|
Téma: A férfiak meg dögöljenek meg...
|
|
TEFU |
Válasz | 2011. március 17. 23:24 | Sorszám: 520 |
|
Jól mondod..., de talán csak a gyerekkor teszi, vagy tette.
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. március 17. 23:21 | Sorszám: 519 |
|
Daliás idők voltak !
|
|
|
|
TEFU |
Válasz | 2011. március 17. 23:19 | Sorszám: 518 |
|
Nekem még gyerekkoromban volt egyszer egy kicsit hajazó trükköm. Istenem, de régen volt...
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. március 17. 23:17 | Sorszám: 517 |
|
(ez gyámhivatalos koromban nemegyszer megtörtént...)
|
|
|
|
TEFU |
Válasz | 2011. március 17. 23:15 | Sorszám: 516 |
|
Ügyes! Valahogy védekezni kell!
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. március 17. 23:07 | Sorszám: 515 |
|
ÉN csak annyit szoktam mondani, hogy olyan ismerős... mire felcsillanó szemmel megkérdik honnan? A börtönből - szoktam mondani. És még ettől is volt akinek könnybelábadt a szeme és azt mondta, hogy emlékszik milyen rendes voltam velük (szoc.nővérként)! - örülök neki, pedig csak blöfföltem...
|
|
|
|
TEFU |
Válasz | 2011. március 17. 22:48 | Sorszám: 514 |
|
Te hol élsz? Rabló sem 3-4 kigyúrt állattal került szembe.
|
|
|
|
Időszakos Állat |
Válasz | 2011. március 17. 22:46 | Sorszám: 513 |
|
A vezért kell leütni mindig, a többinek azonnal tele lesz a gatya.
|
|
|
|
TEFU |
Válasz | 2011. március 17. 22:00 | Sorszám: 512 |
|
Én meg azt nem bírom, ha három szuka, egy kilencven körüli néni táskájában kotorászik. Azóta is várom, hogy a rák kieszi a szememet.
|
|
|
|
negyven rabló |
Válasz | 2011. március 10. 18:41 | Sorszám: 511 |
Nem rossz ötlet. Nekem a Nyugati és az Árpád-híd között sikerült! Nem szívesen hozom elő a témát, de az illető a teljes testszélességét/hosszát bírta elteríteni az ülésen! Ezt meg én qrvára nem bírtam, mert pont oda akartam ülni. (Jól van,konfliktust kerestem.) Nem voltam egészen normális, mert ha jól nekiállnak, úgy megvernek pillanatok alatt, hogy utána csak a fogaimat keresem a padlón, mint a Bud Spencer ellenfelei! Nem kapott nagyot, csak egy pofont! Ha hiszed, ha nem béke lett és nyugalom! Egyszóval! Ne szarjunk be!
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2011. március 10. 00:15 | Sorszám: 510 |
Majd Párizsban kipróbálom. (Franciaországról van szó)
|
|
|
|
negyven rabló |
Válasz | 2011. március 09. 23:45 | Sorszám: 509 |
|
Nem tudom, hogy ha a téged megtámadó 16-20 éves, nem többségi és falkában támadó kölyköt jól pofánvágod (velem megtörtént a 3-as metrón, amikor bizonyos mennyiségű alkohol elfogyasztása okán nem akartam kocsival közlekedni), akkor téged ítélnek-e el, vagy az illetőt? (Meg kell jegyeznem, hogy pillanatok alatt megettek volna, csak a meglepetés hatott! Ti. gyávák!)
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2011. március 09. 22:47 | Sorszám: 508 |
Gumilövedéknek köszönhetően...
|
|
|
|
TEFU |
Válasz | 2011. március 09. 22:45 | Sorszám: 507 |
|
Azért ez így nem teljesen valós. Lásd fletovicsékat.
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2011. március 08. 10:53 | Sorszám: 506 |
Mint mindig, most is a 16-20 éves kölkök randalíroznak az utcákon. Ezeknek tök mindegy, miről szól a történet, csak jó balhé legyen. (Balos kormányok alatt nagyságrendekkel kevesebb a tüntetés, milyen érdekes)
|
|
|
|
karakan |
Válasz | 2011. március 08. 10:49 | Sorszám: 505 |
|
Nem 62, hanem 65.
|
|
|
TEFU |
Válasz | 2011. március 07. 21:18 | Sorszám: 504 |
Idézet: Én együtt örültem a feleségemmel tegnap mikor a hírt hallottuk.
Örültök még?
|
|
|
|
TEFU |
Válasz | 2010. október 20. 20:14 | Sorszám: 503 |
Mindenhol tüntetnek a nyugdíjkorhatár felemelése miatt! Igazuk van! Csak ez a birka magyar tűrte a 62 évre emelést! Remélem a franciáknak sikerül jól pofán csapni a hatalmat!Van bőr a képükön "reform"-ként eladni a sanyargatást! "Az egyre inkább radikalizálódó franciaországi tiltakozó megmozdulások a nyugdíjreform ellen szerdán is folytatódtak. Az elfoglalt olajfinomítók termelési kiesése mellett a közlekedési dolgozók sztrájkja és a teherfuvarozók forgalomlassító akciói több nagyvárosban, köztük Marseille-ben és Rennes-ben is jelentős fennakadásokat okoztak." http://gondola.hu/hirek/144554-Franciaorszagban_folytatodtak_a_nyugdijreform_elleni_tiltakozasok.html
|
|
|
|
kingvidor |
Válasz | 2010. szeptember 26. 17:10 | Sorszám: 502 |
|
bocs, ezt nem ide szántam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Egzisztenciális kvantor |
Válasz | 2010. szeptember 26. 16:10 | Sorszám: 499 |
Ez a gondola egyre színvonaltalanabb. Ki az a Bán András? Legutóbbi írása csak a gondolán és a debreceni Jobbik oldalán jelent meg. Vagy a gondola egyik publicistája álnéven ír nyílt levelet Orbánnak?Amúgy az egész írás csak a szokásos Jobbikos hőzöngés. Nyugdíjemelést akar, mert az jár.
|
|
|
|
kritikus |
Válasz | 2010. szeptember 26. 15:45 | Sorszám: 498 |
Nálad a társadalom egy szeletének véleménye van, ami nem az igazság, hanem egy fontos szempont. Én megállítom, hogy van alternatíva. kész. pont. az állami szabályozás feladata, a politika az érdekek összeegyeztetésének művészete. Gyarmati fizetésekből sem a 8 órás, sem a részmunkaidős, sem a csökkent képességű életfeltételei, munkaerejének újratermelése nem megoldható, nemhogy a jövője. Bismarck tudta, hogy a szociáldemokraták ellenében adnia kell azoknak, akik dolgoznak. A globáltőke is tudja, csak lehetőleg a legeslegkevesebbet óhajtja adni. És még ki sem számoltátok, hogy a 2006. óta tartó megszorítások nyomán mekkora lesz a férfi-női halandóság, a népesség egészségkárosodása, stb.
|
|
|
|
Egzisztenciális kvantor |
Válasz | 2010. szeptember 26. 15:27 | Sorszám: 497 |
Egyrészt nem 8.5, hanem 9.5% a munkavállalói rész. Másrészt 24% a munkáltatói rész, ami nyugdíj- ÉS egészségbiztosítás járulék. Régről nekem 8.5%+1.5% rémlik, de nem vagyok könyvelő. Mindenesetre az az "ÉS" a trükkök százainak egyike, mert már néhány évvel ezelőtt el kellett kezdeni a nyugdíjat az egészségbiztosításból kipótolni. Ez tulajdonképpen a fiatalok és öregek összeugrasztásának előképe: azért építjük le az egészségügyet, hogy legyen pénz a nyugdíjasokra.Ha nem lenne nyugdíjrendszer és ezt az összeget a munkavállaló megkapná, akkor egész jól gazdálkodhatna belőle. Hosszútávon 12%-os hozammal számolhatunk és 4% inflációval Ez nettó hazugság. Javaslom, hogy tájékozódj: http://www.pszaf.hu/data/cms2127509/nyphozamok_2000_2009.pdf 2 pénztárat leszámítva mindenhol 9% alatt volt a 9 éves átlagos hozam. A 9 éves átlagos infláció 5.9%, és így a legnagyobb pénztáraknál -0.5% és +1% közötti reál hozam volt. Azaz jelentéktelen. Te pedig 8%-os hozamot írtál. És akkor még nem beszéltünk az ilyen-olyan költségekről, ha te idő előtt akarnád kivenni a pénzedet.
|
|
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. szeptember 26. 15:16 | Sorszám: 496 |
1. Az nálam van. 2. A villám keresi meg. Én állítottam valamit, oda is raktam alátámasztásul. van 300-ért, de az légfűtéses. 3. Elolvastam. Tudnék vele vitatkozni. Sőt, most olyan helyen dolgozok, ahol egy csomó nyugdíjas van meg rehabos. Nekem nem tudsz újat mondani, esetleg más szemszögből valót.
|
|
|