Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Közélet   » Jaj csak ezt a Kergényit tudnám feledni! (1. oldal)

A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6 

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Jaj csak ezt a Kergényit tudnám feledni!
kerekferko
  Válasz | 2011. november 15. 20:57 | Sorszám: 137

Sokk ez az ávósoknak.
Ávós gyerek jó gyerek...

kerekferko
  Válasz | 2011. november 15. 20:56 | Sorszám: 136
Köszönöm! Megnézem.
Antlfinger Edvárd
  Válasz | 2011. november 15. 20:50 | Sorszám: 135
(Képzeld de.)

Már bocs, de ezek hogy jönnek ide? Mellébeszélsz.

karakan
  Válasz | 2011. november 15. 18:03 | Sorszám: 134
Most ismétlik a Kossuthon!!!
mpd
  Válasz | 2011. november 15. 15:17 | Sorszám: 133
Mánpedig én mondogatom! Oszt jónapot.
Onogur eftáss 2002-ben.... dehát ezt már elmondtam. Tudnék vagy féltucat kőfideszes embert, aki kiállna mellette, ha szükséges. Nem ám macskajancsikat.
Időszakos Állat
  Válasz | 2011. november 15. 13:31 | Sorszám: 132
Én ugyan nem tartom a kergényit, engem elmondhatatlanul idegesít.
De ha már betájoltságról van szó, nézd meg az onogúrt. Tiszavirág is meg én is számtalanszor meganyáztuk a fideszet itt is, az onogúr a rosszabbikot soha.
Úgyhogy ránk csak ne mondogasd, hogy betájolt, mert ez csak a ti házatok táján igaz.
karakan
  Válasz | 2011. november 15. 13:29 | Sorszám: 131
Egyetértek.
mpd
  Válasz | 2011. november 15. 13:24 | Sorszám: 130
Inkább elhiszem.
huszárló
  Válasz | 2011. november 15. 13:22 | Sorszám: 129
Próbáld meg letölteni a Kossuthról, jó kis meccs volt!
mpd
  Válasz | 2011. november 15. 13:20 | Sorszám: 128
Hallottam a végét. Elmondta vagy ezerszer, mint akinek megakadt a tűje: nemnemnemnem! nemnem! nemnemnemnemnem!
mpd
  Válasz | 2011. november 15. 13:19 | Sorszám: 127
Vigye, bánja fene. Ha emiatt tartyátok ezt a Kerényit, hát akkor az jó húzás.
huszárló
  Válasz | 2011. november 15. 13:15 | Sorszám: 126
Mind1, csak cikákolni tudott a labanc-bérenc, mint a tyúk, ha félrenyel.
Időszakos Állat
  Válasz | 2011. november 15. 13:15 | Sorszám: 125
Ha a gerőt elviszi a guta, akkor már simán megérte.
mpd
  Válasz | 2011. november 15. 13:13 | Sorszám: 124
Mongyuk az télleg akkora baromság, hogy bárki feje méltán lilulhatna tőlle
huszárló
  Válasz | 2011. november 15. 13:12 | Sorszám: 123
Jól osztotta a labanc bérenc Gerőt, az tuti! Amikor bedobta, hogy jövőre minden érettségiző tanuló kap egy ingyenes Alaptörvényt, szinte láttam, ahogy a Gerő feje padlizsán színűvé válik és mentő után kell telefonáljanak a rendező és segédei.
mpd
  Válasz | 2011. november 15. 13:10 | Sorszám: 122
Zőccség.
A betájoltnak nem a másik betájolt az ellentéte, hanem a nem-betájolt.
Persze, hogy így látja minden betájolt (bármelyik párt hívője), ahogy Te. Onnan nézve furcsa manír, ha valaki nincs a ring valamelyik sarkában. Tavaly tavasszal még ott tomboltam én is, és a szimpátiám mindig is az éppen aktuális radikális párté lesz. De az agyamat már nem fogja egyik se uralni.
Időszakos Állat
  Válasz | 2011. november 15. 13:07 | Sorszám: 121
Ott a lényeg, ëlftársam, hogy a rosszabbikosok a rosszabbikos létet valamiféle végső megvilágosodásnak fogják föl. A megvilágosodottak (ezek Vonának ők) pedig szánakozó kismosollyal teküntenek le ránk, éretlenekre, akik betájoltak vagyunk, de ha elég okosak leszünk, talán egyszer még rosszabbikosok is lehetünk. Na akkor nem leszünk majd betájoltak, de csak akkor.
karakan
  Válasz | 2011. november 15. 12:50 | Sorszám: 120
Most van a Kossuth rádióban Kerényi és Gerő A. vitája a képekről.(Ütköző)
mpd
  Válasz | 2011. november 15. 12:36 | Sorszám: 119
Hát.... nem teljesen így emlékszem, de ha te így gondolod, nekem nyócc.
tiszavirág
  Válasz | 2011. november 15. 11:54 | Sorszám: 118
Gazduram! Rosszul használod a szavakat. Nem lehet "betájoltnak" nevezni azt, aki a választékból valakit kiválaszt és mindösszesen annyit tesz, hogy rájuk szavaz.
Én például nem tudnálak megsérteni téged azzal, hogy Jobbikos betájoltnak nevezzelek csak azért, mert neked ők a legelfogadhatóbbak. Vagy szerinted ez már "betájoltság"?

Én nagyon nagyon nagyon nem vagyok rajongó típus. Rengeteg kifogásom van a megszavazott párt embereivel szemben is, de ezeket a kifogásokat csak nagyon ritkán és nagyon enyhe formában közlöm a nagyérdeművel, mert úgy ítélem meg, hogy túl nagy és érdemtelen ellenszélben élnek és dolgoznak.

Volt már itt a Gondolán is, nem is egyszer, hogy egyesek megfeddtek, amikor a kifogásaimnak keményebb hangot adtam.

Egyébként pedig nekem nem elvem az, hogy a barátom ellensége nekem is ellenségem. Az biztos, hogy egy ilyen emberrel nem keresném a kapcsolatot, mert a barátság mindenekelőtt, de attól még megállapíthatom, ha és amennyiben igaz, hogy a barátom ellensége akár rendes ember is lehet. Ilyen értelemben szekértáborba sem tartozom.

Nyúl Béla
  Válasz | 2011. november 15. 11:40 | Sorszám: 117
Ma este Kerényi az RTL-en a XXI. század adásában! Ha rákeresel Kerényi+ festmények címszavakkal, egy csomó oldalt találsz, ahol megnézheted a képeket. Galambos kaméleonos műve azért is figyelemre méltó, mert sok rajta a kis alak, így feltétlenül érdemes (volna) natúrban megtekinteni.
mpd
  Válasz | 2011. november 15. 07:45 | Sorszám: 116
""Te valakinek hadat üzentél?""

A száraz és töredezett hajnak!!

mpd
  Válasz | 2011. november 15. 07:44 | Sorszám: 115
Ha akarod, ha nem, besorolható vagy a fanok közé. Betájoltságod enyhébb fokú, mint (nem mondok neveket) Izé meg Namianeve eftássaké, és általában is több önálló gondolatod van. De azért csak ott vagy a szekértáborban.

Nade aztán elég a dícséretből, nem foglak itten fényezni.

keresztkem
  Válasz | 2011. november 15. 07:00 | Sorszám: 114
"..Ejha! Akkor TGM a te embered. "
NEM IGAZÁN! Sőt, nagyon nem! Miért? Mert tessék megtanulni! A politikában, HA KETTEN UGYANAZT CSINÁLJÁK, AZ NEM UGYANAZ!
keresztkem
kerekferko
  Válasz | 2011. november 15. 06:43 | Sorszám: 113
Na, jó, akkor menjünk vissza a Mediciekig? A középkori remekművek tekintélyes része politikai, egyházpolitikai megrendelésre készült.

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4  5  6 

előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola