|
Téma: Szijjártó, a fogalmatlan...
|
|
alma |
Válasz | 2011. október 24. 18:54 | Sorszám: 46 |
Van benne valami. Azt hiszem egyikünk sem szeretné ha kitudódna a valós kiléte ... Akkora demokrácia még nincs, hogy az embert ne piszkálnák a keményebb nézetei miatt.
|
|
|
|
|
|
|
|
LL.kedő |
Válasz | 2010. március 12. 14:59 | Sorszám: 43 |
|
Én nem vagyok egy képzett matematikus, de mindennek az eredője 0. Tehát a Vi(e)ktoré is. vagyis mindenki így a Vona vonala és szegény Kon is a 0-tól vergálódik.
|
|
|
|
fokos |
Válasz | 2010. március 12. 14:50 | Sorszám: 42 |
|
Mihez vergáljon? A töketlen fecske repülési sebességéhez?
|
|
|
|
prepegyit |
Válasz | 2010. március 12. 14:47 | Sorszám: 41 |
Lehet, törvényt hoznak róla
|
|
|
|
prepegyit |
Válasz | 2010. március 12. 14:45 | Sorszám: 40 |
|
És a vektortérnek?
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. március 12. 14:43 | Sorszám: 39 |
Ne zsidózz. Miért vergálna szegény Kohn a nullához?
|
|
|
|
fokos |
Válasz | 2010. március 12. 14:41 | Sorszám: 38 |
Esetleg konvergál a 0-hoz?
|
|
|
|
orosz_hussalata |
Válasz | 2010. március 12. 14:29 | Sorszám: 37 |
|
A Vektornak határozott iránya, és (ez esetben jelentős) nagysága van, a Vona l ezel szemben csak egy kósza rajz elem.
|
|
|
|
prepegyit |
Válasz | 2010. március 12. 14:20 | Sorszám: 36 |
Szijjártóék szerint, a politikai Viktortérben nincs helye a jobbiknak...
|
|
|
|
orosz_hussalata |
Válasz | 2010. március 12. 14:02 | Sorszám: 35 |
|
Én Vona kodnék ilyen gyenge poénoktól, de nálatok kötelező.
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. március 12. 12:44 | Sorszám: 34 |
|
Májustól még a vektort is Viktornak írjuk.
|
|
|
|
prepegyit |
Válasz | 2010. március 12. 12:36 | Sorszám: 33 |
|
GDP-IMF-EU tengely
|
|
|
|
prepegyit |
Válasz | 2010. március 12. 12:34 | Sorszám: 32 |
Kormányváltást követően a negatív növekedés csökkenése pozitív növekedés növekedésébe fog átcsapni!
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. március 12. 12:24 | Sorszám: 31 |
|
Tessék, itt van Szijjártó Közgazdász Péter szövege: "Szijjártó Péter mindehhez hozzáfűzte, "elképesztő", ahogyan a KSH dolgozik: a hivatal ugyanis - mint mondta - "kihozott" egy olyan grafikont, amelyen a tragikus gazdasági visszaesést növekedésként tudja láttatni. "Sokáig gondolkodhattak a statisztikai hivatalban, míg egy ilyen teljesen abszurd koordináta-rendszert ki tudtak találni" - vélekedett." http://zipp.hu/belfold/2010/03/10/szijjarto_lefitymalta_a_ksh_modszereit
|
|
|
|
A. E. |
Válasz | 2010. március 12. 12:08 | Sorszám: 30 |
Ja értem. Tehát egy szóval van baj. Amúgy Szíjártó cuki gyerek.
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. március 12. 11:47 | Sorszám: 29 |
|
Nem az ábrával van baj, hanem hogy SZ.P. abszurdnak nevezte.
|
|
|
|
orosz_hussalata |
Válasz | 2010. március 12. 11:38 | Sorszám: 28 |
|
Most akkor mi ezzel a gond? Az ábrán látszik, hogy csökkenésben vagyunk, a csökkenés mértéke csökken, ez látszik felfelé ívelő kanyarnak a végén. DE ETTŐL MÉG CSÖKKEN. Egy olyan ábrán, ami a GDP-t mutatná továbbra is csökkenő tendenciát látnánk, a csökkenés meredekségének csökkenése van a beidézett ábrán. És valóban ez kedvezőbb képet sejtet a laikus nézelődőnek, mintha a GDP alakulását mutatnák be (és nem a GDP alakulásának változását). Szerintem ezt már középiskolában megismeri mindenki.
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. március 12. 09:30 | Sorszám: 27 |
Mercurius + zümike, a csodálatos páros.  A cikk a Porfolio Blogger oldalon jelent meg, de ti csak jobbikozzatok tele szájjal.
|
|
|
|
alma |
Válasz | 2010. március 12. 09:30 | Sorszám: 26 |
Hova tüntek róla a pulóverek?
|
|
|
Mercurius2 |
Válasz | 2010. március 12. 06:20 | Sorszám: 25 |
Minden jobbikos ilyen .
|
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2010. március 12. 02:23 | Sorszám: 24 |
Kedves tőled, hogy belátod, hogy csacsiság amit mondtál. Én is úgy éreztem, hogy túlzol. Vannak rosszul megtervezett, rosszul vezetett cégek, amelyek általában csak idő kérdése, hogy mikor mennek tönkre,vannak közepesek és vannak jók, sőt kiválóak is. Változatos a gazdasági élet szereplőinek teljesítménye, nem minden fekete vagy fehér.A "Láttátok?" topikban van a Fidesz nagyszerű videója, ahol számokban mutatja be az elmúlt 8 évet, ha jól emlékszem, kb. 15.000 cég ment tönkre tavaly a többszázezer közül. Az is sok, mert mögötte egy csomó család további megélhetése vált kérdésessé, de azért nem lehet azt mondani, hogy minden cég tönkremegy.
|
|
|
|
zümi |
Válasz | 2010. március 12. 01:07 | Sorszám: 23 |
Ez a szélessávú letámadás amit idehánytál, megérne egy pszichológiai elemezést. A Szíjjártó iránti ellenszenv annyira elhatalmasodott rajtad, hogy az már beteges. Az ilyen vehemens kirohanásnak egy olyan emberrel szemben, aki nyilván nem bántott soha, jellembeli indítékai lehtnek. Talán, az irígység beszél belőled. #6!És ennek egy külön topikot nyitni! Felháborító!
|
|
|
|
Lehel |
Válasz | 2010. március 11. 23:40 | Sorszám: 22 |
|
" Mind az összeset egy szálig??? " Ez így csacsiság, idő nélkül... tehát folyamatosan: Naponta "csupán" 276 céget  Ezt a nótát Feró is akkor találta ki, amikor még meg tudott élni napi 8 óra munkából. 2 éve voltam Kárpátiával közös koncertjén, ami hajnali 1 órakor kezdődött  ez ugye már nem a munka 8 órája
|
|
|