Téma: Vegyen már egy rohadt fényképezőgépet Rendes Kis!
|
kutato |
Válasz | 2007. július 03. 19:19 | Sorszám: 18 |
Gondoltam !
|
|
|
|
|
negyven rabló |
Válasz | 2007. július 03. 18:54 | Sorszám: 15 |
Meggondolatlanság volt a részükről! Most mi lesz a jó kis topikokkal?!
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2007. július 03. 15:30 | Sorszám: 14 |
Két olvtársunk jóvoltából kaptam 1 fényképgépet ... ... úgyhogy nem kellett választanom !
|
|
|
zappara |
Válasz | 2007. június 25. 14:31 | Sorszám: 13 |
a francba..hogy erre nem gondoltam.. 
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2007. június 25. 08:35 | Sorszám: 12 |
Ez is a ti saratok!  Belénk szuggeráltátok, hogy ne legyünk kirekesztők ... Itt pedig, ha az egyiket kiválasztom, azzal az összes többit kirekesztem !
|
|
|
Judy álruhában |
Válasz | 2007. június 24. 23:08 | Sorszám: 11 |
Rendes kis, Te egy párbeszéd esszenciáját kaptad most. Nekem volt egy kis szmenám, arra futotta, a férjnek meg van egy nagyon bonyolult drága gépe. Én egy régi barátmtól hallottam, hogy ezekkel az olcsó kis gépekkel egyszerüen nem lehet rossz képet csinálni. Erre mondta a férj, hogy jót se. Mindenesetre a szmenát bármikor bevágom a kocsi csomagtartójába, nem félek, hogy ellopják, Ő meg külön tokokban tartja a különféle kütyüjeit vatta között és szinte soha nem használja, mert mindig elfelejti betenni a kocsiba.
|
|
|
Rendes Kis |
Válasz | 2007. június 24. 21:34 | Sorszám: 10 |
Semmilyen képet sem tudok vele csinálni ??
|
|
|
Judy álruhában |
Válasz | 2007. június 24. 21:19 | Sorszám: 9 |
Rendes kis, nekem van egy SMenám, a Pajtás utódja  Vannak rajta kis emberkék, hogy tudjad, hány embert fotózz, napsugár és felhőcske, hogy tudd mikor, hogy kell beállítani a gépet. Ezzel nem tudsz rossz képet csinálni. Igaz jót se.
|
|
|
|
HAME |
Válasz | 2007. június 24. 15:35 | Sorszám: 7 |
az nem hasselblud, hanem hasenkopf!
|
|
|
Conceptos |
Válasz | 2007. június 23. 21:16 | Sorszám: 6 |
rossz valasztas elmeletileg nincs ... profik es amatorok vannak. Neki kell ereznie mennyit bir anyagilag. Van egy francia mondas,mindenki annyira tehetseges amennyire a zsebe engedi. Egy kis geppel is lehet sikert aratni. Es ha azt nezzuk,mar nincsennek rossz gepek...amatoroknek sem
|
|
|
zappara |
Válasz | 2007. június 23. 21:10 | Sorszám: 5 |
még mindig nem vett? ez már pedig a harmadik topik ezzel kapcsolatban.... hát nem egy elsietős fajta..de így is képzeltem..Rendesen megfontolt..mit türelmetlenkedtek?!.. 
|
|
|
kapitamunista |
Válasz | 2007. június 22. 18:02 | Sorszám: 4 |
és akkor még az olympusról nem is beszé'tünk..  hogy a nikonyt és hasselbludot már ne is emlíccsük..
|
|
|
onogur |
Válasz | 2007. június 22. 17:43 | Sorszám: 3 |
Hát persze hogy nem mindegy. Gondolj bele, Te telebeszéled az agyát hogy kanyonyt vegyen, az én ellenvéleményem ( Nacionál Panaszkodik ) meg elsikkad valahol a ködben. Itt nem lehet szó esélyegyenlőségről.
|
|
|
|
|
onogur |
Válasz | 2007. június 22. 10:47 | Sorszám: 0 |
Aztán majd jól kiröhögjük, mert rosszul választott.
|
|
|