Új téma  Új hozzászólás

Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció
  előző téma   következő téma
»  gondola Fórum   » Társalgó   » Ómen 2 (1. oldal)

A téma oldalai: 1  2  3  4 

Fórumunkon a regisztráció szünetel
Téma: Ómen 2
onogur
  Válasz | 2011. július 13. 18:46 | Sorszám: 80
Nem tehetek rúlla, az állandó mozgolódása maoista elhajlás volt.
Balról támatta a rencert, ami Demszky elftársnak még megbocsájtható, de egy magasabb rendű csúszómászónak már nem tolerálható.
Gyöngy
  Válasz | 2011. július 13. 18:33 | Sorszám: 79
"De nem tudtunk kijönni egymással."

Hogy lehecc ilyen összeférhetetlen? Máskor töröld le az olajat az ajtóról, egy olajos hernyótól nem várhacc tökéletes zenei teljesítményt!

onogur
  Válasz | 2011. július 13. 17:59 | Sorszám: 78
Reggel felébredvén egy méretes hernyót vettem észre, ahogy a szobám ajtaján araszolt fölfelé.
Valszeg az előző nap vásárolt kukoricából lépett olajra.
Mély tisztelettel üdvözöltem és elénekeltük együtt a "Sződd a selymet, elvtárs, Selyemből lobogót, Az vezesse harcra A magyar dolgozót!" kezdetű örökbecsűt.
De nem tudtunk kijönni egymással.
Emlékét örökre megőrzöm.
onogur
  Válasz | 2011. július 12. 15:01 | Sorszám: 77
Lehet, hogy a póknak svájci frankban volt hitele és az öngyilkosság legegyszerűbb módját választotta.
mpd
  Válasz | 2011. július 12. 13:02 | Sorszám: 76
Az Antikrisztus meglengette kalapját!

Tegnap este sok gyümölcsöt fogyasztottam, hát éjszaka fel kellett kelnem, hogy csökkentsek a turgornyomáson.
Kibotorkálok a vécére, nekifogok a műveletnek, hát az arcom előtt úgy 20 centire egy jókora pók ereszkedett le!!
Két papucsommal összezúztam, de nem hagyott nyugodni a dolog, mögé akartam látni a történésnek.
Rekonstruáltam a helyszínt, és rájöttem!!!!
Ha történetesen másféle dolgom lett volna, és ráülök az ülőkére, a jószág PONTOSAN a fejemre érkezett volna!!
Vagy ha... vagy ha nem én megyek ki, hanem a család valamelyik nőtagja!!
Ez a pók nőkre vadászott!!
Vérfagyasztó!

mpd
  Válasz | 2011. június 14. 10:17 | Sorszám: 75
Valamelyest. De a bánat se emlékszik apró részletekre sajnos.
Gyöngy
  Válasz | 2011. június 10. 13:56 | Sorszám: 74
Így nézett ki?

john batky
  Válasz | 2011. június 10. 11:52 | Sorszám: 73
Eltévedt kondor. Andokot keresett de indokot talált, hogy iderepüljön.
mpd
  Válasz | 2011. június 10. 11:44 | Sorszám: 72
Nem ástam vóna elég mélyre azt az illetőt...????
Madelon az eb
  Válasz | 2011. június 10. 11:42 | Sorszám: 71
Keselyű lehetett az gazduram és én a helyében nem firtatnán, mit keresett...
Gyöngy
  Válasz | 2011. június 10. 09:51 | Sorszám: 70
Gurmand és nem talált fogára (csőrére) valót közelebb .
mpd
  Válasz | 2011. június 10. 09:50 | Sorszám: 69
De mit akart itt?!
Ez a kérdés.
mpd
  Válasz | 2011. június 10. 09:50 | Sorszám: 68
Szegedről ideröpülhetett akár.
Gyöngy
  Válasz | 2011. június 10. 09:44 | Sorszám: 67
... és én se vidékizek, ne tessen engem urbánusozni
Gyöngy
  Válasz | 2011. június 10. 09:43 | Sorszám: 66
Csak, hogy kicsit oldjuk a madár keltette feszültséget, lássunk egy valószínű megoldást:

