Téma: "Baloldali" kormányzati jósda :D
|
|
bordür |
Válasz | 2009. március 03. 11:43 | Sorszám: 434 |
Na de mi abban az özlet? Mér jó egy bolond rokon....egyébként ha direkt csinálja akkor nagyon nagy művész... nagy tehetség.V.Ö Egy őrült naplója. Évek óta olvasom Szilvásy Pétert, nagy rajongója vagyok. Ráadásul még a rencerváltás környékén voltam egy előadásán, amelynek a témája az volt hogy az Ufók nemsokára felveszik a diplomáciai kapcsolatot Magyarországgal. Szerinte a Nagy Szürkék lesznek az elsők, mert ők konzulátust is akarnak, meg vízummentességet ha lehet.
|
|
|
|
kujtorgo |
Válasz | 2007. június 13. 20:22 | Sorszám: 432 |
Nem harakiriről lehet szó, csak talán eltérően ítélik meg GYF jövőjét.
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2007. június 13. 19:58 | Sorszám: 431 |
Azért ami zajlik, igen furcsa. A szadesz nem fogja önmagát végérvényesen kivégezni, márpedig, ha bármi történne benne, az ezzel járna.
|
|
|
kingvidor |
Válasz | 2007. június 13. 19:39 | Sorszám: 430 |
"Jól értem, hogy ez azt jelenti, hogy az ember (egyelőre) csak olyan génmanipulációra képes, ami spontán mutációval is létrejöhetne ? " Ezzel csak az a gond, hogy amíg egy mutáció semmilyen szinten sem öröklődik - amivel szintén nem tudnak mit kezdeni az evolúcióban hívők - , addig manipulálni - azaz kontárkodni - sajnos nagyon is lehetséges, belepiszkálni olyasmibe, amiről fogalmunk sincs, hogyan működik, aztán borzasztóan örülünk neki, hogyha változik valami, mert azt hisszük, hogy tudunk valamit.
|
|
|
kujtorgo |
Válasz | 2007. június 13. 19:31 | Sorszám: 429 |
Az szdsz nem adhat ME-t (6 %, Kóka), Szilvásy mindig is szürke emi volt. Ha már ..., akkor inkább az szdsz hátországában lévő szakadást vizionálnék.
|
|
|
Gyöngy |
Válasz | 2007. június 13. 18:50 | Sorszám: 428 |
Alkotnék egy kis összesküvés-elméletet, ha nem bánjátok . Szerintem van ez is olyan jó, mit a topic-indító tanulmány.No, akkor nézzük csak! Ez a Szilvásy, ugye, a maffia kormányzati ingatlanügynöke, és egy viszonylag kiegyensúlyozott személyiség (nem az öcsire gondolok, Gyuri az érintett ). Lehet, hogy elunta a másodhegedűsi szerepet, és ezzel egykori védence fejére kezd nőni. Minhogy Gyurcsány eléggé megkopott, kéne egy olyan új vezér, aki még nem annyira ...De tudja ezt Gyurcsány is, és hogy kézben tartsa barátját, kicsit "szivárogtat" (nemigen tudjuk, hogyan került napvilágra a jósda produktuma). Szilvásy Öcsi szerint ő tíz nappal előbb már tudta, hogy az őszödi beszéd ki fog szivárogni. Tudjuk, hogy bátyja az ő csillaga ( ), ez valamelyest megkönnyíthette a prognózist. Azaz: esetleg Szilvásy sugalmazhatta Gyurcsánynak az őszödi beszéd kiszivárogtatását, a jósda tevékenységének kiszivárogtatása ennek viszonzása lehetett a magát veszélyeztetve érző jóbarát részéről. Gyurcsány másik vetélytársa, ha jól végiggondoljuk, maga Kóka. Ennek a számlaügynek a megszellőztetése ezt a vetélytársat is kilövi. Kíváncsi vagyok, ki lesz a következő "nagyvad". Ki az, akinek még vannak esélyei Gyurcsánnyal szemben?
|
|
|
|
mpd |
Válasz | 2007. június 08. 08:27 | Sorszám: 426 |
Te magadról beszélsz, Toloba? Majdnem megkönnyeztem.
|
|
|
terra |
Válasz | 2007. június 08. 08:01 | Sorszám: 425 |
Elolvastam. Egyértelműen ordít a szövegről a mesterkéltség, hogy Szilvásy szándékosaan hülyének akarja tettetni magát. (Az is lehet, hogy nem is ő írta ezt, hanem valaki más, hogy alátámassza a "szegény buggyant rokonról" szóló mesét.)
|
|
|
zappara |
Válasz | 2007. június 08. 06:48 | Sorszám: 424 |
pl. a Jóisten szándékosan ilyennek teremtette..hogy valamiért büntesse a családot.. erre gondolsz? én meg nem hinném, hogy minden futóbolonddal foglalkozni kéne, pláne politikai alapon... marad nélküle is elég..
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2007. június 08. 03:22 | Sorszám: 423 |
Ki ez? A kis lükebóka szilvási? Látszik rajta!
|
|
|
kapitamunista |
Válasz | 2007. június 08. 02:19 | Sorszám: 422 |
(Kezdek gyanút fogni, hogy ez főbüdöskomcsi-öcsike nem spontán, hanem szándékosan ilyen.) hmm, igen, a bátty se nem anyira hülye mint amilyennek néha látszik, viszont gátlástalan..
|
|
|
|
nemszadista |
Válasz | 2007. június 07. 23:01 | Sorszám: 420 |
Szilvásy, a jós újabb tanulmányt tett le az asztalra: ttp://gondola.hu/cikkek/54709 (Kezdek gyanút fogni, hogy ez főbüdöskomcsi-öcsike nem spontán, hanem szándékosan ilyen.)
|
|
|
mpd |
Válasz | 2007. június 05. 10:14 | Sorszám: 419 |
Csak úgy szikrádzik, ahun összeér, mint a hajderménkű!
|
|
|
Lajos bácsi |
Válasz | 2007. június 05. 10:13 | Sorszám: 418 |
Ja. És csörömpöl. Iszonyatos lehet...
|
|
|
mackó |
Válasz | 2007. június 05. 10:12 | Sorszám: 417 |
Az meg hogy sérül? Törik?
|
|
|
Lajos bácsi |
Válasz | 2007. június 05. 10:11 | Sorszám: 416 |
Az már biztosítási káreseménynek minősül.
|
|
|
mpd |
Válasz | 2007. június 05. 10:07 | Sorszám: 415 |
Összeérhetett az aurátok vagy mi.
|
|
|
Lajos bácsi |
Válasz | 2007. június 05. 10:04 | Sorszám: 414 |
Na, újabb bizonyíték a hipnoindukcióra...
|
|
|
mpd |
Válasz | 2007. június 05. 10:02 | Sorszám: 413 |
A Behavior-II/a. pedig ektoplazmával.
|
|
|
mpd |
Válasz | 2007. június 05. 10:01 | Sorszám: 412 |
Most mit izélsz? Hiszen Gaia révén egyetlen, élő Föld van. Nagyon is mindennapos a fajok közötti ilyenféle együttműködés. Hozsánna!
|
|
|
Lajos bácsi |
Válasz | 2007. június 05. 10:01 | Sorszám: 411 |
Mert a Behavior-II. már lézerrel megy...
|
|
|