gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Több a tábor, több a zászló?
Fuly
2006. május 15. 09:09 | Sorszám: 442
Hi,

bár Navracsics pár napja volt téma, egy rövid megjegyzés:
Navracsicson NEM látszik meg, hogy elvben képzett.

A bemondott 'alkotó ellenzékiség' SZVSZ a jelen helyzetben elkövethető legnagyobb baromság.

A Fideszre (sajnos nem alaptalanul) rányomták, hogy arrogáns, kompromisszumképtelen, hataloméhes, stb. Ezzel kellene szembe menni egynéhány elegáns húzással. A torreádor se áll szembe a bikával, hanem kilép előle. A bika eddig kétszer gázolt le - nem kéne már oldalt lépni?
(Figyelem, nem hátra - a bika előre megy és csak lendületbe jön!!!)

Sok idő nincs, a kormányprogram meghirdetése előtt kell(ene) értlemeset lépni, különben totálisan leuralják a médiateret.

Téma: Új DEFEND főnök: Csintalan
Fuly
2002. május 10. 09:58 | Sorszám: 15
Ja, az MTI-n nincs fent a hír.
Fuly
2002. május 10. 09:57 | Sorszám: 13
Egyszer véletlenül elkaptam egy interjút vele a Pannon rádióban(!). Ott tök normális volt Frankával. Megbeszélték, miben NEM értenek egyet.
Fuly
2002. május 10. 09:52 | Sorszám: 9
Csintalan viszonylag normális arc, nem tudom, hogyan keveredett ebbe bele.
Fuly
2002. május 10. 09:50 | Sorszám: 5
A Magyar Nemzet szerint:
A többségi állami tulajdonban lévő Defend Security Kft. tegnapi rendkívüli taggyűlésén a tulajdonosok az eddigi ügyvezető, Földi László, volt hírszerző ezredes helyett Csintalan Sándort, volt MSZP-s országgyűlési képviselőt választották meg a cég ügyvezetőjévé.

Várom a további információkat.

Téma: Matáv és az információs ellenforradalom
Fuly
2002. május 15. 14:17 | Sorszám: 5
Én már régen csak a Pannon-nak fizetek!
Az ötlettel egyébként egyetértek. Ez a leghatásosabb vágás a MATÁV-on.
Fuly
2002. május 14. 09:57 | Sorszám: 1
Ez a meccs még nincs teljesen lefutva...

Valszeg lesz egy-két próbaper a témában.

Téma: Paks: mi legyen vele?
Fuly
2002. április 29. 16:07 | Sorszám: 0
Van a Gondolán egy cikk Illés Zoltánnal.

Engem érdekelne a Paksi Atomerőmű véleménye a kérdésben. Mert a dolog SZVSZ közel nem olyan egyértelmű, amint azt Illés szeretné bemutatni.

Kis háttérinfó: Magyarországon legkeményebben Kapolyi László küzd Paks korlátozásáért, hogy ő maga Ukrajnából importálhasson olcsó villamos energiát.

Téma: Alapítsunk Sváby-díjat!
Fuly
2002. március 12. 11:57 | Sorszám: 6
Ne akard a Nobel erre a szintre felhúzni, mert lehetetlen!

Mit szólnál mondjuk a ...

Hoppá, várjunk csak, én nem pofázhatok bele, mert nem vagyok médiamunkás!

Héééé!
Itt engem kirekesztenek!

Fuly
2002. március 12. 09:36 | Sorszám: 2
Jelentkezem a Sváby díjra.
Én azzal érdemlem ki, hogy nincs TV-m, ezáltal ellenállok az MTV-böl jövö nyomásnak!
))

Ps: ki az a Sváby? )

Téma: Mintegy rendelésre Washingtonból
Fuly
2002. március 14. 14:34 | Sorszám: 41
Nem felesleges, söt, en szemely szerint köszönöm.

Téma: Ez aza igazán undorító
Fuly
2002. május 09. 19:05 | Sorszám: 29
Igen a Fidesz.
A jó elvtársakat meg gondolom ismered magad is.
Fuly
2002. május 09. 17:23 | Sorszám: 17
Hallottam róla.
Bármilyen szomorú is, ettől valszeg csak a Fidesz menekedett meg, éppen fiatalossága és 1990-es viszonylagos belterjessége miatt. Ők viszont nyakukba kaptak egy csomó megbízható elvtársat... (
Ja, és az SZDSZ-be sem voltak ilyen alakok, mert oda meg nem kellett delegálni senkit. (

SZVSZ kis agymunkával mindenki felidézheti, melyik pártban kikről lehet szó...

Téma: TV-t a jobboldalnak!
Fuly
2002. május 16. 12:38 | Sorszám: 7
A hirdetési erőre apellálva: ez mindjárt más!

Volt erről egy cikk MNO-n, valahol láttam a Gondolán.

Fuly
2002. május 16. 12:01 | Sorszám: 4
Nem vásároljuk ki, nem gründolunk, hanem egyszerűen kitömeggyűlésezzük és kitüntetjük magunknak.
Ez nem megy, mert a másik oldal "függetlennek" deklarálja magát.
Meg kell teremteni a jobboldali független nyilvánosságot!

Téma: Mintegy rendelésre: vezet az MSZP
Fuly
2002. január 23. 14:57 | Sorszám: 59
Tök sötét vagyok

A sormintát azért tettem bele, mert tetszett!

HAME kartács valoban szlovakiai, nem veletlen neki a szoval mailcim.
Es mint ott elö es politika irant erdeklödö egyen, valszeg többet tud, mint ami az MTI összefoglaloba belefer.

Megjegyzem, en nem biztos, hogy siman regisztralni tudnek egy szlovak nyevü oldalon.
Ja, én sötét vagyok!
Nem baj, Te biztosan ügyesebb vagy!

Fuly
2002. január 23. 12:31 | Sorszám: 56
Mondjuk tényleg nem ismerem a szlovák belpolitikai életet, és nincs okom feltételezni, hogy te jobban ismernéd.
Veled ellentétben ezért én az MTI anyagaiból tájékozódom.
nekem az MTI autentikus forrás, HAME nem

-- -- -- -- -- --

HAME
Felhasználói státus: Törzsvendég
Felhasználói szám: 28
Regisztrálva: 2001. szeptember 04.
Email cím: hame@home.sk

SZVSZ olvass is kicsit, ne csak irj!

Téma: Olimpia ügyben aláírásgyűjés erőszakkal???
Fuly
2002. február 06. 11:27 | Sorszám: 5
Ha hazamegyek, én is keresek egy aluljárót.
Tesztelek és aláírok!

Téma: Árokásók
Fuly
2002. május 03. 15:24 | Sorszám: 2
Az MSZP-SZDSZ kormány alatt ki van csukva.
2 év alatt nem készülnek el vele. )

Téma: Bárándy jogállama? 2.0
Fuly
2002. május 16. 11:27 | Sorszám: 19
Tudlya valaki, hogy lyelenleg mijen mértékben vannak csorbítva ezek a lyogok?
SZVSZ semmilyenben.
A jelentési kötelezettség bevezetése a pénzmosási ügyletekben közreműködő (korábban nem büntethető) "szakemberek" büntethetőségét teremtette meg.
Fuly
2002. május 16. 11:25 | Sorszám: 18
Gimnazista még sima spanglit se szíjjon, nemhogy füveset! )
Fuly
2002. május 16. 09:44 | Sorszám: 3
Eddig sokan abból indultak ki, hogy alapból a minimum, aztán jönnek a súlyosbító tényezők.

Ez az intézkedés egyértelműen szigorította a BTK-t, amit Bárándy (védőügyvédként) természetesen nem szeret. Innentől ugyanis nem elég azt bizonyítani, hogy nincs súlyosbító körülmény, de fel kell mutatni enyhítőt is!

Fuly
2002. május 16. 09:25 | Sorszám: 1
Tipikus ügyvédi hozzáállással nem a közösség, hanem a vádlottak oldaláról közelíti a dolgot.

Ilyen irányból kellene a polgári oldalnak megfognia.

Téma: Két Magyarország
Fuly
2002. április 08. 18:09 | Sorszám: 111
A privatizációt újrakezdik.
A RG privatizációjával, pl. Ami azétr vicc, mert a RG árbevételének nagyobbik része a TB-től van, direktben...
Fuly
2002. április 08. 18:08 | Sorszám: 110
Kedves Kismaci,

rossz hírem van: látogatják. Mégpedig többnyire főnöki minőségben. Mármint a szórakozóhely őrzés-védelmét ellátó cég főnökeként...

Doszpod azért szállt ki (és ugrott be az MSZP-be), mert neki nem engedtek akkora részt, amekkorát szeretett volna. Ezzel együtt nem hiszem, hogy most a rendteremtés felé menne, inkább növeli saját részedesését.

Téma: Mit mondanánk,mit tennénk a Fidesz politikusai helyében
Fuly
2006. május 15. 13:20 | Sorszám: 31
Én ezt mondanám be:
'Nos, uraim, hölgyeim, tisztelt állampolgárok, a gond sokkal nagyobb, mint gondoltuk. Az államháztartás és az ország helyzete sokkal rosszabb, mint azt mi korábban feltételeztük, sokkal rosszabb annál is, mint amivel a porgramunk készítésekor számoltunk. 2002 ősze, a 100 napos program elfogadása után ismét elkövettük azt a hibát, hogy túlságosan hittünk a kormánynak, a kormány által szolgáltatott adatoknak.
Ezek után nem tehetünk mást, mint tiszteletben tartjuk a választások eredményét: próbáljon meg rendet tenni az, aki ezt bajt hozta az országra. Kíváncsian várjuk, hogy 4 évi tétlenség után, amikor már végképp nincs sem idő, sem mód a halogatásra, képes lesz-e lépni a kormány az emberek, az ország érdekében.
És ami a legfontosabb, képes lesz-e úgy kiutat találni a gödörből, hogy eközben nem növeli az adókat, nem taszítja csődbe a hazai vállakozásokat, stb... stb...'

Email a webmesternek | Gondola