|
Téma: Beperelték a magyar államot
|
|
Anonymus |
Válasz | 2010. augusztus 01. 03:30 | Sorszám: 66 |
|
OFF iwiwen hagytam uzit. ON
|
|
|
|
|
|
Fla Mandulis |
Válasz | 2010. július 31. 02:58 | Sorszám: 64 |
|
Nem én csináltam a honlapot, nézz már rá ...S különben is Brávny Kesovo
|
|
|
|
Istenostora |
Válasz | 2010. július 31. 02:24 | Sorszám: 63 |
Majd a "minutmen" lerendezi őket (is).
|
|
|
|
Fla Mandulis |
Válasz | 2010. július 31. 02:10 | Sorszám: 62 |
|
Szóval az eredetileg egységes nagymorva galaxisból levált egy-két csáp a Syrius felé...
|
|
|
|
Fla Mandulis |
Válasz | 2010. július 31. 02:08 | Sorszám: 61 |
|
Valaha az egész Pangea nagymorva-romanizált dák terület volt, de mindenféle szakadár csoportok kiváltak, itt-ott, aknaásó autonómimunkájukat elősegítették a földkéreg mozgásai is...De lesz majd minenütt Svatopluk meg Decebál szobor, hogy megmutassa a határokat az elcsángált, elmagyarosított-angolosított nípeknek .
|
|
|
|
Fla Mandulis |
Válasz | 2010. július 31. 02:02 | Sorszám: 60 |
|
Kaliforniáig elcsatolják, de Arizonában még egy ideig beszélhető az angol, de szlovák felirattal .
|
|
|
|
|
|
Istenostora |
Válasz | 2010. július 31. 01:59 | Sorszám: 58 |
Hát a Pennsylvania dutch-féle sztapacskát.
|
|
|
|
Fla Mandulis |
Válasz | 2010. július 31. 01:58 | Sorszám: 57 |
|
Apránkint elsztrapacskásítják au usákokat. Figyeld meg, hamarosan kiderül a Mississippinél volt a nagymorva limesova.
|
|
|
|
Fla Mandulis |
Válasz | 2010. július 31. 01:56 | Sorszám: 56 |
|
Csak nézegetem a netet... Hogy mik vannak ...
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. július 31. 01:55 | Sorszám: 55 |
Pennsylvania teljesen eltótosodott?  Mit esznek Pitszbörgön és környékén?
|
|
|
|
|
|
Istenostora |
Válasz | 2010. július 31. 01:53 | Sorszám: 53 |
|
Mert nyomod a kemény "csehszlovák" szöveget.
|
|
|
|
Istenostora |
Válasz | 2010. július 31. 01:52 | Sorszám: 52 |
Na,ezt is elqrtad. Volt közeli ismerősöm Sydney-ben,aki Bátorkeszin született 16-ban.Rásütötték,hogy "csehszlovák",a térkép szerint.Kb. 50 szót tudott tótul.
|
|
|
|
|
|
Istenostora |
Válasz | 2010. július 31. 01:45 | Sorszám: 50 |
kartásNŐ???? Ezt elqrtad.nem kicsit,nagyon.
|
|
|
|
|
|
Istenostora |
Válasz | 2010. július 31. 01:29 | Sorszám: 48 |
Elvtársam! Én 67 óta élek a nagy sós vizen túl.De a Dubcsek balhé előtt egyetlen "csehszlovákkal" nem találkoztam.és ez 2 kontinensre vonatkozik.
|
|
|
|
|
|
Fla Mandulis |
Válasz | 2010. július 31. 01:19 | Sorszám: 46 |
|
Jó lesz ha meghúzzunk magunk, elterelik a Balatont is, Tokajhegyet már félig sikerült ... jó ha Pécs megmarad, onna egy ugrás Amerika... nos mindig is gyanús volt ez az Oszcelová meg Vasingcsek, meg Velikokanyon
[img]http://www.mnplan.state.mn.us/maps/ancestry/us/slovak.gif[/url]
|
|
|
|
Fla Mandulis |
Válasz | 2010. július 31. 01:13 | Sorszám: 45 |
Látod látod, mindenki tudja, angolul, románul is fenn van a wikin: Szóval, volt a frank Szamo, meg Pribina, meg Savtopluk, aztán jöttünk mi és mindent összezavartunk, magyarosítottuk a Balatont... Principatul de Balaton De la Wikipedia, enciclopedia liberă Salt la: Navigare, căutare Principatul de BalatonPrincipatul de Balaton (numit şi Pannonian ori Transdanubian Principat, în slovacă: Blatenské kniežatstvo, în bulgară: Blatensko Knezevstvo) între (839/840-876) a fost principat Slav localizat în partea de est a cămpiei Panonice, aşezat între răul Dunăre şi Drava în nord spre Graz. În maghiară Kőszeg ori Klosterneuburg spre nord între râurile Rába şi Balaton şi Budapesta modernă
|
|
|
|
Fla Mandulis |
Válasz | 2010. július 31. 01:10 | Sorszám: 44 |
Majd lesújt rájuk Pribina... Vagy Börnicsek Eklesztonecsek.
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2010. július 31. 01:01 | Sorszám: 43 |
Ez hunnan van? Mi az a "Blatnograd"? Ha Zalavárra ( feltételezett Mosaburg ) gondoltak a térkép rajzolói, akkor igencsak hülyeséget csináltak. Ugyanis az nem a Balatontól északra, hanem a Kis-Balatontól nyugatra fekszik.
|
|
|
|
Istenostora |
Válasz | 2010. július 31. 00:59 | Sorszám: 42 |
A lengyelek hívják a "csehszlovákokat" "pepicski"-nek.  Ha Bécsben jársz elég sok "osztrák" nevet láthatsz,ami nem éppen labacosan hangzik.
|
|
|