Téma: Az oroszok már a spájzban vannak
|
|
Békáscity |
Válasz | 2012. augusztus 30. 11:14 | Sorszám: 38 |
brühühü - nélkülünk nemis jutottunk volna idáig...
|
|
|
|
|
|
kutato |
Válasz | 2012. július 15. 12:33 | Sorszám: 34 |
nb Lakásépítés Udmurtiában http://forum.gondola.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=002904 Idézet: glens 2003. október 22. 00:25 | Sorszám: 10 Lehet. De ezt a problémát már áthidalta egyszer az egyik kft. tag:A valószínűleg erre a projektre alapított kft. egyik tagja a kiváló katonai kapcsolatokkal bíró, jelenleg büntetés hatálya alatt álló Purkald István. Közreműködésével 1998-ban mezőgazdasági gépnek álcázva harcjárműmotorok kerültek ki az országból. Vizsgálat indult, majd a Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsa tavaly áprilisban elmarasztalta a vállalkozót és társait. Purkald István az MTI-t úgy tájékoztatta: cége a munkálatok szervezésében vállal szerepet. A tervek szerint 2010-ig évente hárommillió négyzetméternyi lakás építése valósulhat meg, amely – 60 négyzetméteres átlagos lakásnagysággal számolva – évi 50 ezer lakás építését teszi lehetővé. Független orosz hírügynökségek Purkald kft.-jét már az oroszországi „beruházásra szánt magyar pénzek koordinátoraként” említik.
|
|
tiszavirág |
Válasz | 2012. július 14. 19:31 | Sorszám: 33 |
Jó hallani, hogy máshol is vannak problémák...
|
|
|
El Bandi |
Válasz | 2012. július 14. 19:28 | Sorszám: 32 |
Na, megint egy jó hír Putyinországból! Alkotmányos törvényekkel törik le a libsi nemzetbontó igyekezeteket! Bravó!!! Kíváncsian várom -valszeg hiába- mit csahol minderröl a "nyugati demokrácia" ! PÉLDAMUTATÓ! Avagy tanult valamit Vikitöl!
|
|
huszárló |
Válasz | 2012. július 05. 15:00 | Sorszám: 31 |
Kisjenő az, nem Kisinyov...
|
|
|
El Bandi |
Válasz | 2012. július 05. 14:56 | Sorszám: 30 |
Aztán jött a nagy októberi megtorlás, amely exportálta magát kishazánk felé is! Neveket nem kell felelevenítenem. Alles in allem, jó, hogy létezik egy orosz birodalom!
|
|
|
onogur |
Válasz | 2012. július 05. 14:50 | Sorszám: 29 |
"A pogromok első hullámára 1881–84 közt került sor Dél-Oroszországban. 1903-ban az egész világot megrázta a szörnyű kisinyovi pogrom. 1905–7 során a “feketeszázak” városok tucatjaiban követtek el vérengzéseket." Vajon miért is?
|
|
|
El Bandi |
Válasz | 2012. július 05. 14:43 | Sorszám: 28 |
Az oroszok zsigerből gyűlölik a zsidókat. Vazze, nekem vót egy orosz szomszédom (németesítették szegényt ugyebár) osztannat, mindig azt mondta, hogy tesvírnépek vagyunk! Most kezdem érteni a dolgot!
|
|
|
onogur |
Válasz | 2012. július 05. 14:06 | Sorszám: 27 |
Ja, kifelejtettem az izraeliek szerepvállalását a grúz-oszét-orosz konfliktus idejéről. Azzal se lopták be magukat Moszkva szívébe.
|
|
|
onogur |
Válasz | 2012. július 05. 14:04 | Sorszám: 26 |
Nem kötelező egymás karjaiba borulni. Az oroszok zsigerből gyűlölik a zsidókat. Az izraelieknek meg tele a farka a 700 ezer oroszzsidóval az országukban, akik magasról ejtenek a vallásra, disznót zabálnak és egy államot hoztak létre maguknak az államban. A befolyásuk meg egyre csak nő. Szóval szerelemről ebben az esetben nem beszélhetünk.
|
|
|
El Bandi |
Válasz | 2012. július 05. 13:00 | Sorszám: 25 |
Politikusok! ;9 Ezt löttem ki egyböl én is!
|
|
|
huszárló |
Válasz | 2012. július 05. 12:25 | Sorszám: 24 |
Lehet, a Ciprus körüli tengerek alá is érdemes ám fúrni egy csomó kutat.
|
|
|
onogur |
Válasz | 2012. július 05. 12:20 | Sorszám: 23 |
Egyiknek se őszinte a mosolya!
|
|
|
|
huszárló |
Válasz | 2012. július 05. 10:21 | Sorszám: 21 |
A 15.hsz. példának okáért.Ismerős?
|
|
|
|
|
huszárló |
Válasz | 2012. július 05. 09:50 | Sorszám: 18 |
Mindig úgy van, hogy vki leírja, a bankok után megjönnek vagy elmennek???? a tankok. Nem vélekedsz ilyesmire? Én erre írtam, amit azt.
|
|
|
onogur |
Válasz | 2012. július 05. 09:48 | Sorszám: 17 |
Te el se olvasod a linket, vagy jól kifejlett fóbiáid vannak??? "Az államfő szavai szerint az Európai Bizottságtól és az IMF-től eltérően Moszkva nem szab semmilyen feltételt, emellett az orosz hitelnek alacsonyabb a kamata is." Hol van itt szó orosz haditengerészetről meg eloroszosodásról? Egyébként meg az oroszoknak érdeke Ciprus megmentése, az összes nagy orosz cégnek (mint a Gazprom) van ciprusi "kenőcége".
|
|
|
huszárló |
Válasz | 2012. július 05. 09:33 | Sorszám: 16 |
Szerintem már bent vannak Cipruson és se a török, se a NATO nem fogja nézni, hogy pl.Szíria után ide tegye be a lábát az orosz hadi tengerészet. A török amúgy is NATO tag, de nem hinném, hogy érdeke lenne a legkisebb mértékű görög erősödés a közelében.Még az is megeshet, hogy Izrael se akar ilyen szomszédot, aki az EU helyett oroszosodik.
|
|
|
onogur |
Válasz | 2012. július 05. 09:29 | Sorszám: 15 |
Ha nem az IMF-nek adósodnak el, akkor bemennek a tankok?
|
|
|