Téma: Latinovitsról jelentett a Népszabadság színikritikusa
|
Michelle |
Válasz | 2005. január 13. 06:59 | Sorszám: 169 |
Hát ez disznóság. Ugy látszik én emlékszem rosszul. Lehet, hogy csak sugallta, hogy minden benne van. Talán azzal a kijelelntésével, hogy a megjelenés kapcsán azt nyilatkozta, lám ő senkiről sem irt rosszat.A csaló igazsága. Jobb lett volna, ha meg sem szólal.
|
|
|
akottyabot |
Válasz | 2005. január 12. 23:27 | Sorszám: 168 |
Ödön helyett: Nem ilyen sima az ügy. Ha a jelentést a mai napig nemzetbiztoságilag fontosnak tartják, megismerhetetlen. Valamint ha nem tévedek, Luzsika egyszer sem mondta, hogy minden jelentése benne van ebben a könyvben. Mert akkor előjönnének azok, akik olvassák nevüket a névkartonon, de nem találják magukat az anyagokban...
|
|
|
Michelle |
Válasz | 2005. január 12. 23:16 | Sorszám: 167 |
Szevasz Ödön ! Ezen könnyen lebukhat. Ma már bárkik kérheti, hogy nevezzék meg az őt megfigyelő személyt. Ha valakinek ezután jut eszébe megkérdezni, s a megfigyelő MGP, akkor máris borul az az állitása, hogy minden jelentés benne van a könyvben.
|
|
|
Sziriusz |
Válasz | 2005. január 12. 12:27 | Sorszám: 166 |
#164 után már nekem is egyértelmü...
|
|
|
|
|
Sziriusz |
Válasz | 2005. január 12. 07:26 | Sorszám: 163 |
Ez vajon a Kapu sara szerinted?
|
|
|
|
Michelle |
Válasz | 2005. január 12. 04:57 | Sorszám: 161 |
Szevasz Ödön ! Mit akarsz ezzel mondani ? Fel lehet dobni egy ügyet ugyis, hogy később biznisz legyen belőle ? Én ugy hallottam, hogy minden benne van, még dicsekedett is az öreg, hogy senkiről sem irt rosszat.
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
Válasz | 2005. január 12. 04:40 | Sorszám: 160 |
A KAPU kiadó adta ki. S azután, hogy kiderült az ügy. S valszeg nem az összes jelentés van benne, csak amit megkaptak...
|
|
|
Michelle |
Válasz | 2005. január 12. 04:06 | Sorszám: 159 |
Nem tudom hallottatok-e róla, hogy MGP összes jelentése megjelent könyvalakban. Már az is megfordult a fejemben, hogy az egészet a reklám miatt dobta fel valaki éppen most.
|
|
|
barla diak |
Válasz | 2004. december 12. 13:10 | Sorszám: 158 |
A nyugati balos értelmiséget úgy hívták a komenista elftársak, hogy hasznos idióták. Nagyjából ugyanolyan távolságra voltak az isteni tengelytől.
|
|
|
szalonna |
Válasz | 2004. december 12. 09:15 | Sorszám: 157 |
A nyugati kommunista pártokat tényleg folyamatosan pénzelte a szovjet. Voltak országok, ahol ez teljesen nyílt volt, a szovjet ujságirók használhatták pl. a kommunista pártok sajtójának infrastruktúráját, cserébe közvetlenül fizették a Moszkvába delegált ujságírókat. (Mindkét akción nyertek: az egyiken nyilvánosságot, a másikon lojalitást). Működött a közvetett pártfinanszírozás is, pl. az Olasz Kommunista Párt részesült a Szovjetúnióval kötött üzletekből. Ezek nem voltak kicsik, pl. a FIAT szerelte fel a Lada autógyárat, és a szovjet mezőgazdasági gépgyártás jó részét. A közvetlenül fizetett politikusok körül pedig ott volt a "balos értelmiség", akiknek a "fizetsége" az volt, hogy nyilvánossághoz jutottak a szovjetek által szponzorált nyugati sajtóban, stb. ahogy a L'Humanité írta: Kleine Fische, gute Fische.
