gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Ugye jöttök a Hídember könyvmbemutatójára pénteken?
Bismarck
2002. április 03. 01:28 | Sorszám: 2
Április 8-án díszbemutató, 11-én a nagyközönségnek.Az Uránia mozi előtt (amit tegnap adtak át), már építették ma a dekorációt a premierre.
Bismarck
2002. április 02. 19:01 | Sorszám: 0
Pénteken, IV.5-én 16 órakor a Mammut 2 Libri Könyváruházban mutatják be a Hídember forgatókönyvet.Az esemény természetesen tisztán kulturális, ezért azt hiszem minden kulturált embernek ott a helye a kampanycsend előtt néhány órával.Jelen lesznek, dedikálnak az alkotók Bereményi, Can Togay,Eperjes.Válasz könyvkiadó, hazai pálya.

Téma: ORBÁN jövőt nyit. Kedd, május 7.
Bismarck
2002. május 07. 01:25 | Sorszám: 118
Igen, jöjjön mindenki,aki tud.A fidesz.hu-n is fent van, úgyhogy tuti lesz.
www.fidesz.hu:

"Gyere el és hozz magaddal még egy embert!

Május 7-én, kedden 19 órakor a Várban, a Dísz téren Orbán Viktor mondja el gondolatait a Polgári Magyarország jövőjéről.

Hajrá Magyarország!
Hajrá magyarok!"

Bismarck
2002. május 07. 00:57 | Sorszám: 117
Most ez holnap akkor tuti, hogy lesz.Ugye?Csak azt nem értem a mai Nemzetben hogyhogy egy szó se, szombatiban vmi sejtetés, a Gondolán is Szájer nem hivatalos közlése.
Lehet, hogy hergelnek minket, aztán holnap lesz jól bejelentve?
Bismarck
2002. május 07. 00:53 | Sorszám: 116
Szerintem a budai kerületekben eléggé polgárok laknak.Ezzel szemben a lakótelepek, munkáskerületek, iparvárosok színes lakossága elég nagy jóindulattal sorolható csak ebbe a kategóriába.

Nem értetted meg igazán a polgár fogalmat, itt sokkal inkább morális-kulturális értelemben vett, elérni vágyott polgár-létről van szó (citoyen), és nem az általad favorizált gazdaságiról (bourgeois).

Ne haragudj, de családi fodrászod véleménye meglepően párhuzamba állítható saját pénzközpontú gondolkodásoddal, és (kis)polgári gondolkodásra vall.

Email a webmesternek | Gondola