Téma: ..tolókocsira..rakétával..
|
ZöPö |
2004. március 25. 21:13 | Sorszám: 499 |
Elnézést, HAME kartács, szerintem (és közös barátunk szerint) a képen NEM palesztin gyerekek masíroznak... Bocsánat, hogy erre nem hívtam fel a figyelmet, nem akartam semmilyen megjegyzést fűzni a képhez. Tegye meg mindenki maga!
|
|
ZöPö |
2004. március 25. 20:20 | Sorszám: 495 |
Rosszul látod. Nem zsidó zászló, hanem izraeli zászló. A kép valahol Izraelben készült.
|
|
ZöPö |
2004. március 25. 19:56 | Sorszám: 489 |
Idézet:
Aljas gyilkosok, akik ilyen gyerekeket merényletekre használnak fel.
|
|
ZöPö |
2004. március 24. 10:13 | Sorszám: 257 |
Azt már tudom, hogy te egy gerinctelen sunyi vagy. Kezdve ott, hogy ismeretségre hivatkozol, de bemutatkozni elfelejtesz. Így nem vagy párbajképes. Untauglich, abtreten! Most már azt is tudom, hogy egy alpári bugris vagy, mert a "dugd fel magadnak" szófordulat nem az edukált úriemberek kifejezéstárából való. A kérdéseimre pedig NEM TUDSZ válaszolni. Sunyi, gerinctelen módon (ahogy egy sunyi, gerinctelen ember szokta) bedobtad ezt "az előbb hazudtál" bombasztot, épp csak arra vagy képtelen, hogy megjelöld, hogy mit is. Szánalmas, sunyi, gerinctelen húzás volt, de tőled nyilván nem tellik többre. Úgyhogy veled a kommunikációt ezennel lezártam.
|
|
ZöPö |
2004. március 24. 09:36 | Sorszám: 248 |
Érdemes beírni mondjuk az "Israel nazi" szavakat egy keresőbe, aztán leszámolni, hogy a találatok között hány olyan van, amelyikben a "nazi" a világháborús Németországra vonatkozik, és hány olyan, amelyikben magára Izraelre. (Akit érdekel, tegye meg maga.) A legelső találatom ez volt: http://sfimc.net/news/2004/03/1684942.php Israel emulates Nazi crimes against Jews by marking Palestinian workers with a red cross by Jonathan Cook in Nazareth Monday March 15, 2004 at 06:36 PM "All the labourers wore white hard hats, but on some of the helmets, a large cross had been sprayed in red paint...workers were marked to distinguish them from builders imported from countries like China and Thailand...the crosses were being used by snipers posted on the Knesset rooftop to train their sites on the Arab workers..." Az angolul nem tudók kedvéért: a Knesszet épületének bővítésén dolgozó arab munkások sisakjára egy vörös keresztet festettek, hogy megkülönböztessék őket az "importált" kínai, thai vendégmunkásokról. A tetőn a mesterlövészek pedig ezeket a vörös kereszteket használták a célzás gyakorlásához. (Gondolom, azért, mert a mesterlövész puskák távcsövesek vagy zárt irányzékúak, amivel nehéz mozgó célpontra tartani. Gen majd kiigazít.) No comment.
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 20:42 | Sorszám: 228 |
Régi ZöPöre emlékszem, viszont bármennyire töröm a fejem, nem emlékszem "Venyige u. 3."-ra. Amennyiben ismeretségre hivatkozol, leszel szíves bemutatkozni! Tudod, úriemberek között így szokás. Felkérlek továbbá, hogy mutass rá RÖVIDEN, hogy meglátásod szerint hol is állítottam én butaságot? És kifejezetten felszólítalak, hogy mutass rá, hogy hol és mit hazudtam én, amiért szégyellnem kellene magam.
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 19:47 | Sorszám: 219 |
"Azért nem vagy Te annyira hülye, hogy ne tudjál különbséget tenni egy törvénytelen terrorista csoport és egy magát demokratikusnak valló állam hadserege között." Azok után, hogy ma nem volt képes különbséget tenni a (még oly sajnálatos, de) Magyarországon egyes magánemberek világnézetében valóban jelen lévő cigányellenesség és az izraeli intézményes, alkotmányos, törvényben paragrafált állami faji-etnikai megkülönböztetés között, én már semmin nem csodálkozom.
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 15:52 | Sorszám: 182 |
Tudod a múlt heti kikötői robbantást is a Jaszin Hamaszának két embere, hajtotta végre. A robbantások helyszínén kilenc izraeli halottat találtak, akik kikötői munkások voltak és 18 sebesült is volt még."De az egyik bűn nem ad feloldozást a másik bűn alól! Ha valaki nyit egy "önygilkos palesztin merénylő" topicot és abban a társalgás színvonala megüti a mértéket, akkor ott is elmondom a véleményemet, például azt, hogy az öngyilkos merénylők hitük tanításai szerint a pokolra jutnak, ugyanis igazhitű muzulmán nem választhatja meg a halálának az időpontját, az ugyanis kizárólag Allah joga. Tehát vagy a Jaszin-félék csapják be rettenetesen ezeket a szerencsétleneket, vagy úgy áldozzák fel magukat, hogy tudván tudják, hogy örök kárhozat lesz a "jutalmuk". Érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy még így is vállalják a halált - honnan e féktelen gyűlölet?
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 14:09 | Sorszám: 145 |
Nézd, azt kimondhatjuk, hogy "rászolgált a halálra", de végre is hajtani... OFF Egy pillanatra megállt bennem az ütő a nicked láttán. Biztosan nem ismerted az internettós-indexes Mogorvát...
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 12:32 | Sorszám: 104 |
Egy nyomorék, beteg öregembert (bármilyen bűnlajstrom terheli is a lelkét) helikopterrel levadászni... Persze, végül is... Akár atomot is dobhattak volna rá.
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 12:13 | Sorszám: 96 |
Na de hát az nem is kitelepítés, hogy megüzenjük, hogy "holnapra mindenki takarodjon innen a határon túlra, mert jövünk és akit itt találunk, azt agyonlőjük!" Leon Uris, a híres antiszemita Exodus című könyvében olyan szépen le van ez írva.
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 11:56 | Sorszám: 89 |
Még mindig módod van arra, hogy megmutasd, hol szerepel a személyidben vagy útleveledben a vallásod.
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 11:42 | Sorszám: 85 |
Én nem finomítottam, sőt. Úgyhogy ne zagyválj!
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 11:40 | Sorszám: 84 |
A személyidbe beírni a vallásodat fair? Ez alapján korlátozni a jogaidat fair? A palesztin településeknek elvenni az ivóvizét fair? Falat építeni az otthonod és a munkahelyed vagy a földed közé, majd azon téged át nem engedni fair?
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 11:36 | Sorszám: 82 |
Nahát akkor olvass kicsit, hátha képes leszel!
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 11:23 | Sorszám: 78 |
Mutass olyan intézményes, alkotmányban rögzített faji-vallási megkülönböztetést Magyarországon, mint ami Izraelben van! Például szerepel-e a vallási hovatartozásod a személyi igazolványodban? Vagy függ-e a vezetékes ivóvízhez való jogod vagy a katonakötelességed a vallásodtól?
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 11:12 | Sorszám: 75 |
Idézet: Éppően úgy, ahogy itt Magyarországon sok antiszemita szarjancsi van (a Gondolán direkte jól virítanak) és mégsem mondom sosem, hogy a magyarok antiszemiták, főleg pedig azt nem mondom, hogy Magyarország antiszemita ország.
Vagyis van köztes állapot a szüzesség és a defloráltság között, quod erat demonstrandum.
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 11:10 | Sorszám: 74 |
Minhta kicsit kezdenél az érveid helyett velem foglalkozni. Akkor megpróbálom még egyszer, lassan: 1. Izraelben faji-vallási megkülönböztetés van. 2. A faji-vallási megkülönböztetés nem a demokratikus országok jellemzője. 3. Hanem a ......... országoké. Vitatod az első két kijelentést? Mit írnál a 3. mondatban üresen hagyott helyre?
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 11:02 | Sorszám: 71 |
"Quid rides? Mutato nomine, de te febula narratur." Latinul van. Horatiustól való. "Nevetsz? Ha megcseréljük a nevet, terólad szól a meséje." (Csengery János fordítása) Egy pillanatra emlékezzünk a berlini falra. Ki építette, hogyan, miért. Mit jelképezett a Potsdamer Platzot vagy a Brandenburgi kaput kettévágó beton és szögesdrót. Most cseréljük fel a helyszínt és az időpontot. Izrael ma építi a Falat. Rakjuk csak egymás mellé: mivel indokolt az NDK és mivel indokol Erec Izrael? Pótkérdés: szükséges-e két külön értékelés a két fal építéséhez-létéhez?
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 10:44 | Sorszám: 68 |
Borítékolom a választ.
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 10:42 | Sorszám: 67 |
OFF Utálom ezt a "terhesség" szót, meg hogy a "terhes" kismamáknak KÓRHÁZba kell menniük szülni. Itt kezdődik a demográfiai katasztrófa, ebben a szemléletben. Ez tényleg nagyon OFF.
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 10:35 | Sorszám: 64 |
OFF ... de akire te gondolsz, annak a teherbe esése nem járt deflorációval. Úgyhogy egyrészt nem jó az ellenpéldád, másrészt méltatlan ehhez a vitához, kérlek. ne haragudj.
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 10:32 | Sorszám: 62 |
Megint ex katedra kijelentesz valamit, és nem veszed észre, hogy ugyanezt meg lehet tenni a másik oldalon is. Izrael nem fasiszta állam. vs. Izrael fasiszta állam. Egyébként, ha a szüzesség (rövid ü) és a "deflorált állapot" között nem lehet tartózkodni, akkor ezt figyeld: képzelj el egy finomabbnál-finomabb kajákkal roskadásig megrakott asztalt, amelynek a hátsó sarkában egy icipici kis tányéron egy apró darab fekália van. A te logikád (t.i. a virgo intacta és a bárcás kurva közötti tiltott sáv) mentén haladva igaz a kijelentés, hogy "szar van az asztalon", "ez az asztal ürüléket kínál fogyasztásra", stb. Ha egy országban fasisztoid állapotok vannak (és vannak, hiába mentegeted bármivel), akkor az az ország fasiszta, megint csak a te logikád szerint. Én inkább megengedem, hogy a fény egyszerre legyen anyag és hullám.
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 10:12 | Sorszám: 55 |
A demokratikus (1) és a fasiszta (2) között. Olyasmi ez, mint a fény kettős természete a fizikában. Egyszerre tudsz felmutatni érveket az (1) és a (2) mellett. És igen, én is csak a magamét mondom, és nem baj, ha nem érdekel.
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 10:08 | Sorszám: 52 |
Vagy például hagyjanak fel az állampolgáraik vallás és származás szerinti megkülönböztetésével. Lehet még sorolni.
|
|
ZöPö |
2004. március 23. 10:02 | Sorszám: 49 |
Azt hiszem, te is csak a magadét mondod. A valóság a kettő között van.
|
|
ZöPö |
2004. március 22. 21:19 | Sorszám: 27 |
"Izrael az igazi tömeggyilkos." Nem. Izrael egy ország, amit sok és sokféle ember lakik. Szerintem te sem olvasol szívesen olyasmit, mint mondjuk a burgenlandi üzletekben: "MAGYAR NE LOPJ!". Ariel Saron a tömeggyilkos, de jure és de facto. (Lásd Saron-"életmű".) Ezt a hülye baromállat szemét akciót is ő rendelte el és minden szinten és minden fázisban ő maga, személyesen hagyta jóvá. Azt persze nem értem, hogy miért engedték haza a szerencsétlen Jaszint pár éve? Fostak, hogy ott hal meg náluk a börtönben, és akkor a palesztinok fel fognak lázadni. Most már nem fosnak? Mindegy, eszik, amit főztek.
|
|
|