|
|
|
szalonna |
Válasz | 2004. december 12. 09:05 | Sorszám: 156 |
Ténleg Modor Ádám (tudod, olyan ez mint a Gyurcsány-Gyurcsányi). Nagy Péter úgy írhatott Szabó-Dezsőről, hogy tudomást szerzett egy Szabó Dezső dokumentum-gyüjteményről, melyet egy általam nem ismert, akkor könyvtárosként dolgozó személy gyüjtött össze. Nagy Péter ügynökként foglalkozott ezzel az emberrel is, és elérte, hogy a gyüjteményt vegyék el tőle és neki adják át feldolgozásra. Azért ez szép, nem? Molnár Gál Péternél sem válik el az ügynöki és a kritikusi életmű.
|
|
|
Jaszin |
Válasz | 2004. december 12. 00:12 | Sorszám: 155 |
A jogos tulajdonosától. Rákosiék államosították és mikor vissza akarta ő, vagy az örököse /mindegy, ki/igényelni, Rákosi utódai újra ellopták
|
|
|
Sziriusz |
Válasz | 2004. december 11. 22:10 | Sorszám: 154 |
Nagyon találó az a bon mot, hogy a '68-as fiatalok fellázadtak az apukák ellen, s azután beültek az apukák bankigazgatói székébe (mondták ezt az elvtársak nálunk a 80-as években) Azt viszont alig akartam elhinni, hogy a nyugati békemozgalom (pershing, cruise missile <-> SS 20) a guruló rubelekböl élt. Merthogy sokkal többen vettek abban részt - legalábbis a vasfüggöny nyugati felén.
|
|
|
|
Sziriusz |
Válasz | 2004. december 11. 21:47 | Sorszám: 152 |
Kitöl lopták el?
|
|
|
Jaszin |
Válasz | 2004. december 11. 18:26 | Sorszám: 151 |
Ha már köpködni kell, inkább a pár száz méterre levő Gizella úton tenném, az ellopott székház előtt
|
|
|
akottyabot |
Válasz | 2004. december 09. 23:27 | Sorszám: 150 |
Tudod volt réges-régen egy kezdeményezésem. Gusztustalan volt, aljas; de megtettük. 1988-89-ben elkezdtem azt megszokássá tenni, hogy ha elsétálok a Thököly úton a román nagykövetség elött, akkor köpjök egyet. Egyre többen cselekedtük. Ezekkel is ezt kéne tenni.
|
|
|
Jaszin |
Válasz | 2004. december 09. 23:21 | Sorszám: 149 |
ilyen ország ez ahol megáll a józan ész, egy velejéig rothadt, szűk réteg diktálja ezt a "morált" de meg is érdemeljük, ha ilyen birkák vagyunk Próbálnák ezt megcsinálni x országban /az x helyére hosszú lista helyettesíthető/, úgy rúgnák őket seggbe, hogy zúgnának, mint a győzelmi zászló mi meg röhögünk pl. a heti tetvesen, satátmagunk megalázásán
|
|
|
akottyabot |
Válasz | 2004. december 09. 22:52 | Sorszám: 148 |
Az nem szokás. Sajnos. Pedig kéne. Ebben az országban az a szokás, hogy a spicli/tolvaj/rabló/gyilkos perel, mert megsértették a jó hírnevéhez/jóhírnevéhez (amikor ilyen bírósági papírt kapok, felrobbannék!) fűződő jogait, az erkölcsiségét és sok ilyen hasonló - mocskoknál nem létező - valamijét.
|
|
|
Jaszin |
Válasz | 2004. december 09. 22:46 | Sorszám: 147 |
és mi van azokkal akiknek az életét ez a spicli tette tönkre ? azok nem perelhetnének ?
|
|
|
akottyabot |
Válasz | 2004. december 09. 22:36 | Sorszám: 146 |
Csak csendben jegyzem meg: Fonyódi Péter összeszedte molnár g. p. jelentéseit, szerkesztgette egy kicsit, s ez "A Rivaldafény árnyéka" címmel nemsokára megjelenik. A perekhez ügyvédeket keres a kiadó.
|
|
|
Ritter |
Válasz | 2004. december 05. 02:10 | Sorszám: 145 |
balamber!!En megertelek hogy a Te sorsod nem volt regenyes,es en sem akartam magam kiemelni,de en ebben a ki kinek jelentett dologban nem mint Canadaban elo vandorfenykepesz voltam bent,hanem hus ver ember buddy!!Es ez egy nagy differencia!!
|
|
|