Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Közélet   » A sarokba szorított patkányok hangja (1. oldal)

A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29 

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: A sarokba szorított patkányok hangja
kutato
  Válasz | 2012. január 07. 21:34 | Sorszám: 728
"Erre lesznek jók, a drágajóbolgárúr majd felhívja ezeket a belterjeseket, hogy nalám, már Kanadában is..."

Pontosan.
Ezt hívják szaknyelven weyerbélázásnak.

*A weyerbélázás művelője, Weyer Béláról kapta a nevét, aki annak idején Budapestről küldözgette tudósításait a németországi Süddeutsche Zeitungnak, amelyből azután az Antall-idők „kormánykézen lévő” közszolgálati rádiója vezető hírként juttatta el az ország legeldugottabb sarkába is az akkori ellenzék soros üzenetét, a tudósító nevét elhagyva, a „tekintélyes német liberális lap” aurájába csomagolva. [/QUOTE]

alma
  Válasz | 2011. december 15. 20:09 | Sorszám: 727
Szerintem élveznék, mert visszajelzés lenne, hogy jól alakítanak.
tiszavirág
  Válasz | 2011. december 15. 19:34 | Sorszám: 726
A szegény színészekre???
Nooooooooooooooooooormális vagy?
alma
  Válasz | 2011. december 15. 18:33 | Sorszám: 725
A kurcsányt és a slepjét alakítókra. Remek szórakozás és nem mellesleg kasszasiker lesz.
papuc
  Válasz | 2011. december 15. 17:09 | Sorszám: 724
Ha még csak rágnának.

De az a hisztéria? Gyomorforgató.

tiszavirág
  Válasz | 2011. december 15. 17:06 | Sorszám: 723
...és kire dobod?
nemszadista
  Válasz | 2011. december 15. 16:57 | Sorszám: 722
Erre utaltam pontosan. Nem jó etetni a patkányokat, azok maguktól is rágnak eleget.
papuc
  Válasz | 2011. december 15. 16:55 | Sorszám: 721
"Csurka 1 politikai idióta."

Miért? Olyan szépen összeseperte a szemetet...és azok olyan jól elszórakoztak.
Olyan boldogok, hogyha retteghetnek.

Na kíváncsi vagyok a következő felvonásra.

nemszadista
  Válasz | 2011. december 15. 16:55 | Sorszám: 720
Ebben sincs vita.
papuc
  Válasz | 2011. december 15. 16:51 | Sorszám: 719
"A volt kormányfő kijelentette: alkotmányos puccs zajlik Magyarországon, amelyben a Magyar Nemzeti Bank függetlensége elleni támadás az "orbáni önkény" kiépítésének utolsó láncszeme. "Ezzel teljessé vált a hatalomkoncentráció, megszűnt az orbáni hatalom minden ellensúlya" - mondta."

ALKOTMÁNYOS PUCCS!!!

Anyám borogass!

alma
  Válasz | 2011. december 15. 16:50 | Sorszám: 718
Nem épp szélcsend, ti. az ATV szembesítette Tarlóst azokról a nem PC dolgokról amit az öreg publikál a lapjában. Erre mi mást tehet?
Jobb így, hidd el, mindenkinek. Dörner maga is elboldogul igazi nemzeti darabokkal, sőt ha Csurka megírja a kurcsányról szóló szinpadi darabot akkor azt is szinre viheti - miért ne? Én már készítem a paradicsomot az ősbemutatóra...
onogur
  Válasz | 2011. december 15. 16:49 | Sorszám: 717
Nem én tévedtem, hanem Orbán.
100 miniszterelnökből 99 már rég elküldte volna a Kancsalt a halál faxára.
De Orbán kitart, mint Szálasi Sopronnál.
tiszavirág
  Válasz | 2011. december 15. 16:48 | Sorszám: 716
http://www.gondola.hu/cikkek/79108-Gyurcsany_forrradalmat_hirdet_Orban_ellen___-_a__fuggetlen__Simor__mint.html

Szerencsétlen idiótája.

tiszavirág
  Válasz | 2011. december 15. 16:46 | Sorszám: 715
"„Egy év múlva Matolcsy nevére sem emlékszünk majd” – ezt nyilatkozta éppen egy éve.

Tévedtem."
Te is.

alma
  Válasz | 2011. december 15. 16:44 | Sorszám: 714
Helyes döntés ami várható is volt. Itt főleg az öreg volt az aki miatt joggal elégedetlenkedtek.

*

"Tisztelt Főpolgármester Úr, tisztában vagyok azzal, hogy mekkora nyomás nehezedik önre, és köszönöm az eddigi és reményeim szerint ezután is fennmaradó bizalmát" – írta az MTI-nek eljuttatott nyílt levelében Dörner György.

Tarlós István közleményére válaszolva úgy fogalmazott: Csurka István eleve nem kívánt az Új Színház alkalmazásába állni, intendánsi szerepét pusztán szellemi jelenlétnek tekintette, az ő alkalmazása tehát fel sem vetődhet. "A kérdés úgy hiszem, így tisztázódott" – tette hozzá az Új Színház kijelölt igazgatója."
http://gondola.hu/cikkek/79107-Dorner_Gyorgy__nem_terveztem_Csurka_alkalmazasat.html

huszárló
  Válasz | 2011. december 15. 14:57 | Sorszám: 713
A vén komcs disznó makkal álmodik! Mi lenne ebből a sok lüke fidis pm.-ből O.V. nélkül? Max. hideg vízre valót kereshetnének. Tisztelet a kivételnek. Bénák. A Kéri meg inkább maradt Vona az apja szakmájánál és híres hentes lehetne Röszkén, a falu közepén álló húsboltban.
onogur
  Válasz | 2011. december 15. 14:53 | Sorszám: 712
És milyen igaza van!
tiszavirág
  Válasz | 2011. december 15. 14:42 | Sorszám: 711
Nyomorult Kéri. http://fn.hir24.hu/nagyinterju/2011/12/14/keri-laszlo-fideszes-polgarmesterek-buktathatjak-meg-orbant/
tiszavirág
  Válasz | 2011. december 15. 04:16 | Sorszám: 710
Tarlós a tánc- és illemtanár.... Meglett embereknek megmondja, hogy mi európai és mi nem az.Bexarás.
Idevonatkozó közmondás: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
tiszavirág
  Válasz | 2011. december 15. 04:13 | Sorszám: 709
Nem is értem, hogy minek kellett most megszólalnia.
Végre csend lett és akkor jön ez barom és kinyilatkoztat. Mint minden bunkó, ő is szereptévesztésben van. Ha már kinevezte Dörnert igazgatónak, akkor mit utasítgatja, hogy kit alkalmazzon, vagy ne alkalmazzon a munkáltató????? Még adni sem tud. Ad is meg nem is ad. Röhej.
Macisajt
  Válasz | 2011. december 15. 04:02 | Sorszám: 708
Ebben nincs is vita...
Csakhogy én azt jeleztem, egy főpolgármester, nyíltan a sajtóban közölje hogy valaki , bármilyen politikai nézetei miatt nem tölthet be egy színházi állást...
ez bizony alkotmány-és törvénysértő.

60. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságára.

61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás és a szólás szabadságához, továbbá a közérdekű adatok megismeréséhez, valamint terjesztéséhez.

70. §
(6) Minden magyar állampolgárnak joga van ahhoz, hogy rátermettségének, képzettségének és szakmai tudásának megfelelően közhivatalt viseljen.

70/A. § (1) A Magyar Köztársaság biztosítja a területén tartózkodó minden személy számára az emberi, illetve az állampolgári jogokat, bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül.

(2) Az embereknek az (1) bekezdés szerinti bármilyen hátrányos megkülönböztetését a törvény szigorúan bünteti.

(3) A Magyar Köztársaság a jogegyenlőség megvalósulását az esélyegyenlőtlenségek kiküszöbölését célzó intézkedésekkel is segíti.

tiszavirág
  Válasz | 2011. december 15. 02:58 | Sorszám: 707
Tarlós meg egy bunkó.
wrapped in plastic
  Válasz | 2011. december 14. 17:25 | Sorszám: 706
Az európai politikai kultúrába nem fér bele, hogy egy drámaíró akármit írogasson. Szép is a demokrácia!

Valahol lehetett tudni, hogy ez is egy tipikus fideszes történet lesz. Egyet előre, kettőt hátra. Fidesz féle Kállay-kettős.

nemszadista
  Válasz | 2011. december 14. 17:02 | Sorszám: 705
Csurka 1 politikai idióta.
Macisajt
  Válasz | 2011. december 14. 16:55 | Sorszám: 704
Tarlós: Csurka nem dolgozhat az Új Színházban
Tarlós István nem ellenzi, hogy Csurka István sikeres drámáit műsorára tűzze az Új Színház, de felkéri Dörner György kijelölt igazgatót, hogy Csurka Istvánt színházában ne alkalmazza.
NOL| 2011. december 14.

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy Csurka István úr többszöri kérésem és ezt követő nyilvános felhívásom ellenére is újólag az európai politikai kultúrával összeegyeztethetetlen módon nyilatkozik meg lapjában – írja közleményében a főpolgármester. Ezért – bár azt nem ellenzem, hogy Csurka István sikeres drámáit műsorára tűzze – de felkérem Dörner György urat, az Új Színház kijelölt igazgatóját, hogy Csurka István urat színházában ne alkalmazza – közölte Tarlós István.

------

Most nem azért, de ez alkotmányellenes diszkrimináció..

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29 

előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola