|
Téma: A kormányszóvivők meghalnak, ugye?
|
|
Medi |
Válasz | 2010. április 09. 20:06 | Sorszám: 201 |
Mint ahogy azt sem hiszem el, hogy egy ember, miután kivégezte három családtagját, aztán szívenszúrta magát, majd felvágta az ereit, és végül lefejezte saját magát. Hihetetlen! Nonszensz!
|
|
|
Medi |
Válasz | 2010. április 09. 20:03 | Sorszám: 200 |
Igaza lehet a papának. Nem lehetett öngyilkos. (szvsz.) Nem hiszem el. Persze nem érdekel senkit, hogy én mit hiszek
|
|
|
Cyti |
Válasz | 2010. április 09. 17:59 | Sorszám: 199 |
|
Igen. De az központi fűtés már. / egyedi központi fűtés? /
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. április 09. 17:30 | Sorszám: 198 |
|
Cirkóhoz is lehet radiátor.
|
|
|
|
Cyti |
Válasz | 2010. április 09. 17:10 | Sorszám: 197 |
Ugyan a kérdéses önkormányzati bérlakásban volt-e központi fűtés, mert radiátor csak így lehetne egy lakásban. / az akasztás eszközeként szerepelt gázcső is /
|
|
|
|
Cyti |
Válasz | 2010. április 09. 17:07 | Sorszám: 196 |
|
Szerintem ők már ezt talán napokkal előtte tudták.
|
|
|
|
Cyti |
Válasz | 2010. április 09. 17:04 | Sorszám: 195 |
Állítólak rendszeres pszichológiai ellenőrzés alatt állt a beosztása miatt. Az nem hihető, hogy a pszichológus rendszeres ellenőrzés mellett depresszióra utaló jeleket nem vesz észre. Annál is inkább mert az ilyen betegség biztonsági kockázattal is jár. Zavart személyiség - bár a politikában ilyenek bőven vannak - irányító kormányzati posztot nem tölthetne be. Az ilyen betegségek mögött személyiség zavarok húzódnak meg, melyeket a kora gyermekkortól lehet származtatni. / pld. a pánikbeteg miniszterelnök? milyen is lehetne ? /
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. április 09. 16:57 | Sorszám: 194 |
|
1994-ben Horngyufabácsi a vaskoronával; 2004-ben Hofi Géza halála a választások előtt; most meg ez a szívettépő lovésztori épp a legjobbkor jött ingyenreklám... Mint hajdúpéter parkolásai...
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. április 09. 16:37 | Sorszám: 193 |
Még el sem szállították a testét amikor a sündőrség már közölte: idegenkezűség kizárva. Aha. Az jó, mert akkor nem vizsgálják a telefon-híváslistáját, nem nézik meg az e-mailjeit.
|
|
|
|
Marco |
Válasz | 2010. április 09. 16:30 | Sorszám: 192 |
Mai újságban nyilatkozik az apja, hogy nem igaz, hogy depressziós volt, ezért az anyjával együtt nem is hiszik el az öngyilkosságot. Szeretne egy teljes körü vizsgálatot.
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. április 09. 16:15 | Sorszám: 191 |
|
Nemisnemisnemis! Ő írta az öszödi beszédet - amibe belebukott Fletó meg az egész mszp. Béke poraira !
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. április 09. 16:14 | Sorszám: 190 |
|
Elkábult az öszödi beszédtől - vagy mi ? naponta 3x2-öt hallgatott (vagy nem hallgatott)?
|
|
|
|
Cyti |
Válasz | 2010. április 09. 16:10 | Sorszám: 189 |
A hírforrás szerint / Blikk / novembertől pszichiátriai kezelés alatt áll. Gondolom ilyen ember megengedheti magának, hogy a legjobbak magánrendelését vegye igénybe. A vész a gyógyszer beállítás idején lehet ez pedig nem közel egy félév. Ezen túl szoktak adni ennek kivédésére más hatású nyugtatót. Ha elkezdenek egy gyógyszeres kezelést az első időben a beteget nagyon lebutítják, sok mindenre nem reagál a külvilágból. A használati utasításokban minden szerepel a gyógyszergyárak önvédelmi reakciójaként. A leírás alapján a gyógyszert nem szabad szedni! Az igaz az első kb. két hétben a betegséget felerősíti. Szóval az orvosi vélemény hiányzik???
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. április 09. 15:50 | Sorszám: 188 |
|
Molnár MSZP-s eü.miniszter úr mondá: nem kell mindenkit megmenteni. Tal.sülly.
|
|
|
|
Medi |
Válasz | 2010. április 09. 08:29 | Sorszám: 187 |
Igaz, a nem megfelelően adagolt, vagy a nem megfelelő gyógyszer szedése. Itt az orvosnak van nagy felelőssége. Rendszeres kontrollra van szükség.A depis gyógyszerek használati utasításának leírása alapján van ilyen hatása.
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. április 08. 23:50 | Sorszám: 186 |
|
Ki mondta hogy értelmes volt ?
|
|
|
|
pfz |
Válasz | 2010. április 08. 22:04 | Sorszám: 185 |
|
Fekete Pákót is ki kellene próbálnia....
|
|
|
|
Cyti |
Válasz | 2010. április 08. 21:44 | Sorszám: 184 |
Ha igaz? Ahol a Blikk a legnagyobb hírforrás, ott az adatok igen csak kérdésesek. A bulvárnak ez is jó sztori, hiszen fogy a lap. Claudia történései már több mint egy éve a legjobb sztori a bulvárnak: Gesztesivel való viszály, majd új szerelme. Jó üzlet ez.
|
|
|
|
pfz |
Válasz | 2010. április 08. 21:38 | Sorszám: 183 |
|
Kegyetlen önkínzó módon végzett magával. Egy ilyen értelmes fazon miért nem vesz be inkább egy marék altatót???
|
|
|
|
Cyti |
Válasz | 2010. április 08. 21:24 | Sorszám: 182 |
A Blikk szerint a kóros öngyilkossági hajlamot éppen a gyógyszeres kezelés okozhatja, mondja egy pszichológus / nem pszichiáter /.
|
|
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. április 08. 17:51 | Sorszám: 181 |
Ez fotosopp!!!!!!! Hát nem látjátok?
|
|
|
|
Medi |
Válasz | 2010. április 08. 17:39 | Sorszám: 180 |
Ez hasonlít ahhoz az esethez, amikor az utca kutyája bejárt hozzánk látogatni, kaját kunyerálni, majd a kölykeit bemutatni. A srácok egy gyönyörű kolbászt rajzoltak neki, de nem lett nagy hatása, mert rájött, hogy nem igazi, nincs illata, tapintása. Csalódás, ill. közömbös volt a reakció. Hát így vagyok én a fotókkal. A szem, mint érzékszerv nem okoz elég ingerhatást ebben az esetben
|
|
|
|
Medi |
Válasz | 2010. április 08. 17:34 | Sorszám: 179 |
Megteheted, van választék bőven
|
|
|
|
Medi |
Válasz | 2010. április 08. 17:31 | Sorszám: 178 |
Ha én lettem volna az ő helyében, erre az interjúra nem vállalkoztam volna. Az lett volna a legjobb, ha csönben marad. Mindenki megértette volna, ha nem akar nyilatkozni. A beszéd árulkodó is lehet. Szerintem nem színészkedett. Valóban meg volt rendülve. Ha nem érzett iránta szerelmet, ha kamu volt az egész kapcsolat, (szóvívő idején talán még inkább szüksége lehetett volna erre, de most, amikor már nincs redflektorfényben, minek? ), de sok időt töltöttek együtt, már ezért is közel állhatott hozzá, tehát teljesen hihető a megrendülése. Azt, hogy mit mondott, az egy más kérdés. Nem kellett volna. Furcsálom, hogy azt írták az újságok, hogy sokan szerették, vigyázták, mert gyanították az öngyilkosság tervét, - akkor miért nem óvták úgy, hogy még véletlenül se történjen meg? Miért nem? Valószínű, hogy ez a mese része.Sajnos Domján Edit halála is hasonló volt. Mindenki, barátai, színésztársai - tudták, hogy karácsonykor lesz 40 éves, és már előre elmondta, hogy nem akar élni 40 éves kora után. Senki nem segítette át ezen a krízisen. El tudom képzelni, hogy egy orvosi segítség eltérítette volna szándékától, és ha vigyáztak volna rá (nem hagyták volna magára karácsony este, akkor tovább élt volna. Sok az ellentmondás DD. halálával kapcsolatban. Minél többen nyilatkoznak, annál több furcsaság kiderülhet, ami nem logikus az előzményeket ismerve (?), és ezért a fantázia beindul. Ami nem jó
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. április 08. 17:27 | Sorszám: 177 |
|
Az emberiség fele nő... úgy hogy én pasikat akarok látni a címlapokon ! Klaudia nem érdekel.
|
|
|