Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Közélet   » Az európai radikális jobboldal ignorálja a Jobbikot (1. oldal)

A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9 

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Az európai radikális jobboldal ignorálja a Jobbikot
fokos
  Válasz | 2011. november 11. 17:15 | Sorszám: 218
Beszkeneljem?
Mi nem tény? Hány olvtársnak kell leírnia: NEGATÍV HOZAMOT KAPTAM! (negatív hozam = befizetett járulékból is levontunk, nemhogy kamatot fizettünk volna)
"Hülyeséget beszélsz. Tényekről nem vitatkozom."
Időszakos Állat
  Válasz | 2011. november 11. 17:00 | Sorszám: 217
Ja, vót valami olyan is.
huszárló
  Válasz | 2011. november 11. 13:33 | Sorszám: 216
Inkább vmi egonra hasonlít a nevük vagy mi.
Időszakos Állat
  Válasz | 2011. november 11. 13:06 | Sorszám: 215
Az aksza lopta a legtöbbet.
huszárló
  Válasz | 2011. november 11. 12:19 | Sorszám: 214
Hát nekem nem hozott hasznot a manyup, hanem konkrét kárt. Én kivehettem a Bajnai kormány idején az addig befizetett összes manyupomat, meg a tettem. A névértéken vmi 1,2-1,3 millió Ft-on álló összegből csak kevesebb, mint 700 ezret adtak a kezembe, mert annyit ért, oszt jónapot. A többit elbazilikázta a magánkassza. Leírhatnám a nevüket, de minek...
alma
  Válasz | 2011. november 11. 12:08 | Sorszám: 213
hogy végre nem csak bérrabszolgák lehettünk volna a hazánkban, hanem tőketulajdonosok is. Ráadásul tömegével. Mindannyian. No ezt elfelejthetjük. Vége.

Még szép. Hova jutnánk, ha mindenki az volna? Ki dolgozna?
Antlfinger Edvárd
  Válasz | 2011. november 11. 11:18 | Sorszám: 212
Ha esetleg a számokat is mellékelnéd még hinnék is neked...
Előrebocsátom: nekem az egész MNYP rendszer nem tetszett, mert menet közben nem lehet átépíteni egy nyugdíjrendszert. És nem is érdemes.

Sajnos az MYNP-k vagyona jelentős részben volt államkötvényben. Értelemszerűen ezek hozama azzal egyezett meg. Az egyéb eszközöket pedig lehúztuk a sloznin.

Amellett, hogy értelmetlen a dolog: az MNYP-k befektetéseit egy rossz pillanatban kellett realizálni, ami már önmagában pénzügyi nonszensz. És ennek a levezénylője a kormány volt. Egy debil, összeadni sem tudó kormány.

A dologhoz hozzátartozik, hogy annyi haszna lehetett volna az MNYP-knek, hogy végre nem csak bérrabszolgák lehettünk volna a hazánkban, hanem tőketulajdonosok is. Ráadásul tömegével. Mindannyian. No ezt elfelejthetjük. Vége.

Antlfinger Edvárd
  Válasz | 2011. november 11. 11:10 | Sorszám: 211
Ha nem írnád egybe a szavakat talán el is olvasnám. Higgadj le. Hülyeséget beszélsz. Tényekről nem vitatkozom.
Antlfinger Edvárd
  Válasz | 2011. november 11. 11:09 | Sorszám: 210
Melyik bank ad 3.4%-ot?
Biztos jó hogy vannak ilyen palimadarak is.
Időszakos Állat
  Válasz | 2011. november 10. 02:07 | Sorszám: 209
Ilyen összeget már inkább OTP-részvétbe tegyél. A megfelelő pillanatban. A másik megfelelő pillanatban pedig kiveszed, majd az egészet kezded elölről.
Jó iránymutató például a 31 napos mozgóátlag.
Zolcsi74
  Válasz | 2011. november 10. 00:32 | Sorszám: 208
Azt kell megnézni, hogy a manyupba betett forint kamatozott - e annyit, mint amennyit a magyar állam a saját államkötvényeire kamatként fizetett. Merthát ami a manyupba ment az a költségvetésből vonódott ki, tehát ott hiányként jelentkezett, amire államkötvényt kellett kibocsátani és kamatot fizetni.

Azaz:

Manyuphozam kontra magyar államkötvényhozam.

Ha a manyupok többet hoztak annál, mintha a polgár államkötvénybe tette volna a pénzét: rendben van, jól sáfárkodtak a lóvéval. Ha kevesebbet hozott a manyup, akkor le kell húzni a wc-n, mert az államadósságot úgy dagasztja, hogy a befizető polgárok zsebébe kevesebbet tesz, mint a miatta keletkező államadósság-növekmény.

EGYETLEN mnyp sem tudta ezt. EGYETLEN_EGY_SEM.
Az államkötvény az mnyp indulása óta átlag évi 2-2.1%-t vert rá az inflációra. Az mnyp-k átlaga évi 0.6-0.8% volt. De pl az axa ellopta a magyar emberek pénzét és kivitte párizsba osztaléknak. Itt már az a kérdés is felmerül, hogy nem tisztes pénzügyi szolgáltatókra bíztuk a pénzünket, hanem rafkós tolvajokra, nemzetközi szélhámosokra.

kerekferko
  Válasz | 2011. november 10. 00:31 | Sorszám: 207
Nem tom, miről folyik a polémia, de 700.000.-Ft-om volt a takarékban. Lekötöttem 4 hónapra. Kaptam rá 8.000.-Ft kamatot. A pénz romlását sem kompenzálta. Kivettem. A cihában is romlik ennyit, de legalább nem fizetek érte kezelési költséget.
fokos
  Válasz | 2011. november 09. 18:08 | Sorszám: 206
Hány? azaz HÁNY ÉVI BEFEKTETÉS UTÁN?????
8? 9? 10?

Befizettem nyószáezer, kapok nyószeze?

Biggyessz már ide egy nyomorult kimutatást, miszerint!

fokos
  Válasz | 2011. november 09. 18:05 | Sorszám: 205
Téllegnem. Afeleségemkapottpapírt. Azáltrajtahogymínusznégyezerötszáz. Azéveshozam. Megmégegycsomóilyetláttam. Merezzelkellfoglalkoznom.

Nyugodtan véleményezz minden szakma minden képviselőjét.
Jó röhögni...

Antlfinger Edvárd
  Válasz | 2011. november 09. 17:38 | Sorszám: 204
Na ezért nem érdemes hozzánemértőkkel vitatkozni. Még a tényekkel sincsenek tisztában és az alapösszefüggések sem ismerik. Nevetséges.
Antlfinger Edvárd
  Válasz | 2011. november 09. 17:37 | Sorszám: 203
Nem volt negatív jóember. TE meg honnan tájékozódsz? 90% még reálhozamot is "kapott". Pedig a konstrukciók félbeszakítása teljesen abszurd pénzügyi helyzetet teremtett.
fokos
  Válasz | 2011. november 09. 17:31 | Sorszám: 202
Ha neked a negatív hozam jó, akkor igen.
Magyarországon nem kéne "világválságozni", ha a pénzügyi szektorról van szó. MINDEN bank, nemkamu befektetési társaság, biztosító NÖVELTE a profitját a "válság" éveiben.

Kivéve a MNYPT-ket. (amik egyébként a bankok, biztosítók által alapított, az alapítóktól töknemfüggetlen cégek)

Antlfinger Edvárd
  Válasz | 2011. november 09. 15:35 | Sorszám: 201
Az MNYP-k hozama megfelelő volt. A világválság ellenére...
huszárló
  Válasz | 2011. november 04. 09:34 | Sorszám: 200
Oda is jó lehetne, de itt indult el az első lépés, már nem hagyom őket cserben. Részben, mert son szülőfaluja,a 2-3 szomszéd várral együtt azért van ott is 2-3 ezer főnyi magyar. Végvár(Tormac) és környékéről van nagybaszó, ami jó bennük, hogy elég közel vannak hozzánk, 2 óra alatt elérhetőek. A hét végén jön haza a son mester, majd akkor kiderül, mi a hír...
Macisajt
  Válasz | 2011. november 04. 09:28 | Sorszám: 199
Temes megye szórvány magyarjaihoz sok közön nincs, viszont Székelyföld tömbmagyarjaihoz annál több, úgyhogy ha kell
"kapcsolat", írj a mailre...
huszárló
  Válasz | 2011. november 04. 09:25 | Sorszám: 198
Jó ügy. Termelnének vmit, ami menne a falusiaknak is és ezt francia és svájci piacon meg itthon is nagyon spéci helyekre megvennék. Temes m. szórvány magyarjai vannak most megszólítva, hiszen son kartács onnan való református atyánkfia.
Macisajt
  Válasz | 2011. november 04. 09:18 | Sorszám: 197
"Egész más ügyben hat.túli magyarokkal vegyesben szeretnénk a son kartáccsal elindulni. "

Milyen ügy?

huszárló
  Válasz | 2011. november 04. 09:15 | Sorszám: 196
Egész más ügyben hat.túli magyarokkal vegyesben szeretnénk a son kartáccsal elindulni. Föltettük a netre, legalább 3 olyanra, ahol a netlovagok jókora része bevallottan jobbikuss. Kérdem tőled, hogy eddig hány érdeklődő volt a témára ezek közül? 1 fő hívő katolikus fiatal ember, aki leginkább kdnp-s. Más nem.
LL.kedő
  Válasz | 2011. november 03. 16:16 | Sorszám: 195
És akkor a mi igen tökéletlen Semlyén Zsoltikánk ott vigyorog mint a rohadttök.
Miközben Izrael irányításával tematikusan nyomják a nemzetet a víz alá, ez a kretén egy nemzetközi konferenciát szervez azért, hogy nagynyilvánosság előtt nyalhassa ki az izraeliek seggét.
Majd nem tudom hol fog konferenciát szervezni, ha az unnyóban megszavaztatják, hogy judapest nem Magyarország, hanem Kárpátjudea fővárosa. Ha már - ahogy egy másik topikon kioktattatok, hogy - politikusabb elhallgatni az igazságot, akkor csak ne beszéljen róla, de segget nyalni attól még nem kell.
Macisajt
  Válasz | 2011. november 03. 16:02 | Sorszám: 194
Ezt csak most láttam: http://barikad.hu/cionistaktol_fuegg_magyar_kuelpolitika-20111102

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6  7  8  9 

előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola