gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Szanyiék csinálták Szanyi kapitányt. Ennyire hülyék?
fulike
2010. április 16. 11:39 | Sorszám: 20
http://www.youtube.com/watch?v=qumUA5twdR4&feature=player_embedded

Téma: Ahol az áldozatok járnak konfliktuskezelésre
fulike
2009. november 21. 08:22 | Sorszám: 3

a település lakói pályázati pénzen tanulhatták meg hogyha ellopnak tőlük 5 mázsa fát vagy felborogatják a kukáikat akkor mosolyogva be kell hívni egy kávéra ezeket a derék megélhetésieket.
fulike
2009. november 21. 05:32 | Sorszám: 1
Ahol megbékültek a cigányokkal

Tanfolyamon tanulták a konfliktuskezelést A Fejér megyei Kőszárhegyen az elmúlt időszakban elszaporodtak a kisebb súlyú bűncselekmények, amelyeket jórészt helyi romák követtek el. Válaszul a faluból jó néhányan beiratkoztak egy képzésre, hogy megismerkedjenek a konfliktuskezelés technikájával.

Az édesanyám kertjében rövid idő alatt háromszor jártak tolvajok, mindannyiszor romák – mondja Borján Péter, az 1600 lakosú Fejér megyei Kőszárhegy polgármestere. –Mások is panaszkodtak: volt, akinek a tűzifáját lovasították meg. Azt is többen nehezményezték, hogy a roma gyerekek motorral meg quaddal száguldoztak az utcákon, jogosítvány nélkül, ha pedig a kedvük úgy tartotta, felrugdosták a teli kukákat. Mélyülnek az előítéletek, lassanként már nem álltunk szóba romákkal. Valamit ki kellett találnunk.

Abból indultak ki, hogy a helyzet még kezelhető, hiszen csak négy – igaz népes – roma család él a faluban. A pedagógus végzettségű polgármesternek jutott eszébe, hogy a közösségi konfliktusok kezelésének már van kidolgozott módszertana, így ha a falu meghatározó személyiségeit rá tudja venni egy mediációs tanfolyam elvégzésére, akkor a problémák kezelésének új távlatai nyílhatnak meg a falubeliek előtt. A mediáció lényege, hogy két szemben álló fél között a konfliktust egy harmadik személy – a mediátor – bevonásával békésen oldják fel.

Borján kezdeményezésére a falu sikeresen pályázott egy mediációs tanfolyam megtartására, amelyen a település prominensei – önkormányzati képviselők, polgárőrök, falugondnok, óvodavezető – közül többen is részt vettek.

Engem teljesen megváltoztatott a tanfolyam: korábban egy ordibálós, erőszakos fickó voltam, de amióta elvégeztem a kurzust, a környezetem szerint sokat szelídültem –mondja Horváth Gusztáv önkormányzati képviselő. – Mondok egy példát: a nyár végén szóltam az egyik roma srácnak, hogy a temetőben kivágott fát az önkormányzat engedélyével nyugodtan vigye haza, jó lesz majd télire tüzelőnek. Persze hozzá sem nyúlt, merthogy hol van még a tél! Aztán amikor hideg lett, az anyósom udvaráról ellopott vagy öt mázsa tűzifát. Hadd ne mondjam meg, hogy korábban mit csináltam volna vele. De a tanfolyamon megtanultam, hogy a romák számára igen nehéz feladat a tudatos életvezetés kialakítása, az előrelátó cselekvés. Lehet ezen mérgelődni, de hosszabb távon mégiscsak az a célravezetőbb, ha megpróbáljuk elmagyarázni nekik, hol és miben hibáztak, mit kellene másképp tenniük. Gáspár Csabáné óvodavezető szerint a legfontosabb, amit a tanfolyamon elsajátítottak, hogy a romák számtalan élethelyzetben másképp reagálnak, mint a többségi társadalom tagjai, ezért első lépésként meg kell érteni a cselekedeteik okát. Fontos tanulságnak nevezte azt is, hogy minél több pozitív gesztust kell tenni feléjük, és akkor nem maradnak el a hasonló reakciók.

– Régebben előfordult, hogy a roma családok nem járatták a gyerekeiket az óvodába, de nem hagytuk annyiban a dolgot – mondja Gáspárné. – Egyetlen hiányzást sem néztünk el, ha nem hozták be a gyerekeket, kimentünk értük. Ma már fel sem merül bennük, hogy kihagyjanak egy-egy napot. A gyerekeken keresztül a szülők is könnyebben kerülnek kapcsolatba egymással. Nemrég olyasmi történt, ami még soha: egy 18 éves roma anyuka is részt vett pár hónapos kisgyerekével a babamasszázstanfolyamon.

Borján Péter szerint nem könnyű megtalálni az egyensúlyt. Nemrég az egyik roma fiatalember kölcsönkért tőle 2000 forintot. A polgármester azt mondta neki, ha felássa otthon a saját kertjét, akkor nem kell visszaadnia a pénzt. Már ment is az ásóért. Szerettünk volna megkérdezni a helybeli romákat is, hogy miként látják a kőszárhegyi állapotokat, de ottjártunkkor az egyik családban váratlan haláleset történt, s a gyászolók a tragédiára hivatkozva nem nyilatkoztak.

A roma gyerekek együtt interneteznek a többi falubeli iskolással a kultúrházban. Borján Péter azt mondja: ugyanezt a harmóniát szeretné megtapasztalni a felnőttek között is. Ahol a lakosság jelentős része roma, ott nyilván más technikákra van szükség a feszültségek csökkentésére.

– Nálunk eredményeket hozott a tudatos konfliktuskezelés, érezhetően csökkent az apró, de bosszantó bűncselekmények, összetűzések száma. Ahhoz még sokat kell tenni, hogy az egymás mellett élésből valódi együttélés legyen.

fulike
2009. november 21. 05:31 | Sorszám: 0
kis magyar abszurd a népszabóban

Tanfolyamon tanulták a konfliktuskezelést
A Fejér megyei Kőszárhegyen az elmúlt időszakban elszaporodtak a kisebb súlyú bűncselekmények, amelyeket jórészt helyi romák követtek el. Válaszul a faluból jó néhányan beiratkoztak egy képzésre, hogy megismerkedjenek a konfliktuskezelés technikájával.

