Téma: Mikor kasztrálja már magát Csintalan???
|
GM |
Válasz | 2007. október 29. 11:42 | Sorszám: 14 |
akinek van kedve bombázza az üggyel Sándort, a videóra kíváncsi vagyok mit mond!
|
|
GM |
Válasz | 2007. október 29. 11:42 | Sorszám: 13 |
akinek van kedve bombázza az üggyel Sándort, a videóra kíváncsi vagyok mit mond!
|
|
rajnai zongor |
Válasz | 2007. október 25. 06:27 | Sorszám: 12 |
ma megkérdezte tôle vki, hogy mikor eszi meg a cipôjét, erre szokás szerint azt mondta, hogy majd mindjárt válaszol, de elôbb még kapcsolja Mari nénit.Aztán az adás végén kinyilatkoztatta, hogy mégis neki van igaza és ez már egyre nyilvánvalóbb mindenkinek...tényleg?
|
|
Macisajt |
Válasz | 2007. október 25. 04:28 | Sorszám: 11 |
"Elismerte az izraeli nagykövetség szóvivője, hogy Simon Peresz államfő a múlt héten Magyarország és Lengyelország felvásárlásáról beszélt egy fórumon." Korábban meg Saron mondta ezt Peresznek: [Ariel Sharon, October 3, 2001, to Shimon Peres, as reported on Kol Yisrael radio]:
„Valahányszor csinálunk valamit, azt mondod nekem, hogy Amerika majd ezt teszi, meg azt teszi… Mondok neked valamit, és értds meg: te csak ne aggódj azért, hogy az amerikaiak nyomást gyakorolnak Izraelen. Mi, a zsidó nép irányítjuk Amerikát, és az amerikaiak ezt tudják.”
Hát, ha eddig nem is tudták, most Irak kapcsán megtudhatták...
|
|
|
kingvidor |
Válasz | 2007. október 24. 23:59 | Sorszám: 10 |
GM megelőzött... Még csak annyit, hogy azért a szöveg elején még egy gyerek is kihallhatja az országok felsorolását.
|
|
|
kingvidor |
Válasz | 2007. október 24. 23:56 | Sorszám: 9 |
Hitetlenkedhetsz, ha jólesik, attól a szöveg még elhangzott, már fordítási hibákra sem hivatkoznak, hisz ha a legkisebb fordítási hiba volna, egy csomór héberül tudó ember - mert azért Magyarországon van belőle jócskán - mosná ki azonnal óriási elánnal a dolgot, de mivel tudják pontosan, hogy Peresz azt mondta amit, hiszen ezt a nagykövet is kénytelen volt megerősíteni, megpróbálják agyonhallgatni a malőrt, hisz ilyenkor más lehetőség nem marad. A kuruc.info tájékán meg tudtommal történetesen egyetlen magyar ember van, aki valóban folyékonyan beszél héberül, és aki erről a hírről is előszőr tudósított, akit Hering Józsefnek hívnak, aki húsz évig élt Izraelben állampolgárként, és ebből 11 éven keresztül szolgált az izraeli hadseregben.
|
|
|
GM |
Válasz | 2007. október 24. 23:46 | Sorszám: 8 |
Hering József, aki fordította és kikutatta, izraeli állampolgár is, Izraelben élt sokáig, s több évig volt izraeli katona....
|
|
|
somand |
Válasz | 2007. október 24. 23:38 | Sorszám: 7 |
Nekem történetesen egy fél ismerősöm sincsen aki makogás szintjén is értene héberül az országneveket sem hallom meg - de az már elég érdekes, hogy a kuruc.info tájékán mennyi az unatkozó héber tolmács...
|
|
|
|
igazságotm |
Válasz | 2007. október 24. 22:35 | Sorszám: 5 |
Azt a! Nem tudtam erről. Érdekelt, hogy Infón kívül más média is közölte e ezt a hírt. Vigyázni kell az ilyesmivel, több helyen megnézni. Kényes dolgok ezek ... Nekem sem tetszik amit mondott.
|
|
|
|
somand |
Válasz | 2007. október 24. 22:22 | Sorszám: 3 |
Azér nekem ezen a nyelven valaki az anyámat is szidhatta volna akkor sem értek meg belőle egy qkkot sem...
|
|
|
kingvidor |
Válasz | 2007. október 24. 22:21 | Sorszám: 2 |
"Ha igaz ez" Már megint ügyeskedsz zapikám? Már mindenki tudja, hallja, láthatja a youtube-on, hogy igaz, maga Peresz is elismerte, de azért csak "Ha"-azz nyugodtan, hátha még fenn tudod tartani a kételkedés magvát, vagy át tudod váltani egy ügyes húzással a "nyíltság" elismerésébe, hogy micsoda bátor ember ez a Peresz, hogy kimondta.
|
|
|
igazságotm |
Válasz | 2007. október 24. 22:00 | Sorszám: 1 |
Ha igaz ez a "felvásárlás" dolog, akkor döbbenetes, hogy nyiltan kimondta.
|
|
|
|
|