Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Közélet   » In memoriam Hell István (1. oldal)

A téma oldalai: 1  2 

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: In memoriam Hell István
nemszadista
  Válasz | 2008. szeptember 23. 00:34 | Sorszám: 43
Hát, mire gyanakodjon a magamfajta antiszemita fasiszta?
tiszavirág
  Válasz | 2008. szeptember 23. 00:25 | Sorszám: 42
Mire gondolsz? Csak nem arra, hogy talán zsidóztatni akar??? Netán hellhez van szerencsénk?
nemszadista
  Válasz | 2008. szeptember 23. 00:19 | Sorszám: 41
Amikor 1 frisshús hoz fel 1 ősrégi topikot, az mindig elgondolkodtató jelenség.
son
  Válasz | 2008. szeptember 23. 00:11 | Sorszám: 40
Azért jó tudni, hogy ennek phéregnek az eredeti neve Nagy István. A kitüntetéseket, pénzadományokat, utalványokat, a folyamatos hazaárulásért minden fizetséget ezen a néven kap. Rejtőzködő típus, mint a phérgek általában. Még haveri kutyának sem felelne meg...
oppidum
  Válasz | 2008. szeptember 22. 10:05 | Sorszám: 39
Azé' ez a liberanosdomine soknevű pokolbéli hell rendesen rongálódik pofázmányilag a belső mocsoktól. Romlik az állaga rendesen.
Talán nem tudta, hogy mindenki felelős az arcáért...

Egyébként igen kíváncsi lennék, hogy a 2004-ben említett per, amellyel fenyegetőzött, lezajlott-é vajh, és ha igen, ki is nyerte meg. Kuss van ugyanis.

Nikkneve (is) röhejes, hiszen se istene, se hazája a magafajtának.

Nekünk kellene elmondanunk (szégyenünkre): a magyarok árulóitól és gyilkosaitól ments meg, Uram, minket!

Ezek pedig ezalatt jó pénzért tovább rettegnek a magyarok (sajnos virtuális) nyilaitól. Még.

erlauer
  Válasz | 2008. szeptember 22. 07:41 | Sorszám: 38
Fordítva, Hegedűs támadt neki Hellnek.
szarkabarka
  Válasz | 2006. február 10. 12:55 | Sorszám: 37
Ez a Hell támadt neki Hegedűs Lorántnak?
ZiliZ
  Válasz | 2004. november 24. 09:20 | Sorszám: 36
"Juteszembe Herr Hell, ezeket a firkálmányokat kiknek irják? "

a megrendelőknek, és egymásnak
aztán lehet egymást ajnározni, nyalogatni, kitüntetni.
esetöbbiesetöbbi.
megélnek belőle kiválóan.

Tiborc
  Válasz | 2004. november 24. 08:23 | Sorszám: 35
Kedves Balambér!
A valóságban természetesen csak arra biztattam az olvasót, hogy ne szavazzanak a szélsőséges (nacionalista, antiszemita, rasszista, homofób) politikusokra és pártokra. Nem érdem, de történetesen én is többségi magyar, heteroszexuális és katolikus keresztény vagyok. Az ellenszavazat pedig szerintem abszolút szalonképes kirekesztés, feltéve, hogy nem származás, vallási hovatartozás vagy nemi identitás, hanem politikai nézetek ellen irányul.
Csak úgy csendesen megjegyzem, azért indult ez a topic, hogy a médiában, no meg az elektronikus médiában felvegye a szalonképtelen, kirekesztő, származás, vallási hovatartozás, vagy nemi identitás elleni politikai mezbe öltöztetett nézetek ellen.
Azért indult ez a topic, hogy az ilyen szélsőséges, rasszista politikai mezbe öltözöttek és pártok ne legyenek leleplezés nélkül.

Ez a libsi – nem pejoratív megjegyzés, így nyomult szegény az indexen, lebukásáig – rosszul állította be a keresőjét. Megemlékeztem róla a mindennapi fasisztáim között is, elballaghat oda is.
Elég nagy kárt okozott a megvédeni szándékozott rétegeknek.
Velük van elszámolni valója, meg azoknak esetleg a 3837 számon nyomuló nickkel, amely cselekményt nem kívánok neki!

Lehet, erkölcsi nulla, de egyelőre megél belőle, és sokkal jobban, mint a cigányság szegénnyé tett rétege.
Vannak megélhetési bűnözővédők, ez a „Háipacni” oda tartozik.
Olyan eset, mint a roma holokausztos lenyúlások, rontja az ország megítélését, nem Európai jelenség, el vele.
Ennyi.
Tiborc

Allatka
  Válasz | 2004. november 23. 11:51 | Sorszám: 34
Nem sokáig van már hatása (vagy már talán nincs is) annak, hogy néhányezer szadeszkretén egészen egyszerűséges politikai és gazdasági érdekből antiszemitának meg trappistának bélyegez mindenkit, aki az ő tüchtig kis magyarellenes céljaiknak az útjában áll.
Cakpakk
  Válasz | 2004. november 23. 08:47 | Sorszám: 33
Juteszembe Herr Hell, ezeket a firkálmányokat kiknek irják? Egymásnak? Nem gondoltak még rá automatizálni is lehetne a dolgot?
Tudja - akár egy szimpla word makró, amolyan balliberális publicisztika templát.
Röviden megirja vázát pár sorban, majd elinditja a programot és az kitölti a balliberális jelzökkel egy szószedetbõl ami tartalmazza a csoporthoz tartozás összes verbális patternjét mely belépõ az önök köreibe.
Az 'E' verziókban az igy utólag bevitt jelzõk, fordulatok szaknyelven "cimkézhetöek" is lennének. Ez roppant modern és haladó dolog lenne praktikus elönyökkel. A kötelezö körökre és kürökre nem fogékony olvasók ezek megjelenítését egy gombnyomással kikapcsolhatnák mások akik csak ezek miatt olvassák egyenesen a tartalmat vonhatnák ki belöle ilyen módon!
Képzelje csak mekkorára nöne ön a kollegák szemében amikor kikapcsolva a tartalmat az abszolút nem befolyásolná a megértést!
Ezentul a dolog korrelálna az ugynevezett tartalom alapú web stratégiával ez meg ugye mint tudjuk haladó, modern, trendi és kuuul és 'E'! Sztem még némi pályázati pénzeket is nyúlhatna Magyaréktól, Kovácséktól a szokásos honorárium kiegészítésére!
Cakpakk
  Válasz | 2004. november 23. 08:22 | Sorszám: 32
Ááá végre láthattam "élöben" is egy olyan igazi rasszistát, amolyan vasárnapi ebédnél zsírosszájjal magyarozót. Mert eddig csak olvastam róluk...
Hái
  Válasz | 2004. november 23. 06:54 | Sorszám: 31
Köszönöm, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esik jól a dícséret. Különösen azok után, hogy többek - köztük papok, egy (akkori) püspök, politikusok, publicisták - igyekeztek úgy interpretálni a szövegemet, mintha én a "többségi magyarokat, heteroszexuálisok és keresztényeket" szeretném kirekeszteni "a nemzet testéből". A valóságban természetesen csak arra biztattam az olvasót, hogy ne szavazzanak a szélsőséges (nacionalista, antiszemita, rasszista, homofób) politikusokra és pártokra. Nem érdem, de történetesen én is többségi magyar, heteroszexuális és katolikus keresztény vagyok. Az ellenszavazat pedig szerintem abszolút szalonképes kirekesztés, feltéve, hogy nem származás, vallási hovatartozás vagy nemi identitás, hanem politikai nézetek ellen irányul.
Balambér
  Válasz | 2004. november 22. 19:06 | Sorszám: 30
Kedves Tiborc !

Nem igazán értem miért csinálod ezt? Miért kell neked ezt a témát itt feszegetni? (Igaz annak idején Edward-ot sem értettem, amikor a másik sz.h.-it a regős pétert hozta ide a fórumra!)

Ez a pitiáner alak, egy erkölcsi nulla, leírta magát az egészséges életérzésű emberek érdeklődési köréből. Semmi értelme újra exponálni, s nem fogom újra olvasni, nem vagyok újra kíváncsi végbéltermékére.

Ne haragudj, de képletesen szólva úgy tettél most mintha találtál volna valahol a mezőn, vagy az utcán egy nagy adag fekáliát, s ahelyett, hogy hagytad volna, hadd rohadjon, száradjon ki - és tüntesse el onnan az élet – ott ahol van, staniclibe raktad, behoztad, s kiborítottad az (fórum)ismerőseid ablaka alá. Mondván, fogjátok be az orrotok, mert kicsit büdös, és vigyázzatok ne lépjetek bele.

oeruelt
  Válasz | 2004. november 22. 19:05 | Sorszám: 29
Először is, köszönöm, hogy előhoztad Hell remek cikkét, akkor is tetszett, most is igaznak és találónak érzem minden sorát.
Másodszor, nem értem, mit akartál elérni a hozzá fűzött kommentároddal, kívánságoddal, hogy az írás "tárgyai" szólaljanak meg azzal kapcsolatban? Mit számít az? Mit számít az igazságosság és a jogosság szemszögéből az, hogy aki a kedvezményezettje (lenne), az éppen hogyan látja a dolgokat? Tán ne is írjunk az analfabétákról, hiszen úgysem tudják elolvasni? Ne rendezzünk jótékonysági maratont a mozgáskorlátozottak javára, hiszen a legtöbben nem is tudnak részt venni azon? Ne fessünk le vak embereket, hiszen úgysem látják?
Miért gondolod (ha jól értettelek és ezt gondolod), hogy a hátrányos helyzetűek ügyeiben, a rasszizmus, homofóbia, vallási türelmetlenség dolgában csak az érintettek tudnak autentikus módon megszólalni? Tényleg nem értelek.
Persze, lehet, hogy csak félreértettelek.
Allatka
  Válasz | 2004. november 22. 18:25 | Sorszám: 28
Hu, ez tok jo. Pistike, szemelyesen.
Keressuk meg neked Hegedus Lorit, hogy eldumcsizzatok?
Zsíros B. Ödön
  Válasz | 2004. november 22. 18:15 | Sorszám: 27
Ahogy valaki itt mondta, felmégy a legmodernebb internetre, s valamék kereső pogrommal rákeresel.

Ne legyél már Lendvaji Kopasznyakú: Felszólítom az ellenzéket, s legőképpen Orbán Viktort, hogy dolgozza ki...!

fanyűvő
  Válasz | 2004. november 22. 16:17 | Sorszám: 26
Úgyis rájöttünk volna, de jobb így.
Hái
  Válasz | 2004. november 22. 15:22 | Sorszám: 25
Mi az a "zimpakt faktor"?
Hái
  Válasz | 2004. november 22. 15:21 | Sorszám: 24
A Demokrata (igaz, kicsit megmanipulálva) közölte a helyreigazításomat. Így nem kellett perelni.
(Csak a tények kedvéért mondom.)
Zsíros B. Ödön
  Válasz | 2004. november 22. 14:45 | Sorszám: 23
Minek örülsz?
Nőtt a zimpakt faktorod?
Hái
  Válasz | 2004. november 22. 13:56 | Sorszám: 22
Ja, elfelejtettem aláírni: Hell István
Hái
  Válasz | 2004. november 22. 13:55 | Sorszám: 21
Hát, jó későn (és persze véletlenül) bukkantam rá erre a topikra: mostanában nincs időm fórumozni. De örülök neki
mandala
  Válasz | 2004. január 28. 14:19 | Sorszám: 20
Jaja. A #5-beli cikkben van ez a fotó.
Tiborc
  Válasz | 2004. január 28. 13:08 | Sorszám: 19
Mielőtt rémhírek terjednek:
URL:http://www.magyarhirlap.hu/db/0B/36/i00002B36.gif
Nem a Gondola az elkövető!
Tiborc

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2 

előző téma   következő téma