Téma: A ker.-i tévék tesznek Trianonra
|
Az Károly |
Válasz | 2002. június 05. 13:55 | Sorszám: 12 |
Nem, a buzifesztiválok csak a második helyen állnak a tragédiák sorrendjében.
|
|
|
K.Pista |
Válasz | 2002. június 05. 13:53 | Sorszám: 11 |
És a buzifesztiválok is?
|
|
|
sokaduma |
Válasz | 2002. június 05. 13:52 | Sorszám: 10 |
Nem mindennél nagyobb. AZ EGYETLEN ÉS ÖRÖK
|
|
|
Az Károly |
Válasz | 2002. június 05. 13:50 | Sorszám: 9 |
Ejnye,mi az hogy miért?! Mert a holokausz mindennél nagyobb tragédia! Még mindig nem tanultad meg?
|
|
|
K.Pista |
Válasz | 2002. június 05. 13:45 | Sorszám: 8 |
Akkor a holokauszt emléknapról mért szoktak mindig megemlékezni?
|
|
|
noway |
Válasz | 2002. június 05. 13:42 | Sorszám: 7 |
Nem hiszem, hogy ennek külpolitikai vonzatai lennének, akkor a közszolgálati is hallgatna. Egyszerűen a kereskedelmi TV-k nem foglalkoznak ilyesmivel, amiben nyilván benne van az ideológiai irányvonal is, de azt se lehet mondani, hogy egy kereskedelmi tévének okvetlenül kellene...
|
|
|
sokaduma |
Válasz | 2002. június 05. 13:30 | Sorszám: 6 |
Én azt szeretném, ha négy éven keresztül folyamatosan minden fontos eseményről hallgatnának, és a jóérzésű emberek (szerintem MO lakosságának legalább 98%-a ilyen!) lassanként rádöbbennének: "Hát ezeknek már csak 'ez-meg-az' fontos?" És azt is szeretném, ha a következő négy évben csak Orbán Viktorral és a Fidesszel foglalkoznának, mert ez két dolgot jelent: 1. Az MSzP/SzDSz hordával (sic!) kapcsolatban nincs semmilyen említésre érdemes hír. 2. Még mindig rettegnek OVi-tól és a jobboldaltól, ebből viszont az következik, hogy érzésük szerint a folyamatos mocskolódás nem éri el a célját. Bújjon csak ki az a bizonyos szög abból a bizonyos zsákból. Minél jobban! Hadd szúrja a kényes feneküket!
|
|
|
Békejobb |
Válasz | 2002. június 05. 13:27 | Sorszám: 5 |
Nem rá, ha nem az arcunkba!
|
|
|
K.Pista |
Válasz | 2002. június 05. 13:21 | Sorszám: 4 |
Eredetileg ezt akartam írni.
|
|
|
Az Károly |
Válasz | 2002. június 05. 13:20 | Sorszám: 3 |
Szerintem egyszerűen csak sz**nak rá!
|
|
|
Békejobb |
Válasz | 2002. június 05. 13:17 | Sorszám: 2 |
Azért például a német kereskedelmi adók is megemlékeznek a fontos belföldi eseményekről, a hírszerkesztés és műsorpolitika két különböző dolog, ezzel kár takarózni. Folytatódik a "kussoljunk és húzzuk meg magunkat, mint sz@r a fűben"-taktika, hátha így bevesznek minket most épp az EU-ba.
|
|
|
noway |
Válasz | 2002. június 05. 13:10 | Sorszám: 1 |
A megemlékezés tipikusan a közszolgálati tv feladata. Nézz meg egy átlagos (akár külföldi) kereskedelmi tévét, milyen filmek mennek pl. húsvétkor. Pedig az azért némileg nagyobb esemény...
|
|
|
K.Pista |
Válasz | 2002. június 05. 11:59 | Sorszám: 0 |
Sem az szdsz klub,sem a tel aviv2 nem emlékezett meg meg a 82 éves mocskos trianoni gyalázatról. Ezek a televíziók azok,amelyek a világ másik végén lévő minden buzitüntetésről tudósítanak,de Trianon nem téma nekik. A televíziók közül csak a Duna tv és a közszolgálati m1 emlékezett meg a trianoni gyalázatról.
|
|
|