|
Téma: EU-t akartatok, megkaptátok!
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. szeptember 11. 21:57 | Sorszám: 86 |
Ostoba vagy. Ennyit a vitakultúrádról.
|
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2010. szeptember 11. 03:26 | Sorszám: 85 |
|
Hadoválj csak seggfej, egy kifejlett dupla nulla vagy, a továbbiakban le se szarlak, őrjönghetsz ahogy akarsz.
|
|
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. szeptember 10. 21:55 | Sorszám: 84 |
Látod, ilyenek ezek. Nem is a véleményemet nézik, hanem hogy mi az emilem, vagy miket beszéltem, vagy mit tudom én... Tiszta paranoiás banda... És amikor látnak valami agyuknak ingerlőt, ugranak, mint bika a vörös posztóra. Régebben, amikor regeltem, azt hittem, hogy végre egy normális fórum, aztán kiderül, hogy itt is vannak akik szerintem agyonütnének a véleményem miatt.
|
|
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. szeptember 10. 21:51 | Sorszám: 83 |
1. Buta vagy. Én nem kinyilatkoztattam, hanem véleményeztem. De ezek után egyre erősebben hiszem, hogy tényleg az is vagy, amit írtam. 2. Igen, kissé slendriánul fogalmaztam. Értsd úgy létszíves, hogy a kormányok miatt a "népek" is olyanokká lettek, amilyenek a kormányok. ÚGY nem különböznénk senkitől, ha CSAK annyira lenne "jó" kormányunk, mint a másik megemlített, de nálunk előrébb tartó országokban.Sajnálom, hogy funkcionális analfabéta vagy. Ha valami megjár (támogatás) vagy igénybe vehető, vagy pályázaton nyerek, akkor az nem koldulás. Amúgy én úgy tudom, hogy az első években majdnem nettó befizetők lettünk az eu-ban a pályázati pénzek lehívhatóságának sikertelensége miatt, ezért hát a "koldulás" végképp nem igaz.
|
|
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. szeptember 10. 21:44 | Sorszám: 82 |
|
Börtönbe velük! Sőt, bitóra! Persze tárgyalás után, mert mártírt csinálni valakiből az nem jó...
|
|
|
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2010. szeptember 10. 19:46 | Sorszám: 80 |
Mondtam én, hogy mindent a kormánytól kell várni???  Én is úgy gondolom, hogy a népnek is rengeteget kellene fejlődnie, tanulnia, akarnia, stb.Előtte sem mondhatta! Emlékszem milyen mérges voltam az átkosban, ha valaki azt magyarázta, miért nem tudott valamilyen iskolát elvégezni. Számtalan lehetőség volt, az esti iskolákban pedig még sok megerőltetés sem kellett oklevelet szerezni. Ide is leírtam már egyszer, hogy az apám 10 éves korára árva lett és mégis ledoktorált a Horthy "fasizmus" idejében, pedig akkor nem voltak esti meg levelező meg isten tudja miféle tanfolyamok és iskolák. Ha valaki akar, akkor képes. Idevágó közmondás: Nem akarásnak nyögés a vége.
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. szeptember 10. 19:39 | Sorszám: 79 |
Mancstappancsra nem ugrunk !
|
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2010. szeptember 10. 19:38 | Sorszám: 78 |
1. Kurvára utálom, hogy ismeretlenül is képes vagy rá kinyilatkoztatni, hogy én megalkuvó vagyok, emiatt tehát elmehetsz a bús picsába!  2. Kinyilatkoztatod, hogy különbségek csak a kormányainkban vannak, aztán meg hozzáteszed, hogy no persze a népekben is különbségek vannak. Tehát akkor megállapíthatjuk, hogy mindenben különbözünk.  Amit meg a "megjár"-ról zagyválsz, hát annak a jelentését bogozza ki az, akinek pandúr volt az apja!
|
|
|
|
karakan |
Válasz | 2010. szeptember 10. 18:29 | Sorszám: 77 |
|
Gyurcsányéknak sikerült. A közvagyonból.
|
|
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. szeptember 10. 17:53 | Sorszám: 76 |
|
Nekem? Az élvezeti cikkek miatt megbetegedetteken kívül semmi. Te mondtad, hogy mindenki egyengesse a saját útját...
|
|
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. szeptember 10. 17:52 | Sorszám: 75 |
Pont annyi, mint teneked az általad megemlítettre. Semmivel sem kevesebb. És ha annak idején nem láttam volna a kurucon (hol máshol) a fényképet - azt mégiscsak el kell hinni, a gép nem hazudik - hogy a utcai megmozdulások (okt. 23.) idején a Dohány utcából (tudod, ugye..) mentek a civil öltözetű provokátorok ki (persze a provokátor mindig civil ruhájú), akkor nem is kételkednék, hogy ki gyújtotta föl a verdákat. De így...
|
|
|
|
|
|
Egyenlítői Magyar Afrika |
Válasz | 2010. szeptember 10. 17:24 | Sorszám: 73 |
|
Az utóbbra van bizonyíték? Mert én úgy vélem ezek csapatostul még hülyébbek voltak, mint külön-külön. (Beépítettek szerintem is voltak. Na de épp nem ők voltak a rendbontók szerintem, hanem a felbújtók. Egy biztos a két csürhe nehezen különválasztható.)
|
|
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. szeptember 10. 17:22 | Sorszám: 72 |
|
"...1990 óta már elsősorban mindenki maga felelős a boldogulásáért" Ez tetszik. Nyugdíjasok, betegek és cigányok gondolkodjanak magukról. Nekem nincs ellenvetésem.
|
|
|
|
Válasz | 2010. szeptember 10. 17:20 | Sorszám: 71 |
|
Annyit tennék hozzá, hogy azért önbecsapás mindent a kormánytól várni. S nem is mindenért a kormányok a felelősek. Ez is olyan magyaros hozzáállás. 1990 óta már elsősorban mindenki maga felelős a boldogulásáért. Előtte mondhatta, hogy a rohadt rendszer miatt... Most egyre kevésbé.
|
|
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. szeptember 10. 17:18 | Sorszám: 70 |
Biztos van ilyen is, de szerintem nem ez a jellemző. És egy (és most téged idézlek) "vérszdsz-es zsidó honfitársunk" olyan kárt csinál Magyarországnak, amit csak sok-sok "vérnemzeti magyar" együttesen sem tudna űberolni. Az autót meg a beépített emberek gyújtották fel, hogy az olyanoknak mint te, be tudják adni, hogy miért kell utálni azokat, akiket egyes emberek "vérnemzetinek" titulálnak.
|
|
|
|
Válasz | 2010. szeptember 10. 17:14 | Sorszám: 69 |
|
Nem csak a komcsik. Az átlagemberek hozzáállása, felelőssége, értékrendje is fontos. Minden népnek olyan a kormánya, amilyet megérdemel... Nem hiszem, hogy politikai beállítottságon múlna. Lehet van olyan vérszdsz-es zsidó honfitársunk, aki többet tett a hazáért mint egy vérnemzeti mélymagyar, akinek csak néhány autó felgyújtását köszönhetjük.
|
|
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. szeptember 10. 17:02 | Sorszám: 68 |
Mert te egy megalkuvó ember vagy. Én 2004 előtt is európai ember voltam, Európában laktam. Az, hogy pár rohadt szemét liberálbolsevik és komcsi buzi és idegenszívű miatt az utazásaimban (és még pár dologban) korlátozva voltam, ez a tény nem helyezett kívül rajta. És mondok neked egy igazat: ha eu tag vagyok, de szart állítok elő és úgy is viselkedek, akkor sem fognak tőlem semmit venni és nem jönnek ide a turisták, de ha világszínvonalnak megfelelő bármit állítok elő, és az ország is úgy néz ki, akkor meg úgy is megveszik tőlem a termékemet. Én egyszerűen nem hiszem el, hogy ha kiváló tejet fejek, akkor a Günther csak azért vesz máshonnét, mert az eu-s. A különbségek meg csak a kormányainkban vannak - illetve ezt el kell ismernem, hogy az elmúlt 40-50 év sajnos a nép (az Istenadta) fejében is olyan károkat okozott, ami szerintem már nem orvosolható, és csak annak a korosztálynak a teljes kipusztulása után változik, aki 1990-ben max. 14 éves volt. A "koldulással" csínján kéne bánni, mert ha egyszer valami megjár, akkor hülye lenne azt mondani bárki is, hogy köszi, de nem kérek belőle. Ha tudsz a történelemben ilyent, szívesen fogadom, mert azért a lehetőségét nem zárom ki annak, hogy mégis volt ilyen... Summa-summárom, egy közösséghez tartozni mindenképpen jó dolog, de EZ az eu nem az, amit annyira szeretni kéne. Főleg nem nyalni nekik.
|
|
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. szeptember 10. 16:48 | Sorszám: 67 |
Pont, hogy illegalitásban vagyok. A román származásom is csak fedőtörténet volt.
|
|
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. szeptember 10. 16:47 | Sorszám: 66 |
Maradhat ez az én titkom? ;-P
|
|
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2010. szeptember 10. 15:12 | Sorszám: 65 |
|
Mit erőlködsz annyira?! Nekem az a véleményem, hogy jó hogy a szaros-hugyos EU tagjai vagyunk, neked meg más a véleményed.  Svájc az egész világ országai között is egy speciális eset mind a geopolitikai helyzetét, mind a több évszázados bankrendszerét illetően. A különbségeket viszont jól megragadtad és talán éppen emiatt is jó, hogy EU-tagok vagyunk, mert ezek a különbségek sajnos nagyon is létező különbségek. Amellett pedig ha jól emlékszem a megnevezett országok nem koldultak pénzt az EU-tól. Mi mindig is ilyen kunyerás-cigányos ország voltunk és vagyunk, rettenetesen hőbörgünk és kurucoskodunk mindig, de állandóan koldulunk, emlékezzünk csak vissza a komcsi időkre, az volt a szállóige, hogy a kapitalizmus a süllyesztő szélén áll, de ne lökjük bele, mert akkor nem lesz kitől kölcsönkérni...  Talán, ha most jó sokáig kitartunk a mérsékelt nemzeti erők mellett és ők sem kúrják el a dolgot, akkor majd szép lassan változik nálunk is a világ....
|
|
|
|
Békáscity |
Válasz | 2010. szeptember 10. 09:44 | Sorszám: 64 |
|
No most lebuktál - vonulj illegalitásba !
|
|
|
|
Zolcsi74 |
Válasz | 2010. szeptember 10. 07:58 | Sorszám: 63 |
off Engem csak az érdekel, hogy macstappancskukacgmailpontcom mélcímmel miért folysz bele ezekbe a dolgokba itt a gondolán.Emlékeim szerint ez a mélcím egy ötvenes román zsidó nőé volt aki áttelepült Magyarországra és ott tett alánk ahol tudott, ott nyilatkozott meg rólunk negatívan ahol csak helyet/médiafelületet kapott. Tomcat mintha egyszer meg is ruházta volna - ami nem szép dolog, de legalább annyira érthető mint csintalan kupánvágása (gyerekcsíny). Az indexen ez a nő egyike volt a liberálbolsevik kemény magnak - mit keres itt az ő mélcíme??? on
|
|
|
|
lac1 |
Válasz | 2010. szeptember 10. 07:43 | Sorszám: 62 |
Példálózhatnék Svájccal, de előre tudom a kifogásokat, meg Svédországgal is. Amikor bárki jön a jól ismert "érvekkel", csak vissza szoktam kérdezni, hogy ezek szerint ott különb emberek élnek, mint itt? mert én nem hinném. vagyis igen, ha nem is jobb, de olyan lehet. De ilyenkor megkérdezhetném, hogy a horvátok mennyivel élnek szarabbul, főleg így, háború után. vagy a szlovének a helyzetüket csakis az eu-nak köszönhetik? A különbség köztünk és minden más ország között ELSŐSORBAN a szemét-tróger-tolvaj-népnyúzó-tömeggyilkos komcsik mennyisége és "minősége" között van. És hát az utolsó pár évben az álliberálisok és idegenszívűek is köszönhetően...
|
|
|
|