Szirti sas

Magyarországon rendszeresen költ 1-3 pár az Északi-középhegységben, télen olykor a Hortobágyon lehet megfigyelni őket. Magyar állatkertek közül egyedül a Szegedi Vadasparkban tartják.
...
Testhossza 75-90 centiméter, szárnyfesztávolsága 190-220 centiméter, testtömege 3-6,7 kilogramm. Tollazata barna, a tollak vége szürkés; a fiatalok farka fehér, sötét végszalaggal, szárnyukon is van kevés fehér szín. Lábai hosszúak és vastagok, melyek hosszú, éles karmokban végződnek. Csőre nagy, horgas és erős.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Szirti_sas#K.C3.A1rp.C3.A1t-medencei_el.C5.91fordul.C3.A1sa

Valahogy odatévedhetett a Hortobágyról. Még lehetne parlagi sas is a paraméterek alapján, de az nem nagyon megy el az élőhelyétől a forrás szerint.

mpd
  Válasz | 2011. június 10. 09:32 | Sorszám: 65
Na neeee eftássnő. Gólyát ragadozó madárral legfeljebb valami fővárosi népek téveszthetnek össze.
A fesztáv becslésem szerint nagyobb volt egy méternél.
Gyöngy
  Válasz | 2011. június 10. 09:29 | Sorszám: 64
Kb. mekkora volt a szárny fesztávolsága? Biztos, hogy ragadozó volt? Gólyához mit szólnál?
mpd
  Válasz | 2011. június 10. 09:20 | Sorszám: 63
Ma reggel a házunk - és persze a környező házak - felett egy ménkűnagy ragadozó madár körözött!
Errefelé a mezőkön sok héja meg ölyv van, úgyhogy ezeket ismerem, de ez azoknál nagyobb volt, méghozzá jelentősen.
Sasok viszont nem élnek errefelé!
Mifene lehetett?
Griff? Turul?
Vészterhes időkre számítok!
Gyöngy
  Válasz | 2011. június 05. 18:22 | Sorszám: 62
Rendszeresen lekésem a vonatot. Sok idő van hátra a következő indulásáig, hazamegyek. Otthon egy csomó idegen ember nyüzsög körülöttem, és mindenféle mondanivalójukkal foglalkoztatnak, eközben eljön az idő, hogy vissza kell mennem az állomásra, de nem találom az egyik csomagomat, valaki ellopta a kézitáskámat, az útlevelem sincs sehol ... de sikerül felébrednem.
mpd
  Válasz | 2011. március 28. 10:00 | Sorszám: 61
Ez valami zavar az Erőben, helyi fluktuáció, rendkívüli napfolttevékenység.
Engem is megállítottak csütörtökön. Minden rendben volt, de szóváltásba keveredtem az egyik fakabáttal a kötelezőről. Mondom, itt a biztosító igazolása, a kötvény kinyomtatva, a banki átutalási megbízás meg a számlakivonat, amin rajta van, hogy le is vették a pénzt (egyszerre fizettem az egész évit, csoportos beszedési megbízással).
Aszongya neki nem kell a számlakivonat, nem kutakodhat a számlámon. Mondom, akkor honnan tudja, hogy nem vontam vissza még a teljesítés előtt a megbízást? Ráadásul külön felhítták a figyelmem (ott van amúgy a biztosító igazolásán is), hogy ez feltétlenül kell!
Ne oktassam én, ígymegúgy, tuggya ő, mit kell nézni.
Hát jó, mit vitázzak én egy rendőrrel, mindjárt elkéri a láthatósági mellényemet.... (be van gyűrve a pótkerékhez).
Madelon az eb
  Válasz | 2011. március 27. 21:55 | Sorszám: 60
Valószínűleg azért, hogy mindezt elmondhassák...
Madelon az eb
  Válasz | 2011. március 27. 21:54 | Sorszám: 59
pardõz, hát épp az, hogy a fiam mesélte...
Gyöngy
  Válasz | 2011. március 27. 17:15 | Sorszám: 58
Zártláncú az országúton?
Békáscity
  Válasz | 2011. március 27. 09:26 | Sorszám: 57
Mert a Big Brother figyeli őket is !
Gyöngy
  Válasz | 2011. március 27. 09:23 | Sorszám: 56
Akkor meg mi a búbánatnak állították meg?

Időzóna: CET
A téma oldalai: 1  2  3  4 

Új téma  Új hozzászólás       előző téma   következő téma
Ugrás:

Email a webmesternek | Gondola