Téma: Mit lehet eltakrni a kék kockás takaróval Mátrakeresztesen?
|
Gyöngy |
Válasz | 2005. április 23. 15:41 | Sorszám: 8 |
Az Orbán-kormány Makoveczékkel terveztetett új házakat a Felső-Tisza-vidékre az árvízkor. Mi a jó fene kéne hozzá, hogy a katasztrófát katasztrófának minősítsék ?
|
|
|
iszalag |
Válasz | 2005. április 23. 15:01 | Sorszám: 7 |
csondrád megyében is gond van..Itt a belvíz miatt
|
|
osyna |
Válasz | 2005. április 22. 10:35 | Sorszám: 6 |
Köszönöm a gyors választ. Ahol tudtam, én is közzétettem. Üdv/OSYNA
|
|
|
|
Micimaci |
Válasz | 2005. április 22. 08:57 | Sorszám: 4 |
Várom, hogy a "közszolgálati" M1 most is gyűjtést rendez, hogy honfitársaink kerültek bajba.
|
|
mackó |
Válasz | 2005. április 22. 08:40 | Sorszám: 3 |
A Demokrácia Központot az alábbi üzenet eljuttatására kérték fel: FELHÍVÁS Az elmúlt napok esõzései óriási pusztítást végeztek a Nógrád megyei Mátrakeresztesen. A természeti katasztrófa következményeinek felszámolására a helyi közösség óriási erõfeszítéseket tesz, de a védelem és a helyreállítás költségei meghaladják az itt élõk erejét. Segítség nélkül mindaz elpusztulhat, amit életük során megteremtettek, ami a jövõbeli megélhetésük alapja lehet. A károsultak megsegítése érdekében ezért felhívással fordulunk a segítõ szándékú honfitársainkhoz, lehetõségükhöz mérten támogassák az ügyet. A felajánlásokat a helyi önkormányzat OTP Bank Rt által vezetett 11741024-15450827-10130005 számú, „Mátrakeresztesi árvízárok helyreállítása” címmel elkülönített számlájára lehet megtenni. Molnár István önkormányzati képviselõ, Fidesz-MPSZ Mátraalja Polgári Kör Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Pásztó városi szervezete
|
|
|
osyna |
Válasz | 2005. április 22. 08:34 | Sorszám: 2 |
Milyen számlaszámra lehet fizetni, ki tudja?
|
|
|
szentistvánjobb |
Válasz | 2005. április 22. 07:50 | Sorszám: 1 |
Konkrétan miben tudunk segíteni ? (Adjunk pénzt ? ... Menjünk oda ?)
|
|
|
vaderi |
Válasz | 2005. április 21. 22:56 | Sorszám: 0 |
Katasztrófa az amit annak minősítenek. Nem a jogszabály a meghatározó! Katasztrófa az amikor egy ország vezetője ott van és nem lát! - továbbá az , hogy odamegy és hülyeséget beszél, az katasztrófa. Az ország fele a cunami hírére adakozott, most mi van? - Magyarok kerültek bajba! Magyarok kerültek bajba! Magyarok kerültek bajba! Magyarok kerültek bajba!
|
|
|