Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Közélet   » FERENCVÁROS - nemzeti érzelműeknek (II.) (1. oldal)

A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: FERENCVÁROS - nemzeti érzelműeknek (II.)
Halder
  Válasz | 2004. május 02. 17:01 | Sorszám: 316
LASSAN-LASSAN ITT AZ EB !!! S utána az OLIMPIA !!
A címet, egy kicsit megváltoztattam a fenti két esemény miatt is, de, mert visszanézegetve meglehetősen jól látszik, hogy kifejezetten sokat foglalkoztunk más sporteseményekkel is. Elsősorban a labdarúgó-, jégkorong-, kézilabda válogatott meccseivel, s ráadásul most jön nemsokára a labdarúgó EB, (majd az olimpia), így ennek tiszteletére induljunk „tiszta lappal”.
Egyébként nekem mindig az EB jelenti a „csúcsot”, nem a VB. Szeretnék egyébként az EB idejére egy tippjátékot is beindítani.

Ezért ezt most itt lezárom, s az új a két nagy esemény idejére(CSAK addig !) menjen új névvel :
FERENCVÁROS, Válogatott, Sport, / EURO2004 ! / III http://forum.gondola.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=004269

Halder
  Válasz | 2004. május 02. 16:47 | Sorszám: 315
Erről egyébként ennyit !
Nem volt túl jó Fradistának lenni !
Reméljük azért a nemzetközi kupa indulási jogot megszerezzük. Például már akár az MK döntőben.

Egyébként az EB és az Olimpia idejére, (valamivel már előtte) új névvel nyitom meg majd a topicot.
A változás csak a két esemény idejére szól !!!!
De nekem az EB mindig nagyon sokat jelent, az olimpiát meg nem is kell külön ragozni !!

Halder
  Válasz | 2004. május 02. 16:11 | Sorszám: 314
Takács is bemutatkozott
[2004-05-02 15:59]
Az Újpest elleni találkozó talán legnagyobb pozitívuma az volt, hogy egy újabb saját nevelésû játékos mutatkozhatott be a felnõttcsapatban bajnoki mérkõzésen: a 22 esztendõs Takács Ákos.
„Taki” korábban már többször is készült az elsõ csapat keretével, részt vett a korábbi évek ciprusi edzõtáborain is, de eddig csak edzõmérkõzésen lépett pályára a felnõtt csapatban. A lila-fehérek ellen a szünetben állt be Gera Zoltán helyére, de természetesen nem a támadósorba, hiszen a 3-as számot viselõ Ákos elsõsorban védekezõ feladatokat kapott.
Az 1994 óta a Ferencvárost (és a különbözõ korosztályos csapatainkat) erõsítõ védõ több alkalommal tapsra „késztette” a nézõket kemény belépõinek, határozott becsúszásainak köszönhetõen.
- Nagyon boldog vagyok, hogy végre bemutatkozhattam – mondta Taki. – Annak is, hogy ez hazai pályán és sok nézõ elõtt történt meg, de nem lehetek teljesen elégedett, mert kikaptunk. A tartalékcsapatban általában a védelem jobb oldalán kapok lehetõséget, de most a középpálya közepét kellett bejátszanom, és elsõsorban védekezõ feladatokat bízott rám Pintér Attila. Úgy érzem, ezeket jól elláttam, támadásban viszont nem tudtam annyit hozzátenni a játékunkhoz, amennyit szerettem volna. 0-1 után próbáltam én is jobban támadni, de sajnos nem igazán volt lehetõségem az Újpest kapuja elõtt.
Halder
  Válasz | 2004. május 02. 16:11 | Sorszám: 313
Pintér: Csak Szûcs és Tököli!
[2004-05-02 14:24]
A mérkõzést követõ sajtótájékoztatón Pintér Attila jelezte ugyan, hogy kérdésesnek tartja a megítélt 11-es jogosságát, de vezetõedzõnk nem elsõsorban a külsõ körülményekben kereste a vereség okát.
- Magunk számára tesszük egyre nehezebbé a bajnokságot, mivel mérkõzések óta nem úgy játszik a csapat, ahogy kellene, ahogy az elvárható. A mai mérkõzésen az Újpest csapatként funkcionált, játékosai mindent megtettek a sikerért, míg nálunk ezúttal is akadtak olyanok, akik nem nyújtottak elfogadható teljesítményt, nem érezték át, hogy mit jelent ferencvárosiként az Újpest ellen játszani. A találkozó elején akadtak lehetõségeink, késõbb azonban Tököli révén csak a kapufáig jutottunk. Mindez kevés volt ma az Újpest ellen. A 11-est megelõzõ szituációt még vissza kell néznem, de ha valóban kívül történt a szabálytalanság, akkor az nagyon elgondolkoztató, hiszen immár sorozatban sújtanak bennünket bírói tévedések. A védelmünket a korábbi meccseken osztogatott piros lapokkal kipontozták, középpályán meg a sérülések miatt fogytunk el. Sajnos hetek óta nem tudunk olyan összeállításban pályára lépni, mint az tavaszi elsõ fordulókban. Alig várom, hogy végre a játékosaim felépüljenek, és a csapat ismét abban az összeállításban, abban a szerkezetben játszhasson, amivel elkezdtük ezt az idényt.
A sajtótájékoztatón újságírói kérdés hangzott el Gera Zoltán cseréjét illetõen, Pintér Attila a következõket válaszolta:
- Gera Zoltán cseréjét az indokolta, hogy immár hetek óta sem itt a Ferencvárosban, sem a válogatottban nem nyújt olyan teljesítményt, amilyet kellene.
A következõ újságírói kérdés azt firtatta, hogy a találkozón mely játékos teljesítményével volt elégedett szakvezetõnk:
- Szûcs Lajost mindenképpen ki kell emelnem, és Tököli Attilát. Ennyi. Nagyon kellene gondolkoznom, ha valakit még meg kellene neveznem. Talán Marek Penksa elsõ félidei teljesítménye említhetõ még. Ez a rövid névsor egyébként a vereségünk oka. Az Újpestben sokkal több jó teljesítmény volt, és a játékosaik úgy mentek, tették a dolgukat, ahogy azt kell ilyen meccsen. Nálunk Szûcs és Tököli tett meg mindent, sokan pedig nem tettek annyit ezen a meccsen a Ferencvárosért, mint amennyit kapnak ettõl a klubtól.
Mészöly Géza:
- Óriási dolognak tartom, hogy az Újpest 10 év után nyerni tudott az Üllõi úton. A mérkõzés elsõ 10 percében az történt, amit elõre elterveztünk, majd volt egy 5-10 perces idõszak, amikor vezetést szerezhetett volna a Fradi. Szerencsére nem ez történt, és ezt követõen újra a megbeszéltek szerint játszottak a fiúk. Sok támadást vezettünk, sajnos a befejezéseknél rendre becsúszott egy-egy hiba. A 11-esrõl nem tudok véleményt formálni, hiszen a kispadról nem tudtam megállapítani, hogy pontosan hol történt az eset – a szabálytalanság véleményem szerint megtörtént. Konkrét célkitûzésrõl nem tudok beszélni, hiszen télen is azt vallottuk, hogy mindig csak a következõ mérkõzésre koncentráljunk. Ez most sincs másként, aztán majd meglátjuk, mire lesz ez elég a bajnokság végén.
onogur
  Válasz | 2004. május 02. 10:13 | Sorszám: 312
"5 NB1-es meccsen 7200-an voltak."

És ebből kettőn, az MTK stadionjában és Győrben összesen 1.800 ember. Ez a "felső ház".

Halder
  Válasz | 2004. május 02. 09:07 | Sorszám: 311
A libások veresége tényleg jó hangulatba hozza az embert.
S ne feledkezzünk meg a két közvetlen üldöző döntetlenjéről sem.
Jó lenne ma egy győzelem, fontos lenne egy kis megnyugvás minden Fradista számára.
Turul
  Válasz | 2004. május 02. 09:00 | Sorszám: 310
Ezt írja az NS:
"Pályaválasztóként századszor fogadja a Ferencváros az ősi rivális Újpestet, és mint mindig, ezúttal is igazi presztízscsata várható a két együttes között. Ezúttal az FTC-nek van nagyobb veszítenivalója, hiszen az esetleges újabb vereség esetén a zöld-fehérek lemondhatnak bajnoki álmaikról."

Mintha nem vesztettek volna 2-3 pontokat az utánnunk jövők...

Szörnyű vasárnap délelőtt az RTL miatt meccsre készülődni...
Dehát ez nem egy normális ország.

Turul
  Válasz | 2004. május 01. 23:18 | Sorszám: 309
Kikaptak a libások. Szép lenne a világ, ha az eu...

5 NB1-es meccsen 7200-an voltak.
Holnap délelőtt, TV közvetítés mellett lesz ugyanennyi, vagy több...

Turul
  Válasz | 2004. május 01. 20:24 | Sorszám: 308
Huszti ma is rúgott gólt a libásoknak.

Döntetlen a Siófok-Debrecen, ez jól jött nekünk.
Holnap ettől még győzni kell!

MarcoP
  Válasz | 2004. május 01. 11:38 | Sorszám: 307
Csak úgy megjegyzem:

A magyar-brazil legjobb magyar játékosa egy bizonyos Huszti Szabolcs volt.
A Fradi-Balaton meccsen egy bizonyos Sitku Illés mesterhármast rugott a Fradinak.

Mindketten Fradi nevelések. Egyik sem kellett a Fradinak, helyettük drága pénzen külföldi kutyaütőket vettünk. Ennyire hülyék vaygunk?

Halder
  Válasz | 2004. május 01. 10:29 | Sorszám: 306
Hát ez is megvan. EU tagok vagyunk. Utolsó pillanatig reménykedtem valami katasztrófában, a nyugatiak önzésében, vagy valami csodában.
Most már ott vagyunk, azok kik nem akarták(mint jómagam), azok kik kényszerűséget, és szükséget hangsúlyoztak, s igyekeztek jó képet vágni a dologhoz, s azok kik felhőtlenül boldogok.
De most, már ha megtörtént kötelességünk a legjobbat kihozni az országnak. Tehát amíg az EU fennáll, addig összetartani, s minél előnyösebben kihasználni a lehetőségeket, s minél kisebb kárt elszenvedni. Amit lehet megmenteni !!!!
Azt a néhány évet míg a jelenlegi forma szét nem esik kibírjuk.
Mellesleg elnézve a tévében az ünneplő tömegeket, úgy látszik az ország jelentős részének már mindegy mit ünnepel, megteszi engedelmesen amit kérnek tőle, vagy amire finoman ráveszik a média segítségével.
Ha kell ünnepli a szocializmus győzelmét, ha kell leteszi tiszteletét Kádár elvtárs előtt, s talán ugyanazok, s gyerekeik mennek ünnepelni az Eu-t, lehet pont azok kik 15 éve még a európai közösség szétesését, s a „haldokló” kapitalizmus gyors pusztulását várták, ünnepelve a szoc. típusú együttműködéseket.

Az összetartozás jegyében, s a kötelességtudattól átitatva, az első EU-s ( bajnoki labdarúgó aranyat a Ferencváros megszerzi.
S a sikert fel is ajánljuk íziben majd a Pártnak, előre !!

Turul
  Válasz | 2004. május 01. 10:00 | Sorszám: 305
Ma 11:30-kor edzés. Jónéhányan elhatározták, hogy az eu-baromkodás helyett kimennek, megmutatni, hogy a támogatás (még) megvan.
Halder
  Válasz | 2004. április 30. 22:19 | Sorszám: 304
Azért, hogy a Ferencvárosról is legyen szó:

"Továbbra is a Fradi a legjobb magyar csapat

Egy helyet javítva a múlt havi helyezésünkön, a 107.helyen állunk az IFFHS klub világranglistáján, s ezzel továbbra is együttesünk a legelõkelõbben számon tartott magyar csapat.
A legjobb 300 között rajtunk kívül egy magyar gárda neve szerepel, a Debrecené a 118.helyen.
Csapatunk olyan együtteseket utasít maga mögé, mint a török Fenerbache, a brazil Vasco da Gama, a német Bayer Leverkusen vagy a spanyol Atletico Madrid."

Halder
  Válasz | 2004. április 30. 17:50 | Sorszám: 303
Szokásos felhívás !!!

SAJTÓKLUB, péntek 20 órától a Budapest televízió műsorán. Ismétlés vasárnap délelőtt10 óra.

TERÍTÉKEN, vasárnap 9.05-től a Hír tévén, Pörzse Sándor műsora.

BOCSKAI KLUB, vasárnap 17.30-kor a Budapest tévén

Turul
  Válasz | 2004. április 30. 13:47 | Sorszám: 302
Kishon (Kishont ferenc aus izrael) sem fogott kezet a magyar miniszterelnökkel és parlamenti elnökkel...
onogur
  Válasz | 2004. április 30. 12:28 | Sorszám: 301
A tantusz engedelmeskedik a gravitáció törvényeinek, tehát előbb-utóbb mindenkinél leesik.
Amikor a szavazás volt a Zeuról, csak 16% körül mozogtunk. Most ez lehet úgy +30%...
Néhány hónap, és 50%-felé kúszunk.
Persze ez már olcsó vígasz, utólak qrva egyszerű okoskodni.
De hát le van szarva,

FRANZSTADT, FRANZSTADT, ÜBERALLES,
ÜBERALLES IN DER WELT!

Halder
  Válasz | 2004. április 30. 12:16 | Sorszám: 300
Sajnos szerintem ezt a mocsok bandát nem jellemeznek olyan tulajdonságok, mint például lelkiismeret furdalás, megbánás, tiszta erkölcs, stb. ami kéne ahhoz, hogy furcsán érezzék magukat vele szemben.
Az ő fejük nem fog fájni, mindent megtehetnek és meg is tesznek büntetlenül és minden fajta következmény nélkül, nincsenek gátlásaik.
Kihasználnak bárkit és bármit amiről, akiről úgy gondolják, hogy hasznot hozhat, még ha például Balczó és mindaz amit képvisel nem is egyezik meg elveikkel, már ha vannak nekik ilyenek.

Sajnos a jelenlegi nap a legjobb példa erre, bár van még bőven, de ez most aktuális. Ezek voltak azok kik a haldokló kapitalizmusról és a döglődő EU-ról prédikáltak nekünk, és a KGST mindenek felettiségét ígérték és hirdették. S lám.
Ja és nézd meg ez kit zavar az országban, néhány hozzánk hasonló örültön kívül.

onogur
  Válasz | 2004. április 30. 11:36 | Sorszám: 299
"De én arra gondoltam, mikor az ügynök (sajnos ő is ott lesz), és gyurcsány kitünteti, az akkor is furcsa pillanat lehet számára."

Nem neki lesz furcsa pillanat, hanem az Ügynöknek meg a KISZes apparatcsiknak. Fájjon az ő fejük.
Balczó a Nemzet Sportolója, ezt a címet kiérdemelte, nem úgy mint azok, akik bitorolják a miniszterelnöki és miniszteri posztokat.

Halder
  Válasz | 2004. április 30. 11:32 | Sorszám: 298
Még a brazil meccshez:
„...talán én szerettem volna a legjobban ezt a sikert a magyar öltözőben.” !!!!!!
Lothar Matthaus.
Halder
  Válasz | 2004. április 30. 11:31 | Sorszám: 297
Elődeink 89-90ben valódi rendszerváltást vittek volna véghez.
Elődeink nem engedték volna vissza, saját hóhéraikat, 94-ben.
Elődeink nem hozták volna vissza újra a kommunista bandát és liberális barátaikat 2002-ben.
Elődeink nem engednék ezt az 5 %-os parlamenti küszöböt, mert ezzel egy amerikai típusú két pártrendszer jön létre, mely a demokrácia megcsúfolása. A társadalom jelentős részét nem képviseli senki sem.
Az én nézeteimet sem, s vagyunk így néhányan az országban. Akkor most mi legyen ?
Ezért én inkább az eszméimben és hitemben hiszek, nem a pártokban. Bár kétségkívül azért különbséget teszek köztük.
Dicső elődeink valószínűleg ma öngyilkosok lennének, vagy örültek házába kerülnének, látva hova aljasították, és züllesztették le ezt a jobb sorsra érdemes népet.
Halder
  Válasz | 2004. április 30. 11:31 | Sorszám: 296
Öntörvényű az igaz, de csak így sikerült/sikerül olyan életet élnie, melyre sokan úgy tekintetnek, hogy a példaképük lehet.
De én arra gondoltam, mikor az ügynök (sajnos ő is ott lesz), és gyurcsány kitünteti, az akkor is furcsa pillanat lehet számára.
A szavazás neki tökéletesen megmutatta mit gondolnak róla az emberek az elhallgatás ellenére. S bár valószínűleg ezzel ő nem is foglalkozott, de mégis elégtétel jelenthet számára.
Részvételét a jelenlegi kormány nagyon ki tudná használni, ugyanakkor pont a példakép miatt, valóban el kell fogadni és példájával is utat mutatni a többieknek. Ha elfogadja, a média érdeklődését nem tudja majd kizárni az eddigi megszokott életéből.
Nincs könnyű helyzetben.
Én úgy gondolom most, hogy nem fogja elfogadni.
Turul
  Válasz | 2004. április 30. 09:50 | Sorszám: 295
Én a támogattottságára ("a magyar nép a Nemzet első számú sportolójának tekinti") hivatkozva elvárom, hogy gyyermekeire tekintettel, elfogadja.
Az biztos, hogy erre nem tudunk hatni. Mert öntörvényű.
Halder
  Válasz | 2004. április 30. 09:38 | Sorszám: 294
NS-en én is működtem, meg akit elértem, ismerősöket, barátokat, s tudtam, hogy hajlandóak rá.
Kíváncsi vagyok Balczó lépésére, nagyon sokan most a másik oldalon is árgus szemekkel nézik és várják.
Mit fog erre Ő reagálni ?
Turul
  Válasz | 2004. április 30. 08:53 | Sorszám: 293
Ha elődeink megérték volna ezt a szégyenteljes napot, Magyarország függetlenségének önkéntes és manipulált elvesztését, forradalmat csinálnának...
Turul
  Válasz | 2004. április 29. 19:26 | Sorszám: 292
Azért szavaztak szépen mások is, akkor, amikor az elején kritikus volt a helyzet: Puskás, vagy Balczó. Később a győzteshez csatlakozás szindromája is érvényesült...

Az NS szavazása meg hívatalosan beszámított, ott is tettem a dolgom...

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 

előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola