Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Konstruktív kritika   » Jó gyáva társaság. :DD (1. oldal)

A téma oldalai: 1  2 

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Jó gyáva társaság. :DD
Aladar1
  Válasz | 2002. május 16. 16:15 | Sorszám: 30
Ha én lennék a Root of all Evil mindenkinek törölném a jogosultságát, aki ebbe a témába beírt . Nem köllene személyeskedni, persze lehet, csak nem kéne. Egyébiránt szerintem Tamáska nagy kincs. Robin Rúd is az, gondolom, bár még nem láttam hozzászólását, vagy átugrottam...
yf
  Válasz | 2002. május 15. 16:56 | Sorszám: 29
Topicnyitó!

Végigolvasva a topicot, nem lett kristálytisztán világos előttem, hogy a címben

- kiket gyávázol le?

- miért lenne az a társaság gyáva?

A többi érthető...

HAME
  Válasz | 2002. április 29. 18:02 | Sorszám: 28
Index, Politika fórum:

"HitetlenTamaska válasz erre | adatok | e-mail 2002-04-24 11:15:24 (0)

A mai napon egy topicomat, ami az MM szabályainak betartása mellett iródott, törölték.
Ez másodszor fordult elő, 3 év alatt, több száz topicinditó és több mint 8500 hozzászólás után, ugyanannak a személynek az iniciativájára (akit egyébként kifejezetten szeretek és tisztelek).
Kifejezetten dühös vagyok, és amig a topicot vissza nem állitják, addig a politikai forum más rovatába mint ebbe nem irok. "

Mint utóbb kiderült egy "balos" moderátor törölte. Tamáska téged üldöznek.
S most már nemcsak jobbról, hanem balról is.

HitetlenTamaska
  Válasz | 2002. április 29. 13:02 | Sorszám: 27
Emlékeim szerint ott volt a "moderáció" -közlemények között is.
Ha meg nem, akkor viszont meg kell kérdeznem, hogy miért nem?
Igazán az lett volna egyébként konzekvens a moderátortól, ha a Kedves gondolások c. topicot is törli, hiszen a kitörölt topic tartalma szép sorban visszakerült oda.
De valószinüleg érzékelte, hogy a kitörölt topic beirói olyan hangnemet engedtek meg maguknak velem szemben, ami egyetlen mégoly érzékeny téma esetén sem megengedhető, és épp a törlést nem miattam, hanem az ő védelmükben követte el.

offtopic
Én nem ajánlok neked pszihiátert, mert szerintem rajtad nem tudna az se segíteni.

Gen
  Válasz | 2002. április 29. 12:08 | Sorszám: 26
A topic torlesere vonatkozo megjegyzes sosem volt a moderacios topicban, de eredetije most is olvashato a "Kedves gondolasok" topicban a http://forum.gondola.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=000201&p=2 cimen, mint 26-os hozzaszolas. Mivel te is ott reagaltal erre a hozzaszolasra igy egytertelmu, hogy azt olvastad es latnod kellett.
Tehat ismet hazudsz, de mar nincs is min meglepodni, ezt szoktuk meg toled.
Pszichiater mikor latott utoljara?
HitetlenTamaska
  Válasz | 2002. április 29. 11:59 | Sorszám: 25
Csatlakozom a topic ciméhez.
Pénteki topicom szégyenletes törlését is szégyellte a moderátor, igy utólag kitörölte saját erre vonatkozó bejegyzését, a "moderáció"-bol.
Fő az egyenes gerinc.
Sokáig éljen Orwell elvtárs!
HAME
  Válasz | 2002. április 29. 10:47 | Sorszám: 24
Ma egy olyan kósza pletykát hallottam, hogy a saját rendszergazdija tiltotta le az összes vitafórum IP címét. Mert hogy néz az ki, hogy a cégnek már fizetésekre sincs pénze, a főnök meg egész nap internetezik
Tappancs
  Válasz | 2002. április 25. 16:25 | Sorszám: 23
Azóta megtaláltam a szálat és hozzá is szóltam. Bénáztam, amikor nem bukkantam rá.
Tappancs
  Válasz | 2002. április 24. 09:55 | Sorszám: 22
Hozzá akartam szólni a "Van-e tartalékja..." szálhoz, de nem találtam pedig erősen kerestem. Én voltam-e béna?
pernahajder
  Válasz | 2002. április 23. 15:21 | Sorszám: 21
Ez Rúúd, abszolúte nem igaz.

A kisnyilasozásod után is folyamatosan jelen voltál a fórumon. Nincs időm arra, hogy összeszedjem a megnyilvánulásaidat, aki végignézi, látja, hogy folyamatosan jelen voltál. A technikaoi részletek nem érdekelnek - letiltva az van, aki nick-nevével és jelszavával nem tud bejelentkezni a fórumba.

HAME
  Válasz | 2002. április 17. 18:59 | Sorszám: 20
Persze Rúdi, perszehogy le voltál tiltva. Megnyugszik a beteg.
Ronda gyáva rútgyökér! Az annya krauszát neki! Sőt, nemcsak hogy letiltottak, de még valaki írogatott is a nevedben. Mert munkaidőben egy fél óra hiány sincs Robin Rúd beírásokból, viszont az a másik annyi maflaságot hordott össze, amennyit rólad nem tételezünk fel. Az csak egy piszkos provokátor lehetett.
Robin Rúd
  Válasz | 2002. április 17. 11:41 | Sorszám: 19
Igen, napokig le voltam tiltva, mert azt mondtam egyik kolleginának, akit éppen ütöttek-vertek, hogy minek vitatkozik kisnyilasokkal. Ennyi. Sokat tanultam belőle. Itt bolsizni szabad, szabad a vitapartnert ords baromnak mevezni, de azt mondani ióknácikra, hogy kisnyilas, azt nem szabad. Azért fenntartom és megértem, hogy errefelé félnek ettől.
AspectRatio
  Válasz | 2002. április 15. 19:05 | Sorszám: 18
Na álljunk meg egy pillanatra. Most akkor nyilatkozzon meg ennek a fórumnak a gazdája, vajon tényleg kitiltott-e innen valakit, ha igen, miért. Minek találgatni? Ha tényleg megtörtént, akkor viszont nem árt mérlegelni a dolgot. (Na, ez kinek a dolga?)
És lécci ne komcsizzatok-nyilasozzatok-nácizzatok, mert:
1. Semmit nem ér;
2. Kit érdekel;
3. Hogy jöttök Ti ehhez?

Szóval, nem szimpatikus nekem ez a Turbó Rudi Robin, de ez nem lehet alap arra, hogy kitiltsuk... miért is? Különben is amint látom, vidáman szövegel tovább. Bár lehet, más gépről.

owen2002
  Válasz | 2002. április 15. 17:12 | Sorszám: 17
De még mennyire, hogy örülünk!
Van valami érdemi mondandód is, vagy csak visszatérésed felett tudsz örömködni?
pernahajder
  Válasz | 2002. április 15. 16:52 | Sorszám: 16
Affenét. Oggi arra gondolt, hogy a párttagkönyvét kapta vissza...
HAME
  Válasz | 2002. április 15. 15:51 | Sorszám: 15
Mire gondolsz, tán csak nem a Korridor fórum egyik topicmoderátorjára?
Robin Rúd
  Válasz | 2002. április 15. 15:44 | Sorszám: 14
Ha valamit megértek, az a ti örömötök. Mostanában úgysem sok jutott belőle nektek, jól jön, ha éreztetitek a házigazda erejét.
Örvendjetek.
pernahajder
  Válasz | 2002. április 15. 15:34 | Sorszám: 13
HAME
  Válasz | 2002. április 15. 15:33 | Sorszám: 12
oppalá, nem Rúdi barátunkat ordas barmoztam le, vele szemben ilyesmit meg sem engednék magamnak , hanem Hitetlen Tamáskát, aki már nem egyszer hírdette büszkén ordas eszméit. A legutóbb pl. azon elmélkedett milyen jó is volt németeknek az, hogy szarrá bombázták az országukat. Merthogy így - szerinte - egy demokratikus országot lehetett felépíteni a romokon.
Rúdink kis- és nagynyilasozásait nem ítélem ilyen szigorúan. Nála ez csak kötőszó, mint egyeseknél b+. Csak a szokásos menetrendszerű maflaságainak tudom be.
oggi
  Válasz | 2002. április 15. 15:32 | Sorszám: 11
Mi az visszakaptad?
Robin Rúd
  Válasz | 2002. április 15. 15:31 | Sorszám: 10
Nem, a kisnyilasokra.
pernahajder
  Válasz | 2002. április 15. 13:57 | Sorszám: 8
Tudod, a legyávázásról már nem is szólok.

Ő még a piros könyvecskéjét símogatta nagy szeretettel a zsebében, amikor ...

pernahajder
  Válasz | 2002. április 15. 13:51 | Sorszám: 7
Hm. Ha en bloc lekisnyilasozol embereket, akkor meg is érdemelted.

De, mint látom, akadálytalanul feljutsz.

HAME
  Válasz | 2002. április 15. 13:47 | Sorszám: 6
Hogy stílszerű legyek, gyakran.
Sőt ahogy a mellékelt ábra mutatja alant, ideológiailag erősen megtámogatott regényeket is ír köré
Robin Rúd
  Válasz | 2002. április 15. 13:31 | Sorszám: 5
Nem talált. A múlt héten kitiltottak innen, mert azt írtam jó tanácsként egy kolleginának itten, hogy ne vitatkozzon a kisnyilasokkal. Ez annyira megbántotta féleszű cenzorunkat, mindenbajgyökerét, hogy némi tanakodás után letiltotta az IP címemet. (Máig.) Úgy látszik baromnak lehet nevezni egy vitapartnert gond nélkül, mint szegény HAME teszi gyakran, "egy ordas barom vagy, de még ordas baromként se vagy magadnál" ezért most én is ezt fogom választani.
Szegény HAME minősítése pont ráillik Root of all evil (ha jól emlékszem a nevire) nevű félésszel rendelkező egész potentátra. Ő egy ordas barom. de örülök, ha az eset nektek örömre ad okot.

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2 

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola