Szent Korona kiiktatását az esküből, tényleg nem lehet semmi mással indokolni. Remélem, a Fidesz visszahozza majd, várom az erre vonatkozó ígéretüket.
|
|
|
Root of all Evil |
Válasz | 2008. július 27. 12:43 | Sorszám: 440 |
Lehetne egy bizonyos mértékű öncenzúrával visszafogni a hevületet, míg nem leszek kénytelen én visszafogni. Ez nem CSAK erre a hozzászólásra vonatkozik.
|
|
|
pfz |
Válasz | 2008. július 27. 12:05 | Sorszám: 439 |
Íme az igazság. Ezért tiltotta le a szemita hatalom a magyar fegyveres eskütételét a Szent Korona előtt.Eskü a Szent Koronára A Szent Koronára tett eskü a magyar ember legszentebb szabad akaratból tett fogadalma. A Szent Koronára tett eskü azt jelenti, hogy az eskütevő szabad Magyarországon él. A Szent Koronára tett eskü azt jelenti, hogy az eskütevő olyan Magyarországon él, aminek földje, minden földalatti és földfeletti kincse az egyetemes magyarság örök és elidegeníthetetlen tulajdona. A Szent Koronára tett eskü azt jelenti, hogy az eskütevő olyan Magyarországon él, ahol minden magyar érték a magyar érdeket szolgálja. A Szent Koronára tett eskü azt jelenti, hogy az eskütevő ellentmond mindenkinek, aki a szabadságot veszélyezteti, és - ha kell - visszaszerzi szabadságát, ellenállva mindannak, aki azt elvette..." http://kiskunfelegyhaza.gportal.hu/gindex.php?pg=25017721&nid=4511506
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2008. július 27. 10:33 | Sorszám: 438 |
Sajnos, akkor van egy rossz hírem: az Enyedi utca sarkára szdsz-ábrázolást tettek !
|
|
|
Tappancs |
Válasz | 2008. július 27. 10:29 | Sorszám: 437 |
Nem lehet. Az szdsz-nek "alattomos a pofája, megalázottan behúzza a nyakát, a fodrista-kókista szárnyainak alakja olyan, mint egy rohambili, a tömzsi talpazatocskán annyi méltósággal kuporog, mint egy bontott csirke." Egyébként meg minél arrogánsabb valaki, annál fontosabb számára a tolerancia. Mások toleranciája.
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2008. július 27. 10:12 | Sorszám: 436 |
Hogy lehet az szdsz-t és a toleranciát egy lapon említeni ??
|
|
|
Tappancs |
Válasz | 2008. július 27. 10:03 | Sorszám: 435 |
Nem kevered véletlenül a turult az szdsz szabad madaraival? Nem kedvelem az szdsz-t, de vagyok annyira toleráns, hogy elviseljek egy madaras szobrot
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2008. július 27. 07:42 | Sorszám: 434 |
Spéciel a Nagyenyed utcai turul nem tetszik. Alattomos a pofája, megalázottan behúzza a nyakát, a szárnya alakja olyan, mint egy rohambili, a tömzsi talpazatocskán annyi méltósággal kuporog, mint egy bontott csirke. (A fenyőbe, most komprádor lettem !)
|
|
|
pfz |
Válasz | 2008. július 27. 01:13 | Sorszám: 433 |
Akinek nem tetszik a Turul, az hazudik amikor magyarnak vallja magát. Akinek nemtetszik a Turul, az nem tud magyar szívvel élni, gondolkodni és nem óhajtja ennek a népnek a javát szolgálni. Akinek nem tetszik a Turul, az idegenekkel összejátszva, komprádorként elárulja ezt az országot, kiforgatja a vagyonából, csellel, ármánnyal, hamis ígéretekkel. Az utóbbi tettek miatt van szükség a Turulra !!!
|
|
|
pfz |
Válasz | 2008. július 27. 01:03 | Sorszám: 432 |
Az erődemonstrációt tartó rendőrség nem engedte a Turul védők szónokait a szobor közelébe. Ez a cionista hatalom arroganciája, elkápesztő pimaszsága a magyar nemzettel szemben. A Buziszemű Böszme biztosan jót mulatott ezen a háttérben...
|
|
|
tótumfaktum |
Válasz | 2008. július 26. 23:59 | Sorszám: 431 |
Jogellenes volt a turulvédők motozása 2008-07-26 20:30 barikád.huJogellenesnek tartják jogvédő szervezetek, hogy a rendőrség válogatás nélkül megmotozta a XII. kerületi turulszobornál tartott csütörtöki tüntetés résztvevőit. Schiffer András, a Társaság a Szabadságjogokért volt ügyvivője a Magyar Nemzetnek azt mondta, bűncselekmény megalapozott gyanúja kellett volna ahhoz, hogy az egyenruhások előzetesen átvizsgálhassák az összes résztvevőt. A Nemzeti Jogvédő Szolgálat munkatársa pedig arra emlékeztetett, a rendőrségi törvény csak kivételes esetben jogosítja fel a tömegrendezvényeket biztosító rendőröket a velük ellentétes nemű tüntetők megmotozására. A kordongyűrűt mindkét jogvédő a gyülekezési jog korlátozásának tartja, miután ellentüntetést nem jelentettek be a szobor környékére. HírTv -barikád.hu http://barikad.hu/node/16082
|
|
|
missmarple |
Válasz | 2008. július 26. 20:20 | Sorszám: 430 |
Azt értessz félre amit akarsz, de ne adj a számba olyant amit nem mondtam. Belém nem neveltek semmi ilyent, és nem is erről szólt, amit írtam. Olvass figyelmesen. Olyan vagy mint Piszok Alfréd. Mindig kavarod!
|
|
|