|
Téma: A Heti Válasz online új (h)arca
|
|
Mercurius2 |
Válasz | 2010. január 09. 21:01 | Sorszám: 62 |
|
De a fene egye meg, csak hanyatfrekve nehéz gépelni. Oszt szokott módon még el is néztem.
|
|
|
|
tatam |
Válasz | 2010. január 09. 20:56 | Sorszám: 61 |
|
Nem inkább Öszödölő (vagy Őszödölő) lehetne a rovat neve?
|
|
|
|
Mercurius2 |
Válasz | 2010. január 09. 20:53 | Sorszám: 60 |
|
Én szívesen látnék egy Öszölő című rovatot, ahol az mszp újabb és újabb gyurcyáányi típusú hazugságait boncolgatják. Első mindjárt lehetne a TV-ről költött hazugság.
|
|
|
|
Mercurius2 |
Válasz | 2010. január 09. 20:52 | Sorszám: 59 |
|
Én szívesen látnék egy Öszölő című rovatot, ahol az mszp újabb és újabb gyurcyáányi típusú hazugságait boncolgatják. Első mindjárt lehetne a
|
|
|
|
tatam |
Válasz | 2010. január 09. 19:48 | Sorszám: 58 |
|
Akár bulvár, akár nem, a fenét se érdekli a címke, de informatív. Nagyon tetszett például a "Ne integessetek nekem!" cikk. Olyasmit tudtam meg belőle, amit eddig nem tudtam. Ez jó.
|
|
|
Mercurius2 |
Válasz | 2010. január 09. 15:20 | Sorszám: 57 |
|
Kommunikációs ötletet lehet sugalni a HV-nek ?
|
|
|
|
Mercurius2 |
Válasz | 2010. január 06. 21:44 | Sorszám: 56 |
|
Sreintem ma is jó cikkek voltak. Különösen a Zuschlag perről.
|
|
|
A. E. |
Válasz | 2010. január 05. 21:41 | Sorszám: 55 |
Folyamatosan túlzol.
|
|
|
|
kutato |
Válasz | 2010. január 05. 21:25 | Sorszám: 54 |
Kedves Fluctuat! 1. Nagyon jó, h indítottál topikot! legalább beszélünk erről..  2. Amit irsz, szerintem nagyon egyéni..izlés kérdése: Idézet: Borókai megszólalásai erőtlenek és határozatlanok. A HV erőtlen és elv nélküli, Gemüsegarten -- nincs határozott arcéle ma sem.Az online kiadás, Dévényi István szerkesztésében, még ennél is hajlékonyabb, jópofizóbb, simulékonyabb, határozatlanabb, tartalmatlanabb
Konkértumokkal jobban tudnánk segíteni a HVt, szerintem! (Hiszen nyílván ez a szándék.."érted haragszom" úgy érzem..
|
|
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. január 05. 20:14 | Sorszám: 52 |
|
ÉN inkább elgondolkodnék - nem igaz-e ?!
|
|
|
|
|
|
Fluctuat |
Válasz | 2010. január 05. 20:11 | Sorszám: 50 |
|
Nézzük meg ezt a főcímet a mostani honlapon: "A kormány elintézte: hiába győz a Fidesz" Erre azt mondom, hogy ez olyan bulváros túlzás, hogy az már a sóműsoroknak is a javára válna. Miért lesz ilyen alaptalan, sóműsoros, kajabálós, integetős a HV? Kinek jó ez? Kinek jó, hogy a Fidesz ellen kampányol? Megvette őket az a Political Capital? Énnekem nem kell ez az elsavasodott HV.
|
|
|
|
|
|
Fluctuat |
Válasz | 2010. január 05. 19:52 | Sorszám: 48 |
|
"Természetesen, bár nem hinném, hogy túl érdekes személyiség volnék." nem lehet, hogy ezért olyan a HV online, amilyen? egy kis önbizalom azért elkelne, ha esetleg DI nem is annyira érdekes.... (ami azért relatív).
|
|
|
|
Dévényi István |
Válasz | 2010. január 05. 19:31 | Sorszám: 47 |
|
A lapot nem veszi, az oldalt unalmasnak találja: az nem lehetséges, hogy akkor nem a Heti Válasz az ön médiája?
|
|
|
|
Dévényi István |
Válasz | 2010. január 05. 19:30 | Sorszám: 46 |
|
Természetesen, bár nem hinném, hogy túl érdekes személyiség volnék.
|
|
|
|
honfi |
Válasz | 2010. január 05. 14:54 | Sorszám: 45 |
Ez így nem igaz. Rengeteg érdekes dolgot lehetne írni, amit nem szabad. Szóval nem csupán az érdekesség számít. A hitelesség pedig nyílván nem feltétele az üzletnek. Az alább felsorolt tulajdonos es tsai kör viszont eléggé egyértelmü. Elviszi a kánya a HV-t is. Mindig tudtam, hogy történelemmel meg a sajtóval veszélyes dolog foglalkozni.
|
|
|
|
Fluctuat |
Válasz | 2010. január 05. 13:50 | Sorszám: 44 |
|
Dévényinek: Azt hiszem, Ön felelős a HV online-ért. Elnézést kérek az erős fogalmazásért, de szerintem a lap arculata, stílusa üres. Valahogyan a bulvár és a politikai magazin közé akarja belőni magát, de ez nekem komolytalannak tűnik: mert a bulvár-olvasóknak szerintem nem elég bulvár, a komolyabb érdeklődésűeket taszítja ez a stílus. Nem értek az újságíráshoz, de a cikkek egy része is ilyen. Sajnos azon vettem észre magamat, hogy ha néha rámegyek is a honlapra, nem érdekel, ami ott van, mert nem elég karakteres, nem elég határozott. A jópofizásért megyek máshova. Nyomtatott példányt hónapok óta egyet vettem, a karácsonyi számot. Szóval nem tudom. A lapnak van pénze, ez látszik, de... de... de... Hova menjünk mi, akiknek a Demokrata parlagi, a 168óra nem létezhet, az ÉS megszűnt -- talán a Nagyítás, most ebben reménykedem.
|
|
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. január 05. 13:22 | Sorszám: 42 |
|
Üdv a fedélzeten! Sajnos a Gondola igencsak egy impotens portál, annyi kreativitás sincs bennük mint egy avar-korabeli csontvázban. Már vagy hét éve könyörgök, hogy élesszük fel a Heti vendég rovatot, de ezzel az erővel döglött halak fülébe is ordibálhatnék. Ha nyitunk egy Dévényis topicot a Heti vendég rovat alatt, hajlandó vagy néha benézni és válaszolgatni a gondolások kérdéseire? Előre is köszönöm a választ.
|
|
|
|
panda |
Válasz | 2010. január 05. 13:18 | Sorszám: 41 |
Egy év, az rég??  Na, akkor már ezt sem érdemes... Majd májusban...
|
|
|
|
Dévényi István |
Válasz | 2010. január 05. 13:16 | Sorszám: 40 |
Hát, ez már régen volt.  Na, jó, segítek, tessék beírni a keresőbe, hogy Heti Válasz és Fellegi.
|
|
|
|
Lehel1 |
Válasz | 2010. január 05. 12:19 | Sorszám: 39 |
Köszönöm kedves Panda ! Nem ismerem az Új tulajdonosokat. Régi igazság : gyümölcséről ismerszik meg a fa. Majd meglátjuk
|
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2010. január 05. 12:13 | Sorszám: 38 |
|
Sajnos még a hitelesség sem kritérium Komolyan mondom, nem értem az embereket, de tényleg így van. Itt a fórumon is - tapasztalván, hogy némely fórumozók hadilábon állnak az igazsággal - nyitottam 1 "Gondolázók hitelképességi mutatója" c. topikot, amit a fórumtársak 1 emberként lehurrogtak ...
|
|
|