Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Közélet   » Visitozo patkany hadkent menekulnek mas partokba!!

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Visitozo patkany hadkent menekulnek mas partokba!!
Tiborc
  Válasz | 2004. április 22. 09:17 | Sorszám: 6
Nem tudom, visít – é a patkány?
Lehet.
A pejoratív kifejezést a magyar akkor használja, ha rosszallását fejezi ki.
Eredetileg a veszni induló ügyet cserbenhagyó hitvány emberekre használták átvitt értelemben.
Viszont megfigyelések szerint a süllyedő hajót már a kikötőben – indulás előtt – elhagyják, ami előrelátásra vall, és a túlélőknek lesz igazuk
Kellő időben kell függetlennek – mutatkozni.
Volt rá sikeres példa.
Tiborc
Ritter
  Válasz | 2004. április 21. 05:11 | Sorszám: 5
Áron bÁtyám,mi a baja a magyar betükkel..
Aharon
  Válasz | 2004. április 21. 01:52 | Sorszám: 4
Bocsánat, hogy közbeszólok, de a magyar nyelv iránt érzett szeretetem indít megszólalásra. Az az érzésem, hogy magyarul egy patkány legfeljebb visít. Visítozni, a mai megyar nyelvben (de javítsatok ki, ha nincs igazam), veszekedő gyerekek, főképpen lányok, esetleg felnőtt nőnemű egyedek szoktak. A patkányhad egybeírandó (-andó, -endő magyarul szerintem használandő).

Ami a tartalmi pongyolaságot illeti: az MDF képviselői nem más pártokban, nem is más pártba, hanem egy civil egyesületbe léptek be. A menekülés már értelmezési kérdés.

Ritter Teodórnak azt szeretném ezúton mondani, hogy a korszerű számítógépeken beállítható a magyar billentyűzet. De ha mondjuk korábbi Windows van rajta, ott is megoldható minden repülő ékezetekkel (legalábbis így tapasztaltam).

Summa summarum, az MDF képviselők szerintem nem menekülnek, csupán elégedetlenségüknek adnak kifejezést ezzel a lépéssel, mert, ebben egyetértünk, amit Dávid Ibolya tesz, az a magyar politikai provincializmus kiegészítve egy különben kulturált asszony emberi gyarlóságaival. Végül is van ebből mindannyiunkban. Nehéz rendes embernek, még nehezebb igazi politikusnak lenni.

Ritter
  Válasz | 2004. április 21. 00:22 | Sorszám: 3
En tudom hol allok ,es maga????
alias3t
  Válasz | 2004. április 20. 22:18 | Sorszám: 2
Ritterkém, ha gondolkodóba esnék, hol is állok, először megnézném, maga hol van.
Ha érti...
Ritter
  Válasz | 2004. április 20. 22:15 | Sorszám: 1
Gondolom,ez itt sok embert erint azert nem ir ide senki ))
Ritter
  Válasz | 2004. április 20. 13:04 | Sorszám: 0
Az MDF egy jozanabb resze reajott hogy a mai csapat tokeletes bukasra van itelve,igy mar mas partok utan neznek,hogy valahogy atmentsek magukat!!!/hirkereso.hu/

Időzóna: CET  

előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola