Téma: Megverték Pilhál Gyurit, összetörték az arcát
|
alias3t |
Válasz | 2006. január 11. 11:30 | Sorszám: 162 |
Nem éreztem helyénvalónak odatenni a smiley-t, látom, elkelt volna...
|
|
|
balogh tibor |
Válasz | 2006. január 11. 11:26 | Sorszám: 161 |
Uramisten, ezért mit kap Pilhál?! "Pilhál György: Érdekes, amit Bene László mond: a bujkáló bűnözők bűnözésből tartják fenn magukat. Mielőbbi elfogásukkal újabb bűncselekmények sora előzhető meg. Az úgynevezett nyakkendős bűnözőkről nem beszélt főkapitány uram, holott vagyunk itt néhányan, akik őket is a rácsos kapu mögött szeretnénk látni, egyelőre azonban a televízió képernyőjén bukkanunk rájuk, amint éppen nemzetet hülyítenek, iparágakat, intézményeket privatizálnak. Persze ők is ki lesznek plakátolva hamarosan, ez azonban egyelőre a közelgő országgyűlési választások miatt van így. Mindenesetre ezeket a plakátokat is figyeljük! Néha van bennük valami közös."
|
|
iszalag |
Válasz | 2006. január 11. 11:17 | Sorszám: 160 |
vagy ez olyan altalanos, szokasos tamadasi mod..
|
|
|
iszalag |
Válasz | 2006. január 11. 11:16 | Sorszám: 159 |
hajnalban hatulrol bokorbol elougorva tuleroben (pont ugy mint Szasz Karoly eseteben
|
|
|
onogur |
Válasz | 2006. január 11. 11:11 | Sorszám: 158 |
Na igen, a művészemberek már csak ilyen brutális vadállatok. A festők, szobrászok és alanyi költők általában ököllel torolják meg a rajtuk esett sérelmeket.
|
|
|
alias3t |
Válasz | 2006. január 11. 09:48 | Sorszám: 157 |
Pilhál mesternek volt egy feltűnést keltő cikke nemrég egy kortárs festő kiállításáról, amit meglehetősen gúnyosan illetett nagyon kedvezőtlen kritikával, lehet, hogy az ellenszenvnek képzőművészeti okai is vannak...
|
|
|
ZiliZ |
Válasz | 2006. január 11. 09:36 | Sorszám: 156 |
a balos közmorál. import az indexről, a szabadság, és biztonság nevében: matej nyikolajevics válasz | megnéz | könyvjelző 2006.01.10 15:36:44 (577) ez a pilhál megérne nekem 3 hónap felfüggesztettet, kb. 15 perc gőzlevezetésre. segédeszközök nélkül.
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2006. január 11. 02:21 | Sorszám: 155 |
nem árt, ha tudod: ez a halottról vagy jót, vagy semmit sajnos a műveletlenség tipikus példája. ...és ha még tudnád, hogy mi mindent nem tudok... ...és neked is még mennyit kellene művelődnöd...
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2006. január 11. 02:16 | Sorszám: 154 |
Kukáld meg Onogur 135-ös hozzászólását, ezért mondtam, hogy akár kokárda volt rajta akár nem , nem érdemelte meg a sorstól, hogy 32 évesen halálra rugdossák. Ehhez képest hol látod, hogy én valamit is "belemagyarázok"???
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2006. január 11. 02:11 | Sorszám: 153 |
1.Ne címkézz, mert én is keresek néhányat neked! 2.Menj vissza édesegykomám és olvasd el az előttem szólókat, majd mégegyszer az én hozzászólásomat,hogy rájöjj, fingom sem volt ( és ma sincs ) róla, hogy volt-e rajta kokárda ( ezt ugyanis más mondta előzőleg ), vagy beszólt-e. Máskor pedig gondosabban olvass mielőtt beszólsz!
|
|
|
Jaszin |
Válasz | 2006. január 11. 00:47 | Sorszám: 152 |
1./nem árt, ha tudod: ez a halottról vagy jót, vagy semmit sajnos a műveletlenség tipikus példája. Ugyanis az ídézet így szól: halottról vagy IGAZAT /VALÓSAT/ vagy semmit - mecsoda különbség !!!! 2./ az nem vitás, hogy állat volt aki szétrugdosta,de - ne próbád már belemagyarázni a kokárdát, ennyire hülyék nem vagyunk, hogy elhigyjük, hogy emiatt manapság embert ölnek Nem lehet, hogy úgy viselkedett, provokált, hogy ez lett a vége ???
|
|
|
Quo Vadis |
Válasz | 2006. január 10. 16:13 | Sorszám: 151 |
Bátrak voltak. Ketten mentek egyre. Hátulról. Éjszaka. Hogy egy ötven feletti újságírót móresre tanítsanak. Mert nem tetszett, ahogy írt. 2006.01.09 Manapság már ez is elég ok lehet arra, hogy összeverjenek egy publicistát karácsony másodnapján. "Te piszok, te szemét! Most végre megtanulod, hogyan kell újságot írni" - ordították Pilhál György támadói, miután a földre kényszerített Magyar Nemzetes újságírót megrugdosták a szeretet ünnepén. A verőlegények még néhány percig tovább ütlegelték a vérző publicistát, majd magára hagyták az utcán. Talán siettek haza, hogy ehessenek a bejgliből, vagy készültek a következő rokonlátogatásra. A felbujtók pedig elégedetten dőltek hátra. Mert, hogy voltak, akik fizettek mindezért: az biztos. A támadók ugyanis feltehetőleg utoljára általános iskolában jutottak nyomtatott írásokhoz, azóta inkább az éjszakában kamatoztatták megszerzett tudásukat. No, nem az agyukkal, igaz a lefejelés is hatásos tud lenni, ha nagy lendületet vesz hozzá az ember...
A megfélemlítés elkezdődött. Verbális formája már jóval korábban, mikor Paizs Miklós dala, a Budapest Rádióban elhangzott. Emlékezetes, a szerző szerint "Orbán Viktort élve megnyúzni, Lovas István kibelezni, kiherélni, Kövér Lászlót lámpavasra kötni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, Bencsik Andrást késhegyre szúrni, az összes Magyar Nemzetest fejbe rúgni." Megtették. Méghozzá december 26. hajnalán. Pilhál Györgyöt elmondása szerint már többször megfenyegették, ám ezeddig sosem bántották. Úgy látszik, a kampány nem csak a politikusok körében kezdődött, hanem az utcán is. 2002-ben aktivistákat vertek és félemlítettek meg, most pedig az újságíróknál járunk. A következő lépés talán egy politikus lesz? Paizs Miklós erre esküszik. Vajon talál követőkre? http://www.ma.hu/page/cikk/ai/0/138183/1 Horváth Éva, a szóban forgó kiadványt kiadó Magyar Vizsla Egyesület elnöke nyilatkozatot olvasott fel telefonon az MTI-nek arról, hogy levélben többször életveszélyesen megfenyegették, gépkocsiját megrongálták. "Az MSZP rágalmai olyan mértékű feszültséget keltettek, hogy nap mint nap sértő leveleket kapok, többször életveszélyesen megfenyegettek. A helyzet - az MSZP-nek köszönhetően - odáig fajult, hogy ismeretlen aktivisták az autómat is megrongálták, komoly anyagi károkat okozva ezzel" - mondta. Horváth Éva szerint "pártállami eszközökkel" akar a kormány megfélemlíteni egy civil szervezet, mivel a Pénzügyminisztérium vizsgálatot rendelt el a Magyar Postánál. http://www.pecsinapilap.hu/index.php?id=10379
|
|
nemszadista |
Válasz | 2006. január 10. 13:51 | Sorszám: 150 |
Én meg pont arról beszélek, hogy miért sértődsz meg 1 ilyen találó, teljesen pontos és tényszerű jellemzésen?
|
|
|
alias3t |
Válasz | 2006. január 10. 12:13 | Sorszám: 149 |
Na. Pont erről beszélek. Ha pl. ezért irl kapnál egy marhanagy pofont, akkor te is szaladnál sírni a polgári körbe, hogy bántanak, mert magyar vagy. (Persze nem tőlem, én otthagynálak, de a megfelelő színvonalú vendéglátóipari egysségben valószínűleg.)
|
|
|
nemszadista |
Válasz | 2006. január 10. 11:59 | Sorszám: 148 |
Mi a baj azzal a teljesen szabatos, pontos és világos értelmű, igen találó kifejezéssel, hogy "posztkommunista érzelmű"? Rád pl. tökéletesen illik, nem?
|
|
|
alias3t |
Válasz | 2006. január 10. 11:17 | Sorszám: 147 |
Már bocsánat, de annak, hogy lekapcsolta-e a villanyt, nagyon kevés köze van ehhez a dologhoz. Nem számít, miért volt ott, az számít, hogy úgy állítjátok be a dolgot, hogy valakit agyonvertek azért, mert kokárdája van.
|
|
|
|
|
alias3t |
Válasz | 2006. január 10. 10:08 | Sorszám: 144 |
Melyik sztorit?
|
|
|
onogur |
Válasz | 2006. január 10. 10:00 | Sorszám: 143 |
Ha nem ismered a sztorit, minek szólsz bele? Simon Tibit éjjel riasztották telefonon és úgy rohant el a lakásáról, hogy még a villanyt sem oltotta le. ( Nem inni ment és mulatni )
|
|
|
alias3t |
Válasz | 2006. január 10. 09:53 | Sorszám: 142 |
Én emlékszem arra, hogy a Fradi vezetői közül is mondták akkoriban, hogy többször kérték, hogy éljen sportemberhez méktó életet, mert sem az életmódja, sem az ismeretségi köre nem teszi méltóvá arra a szerepre, amit sportemberként és lényegében sportvezetőként betölt. Aztán gondoljuk esetleg végig, hogy ha valakit éjszaka egy olyan hírű helyen,mint a néhai Cafe Allure a kokárdája miatt vegzálnak (tegyük fel, hogy így volt, csak a rendőrség, bíróság letagadja), az valóban a kokárda miatt volt-e, és nem egyszerűen valami külsőség miatt, amire éjjel kettőkor az ott tartózkodó izomagyúak harapnak? És visszatérve arra, hogy a nemzeti érzelmei miatt kell-e félnie bárkinek: Szerintem nem. Nem mindegy ugyanakkor, hogy a nemzeti érzelem nem jár-e azzal, hogy pocskondiáznak mindenkit, aki mondjuk nem nemzetiszínű csipketerítőt tesz a tv-re. Van itt a fórumon is ilyen bőven, ki se áll a szátokból a férgezés, tetvezés, büdöskomcsizás, sőt, azt az elbaszott kifejezést is olvastam már, hogy "posztkommunista érzelmű". Szóval ha egy ilyen szituban valaki kap egy nagy pofont (amit én ugyan elítélek, de nem csodálkozom rajta), az nehogy azt higyje már, hogy a magyarsága miatt kapta, mert súlyos tévedésben van: a kiváltó ok a bunkósága.
|
|
|
onogur |
Válasz | 2006. január 10. 09:53 | Sorszám: 141 |
Legfeljebb nézni volt szerencséd, látni nem. Simon SOHA nem volt alattomos a pályán. Viszont szívvel-lélekkel játszott.
|
|
|
cuvee |
Válasz | 2006. január 10. 09:33 | Sorszám: 140 |
"kíméletlen és alattomos" Ez nem igaz. Simon a pályán nagyszívű, kőkemény játékos volt, aki saját magát sem kímélte. Az a "személyes ismerős" aki olyat állít, hogy "alattomos" lett volna, az valszeg nem beszélni jól mágyár. Vagy nem volt személyes ismerőse. De, ha neked "volt szerencséd nem egyszer látni" tőle olyan, ma már mindennapos, valóban alattomos húzásokat, pl. szándékos lerúgást, játékon kívül a bíró háta mögötti akciókat, sunyi könyökölést, földön fekvőbe taposást, vagy ilyesmikett oszd már meg velünk légyszi.
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2006. január 10. 01:04 | Sorszám: 139 |
"Halottról jót, vagy semmit"-mondja a bölcs közmondás! Jó futballista volt és igazán nem érdemelte azt a sorstól, hogy 32 évesen egy b@rom senkiházi halálra rugdossa akár azért, mert kokárda volt rajta, akár azért, mert beszólt valamit.Maradjunk ennyiben!
|
|
|
Jaszin |
Válasz | 2006. január 10. 00:17 | Sorszám: 138 |
mivel ő is az volt - ha kiscsoportos is - persze hogy nem szart be tőlük
|
|
|
|