Téma: Szánalmas Zindex!
|
Egzisztenciális kvantor |
Válasz | 2013. január 04. 11:11 | Sorszám: 203 |
Már 468 ezer magyarnak nincs állása ... Tavaly szeptember-novemberben 3 millió 925 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, 55 ezer fővel több, mint egy évvel korábban. Mind a nők, mind a férfiak foglalkoztatási rátája javult - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A KSH adatai alapján a növekedésben most is elsősorban a közfoglalkoztatás kiterjesztése játszott szerepet.Közben a munkahelyszámlálójuk márciusban frissült utoljára.
|
|
|
huszárló |
Válasz | 2010. október 06. 16:21 | Sorszám: 201 |
Ja, az a címe, hogy "Menjenek a pokolba!"
|
|
|
huszárló |
Válasz | 2010. október 06. 16:16 | Sorszám: 200 |
A mai Magyar Szó című újvidéki lapban van némi írás erről a dupla torony támadásról. A legjobbak mégis a kommentek a cikk után.
|
|
|
Gyorgy |
Válasz | 2010. október 06. 15:26 | Sorszám: 199 |
A gyurcsányi és holdudvara seggét mindig fényesre nyalták. elég csak visszaolvasni a 2006 októberi cikkeiket. jelentéktelen ügyekben kritizálták, de ugyanazt a fújják mint ők. Tóta W. Leninfiú cikkei. Bede Márton: Meleg méltóság=menő stb. stb stb. Sokáig sorolhatnám még a példákat.
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. október 06. 15:19 | Sorszám: 198 |
Szerintem az Index gyárilag rosszindulatú minden politikussal szemben.
|
|
|
Gyorgy |
Válasz | 2010. október 06. 15:18 | Sorszám: 197 |
... Ott is minim volt a részletes IRS vizsgálat. Mellesleg a zindex a Jobbikkal szemben is legalább annyira szubjektívan rossz indulatú volt mindig, mint a Fidesszel szemben.
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. október 06. 15:17 | Sorszám: 196 |
Mondtam én valaha, hogy az USA demokratikus és jogállam?
|
|
|
Gyorgy |
Válasz | 2010. október 06. 15:16 | Sorszám: 195 |
A "szabadság hazája" USA is hasonlóan kezelte azokat a kicsi médiákat, amelyek szeptember 11. után tálib-barát cikkeket mertek írni. Kiegészítve persze az arab terrorista kapcsolatok nemzetbiztonsági vizsgálatával. Ez a vörös iszap katasztrófa az ország méretéhez képes hasonló súlyú, mint ott volt szeptember 11.
|
|
|
Gyorgy |
Válasz | 2010. október 06. 15:12 | Sorszám: 194 |
Én a jövőben a Fidesz helyében úgy kezelném...
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. október 06. 15:11 | Sorszám: 193 |
"Apeh ellenőrzés minden náluk reklámozónál." Ja, az olyan demokratikus meg jogállami módszer.
|
|
|
|
Válasz | 2010. szeptember 06. 23:28 | Sorszám: 191 |
(Egy zárójeles megjegyzés lemaradt: ötletadókból is kevés lehet náluk, meg a megrendelőiknél, mert állandóan ugyanazokat a szófordulatokat ismétlik, mintha minden fröcskölődő írásuk ugyanattól az embertől származna. Pl. azt a bizonyos "összeomlott" szót, amit korábban az IMF-es tárgyalásokra használtak, most pedig Orbán elképzeléseire.)
|
|
|
Válasz | 2010. szeptember 06. 23:23 | Sorszám: 190 |
Valamiért úgy érzem, a végnapjaikat élik. Nagyon bedurvítottak az utóbbi 1-2 hétben, és utolsó csatlósként folyamatosan annak a 8%-os pártnak az alfelét nyalják, amelyiktől minden épeszű politikai erő igyekszik távol tartani magát (mert politikai leprások - ld. még Zárug Péter Farkas elemzését a Demokratában). Ma pl ilyennel: http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/09/06/orban_gazdpol_imf/ Ez a cikk már ugyanaz a színvonal, mint a Teller-levél. Csakhogy most nem lesz belőle múosz-elnöki cím jutalmul. Most szánalmas vergődés és kimúlás lesz belőle. A vergődés már egy ideje tart. A "belföld", a "gazdaság" és lassan a "külföld" rovat is ritkábban frissül, mint a hirtv.hu, vagy az mno.hu oldalon, és a megjelenő írások egy része ismétlés. Nem marad más a zindex-nek, mint a fanyalgós, köcsögölős blog-ok, meg a bulvár. Arra meg senki nem kíváncsi. Legalábbis azok nem, akik képesek 1-2 mondatnál többet elolvasni.(Meglepő, hogy az IMF-hitellel milyen sok cikkük foglalkozik még most is. Orbán dakota lovas vicce illik rájuk. Valamelyik bank, vagy csótány körei tulajdonosok lehetnek a zindex-ben, hogy erről a nyilvánvalóan döglött lóról nem engedik leszállni a szerkesztőséget.)
|
|
|
huszárló |
Válasz | 2010. június 22. 08:27 | Sorszám: 189 |
Legalább telefonálhat a Csintinek a Hírtvbe a pléhwcpadló...
|
|
|
|
aha |
Válasz | 2010. június 21. 21:34 | Sorszám: 187 |
Hónapokkal ezelőt elég nagy tisztogatás volt. Libbancs csürhét sorra b.szták ki,pl.macstappancsokéke és hordáját. pvcpadlót hetenet tiltják ki,annyi kamunickje van,hogy már ő maga sem tudja követni.
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. június 21. 21:23 | Sorszám: 186 |
Nem, mert megüzente, hogy ha harc, legyen harc ! őt nem olyan fából faragták... stb.
|
|
|
|
papuc |
Válasz | 2010. június 21. 21:14 | Sorszám: 184 |
Engem ma tiltottak ki egy hónapra. Azért mert feltettem a gyurcsányos topikba a szlovák karikatúrát ahol Gy. könyörög nemzetközi támogatásért és Ficó lehülyézi..... A karikatúrát is eltüntették. Biztos vagyok benne, hogy arra dolgoznak hogy Gy.ballépéseinek emlékét eltüntessék és előkészítsék a visszatérést....
|
|
|
panda |
Válasz | 2010. június 21. 20:37 | Sorszám: 183 |
Azt nem tudom ki, de én vagyok Lajos bácsi (is).
|
|
|
missmarple |
Válasz | 2010. június 21. 20:09 | Sorszám: 182 |
Emlékeztetsz a Pupákra
|
|
|
panda |
Válasz | 2010. június 21. 19:51 | Sorszám: 181 |
Éljenek, a Párt torleránsi szimpatizánsai!
|
|
|
panda |
Válasz | 2010. június 21. 19:49 | Sorszám: 180 |
esztet ""ti"" tudjátok..
|
|
|
|