Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Közélet   » Mikor kasztrálja már magát Csintalan???

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Mikor kasztrálja már magát Csintalan???
GM
  Válasz | 2007. október 29. 11:42 | Sorszám: 14
akinek van kedve bombázza az üggyel Sándort, a videóra kíváncsi vagyok mit mond!
GM
  Válasz | 2007. október 29. 11:42 | Sorszám: 13
akinek van kedve bombázza az üggyel Sándort, a videóra kíváncsi vagyok mit mond!
rajnai zongor
  Válasz | 2007. október 25. 06:27 | Sorszám: 12
ma megkérdezte tôle vki, hogy mikor eszi meg a cipôjét, erre szokás szerint azt mondta, hogy majd mindjárt válaszol, de elôbb még kapcsolja Mari nénit.Aztán az adás végén kinyilatkoztatta, hogy mégis neki van igaza és ez már egyre nyilvánvalóbb mindenkinek...tényleg?
Macisajt
  Válasz | 2007. október 25. 04:28 | Sorszám: 11
"Elismerte az izraeli nagykövetség szóvivője, hogy Simon Peresz államfő a múlt héten Magyarország és Lengyelország felvásárlásáról beszélt egy fórumon."

Korábban meg Saron mondta ezt Peresznek:
[Ariel Sharon, October 3, 2001, to Shimon Peres, as reported on Kol Yisrael radio]:

„Valahányszor csinálunk valamit, azt mondod nekem, hogy Amerika majd ezt teszi, meg azt teszi… Mondok neked valamit, és értds meg: te csak ne aggódj azért, hogy az amerikaiak nyomást gyakorolnak Izraelen. Mi, a zsidó nép irányítjuk Amerikát, és az amerikaiak ezt tudják.”

Hát, ha eddig nem is tudták, most Irak kapcsán megtudhatták...

kingvidor
  Válasz | 2007. október 24. 23:59 | Sorszám: 10
GM megelőzött...
Még csak annyit, hogy azért a szöveg elején még egy gyerek is kihallhatja az országok felsorolását.
kingvidor
  Válasz | 2007. október 24. 23:56 | Sorszám: 9
Hitetlenkedhetsz, ha jólesik, attól a szöveg még elhangzott, már fordítási hibákra sem hivatkoznak, hisz ha a legkisebb fordítási hiba volna, egy csomór héberül tudó ember - mert azért Magyarországon van belőle jócskán - mosná ki azonnal óriási elánnal a dolgot, de mivel tudják pontosan, hogy Peresz azt mondta amit, hiszen ezt a nagykövet is kénytelen volt megerősíteni, megpróbálják agyonhallgatni a malőrt, hisz ilyenkor más lehetőség nem marad.
A kuruc.info tájékán meg tudtommal történetesen egyetlen magyar ember van, aki valóban folyékonyan beszél héberül, és aki erről a hírről is előszőr tudósított, akit Hering Józsefnek hívnak, aki húsz évig élt Izraelben állampolgárként, és ebből 11 éven keresztül szolgált az izraeli hadseregben.
GM
  Válasz | 2007. október 24. 23:46 | Sorszám: 8
Hering József, aki fordította és kikutatta, izraeli állampolgár is, Izraelben élt sokáig, s több évig volt izraeli katona....
somand
  Válasz | 2007. október 24. 23:38 | Sorszám: 7
Nekem történetesen egy fél ismerősöm sincsen aki makogás szintjén is értene héberül az országneveket sem hallom meg - de az már elég érdekes, hogy a kuruc.info tájékán mennyi az unatkozó héber tolmács...
kingvidor
  Válasz | 2007. október 24. 22:40 | Sorszám: 6
Ó-ó
igazságotm
  Válasz | 2007. október 24. 22:35 | Sorszám: 5
Azt a! Nem tudtam erről. Érdekelt, hogy Infón kívül más média is közölte e ezt a hírt. Vigyázni kell az ilyesmivel, több helyen megnézni. Kényes dolgok ezek ...
Nekem sem tetszik amit mondott.
kingvidor
  Válasz | 2007. október 24. 22:29 | Sorszám: 4
Hát olvasgass:

"Elismerte az izraeli nagykövetség szóvivője, hogy Simon Peresz államfő a múlt héten Magyarország és Lengyelország felvásárlásáról beszélt egy fórumon."
http://www.mno.hu/portal/523533?searchtext=peresz

Egyébként meg a felvétel elején érhetőek az országnevek, héberül elég sokan tudnak, akik cáfolnák, ha érdemes volna, szóval ebbe sok "ha" már nem nagyon fér bele: http://www.youtube.com/v/zK0paj_hFWw

somand
  Válasz | 2007. október 24. 22:22 | Sorszám: 3
Azér nekem ezen a nyelven valaki az anyámat is szidhatta volna akkor sem értek meg belőle egy qkkot sem...
kingvidor
  Válasz | 2007. október 24. 22:21 | Sorszám: 2
"Ha igaz ez"

Már megint ügyeskedsz zapikám? Már mindenki tudja, hallja, láthatja a youtube-on, hogy igaz, maga Peresz is elismerte, de azért csak "Ha"-azz nyugodtan, hátha még fenn tudod tartani a kételkedés magvát, vagy át tudod váltani egy ügyes húzással a "nyíltság" elismerésébe, hogy micsoda bátor ember ez a Peresz, hogy kimondta.

igazságotm
  Válasz | 2007. október 24. 22:00 | Sorszám: 1
Ha igaz ez a "felvásárlás" dolog, akkor döbbenetes, hogy nyiltan kimondta.
GM
  Válasz | 2007. október 24. 21:47 | Sorszám: 0
http://www.kuruc.info/r/26/17812/

Időzóna: CET  

előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola