Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Közélet   » Bayer finom polgári előadása egy Fidesz gyűlésen (1. oldal)

A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7 

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Bayer finom polgári előadása egy Fidesz gyűlésen
vanna7
  Válasz | 2010. március 23. 12:31 | Sorszám: 155
http://www.youtube.com/watch?v=k9wYAaMf_MM&feature=player_embedded

Nem csak sóhajtozni tud!

alma
  Válasz | 2010. március 22. 17:53 | Sorszám: 154
Ez egy részeg faszkalap. Dolgoztat miközben vedel.
prepegyit
  Válasz | 2010. március 22. 16:18 | Sorszám: 153
Idézet:
legális adócsaló

tatam
  Válasz | 2010. március 22. 16:17 | Sorszám: 152
Éppen ellenkezőleg.
Tudom, hogy mind legális adócsaló.
Úgyhogy egy adórevizor a vagyonosodási vizsgálat végén csak kezet csókolhatna nekik. Mert annyira rendben találna mindent. Az offsór cég ugyanis, hogy csak egy példát mondjak, nem adócsalás.
tatam
  Válasz | 2010. március 22. 16:10 | Sorszám: 151
Na.
Erről beszéltem.
Neked mindegy milyen, csak diktatúra legyen.
Meg lövetés.
Klassz.
Akkor a te fogalmaid szerint nem lesz elszámoltatás.
Legalábbis remélem.
Mert ha igen, az azt jelentené, hogy a Jobbik kormányoz, én meg az elsők között lógnék az első lámpavason. Pedig...
naginagi
  Válasz | 2010. március 22. 16:08 | Sorszám: 150
Tatam olvtárs bocsáss meg! Valóban ennyire naív vagy? (a nagymenők adómoráljával kapcsolatos elképzelésekről kérdezem)
Mercurius2
  Válasz | 2010. március 22. 15:45 | Sorszám: 149
Akkor kérdezd, amikor magadhoz térsz
mpd
  Válasz | 2010. március 22. 15:42 | Sorszám: 148
Azt áruld el, hogyan hoznak vissza nap mint nap az agyhalálból?
mpd
  Válasz | 2010. március 22. 15:41 | Sorszám: 147
Na. Akkor aszerint, amit mondasz, NEM lesz elszámoltatás. Évekig fizet a magyar állam még Fletónak meg társainak.
Klassz.
tatam
  Válasz | 2010. március 22. 15:30 | Sorszám: 146
De igen, fizessen.
Ha szerződés szerint fizetnie kell, akkor per nélkül is.
Például pont ebben várom a változást a jelenlegi kormánnyal szemben. Már csak azért is fizessen, mert ha ítélet alapján kell fizetnie, az sokkal több lehet kamattal és perköltséggel.

A nagymenők egyáltalán nem csalnak adót, nincs rá szükségük. Nem éri meg a rizikó, ezért papíron minden a legnagyobb rendben van az adóbevallásukban.

Tudom én is, hogy az adónyomozók nem a saját fejük után vizsgálódnak, de ez most hogy jön ide? Pláne, hogy nincsenek is?

hubrentus
  Válasz | 2010. március 22. 15:29 | Sorszám: 145
Csak megint hazudtál az elöbb.

El nem követett bűnt akarsz rásózni valakire? Olyan bolsi módszer.

nemszadista
  Válasz | 2010. március 22. 15:20 | Sorszám: 144
Ha nincs vaj a fejeteken (amit nem hiszek), akkor semmi okotok "Csubakkától" tartani. Ha meg van, akkor az nem fenyegetőzés.
mpd
  Válasz | 2010. március 22. 15:18 | Sorszám: 143
Jelentsd fel! lövesd le! írmagját is!!!
mpd
  Válasz | 2010. március 22. 15:12 | Sorszám: 142
Éppen az a lényege, hogy az állam ne fizessen. Oszt jónapot. Pereskedjen a zsivány.

A nagymenők nem azért csalnak adót, mert rászorulnak, hanem elvből. Szeretik törvény felettinek hionni magukat.
Az adónyomozók sosem saját fejük után vizsgálódnak, most sem, régebben sem. (Most nincsenek is)

Mercurius2
  Válasz | 2010. március 22. 15:10 | Sorszám: 141
Onogur-mdpnek közös nicken kéne indulnia. Az valami olyan lenne, mint a madög-szadesz közös lista.
tatam
  Válasz | 2010. március 22. 15:08 | Sorszám: 140
Bocs, nem vagyok már kamasz, hogy élénk legyen a fantáziám.

A szerződések a szerződés keretein belül szüntethetők meg, annak jogkövetkezményeivel. A Legeslegjobbik ordítana a leghangosabban, ha egy állammal kötött szerződés felmondása miatt az államnak egy kalap pénzt kéne kifizetni a Fletó cégének.

A besuvasztott emberekre lásd az MNB ötletet, mint lehetőséget.

A vagyonosodási vizsgálatot nagyon nem ajánlom, meg az adónyomozókat se, mert előbb találnak meg téged, mint Hagyó, Szekeres, Fletó elvtársakat. Akiknél, megjegyzem, mindent a legnagyobb rendben találnának, mert annyi pénzből már nem érdemes adócsalni.

Puszta gyanú alapján is lehet természetesen kutyafülét indítani, csak vállalni kell a jogkövetkezményeket, és innentől lásd fentebb.

hubrentus
  Válasz | 2010. március 22. 15:08 | Sorszám: 139
Bizony, a jogállamiság betartása a romboló, sóval behintő csürhének rossz hír.

A lámpavasak is üresen maradnak, mert a csürhe nem jut olyan helyzetbe hogy megtehesse.

hubrentus
  Válasz | 2010. március 22. 15:03 | Sorszám: 138
Ní már ki írta?????

"onogur
Válasz | 2010. március 22. 11:10 | Sorszám: 110
Ez a lemez már nagyon régen lejárt, igazán újíthatnál valamit.
Te még mindig ott tartasz, hogy Orbán majd kioszt két pofont?
Azok az idő elmúltak, itt pofont már csak ti kaphattok. "

...ez az onog fenyeget......két napra kóterba...

onogur
  Válasz | 2010. március 22. 14:59 | Sorszám: 137
Ingyen nem tartok felvilágosításokat parlamenti politikához alapszinten se konyító nebulóknak. De azért egy kis segítség: keresd ki az értelmező kéziszótárból a "konstruktív ellenzék" szócikket.
mpd
  Válasz | 2010. március 22. 14:59 | Sorszám: 136
""Akit azonban nem lehet kirúgni (pl. Fletó), az ellen bizony csak a feljelentésecske marad""

Hát nem mondanám, hogy valami élénk fantáziád van.
Fletó cégeinek, állítom, egy rakás szerződése van az állammal. Embereit besuvasztotta ide-oda.
Aztán vagyonosodási vizsgálat. Visszaállítani az adónyomozókat.
Érdekes, a neten meg tud jelenni, melyik cég hogyan fonódik össze melyikkel, de valahogy 'hivatalosan' ezek a kapcsolatok felderíthetetlenek.
Fletó cégei esetében a puszta gyanú alapján is szerződésbontás, kártérítési per, kutyafüle lenne indítható.

Mózsibá
  Válasz | 2010. március 22. 14:58 | Sorszám: 135
zsák meg a foltja, bálóné is a buzikat védte,aztán nyergelt át a politikára, az eu jobban fizet:-)
Mózsibá
  Válasz | 2010. március 22. 14:56 | Sorszám: 134
ejszen meséjjé mán, hogy akar a jobbika ellenzék lenni, ahhoz együtt kel szavaznia a maszoppal:-) azé ne vonjál már Haider és a jobbika között párhuzamot. Előbbi egy POLITIKUS volt, utóbbi egy bohóc, aki szereti a pogácsát oszt még pénzt is akar hozzá a közösből. az Uniót is utálják, oszt bálóné ugyancsak igyekezett oda egy ki many reményében, oszt mi haszna van belőle az országnak,hiszen szóhoz sem hagyják jutni időnként, még a legalapvetőbb szabályokkal sincs tisztában, azt hiszi ott is elég sipítozni,mint a jobbikos gyűléseken:-)
mpd
  Válasz | 2010. március 22. 14:54 | Sorszám: 133
Nem mindegy? Fenyegetőztél és kész. Megmondta Rút, hogy nem szabad.
tatam
  Válasz | 2010. március 22. 14:51 | Sorszám: 132
Az MNB elnökének kirúgása egy kamu jogszabállyal más dolog, mint az előzőleg általad említett feljelentés ismeretlen tettes ellen. Ezért kértem, hogy körvonalazzuk, mit nevezel te elszámoltatásnak. A komancsot kirúgni természetesen lehet ilyen módon, volt is már hasonlóra példa. Akit azonban nem lehet kirúgni (pl. Fletó), az ellen bizony csak a feljelentésecske marad, amit a jogállam erre hivatott szervei, az erre irányadó eljárásban elbírálnak.

Erre mondta kedvencetek a pápai tahó (de ez nem a Fletó, hanem Kövér Csubakka), hogy az elszámoltatás jogállami lesz, és ez van akinek jó, van akinek rossz hír.

hubrentus
  Válasz | 2010. március 22. 14:51 | Sorszám: 131
http://www.youtube.com/watch?v=KXxwF0rNRIs

Egy hibbant jobbant szóvívő......

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7 

előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola