Téma: Kuncze: Hazudnak, csalnak, lopnak
|
Gondola(t)olvasó |
2002. február 12. 22:13 | Sorszám: 18 |
Bocs, most Neked sem tudok érdemben mit mondani. Nyilván az a baj személyesen velem, és talán sok más liberális gondolkodású emberrel, hogy nem erősségü(n)k a meggyőzés. Nincs (sok) hajlamu(n)k arra, hogy ráerőszakoljuk magunkat olyan emberekre, akik ezt alapvetően nem akarják. A szabadelvűség hátulütője. :-))) Egyelőre ennyi. Holnap, vagy a napokban visszajövök.
|
|
Gondola(t)olvasó |
2002. február 12. 22:09 | Sorszám: 17 |
Ne haragudj (illetve ne haragudjatok), most igazán nincs időm komolyan válaszolni; egyelőre csak az utolsó mondatodra: az SZDSZ soha nem lett az MSZP testvére!!! Valaki írta itt, ezeken a fórumokon, rendkívül szellemesen és frappánsan (bár egyetérteni nem tudok vele): akinek olyan barátja van, mint az SZDSZ, annak már nincs szüksége ellenségre. Szdsz-szimpatizánsok "ugyanezt" így fogalmazzák meg: az SZDSZ koalíciós partnerként jobb ellenzéke volt az MSZP-nek, mint az akkor erre "hivatott" ellenzék. Egyelőre ennyit. Ja, és Kuncze "alpári viselkedéséhez". Ide idézek egy részletet, amelyet egyetlen média sem közölt. Nekem viszont ez volt a kedvencem: "Nem bíznám rájuk a teli kulacsot a sivatagban, mert egy idõ után, mikor megszomjazom és vizet kérek, azt válaszolnák: a jövõ elkezdõdött, majd az olimpián kapok inni, addig várjak türelmesen. Majd jót kortyolnak a kulacsból. De nem bíznám rá a kulacsomat a másikra sem. Mikor a nekik odaadott, vízzel teli kulacsot kérném, odaadnák úgy, hogy éppen csak lötyögne benne valami, majd hívnának két szakértõt, akik elmondanák, hogy a sivatagban a párolgás természetes jelenség. Közben persze nyalogatnák a szájuk szélét." *** De azt tudnunk kell, hogy a média természetesen az "erősebb" szófordulatokra harap. A küldöttgyűlés szünet nélkül négy órás volt, ebből idéztek 2-3 perceket. A média "szűrője" meglehetősen torzít... Az SZDSZ erről igazán nem tehet. Ja, ugyebár: nem is kíván tenni. Liberális párt. :-))) Üdv.
|
|
Gondola(t)olvasó |
2002. február 11. 18:38 | Sorszám: 14 |
Csak meglepett, hogy egyetlen kiemelt soromra 22 sorban válaszolnak. Én úgy éreztem, valamifajta - nyilván enyhe, de mégis - indulat hozta ki belőled ezt a 22 sort; de a jelek szerint tévedtem. Jó, a jövőben vigyázok.
|
|
Gondola(t)olvasó |
2002. február 11. 17:40 | Sorszám: 11 |
Huhh, de felbosszantott Téged, hogy az szdsz nincs maga alatt. :-) Más. Szvsz nem sokat tudsz a párton belüli életről. Én is éppen csak egy fél éve (ekkor alakult a Netpárt csoport), de azóta mindennapos munkám, dolgom van a NP-ben. Nem négyévente kétszer, hanem fél éve nap mint nap. Már a NetPárt alapító nyilatkozatának fogalmazásában is benne voltam, benne lehettem - és senki nem tudja elvenni tőlem a NP-ben végzett mindennapi munka örömét. Ez van. Sajnálom, ha csalódást okozok Neked. Üdv.
|
|
Gondola(t)olvasó |
2002. február 11. 11:12 | Sorszám: 7 |
Fiúk, Lányok! Én mondjuk, az szdsz NetPárt csoportja küldötteként, ott voltam mindvégig. Jelentem: egyetlen elkeseredett arcot nem láttam. Ezzel szemben: sokan és sokat nevettünk. Ja, egy mondat a tegnapi küldöttgyűlésről, Orbán Viktor nyomán, egy kicsit Orbán Viktornak IS: A hatalmon kívül is van élet. Üdv.
|
|
|