Téma: A kettes és a négyes vita
|
Rigoletta |
2006. április 09. 10:27 | Sorszám: 929 |
Ezt a "teszi, teszem, teszed a dolgát/dolgom/dolgod" nagyon szépen kérem mellőzni, mert allergiás vagyok rá.
|
|
Rigoletta |
2006. április 06. 12:09 | Sorszám: 515 |
Hány éves vagy? Lehet, hogy Lárifári Feri veled cseréli le Klárát, hogy ennyire véded?
|
|
Rigoletta |
2006. április 06. 01:23 | Sorszám: 405 |
OK, de én is szoktam ilyet csinálni, oda sem figyelek valamire és úgy néz ki. De nem védem. Viszont idesüss a blogról: molnarcs Erre már jeleztem egyszer, hogy tévedett egyébként (most a 90 évre válaszolok). Illetve gondolom készült ezzel a poénnal, és eredetileg úgy hangzott volna, hogy "Ha OV napi 8 órában 5 percet beszélget mindenkivel..." vagy valami ilyesmi. Mert: 5 x 3 200 000 = 16 000 000 / 60 = 266 666,666 / 24 = 11 111,111 / 365 = 30,441 Szoval tessek korrigalni (vagy felkeszulni ra) hogy napi 8 orara gondolt (es akkor lehet poenkodni azon, hogy ha mar a parlamentbe nem járt, akkor bizonyára munka helyett ezt csinálta). Mert ezt izekre szedi a jobbos sajto, főleg hogy OV-ét Feri a matematikai tudása miatt égette rendesen.
|
|
Rigoletta |
2006. április 06. 01:15 | Sorszám: 401 |
Biztos vagy Te ebben? Mert én nem. Szerintem ezeket a számokat célirányosan bemagolta, a papír üres volt. Direkt készült a "leaálázásra", vagy háromszor is elmondta, hogy ő mennyivel jobb a számokban.
|
|
Rigoletta |
2006. április 06. 00:20 | Sorszám: 382 |
Nem lehet komoly vitát várni egy olyan sótól mint ami a mai napi volt, és szerintem Orbán Viktor kihozta magából ami most kellett nekünk. Szerintem ez a "vita", ami Orbán részéről inkább azt jelentette, hogy végre elmondhatta a széles nézőközönség elött amit mi már hallottunk, legutóbb a Kossuth téren, arra volt jó, hogy bemutasson kétféle személyiséget. Egy ripacs, agresszív, durván sértegető, nyihogót (te jó ég és hasonló beszólások), és ennek ellenpontjaként egy higgadt, józan, úriembert. Egyszerűen képtelenség 3 percbe belesűríteni egy óriási témát, felsorolni az összes statisztikát, egyben visszavágni, és még a bizonytalanok felé szóló mondanivalót is kifejteni. Akit eltántorított az újabb ballib 4 névtől Gyurcsány visszataszító, agresszív viselkedése azt az elemzők sem befolyásolhatják.
|
|
Rigoletta |
2006. április 05. 23:58 | Sorszám: 371 |
Azért azon csodálkozom, hogy Orbánnak a vita elött 15 másodperccel mondták vagy esett le, hogy nem használhat jegyzeteket. Elég hihetetlenül hangzik.
|
|
Rigoletta |
2006. április 05. 23:33 | Sorszám: 357 |
8 éves keresztfiam még korábban azt mondta, hogy neki szimpatikusabb a Gyurcsány, mert őt senki sem szereti. De mikor meghallotta, hogy kedvenc keresztanyja kint volt vasárnap a Kossuth téren máris áttért Orbán Viktor táborába Ő az aki tegnap a korház folyosóján miközben az ambulancián vizsgálták édesanyám törött csuklóját azt mondta, hogy csípj meg légyszives, hogy tudjam, hogy ez csak egy álom.
|
|
Rigoletta |
2006. április 05. 22:02 | Sorszám: 262 |
Pedig a többség dehogyisnem...
|
|
Rigoletta |
2006. április 05. 21:54 | Sorszám: 252 |
Nos egy szóban nem tudom elmondani, többet meg nem érdemes rápazarolni.
|
|
Rigoletta |
2006. április 05. 21:37 | Sorszám: 238 |
Pont nem hallottam milyen kontextusban emlegette Gyurcsány a panelprolikat, de felvettem videóra az anyukámnak majd megkeresem. Bár....nekem nagyon rossz közérzetem volt őt hallgatni. - Amúgy pedig én is lakótelepen élek, én tudok igazán véleményt mondani az itteni lakókról.-
|
|
Rigoletta |
2006. április 05. 21:34 | Sorszám: 236 |
Igen, az elején én is láttam, valakihez szólva kétszer is lelépett a pódiumról.
|
|
Rigoletta |
2006. április 05. 21:29 | Sorszám: 226 |
Majd megérdeklődöm
|
|
Rigoletta |
2006. április 05. 21:08 | Sorszám: 194 |
A GyF blogban tombolva csápolnak a háziasszonyok
|
|
Rigoletta |
2006. április 05. 21:06 | Sorszám: 192 |
Figyeltétek GyF hangszín változásait? Néhol hisztérikusan magas volt. Nem tudom, hogy a stúdióban milyen hőmérséklet volt, de Gyurcsány is törölgette a fejét...
|
|
Rigoletta |
2006. április 05. 21:03 | Sorszám: 189 |
Köszönöm, maximálisan egyetértek veled. Igyekeztem elfogulatlanul nézni a vitát, és ez pontosan így jött le számomra. Őszintétlen, néhol durva és ripacs viselkedést láttunk: szónoklatvégi bizony, bizony, te jó ég-el kezdődő mondatok. Visszatetsző volt. Egyszerűen nem hiszem, hogy az ország túlnyomó fele mónikasós szinten él, akiknél bejön a korábban emlegetett amerikai módszer.
|
|
Rigoletta |
2006. április 05. 20:49 | Sorszám: 180 |
Bocs, szerintem meg jól jött GyF ripacs viselkedése.
|
|
Rigoletta |
2006. április 05. 20:46 | Sorszám: 179 |
Számomra ez a vitának nevezett marketingfogás, ami beteljesítette azt a célt amire kitalálták, szerintem, azt bizonyította amit eddig is sejtettünk, hogy milyen arrogáns, hataloméhes és nívótlan Gyurcsány Ferenc aki kilépett az eddigi nyájas, paposkodó imidzséből és nyíltan sértegette Orbán Viktort. Remélem, hogy a bizonytalankodók körében ez a viselkedés visszatetszést keltett és plusz szavazatokat hoz a nemzeti oldalnak. Amikor meg arról volt szó, hogy 3 percben miért nem fejtette ki Orbán Vikotr a gazdaságpolitikai vagy egyéb témáról részletes elképzeléseiket röhögőgörcsöt kaptam. Jó volt Orbán, nyugodt, kissé feszült, de nagy a tét, ne felejtsétek.
|
|
|