Téma: A Heti Válasz végnapjai
fulike
2009. augusztus 27. 19:48 | Sorszám: 33
"És mint az látható, a "jobbközép konzervatívizmus" még húszezer embert sem képes megtalálni."

még mielőtt tovább kombinálnál és főleg szelektíven, olvasgass bele ebbe a cikkbe:

Rohamosan csökken a közéleti hetilapok példányszáma

2009, augusztus 10 - 08:58 szerző: helyigazdasag
http://www.helyigazdasag.hu/rohamosan-csoekken-a-koezeleti-hetilapok-peldanyszama

"A legnagyobb esést a Magyar Demokrata volt kénytelen elkönyvelni: a 18,8 ezres értékesített példányszám 81,4 százaléka az előző év azonos időszakában mértnek.
"

Téma: Kérés a moderátorhoz (7)
fulike
2007. július 26. 09:28 | Sorszám: 871
Köszi, de ezeket én is olvasom itt is ott is,
és nem az a gondom, hogy oda-vissza megy az anyázás mert az bőven jogos mindkét oldalról.
Fórumrombolást szervezni viszont az már más kategória.
lsd a 2 link itt lejjebb.
Ha az indexen láttam volna ezt meg és a gondolát akarná bárki szétfloodolni azt is ugyanígy elítélném és nem hagynám szó nélkül ott sem.
fulike
2007. július 25. 13:36 | Sorszám: 868
az a hézag hogy gusztustalan dolog.
amúgy te vagy itt a moderátor?
mert ha esetleg nem akkor nem is tőled kérdeztem és a vélemenyédre meg pláne nem vagyok kíváncsi.
fulike
2007. július 24. 21:20 | Sorszám: 865
Kedves Moderátorok,

biztos, hogy korrekt dolog más fórumok rombolását a Gondolán szervezni? http://forum.gondola.hu/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=008904
köszi

Téma: Egyre jobb az ECHO TV...
fulike
2007. június 02. 18:31 | Sorszám: 116
fulike
2007. június 02. 18:29 | Sorszám: 115
"ha én lettem volna a főnöke, akkor természetesen nem kirúgom egyből, hanem adok neki egy türelni időt, hogy módosítson a magatartásán"

mostmár csak az a kérdés, hogy ezt hány figyelmeztetés előzte meg?
lehet,hogy ez már a sokadik volt.

ezen kívűl szerintem az is közrejácchatott, hogy a betelefonálókat örökké sürgette és félbeszakította.

mint Fiala anno csak kicsiben mert az meg plussz még kő bunkó is volt.

fulike
2007. május 31. 20:19 | Sorszám: 81
"En pl mindig is szerettem Koczian musorait. "

gondolom főleg azóta amióta a hír tévében ment neki Orbánnak?

a balosoknál ez az etalon pl Dávid Ibolyát is ezért védik.

fulike
2007. május 31. 19:57 | Sorszám: 78
Én mongyuk ezt nem bánom mert az atv meg ugyanezt csinálja csak ők a balosok seggéből képtelenek kibújni és friss levegőt venni.
A hír tv az ami deklaráltan jobbos.
Nem árt ám az ellensúly amikor egy pártkelte közpénzen lehet balosnyalonc amit a jobbos adófizetőknek is támogatniuk kell ha akarják ha nem.
fulike
2007. május 31. 19:51 | Sorszám: 77
Az már nagyon régen lehetett.
Mármint amikor ZöPö moderált.
fulike
2007. május 31. 19:10 | Sorszám: 71
Ez így van.Fiala az nagyon bunkó volt a betelefonálókkal de Kócián is félbeszakította őket.Mintha /virtuálisan/rájuk csapta volna telefont
A politikusokat viszont oldalfüggetlenül nem kímélte és ha ezért rakták ki hááát nem biztos, hogy megérdemelte

Téma: Ki fog a Megyessy kormányban érdemi munkát végezni?
fulike
2002. május 24. 14:00 | Sorszám: 1
Valszeg fel fogják tölteni a hivatalokat,a régi bevált őskövületeikkel
Ha ügyesen dolgoznak,még a régi kötelező iparkamarákat is visszaállítják

Téma: 40 ezer FT Medgyessy kifütyüléséért
fulike
2003. január 26. 14:36 | Sorszám: 25
"Benkó Tamás a váci mentõállomás fõápolója, Rusvay Gábor a váci kórház büféjének alkalmazottja. 2002. szeptember 25-én, a postaládájukba dobott meghívóval felszerelkezve szerettek volna bejutni a váci mûvelõdési házba, ahol Medgyessy Péter tartott nyilvános lakossági fórumot. Ez a tervük több száz váci polgárral egyetemben meghiúsult, minthogy azóta sem tisztázott hátterû magán kidobóemberek és a rendõrség útjukat állta, kirekesztve sok MSZP szimpatizánst is. A kint maradt tömeg, érthetõen méltatlankodott, fütyült, ám hiába.
Jó egy hónappal késõbb, vélhetõen videofelvételrõl azonosítva Benkót és Rusvayt, a rendõrség munkahelyükön igazoltatta õket, majd ez év január 16-án, gyülekezési joggal való visszaélés címén elsõ fokon 40 ezer forint büntetésre ítélte õket az elsõ fokon eljáró váci városi rendõrkapitányság.
Benkó Fidesz-MDF önkormányzati képviselõjelölt volt, Rusvay „mezei” jobboldali szimpatizáns. A rendõrség be nem jelentett demonstráció szervezésével vádolja õket, noha nyilvánvaló, hogy a rendõrség és a civil verõlegények hibájából alakult ki spontán tömeggyûlés, amit pedig valójában épp az MSZP tett lehetõvé azzal, hogy a városlakók postaládájába meghívókat dobtak, illetve a helyi televíziókban és falragaszokon hirdették a rendezvényt. Balos szimpatizánsok meghurcolására természetesen nem került sor, a rendõrség, bizonyára „véletlenül” két konzervatív érzelmû polgárt emelt ki az esemény után hetekkel, miközben éppen látszik törvényt sérteni azzal, hogy megakadályozta a meghívottak részvételét egy nyilvános eseményen. Túl ezen, az alkotmány 61 szakaszában biztosított véleménynyilvánítási jogukat is megsérti(valószínûleg)."
fulike
2003. január 25. 14:18 | Sorszám: 20
az onlinon még nincs fenn,gondolom valaki kiírta a lényeget.(az index fórumán találtam)
fulike
2003. január 25. 10:49 | Sorszám: 17
Ezt találtam.

"A váci rendõrkapitányság elsõ fokon, saját hatáskörben 40-40 eFt-os pénzbírsággal sújtotta
Benkó Tamás és Rusvay Gábor váci polgárokat, miután többen elégedetlenségüknek adtak hangot, mert nem engedték be õket D209 miniszterelnök nyilvános kampányrendezvényére" MN"

Téma: IMHO a Bencsik visszavonul
fulike
2002. július 31. 21:59 | Sorszám: 23
Kedves Gyöngy!
Én azokról a baloldali szavazókról írtam akik nem politizálnak csak megetették őket.
Hidd el sok ilyen ember van és merem állítani hogy ettől még becsületes emberek.
Szavazókra gondoltam,nem politikusokra
Üdv:fülike

Ps:százszor inkább Bencsik mint egy Tasnádi.

fulike
2002. július 31. 18:02 | Sorszám: 9
Sőt pénteken már Tasnádi lesz a negyedik

Nehogymár egy bűnöző meg jó reklám legyen a baloldalnak.

Az csak az indexen divat,hogy mindegy hogy ki,csak ne jobboldali legyen.
A becsületes baloldali szavazók azért nem teljesen hülyék.

Téma: Nap-kelte = Demokrácia-nyugta
fulike
2002. július 10. 08:57 | Sorszám: 65
Ma reggel Aczél elvtárs faggatta Hóbaglyot a III/akárhányasokról.
Szerintem inkább Bandival kellett volna riportot csinálni erről a témáról.
Sokkal járatosabb ezen a területen
fulike
2002. július 09. 14:41 | Sorszám: 56
Szia kedves Gyöngy!
Sejtettem,hogy valami ilyesmi lehet a dologban.
Én inkább meg sem próbálom.
fulike
2002. július 09. 07:56 | Sorszám: 19
Bocs,félrehallottam,holnap lesz.
fulike
2002. július 09. 07:48 | Sorszám: 18
Sipánka Ildikó,Magyarország rémálma mindjárt a Napkeltében
fulike
2002. július 08. 22:20 | Sorszám: 14
Kedves Kamilla!
Írnál egy pár szót arról,hogy mit mondtak?
Ja és ha jól tudom csak írásbeli panaszokkal foglalkoznak.(ez nem biztos de ezt hallottam)
köszi.
fulike
2002. július 08. 22:17 | Sorszám: 13
Off
Pista,méled érkezett.
On
fulike
2002. július 08. 19:29 | Sorszám: 9
Off
Beszéltem lujzával,de nem megy amit kértél
On
fulike
2002. július 08. 19:23 | Sorszám: 6
Mint az előbb is írtam a Napkeltében túl sok a "véletlen"

Esküszöm,ha nem tudnám a választási eredmények százalékos megoszlását,azt hinném,hogy a Fidesznek lett 5%-a és nem az Szdsz-nek,ha csak az ő műsorukat nézem.

fulike
2002. július 08. 19:19 | Sorszám: 5
Yó,de ne felejtsd el
fulike
2002. július 08. 18:59 | Sorszám: 2
Ma valahogy átment Forróba,tényleg rémesen viselkedett.
Még szerencse,hogy Seszták ott volt,ő próbálta normálissá tenni a vitát a műsorvezető helyett.

Ps:Egyébként ezzel a sok mindennapi bunkó balos betelefonálóval már hónapok óta tele van a hócipőm.

Téma: Lemondott Görgey
fulike
2002. június 13. 18:09 | Sorszám: 3
Most mindenki el van ájulva,hogy micsoda miniszter,és hogy belátta a tévedését.
Szerintem Kovács elvtársék,az Mszmp központból azonnal rátelefonáltak.
Hozzátéve,hogy Husztival,nekem semmi bajom.

Téma: Horn kitüntetése
fulike
2002. július 05. 17:52 | Sorszám: 30
Mádl-Medgyessy vita Horn kitüntetéséről

2002. július 5., péntek, 17:08

Medgyessy Péter és Mádl Ferenc véleménye eltér Horn Gyula volt kormányfő kitüntetése ügyében - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóosztálya. A miniszterelnök hetvenedik születésnapja alkalmából javasolta Horn állami elismerését.

A Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóosztályán elmondták: valóban érkezett előterjesztés Horn Gyula kitüntetésével kapcsolatban, a miniszterelnök és az államfő véleménye azonban ebben a kérdésben eltér. Az előterjesztéssel kapcsolatos ellenvetéseiről Mádl Ferenc írásban tájékoztatta Medgyessy Péter kormányfőt, akitől a legutóbbi levelére még nem kapott választ.

Gál J. Zoltán kormányszóvivő a kormányülést követő sajtótájékoztatón mondta, hogy "A hetvenéves Horn Gyula a tucatnál több nemzetközi kitüntetés után érdemes egy magas magyar kitüntetésre is".

Medgyessy Péter már megtette a hivatalos lépéseket az elismerés átadása ügyében. A díjat azonban az államfőnek kell átadnia, így ha nem ért vele egyet, megakadályozhatja a kitüntetést. Azt azonban a kormányszóvivő nem mondta meg, hogy Medgyessy konkrétan milyen kitüntetést javasolt Hornnak.

A köztársasági elnök sajtóosztálya arra nem tért ki, hogy az államfő egyáltalán nem kívánja kitüntetni Horn Gyulát, vagy csak azt a kitüntetést nem akarja átadni, amire Medgyessy Péter javaslatot tett. A jelenlegi információk szerint egyelőre annyi történt, hogy a kormányfő javaslatát Mádl Ferenc visszautasította. Más javaslat viszont egyelőre nincs.

A kormányszóvivő annyit közölt: ha a miniszterelnök megkapja a Mádl ellenvetését tartalmazó levelet, kialakítja álláspontját

fulike
2002. július 05. 17:06 | Sorszám: 27
Mindegy neki,csak vodka legyen,hiszen 70 éves
fulike
2002. július 05. 15:51 | Sorszám: 6
A torta a jelkép lett volna,a vodka meg a konty alá való napi betevő
fulike
2002. július 05. 15:48 | Sorszám: 3
Megyó jobban tette volna,ha egy oroszkrém tortát küld inkább neki egy üveg vodkával

Téma: Lovas újabb jobbegyenese
fulike
2002. június 16. 12:54 | Sorszám: 53
Off
Hogy,hogy nem vagy a Margitszigeten?
On
fulike
2002. június 10. 12:59 | Sorszám: 20
Off
Kedves Pista,megírtam amit a mélben kértél,ha nem történne semmi,akkor szólj és én nem hagyom annyiban!
On

Téma: Segítsetek
fulike
2002. június 13. 10:31 | Sorszám: 1
Kedves Cirus!
Sajnos én nagyon keveset tudok németül.de ha ugyanezt a címet beütöd a Google keresődbe,akkor itt talán megtalálod.
Vagy pedig a Der Spigelt ugyanitt.

Téma: Orbán Viktor előadása Tusnádfürdőn
fulike
2002. július 27. 20:19 | Sorszám: 19
Üzletet?

Egy lovag egy tanácsadást nem tekinthet annak

Üdv a fáncsi

fulike
2002. július 27. 20:02 | Sorszám: 15

Majd én küldök.
Holnap viszont kérnék egy "műszaki" tanácsot mélben.
fulike
2002. július 27. 19:54 | Sorszám: 11
Ott is megvan.

Téma: drstrangelove
fulike
2002. május 30. 20:48 | Sorszám: 60
Off
Jujj de jó,hogy itt talállak!
Megkérdeztem az Atv-ét és a pénteki Sajtóklub ismétéseit, igazgatói utasításra tiltották le,a 20h-s marad ha minden igaz!
Üdv:F(aki az indexen megígérte Neked,hogy ha megtud valamit,megírja:O)
On

Téma: Megveretek egy szoci jelöltet...:O(
fulike
2002. szeptember 06. 11:31 | Sorszám: 42
Pajti jobb oldalról tüzel?
Bocsi ezt nem tudtam
fulike
2002. szeptember 06. 11:26 | Sorszám: 41
Mi van kedvesem már itt is?

Téma: Hír TV-ről mit lehet tudni?
fulike
2002. december 02. 21:05 | Sorszám: 25
A kísérleti adás idején van ez csak így de nem csak reggel hanem este 18h-tól 21h-ig is.

januártól már egész nap lesz.

fulike
2002. december 02. 20:38 | Sorszám: 22
azér eccer majd olvasd el szanyi összes műveit is és utána lehet nemiszervezni.
fulike
2002. december 02. 19:09 | Sorszám: 19
Mesélj majd lécci egy picit részletesebben hogy milyen.

köszi.

fulike
2002. december 02. 18:27 | Sorszám: 17
na yó,ez itten a veres 13.kerület,gondolom nem kapkodják el
fulike
2002. december 02. 18:22 | Sorszám: 14
Én a Margithíd pesti hídfőjénél lakom,UPC-m van és semmi.

Lehet hogy nem a Satelit helyén kellene keresgélnem?

fulike
2002. december 02. 18:17 | Sorszám: 12
Hol?
fulike
2002. december 02. 18:16 | Sorszám: 11
elvileg csak reggel és este 6-9hig keresd a Satelit helyén,de hat már elmúlt és nem látni semmit.

Téma: Miért szeretjük/nem szeretjük MeD209gyessyt?
fulike
2002. szeptember 26. 15:14 | Sorszám: 3
Miért?
Hát ezért.
www.medgyessy.levantartoztatva.hu

Téma: Gyurcsány Ferenc nevezetesebb leégései
fulike
2004. október 25. 11:42 | Sorszám: 19
erre mondta Csintalan hogy a ripacskodás egy darabig lehet népszerű, de hosszú távon viszont már unalmas.

(Gyurcsányra és Hillerre a Hír tévében)

Téma: 160 millás per a népszava ellen
fulike
2004. július 21. 12:28 | Sorszám: 4
mindenesetre már éppen ideje volt.
fulike
2004. július 21. 09:32 | Sorszám: 0
Százhatvan milliós követelés a Népszavától
2004. július 21. 7:22

Magyar Nemzet
Százötvennyolcmillió forint értékű nem vagyoni kár megtérítéséért tegnap pert indított a Népszavát kiadó Editoriál Kft.-vel szemben a Debreceni Vagyonkezelő Részvénytársaság (DV Rt.) – tájékoztatta a Magyar Nemzetet Nyíri László elnök-igazgató.

A kereset szerint az újság május 24. és július 8. között megjelentetett írásaiban valótlanságokat állított, illetve valós tényeket hamis színben tüntetett fel, és ezzel a részvénytársaság üzleti jó hírnevét súlyosan megsértette. A Magyar Nemzet jogi szakértője szerint ekkora nem vagyoni kár megítélésére még nem volt példa Magyarországon. A Népszavával szemben Kósa Lajos is indított a közelmúltban sajtópert, s azt első fokon meg is nyerte.

A Népszava cikksorozatának közlése az EP-kampány idejére esik, amikor is az MSZP Tóbiás József által meghirdetett „harci” stratégiája az volt, hogy nyerni kell mindenáron, legfeljebb a végén meglátjuk, hogy mennyi büntetést kell fizetni. Az MSZP hajdú-bihari szervezete a Magyar Nemzet birtokába került kampányterve szerint e stratégiának megfelelően járt el, amikor előirányozta: a kampány során korrupciót „feltáró” újságcikkek közreadásával módszeresen le kell járatni a Fidesz prominenseit, elsősorban Kósa Lajos debreceni polgármestert. A stratégia tettekre váltásában élen járt Csontos János MSZP-s országgyűlési képviselő, aki a város vagyonával az ellenőrző szervek írásban is dokumentált véleménye szerint kitűnően gazdálkodó és 1,6 milliárd forint adózás előtti nyereséget produkáló DV Rt., illetve a város fideszes vezetése „ügyeinek” kommunikálását folyamatosan magára vállalta. A tegnap benyújtott kereset egyébként e nyereség egy tizedének megfelelő öszszeget követel az Editorialtól arra hivatkozva, hogy a bizonyítási eljárás eredményeképpen ennyi kár érte a cégcsoportot.

A Népszava állításai szerint a vagyonkezelő holding által hozott döntések miatt Debrecen városát több beruházás során több száz millió forintos kár érte, ami annak köszönhető, hogy a városvezetés maffiaszerűen összefonódott bizonyos gazdasági körökkel. A szocialisták szócsöveként számon tartott napilap egy feladója és címzettje által is hamisnak nyilvánított dokumentum, az úgynevezett „Sutka-levél” közzétételével bizonyítottnak látta, hogy visszaélések történtek, ami miatt a volt rendőrfőkapitány, Kósa Lajos mentelmi jogának felfüggesztését is kezdeményezte. Állítja továbbá, hogy az egyik beruházás, a debreceni élményfürdő kapcsán Kósát és a volt fideszes frakcióvezetőt, Sásdi Andrást is meghallgatta a rendőrség.

Ezt a rendőrség soha meg nem erősítette, a névtelen feljelentés alapján folyó nyomozást felügyelő megyei ügyészség vezetői pedig kifejezetten cáfolták, hogy Kósa mentelmi jogának felfüggesztése valaha szóba került volna. A kifogásolt élményfürdő-beruházásról kiderült: átadási határidejének meghosszabbításáról Nyíri László elmondta: nem a kivitelező kérésére, hanem a megrendelő többletigénye miatt vált szükségessé, így a Népszava szerint a várost, illetve vagyonkezelőjét „megillető” 1,5 milliárd forintos kötbér követelésére semmilyen jogalap nem volt.

Téma: Kik és miért szavaztak az MSZP-re?
fulike
2002. május 01. 21:38 | Sorszám: 80
Az yó lenne,mert jössz nekem egy válasszal,hogy hány napjai is nem közli az MN azt a bizonyos levelet?
Igy nem lehet számolni rendesen:O)
fulike
2002. május 01. 21:11 | Sorszám: 77
Azt lehet tudni,hogy mikor oldódik ez a gipszkötés?:O)

Zsótikáról és Bandikáról el teccett feledkezni:O)

Téma: Medgyessy is lemond?
fulike
2004. augusztus 02. 13:33 | Sorszám: 9
http://index.hu/politika/belfold/megy086
fulike
2004. augusztus 02. 12:45 | Sorszám: 0
Meg nem erősített információk szerint nem kizárt, hogy ma benyújtja lemondását Medgyessy Péter miniszterelnök. De az is előfordulhat, hogy bizalmi szavazást kér. Felröppent a hír ugyanis, hogy több miniszter is bejelenti kormányból való távozását.

Téma: Lehet hogy Demszky Bp nyakán marad??
fulike
2004. január 27. 18:42 | Sorszám: 4
jujjj

Téma: Kuncze: Hazudnak, csalnak, lopnak
fulike
2003. január 21. 14:03 | Sorszám: 40
off

postád van. on

Téma: Lemondott Huszti is... Ez égés...
fulike
2002. június 13. 18:59 | Sorszám: 2
Bocs,nem akarok okoskodni,de mind a két újonnan nyitott témádról már van topic,és nem is sokkal lejjebb

Téma: Sipánka nélkül nem lenne teljes ... - Lendvai: határolódjon el a Fidesz
fulike
2002. július 04. 20:54 | Sorszám: 8
Én határozottan elhatárolódom Lendvai cukros cenzor Ildikótól,akit Magyarország rémálmának tartok

Téma: a Vaú megszívta...
fulike
2002. október 25. 13:14 | Sorszám: 13
most akkor kivel fogod vasárnap reggelente feldühíteni Magad?

Téma: Ludwig Emil belecsapott a lecsóba
fulike
2002. június 18. 22:05 | Sorszám: 92
No azt várhatod,én az indexen ma írtam be neki a 812.napot.

Téma: Dávid Ibolya most veri szét teljesen az MDF-et??
fulike
2006. április 14. 10:29 | Sorszám: 27
a tisztelet társaságának meg legalább annyi a köze a szocialistákhoz mint a szociknak az amőbához
fulike
2006. április 14. 10:27 | Sorszám: 26
Horthy-szindróma Dávidéknál?
2006. április 12. 18:17HunHír.Hu
Dávid Ibolya, az ország jelenlegi állapotában az egyik legfontosabb közszereplő. Éppen ezért meg kell erősítenie, vagy meg kell cáfolnia azon értesüléseket, melyek szerint a Gyurcsány-kormány segítségével mentette meg a börtöntől Amerikában tanuló fiát.

Az inernet, mint napjaink leggyorsabb, és az egész világot behálózó világot behálózó kommunikációs rendszere segítségével minden eddiginél jobban jöhetnek elő a rejtett információk. Az internetes portálok súlyukat tekintve vetekednek most már a többi médiummal, így értesüléseiket, információikat az érintetteknek minimum olyan mértékben figyelembe kell venniük, mint ahogy azt a nyomtatott sajtónál teszik.

Az utolag.tk honlap értesülései szerint Dávid Ibolya gyermeke amerikai tanulmányai során kábítószeres ügybe keveredett, amelyet az ottani törvények több éves börtönbüntetéssel honorálnak. A portál tudni véli, hogy a Gyurcsány-kormány Külügyminisztériuma a diplomácia eszközeivel mentette meg Dávid Ibolya fiát a reá váró súlyos büntetéstől, és hozta ki Amerikából. Dávid Ibolya egy időre korábban eltűnt, és Ausztráliában lévő családtagjának meglátogatásával magyarázta távollétét.

Az említett internetes lap tudni véli, hogy a sikeres mentőakció után Dávid Ibolya Ausztráliában keresett tanintézetet gyermeke számára.

Ezekre a vádakra Dávid Ibolyának mindenképpen reagálni kell, nem magyarázhatja úgy, hogy senkinek semmi köze mi történik családjában. Természetesen nem állítjuk, hogy igazak a honlapon közöltek, de mi is felszólítjuk az MDF elnök asszonyát, hogy valljon színt ebben az ügyben: igaz, vagy nem igaz?

A honlap megközelítése szerint az MSZP ezzel a baráti segítségnyújtással tartja sakkban Dávid Ibolyát, és ezáltal gátolja a bekövetkezhető kormányváltást. A családtagok zsarolásával kapcsolatosan ez idáig már volt pár példa a világtörténelemben, sőt Magyarországon is. Horthy Miklós kormányzó sem engedte volna be a németeket, ha nem forog gyermeke élete kockán. Emberi szempontból érthető a szülő reagálása, még ha politikus is, hogy mindent megtesz gyermeke érdekében. Dávid Ibolya közszereplő, ha nem igazak a vádak, akkor ezt hivatalosan, a nyilvánosság elé kiállva cáfolnia kell

Téma: Elmarasztalták Forrót,Pokorni ügyében:)
fulike
2002. június 07. 11:30 | Sorszám: 6
A Napkelte hangvétele,már elég szokatlan,sokak számára,főleg az utóbbi időkben.
De legalább akadt egy lehetőség,ahol ezt a nézők nyilvánosan is szóvá tehették
fulike
2002. június 07. 10:38 | Sorszám: 2
Ez számomra nagyon jó hír,mert elképesztő,hogy ez az ember hosszú idő óta miket merészel megengedni magának,műsorvezetőként,az Atv jóváhagyásával.
fulike
2002. június 07. 10:35 | Sorszám: 0
Az Országos Rádió és Televízió Testület Panaszbizottságának eljáró tanácsa állampolgári bejelentésekre megvizsgálta a Magyar ATV 2002. május 9-én sugárzott mûsorát. A panaszbizottság jelen nyilvánosságot kívánó nyilatkozatában azt az egyhangú véleményt fogalmazta meg, hogy a Magyar ATV 2002. május 9-én sugárzott "Nap-kelte" címû mûsorában Forró Tamás riporter Pokorni Zoltánnal, a Fidesz elnökével készített riportban a mûsorvezetõ stílusa, viselkedése megengedhetetlenül arrogáns volt. Nem bizonyított történeteket forrásmegjelölések nélkül tényként közölt. Ez a hangvétel a Magyar ATV-tõl idegen és szokatlan volt.

Téma: Bush szívesen jönne Magyarországra
fulike
2002. szeptember 26. 19:39 | Sorszám: 64
Szerintem Bush most nem ér rá.

Amerikai légicsapás Irak ellen

Index/MTI
2002. szeptember 26., csütörtök 13:14

Iraki állítás szerint az Egyesült Államok csütörtök hajnalban légicsapást mért Bászra kikötõvárosra. A Pentagon megerõsítette az iraki bejelentést.

Az iraki mûholdas tv-csatornán közzétett hivatalos közlemény szerint amerikai repülõgépek "agressziót hajtottak végre" Bászra ellen, károkat okoztak a helyi polgári repülõtér központi épületében és lerombolták radarberendezéseit.

A Pentagon szóvivõje az AP híradása szerint megerõsítette a légicsapás tényét, ám az akcióról nem közölt részleteket. Amerikai és brit vadászgépek 1991 óta ellenõrzésük alatt tartják Irak légterének északi és déli sávját, így védve a kurd és a síita kisebbséget Szaddám Huszein hadseregének túlkapásaitól. A légitilalmi övezetbe iraki repülõgépek nem hatolhatnak be. Bagdad jogellenesnek tekinti, ezért nem ismeri el a repülési tilalmat

Téma: II.vh.,holokauszt és Raoul Wallenberg a Szigeten
fulike
2002. augusztus 05. 10:02 | Sorszám: 4
jajj,dehogy a gidásról,bocs.
fulike
2002. augusztus 05. 10:01 | Sorszám: 3
off
akkor írj nekik egy mélt.
polmoderator@mail.index.hu
de a K Istvános mélcímről.
On
fulike
2002. augusztus 05. 08:57 | Sorszám: 1
Lehet hogy aki kitölti az ívet,kap egy pohár bort ajándékba

off
beírtam amit kértél.
on.

Téma: KI LESZ MEDGYESSY UTÓDJA ?
fulike
2002. június 19. 09:42 | Sorszám: 31
"Az Szdsz egyszerűen begolyózott("
"Szégyelje magát az Szdsz"
És még találsz bőven,a címek szerint.
fulike
2002. június 19. 00:28 | Sorszám: 23
A mai vitájukba még nem szólok bele,inkább majd holnap reggel idegesítem fel őket
fulike
2002. június 19. 00:24 | Sorszám: 20
látod ezt én sem tudom,de sajnos kerületi alapítótagjuk voltam
fulike
2002. június 19. 00:11 | Sorszám: 18
Nézz,át érdemes elolvasni,én halálra röhögtem magam
Már majdnem az Sms forradalomnál tartanak,még Kis Jánost is melegezik,finoman szólva,csak kicsit durvábban
fulike
2002. június 19. 00:02 | Sorszám: 16
Istenem,ezt is megéltem
Az Indexen vagy négy topikban szídják az Szdszesek az Szdszt
(én már 94-ben a köpönyegforgatásuk,miatt hagytam ott őket)
Ja és méleket,meg smseket küldözgetnek az Szdsznek
fulike
2002. június 18. 23:32 | Sorszám: 14
Én ne bíznék?
Ilyen csodálatos egyéniséget,mint Viktor,én még nem találtam a politikai életben
fulike
2002. június 18. 22:54 | Sorszám: 12
Még a végén azt fogom kívánni,hogy inkább Megyó mint Kovács
Persze,még állítólag a Maszop teljességgel támogatja Medgyessyt,de én már ezeknek semmit sem hiszek el.
fulike
2002. június 18. 22:42 | Sorszám: 7
Hát itt nagyobb a gáz mint gondoltam.
Az Szdsz elfogadná,Medgyessy lemondását,és Kovácsot akarják helyette.
Nézzétek meg a csigán,nemsokára ez lesz a Jó estét Magyarországban.
fulike
2002. június 18. 22:14 | Sorszám: 1
Szerintem,nem mond le.

Téma: Gyurcsány dosszié
fulike
2003. augusztus 07. 16:02 | Sorszám: 336
Kiss Péter iratta át a Gyurcsány-üdülő Kehi-jelentését?

Index
2003. augusztus 7., csütörtök 8:52

A Fidesz dokumentumokat mutatott arról, hogy Kiss Péter és Szilvássy György sportminisztériumi államtitkár utasítására írták át a balatonőszödi kormányüdölőről szóló Kehi-jelentést. Az üdülőnél tartott sajtótájékoztatón Szijjártó Péter kérdést intézett Medgyessy Péterhez, amelyben arra volt kiváncsi, Szilvássy milyen minőségében kérte a jelentés módosítását a Kehi elnökétől.

Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerosének!
Nyomtatható változat a támogatásával

"Meddig tűri Medgyessy Péter az egykori KISZ-káderek, üzlettársak és barátok gátlástalan ámokfutását?" - intézett írásbeli választ igénylő kérdéséből Szijjártó Péter fideszes képviselő a Gyurcsány Ferenc sportminiszter érdekeltségébe tartozó balatonőszödi üdülő előtt tartott rendkívüli sajtótájékoztatóján.

A fideszes politikus feltűrt nadrágban a volt kormányüdülő előtt a Balaton bokáig érő vizében tartott sajtótájékoztatót. Szijjártó dokumentumokkal bizonyította, hogy Szilvássy György közigazgatási államtitkár Kiss Péter kancelláraminiszternek írt levelet az üdülőről szóló Kehi-jelentés módosításával kapcsolatban.

Két levelet fogtak

A képviselő birtokába két másfél oldalas levelet muatatott be a sajtónak. Az egyiket Szilvássy küldte Kiss Péter kancelláriaminiszternek, a másikat Kiss juttatta el Monostori Lajosnéhoz, a Kehi elnökéhez.

A levelek azokat a kiegészítéseket tartalmazták, amelyeket az üdülőről készített tavaly májusi Kehi-jelentéssel együtt szerdán hozott nyilvánosságra a MeH. A levelekben a címzetteket a tavalyi, elmarasztaló jelentés módosítására kérte feladójuk.

Csinovnyik, barát, üzlettárs?

"Szilvássy milyen minőségben utasította a jelentés módosítására a Kehi elnökét, barátként, üzlettársként vagy KISZ-csinvonyikként?" - tette fel kérdését Szijjártó. A kormány üvegzsebe üvegszemmé silányult, amelyet, úgy látszik, örökké becsukva tartanak, fogalmazott a fideszes képviselő.

Szijjártó részletesen ismertette a tavalyi jelentés és az idei kiegészítések közötti kapcsolatot. Többek között kitért arra, hogy az ingatlan áron alul kelt el, mivel lízingszerződéshez képest a piaci árat (13 millió forint) nem haladta meg a kifizetett végösszeg, miként az lenni szokott ilyen esetekben.

Két szöveg

A Miniszterelnöki Hivatal honlapján közzétett jelentés két szövegből áll. A rövidebb rész tavaly májusban készült, még az előző kormány által kinevezett Sepsey Tamás elnöksége alatt. A kancellária kiegészítései idén június 4-én, illetve 25-én kelteződtek.

E szerint nem volt megfelelő felhatalmazás az állami tulajdonban lévő üdülő értékesítésre, illetve elmaradt a nyilvános pályáztatás, ami a hatályos törvények szerint felvetheti az ügylet semmisségét.

A kancellária kiegészítése a Sepsey-féle beszámoló szinte minden pontját cáfolja. Így megemlíti, hogy volt értékesítési engedély és versenyeztetés is, hiszen az ingatlanértékesítés feltételekeit a Népszabadságban és az Újmagyarországban is megjelentették.

A nyilvánosságra hozott jelentés csupán formai hibákat talált.

Eladó egy ingatlan

Az Újmagyarország 1993. évi november 18-i számában megjelent ingatlanértékesítési feltételek leginkább egy átlagos ingatlanhirdetéshez hasonlítanak.

"Eladó Balatonszemes* területén 910 négyszögöles parkosított területen lévő 300 négyzetméteres alapterületű kétszintes, négy lakosztályos ingatlan." - állt az újságban. A hirdetésre december 3-ig kellett jelentkezni, a pályázóknak 15 nap állt rendelkezésükre.

A pályázatra ketten jelentkeztek - derül ki a jelentésből -, ám végül csak a Gyurcsány tulajdonában álló Aldo Kft. tett vételi ajánlatot.

Mégsem semmis?

A jelentés kitér arra, hogy az államháztartási törvénynek csak 1995-ben lépett hatályba az a rendelkezése, miszerint a kincstári vagyon értékesítésére vonatkozó jogszabályok megsértésével kötött szerződés semmis.

A kormányszóvivő beszámolója szerint az üggyel foglalkozó Kehi-jelentést az új kormány hivatalba lépése előtt mindössze egy nappal szignálta Sepsey Tamás, akkori Kehi-elnök. Gál szerint a Kehi nem végzett megalapozott vizssgálatot korábban, és az üdülővásrlás ügyében csupán formai hibák történtek.

Téma: Jobbik az ÁRULÓKLUB ellen
fulike
2002. augusztus 29. 20:53 | Sorszám: 1
Csatlakozom.

Téma: Tasnádi életveszélyesen megfenyegette Lovas Istvánt!!
fulike
2002. július 24. 08:00 | Sorszám: 60
Ma reggel Bencsik és Lovas voltak az M1-en.
Lovas felkérte a nézőket ill a polgári köröket,hogy pénteken legyenek ott az Atv épülete előtt a sajtóklub kezdése előtt csak úgy megelőzés képpen.
fulike
2002. július 23. 22:18 | Sorszám: 59
Az első célpont Pintér lesz,persze Tasnádi éppen több tanú jelenlétében mongyuk úszni vagy golfozni fog.

Utána szépen sorban a többi "ellenség" és mindehhez a ballibek asszisztálnak majd mert valszeg rengeteg a sáros Mszp-és.
A saját fészkünkbe meg éppen hogy 5% felett nem tojunk bele.mert akkor kiesnénk a hatalomból.

Remélem Lovas nem hagyja magát megfélemlíteni föleg egy ilyen genetikai hulladék által.

fulike
2002. július 23. 16:45 | Sorszám: 32
No yó akkor térjünk vissza a topik eredeti témájához,hogy jön ahhoz ez a gusztustalan maffiózó hogy bárkit is terrorizáljon?

A felesége ügyvédjét már elintézte.

Házi őrizet mellett szabadlábon fizethette le a bébicsőszt és rendőri felügyelet mellett "lophatta" haza a saját gyerekét.

És tudjátok mi következik majd ezután?

Egy gyenge belügyminiszter ezt képtelen lesz kordában tartani.
Mónika pedig ilyen.

Ugye emlékeztek a Kuncze időszak alatti robbantgatásokra?

Lehet hogy Pintért maffiózónak tartják,de ő képes volt kézben tartani legalább valamennyire a riválisait.

Most majd a baloldal jóvoltából elszabadul ismét a pokol.

No nem baj ezt már legalább nem tudják a Fidesz nyakába varrni.

fulike
2002. július 23. 15:23 | Sorszám: 20
Lovas: életveszélyes fenyegetést kaptam Tasnáditól

MTI
2002. július 23., kedd 11:30

Életveszélyesen megfenyegetett Tasnádi Péter kedden délelõtt telefonon - közölte Lovas István újságíró az MTI-vel. Tasnádi Péter a távirati iroda érdeklõdésére úgy fogalmazott: azt sem tudja, ki az a Lovas István.

Az ATV televíziós csatorna pénteki Sajtóklubjának mûsorvezetõje közleményében azt feltételezi: Tasnádi Péter azért fenyegette meg, mert mûsorában foglalkozott a személyével, illetve azzal, hogy Tasnádi volt felesége ügyvédjének baseball-ütõvel eltörték a kezét.

Lovas István utal arra, hogy az esetet azonnal jelentette a bicskei rendõrkapitányságnak, ahonnan azonban a bírósághoz irányították. - Úgy döntöttem, hogy a Magyarországon jelenleg uralkodó állapotok miatt a nyilvánossághoz fordulok. Ettõl a pillanattól kezdve bármi is történjék velem és családommal, amely a fenyegetés eredményének tekinthetõ, azért Salgó László országos rendorparancsnokot is felelõsnek tekintem - fogalmaz az újságíró.

Tasnádi Péter az MTI érdeklõdésére elmondta: nem látta a kérdéses mûsort, azt sem tudja, hogy ki az a Lovas István és telefonon sem beszélt vele. Egyúttal kilátásba helyezte, hogy az újságírót feljelenti rágalmazásért.

Tasnádi Pétert a Pest Megyei Bíróság 2002. május 16-án, elsõfokú, nem jogerõs ítéletével négy és fél év letöltendõ börtönre és másfél millió forint vagyonelkobzásra ítélte, ugyanakkor 32 hónapja tartó elõzetes letartóztatását megszüntette és házi õrizetét elrendelte. A bíróság Tasnádi Pétert az ellene felhozott 13 vádpontból 4-ben bûnösnek találta, viszont a bûnszervezet létrehozásának bûntette mellett másik 8 vádpont alól felmentette.

Téma: HTML helyett fórumkódok gyakorlása
fulike
2002. szeptember 26. 15:10 | Sorszám: 50
www.fulike.levantartoztatva.hu
fulike
2002. szeptember 26. 15:08 | Sorszám: 49
Jó bizony.
www.nemszadista.levantartoztatva.hu
www.fülike.levantartoztatva.hu
fulike
2002. szeptember 26. 09:12 | Sorszám: 47
www.orbanviktor.levantartoztatva.hu
fulike
2002. szeptember 26. 09:08 | Sorszám: 46
http://orban.viktor.levantartoztatva.hu/http://orban.viktor.levantartoztatva.hu/
fulike
2002. szeptember 26. 07:58 | Sorszám: 42
http://www.pornolize.com/cgi-bin/pornolize2/pornolize2.cgi?lang=hu&url=http%3A%2F%2Fwww.medgyessy.hu&submit2=submit
fulike
2002. július 30. 21:29 | Sorszám: 20
fulike
2002. július 30. 21:09 | Sorszám: 17
fulike
2002. július 30. 19:18 | Sorszám: 16
Látom Te is Wágner albumából válogatsz
fulike
2002. július 30. 18:43 | Sorszám: 14
fulike
2002. július 30. 18:39 | Sorszám: 13
Köszi szépen
fulike
2002. július 30. 18:38 | Sorszám: 12
fulike
2002. július 30. 18:23 | Sorszám: 10
Meg tudná valaki mondani,hogy ezt a nagy szögletes zárójelet hogyan tudnám beírni?Nem találom a billentyűmön

Köszi

Téma: In memoriam SZKJ
fulike
2004. szeptember 22. 16:51 | Sorszám: 14
Isten nyugosztalja.

Téma: Egy balos fiatal vagyok. Mit üzensz nekem?
fulike
2002. július 04. 20:45 | Sorszám: 35
Innentől szabad a pálya,legfeljebb több lesz az ellenvélemény.
fulike
2002. július 04. 20:37 | Sorszám: 30
Az hogy milyen oldalt támogatsz,az a magánügyed.
Arra meg ne is gondolj,hogy itt valaki is sértegetni,vagy meggyőzni akarna ezért.
fulike
2002. július 04. 20:20 | Sorszám: 24
Kedves Tucatnév!
Az Index fórumán nagyon sokan fognak kedvelni Téged,én csak ezt üzenem.

Téma: Medgyessy bukik - új választások?
fulike
2002. június 18. 21:54 | Sorszám: 93
Nem szólhatott,mert akkor súlyos államtitok került volna nyilvánosságra
fulike
2002. június 18. 21:51 | Sorszám: 91
Inkább a D-000
fulike
2002. június 18. 21:48 | Sorszám: 89
Kedves Szondi Egyik Apródja!

ÁMEN!!!

fulike
2002. június 18. 21:46 | Sorszám: 88
Jusztról meg csak annyit,hogy ma este volt az Atv,Közhang című műsorában,és az egyik jobbos vendégét,aki felolvasta hogy az Origó hírek szerint mit is írnak a 3/3 és a 3/2 ügynökkategóriáról,szabályosan megfenyegette,hogy ezért őt is feljelenthetik.
No tovább nem is minősítem,a gonosz malacot.
fulike
2002. június 18. 21:40 | Sorszám: 86
Most mondták,be a híradóban,hogy még ezekben a percekben is tart a tanácskozás az Mszp és az Szdsz között a Medgyessy ügyben.
fulike
2002. június 18. 19:21 | Sorszám: 66
Én elolvastalak,de nem volt kedvem beszállni,az elvtársakkal való veszekedésbe,mert most igen elfoglaltak bölcs vezérük védelmével
Egyébként,telejesen jogos a felvetésed.
(igaz a taxissztrájkoz sem volt közük)

Téma: Pénteki sajtóklub, meddig hagyják?
fulike
2002. június 03. 18:30 | Sorszám: 14
Ne haragudj,tényleg nem akarlak meghazudtolni,de ez a szám valszeg nem fedi a valóságot,hiszen az összes baloldali aktivista is ezt nézi!
Még Kovi Laci is akinek a telefonjára tiltották le az ismétléseket,és majdnem az egész műsort!
Az indexen minden péntek este "élőközvetítést"adnak a "Jobboldali sajtóklub sábeszkor c-ben
EZ EGY HAMIS ADAT,valakik manipulálják!!
fulike
2002. június 03. 17:35 | Sorszám: 9
No ezt a részt már Rád bízom
fulike
2002. június 03. 17:34 | Sorszám: 8
www.magyaratv.hu

Vendégkönyv!!!!

fulike
2002. június 03. 17:32 | Sorszám: 7
Lehet ám mélcím nélkül és álnéven is,csakhogy ne unatkozzanak.Buga Jakab,Gyöngy és Yuhar már beírtak,én meg már 3 néven is
Az a lényeg,hogy ne hagyjuk abba!!!!
fulike
2002. június 03. 17:23 | Sorszám: 4
Kedves Itteni Topiclakók!
Támadt egy ötletem,ha nem ide való gondolat,akkor bocs érte!
A Magyar Atv-n a pénteki Sajtóklubot,mostmár jó ideje nem ismétlik,hiába áll a műsorújságokban.Még az egész letiltása sem elképzelhetetlen.
Én beírtam a Vendégkönyvükbe,és aztán egy privát mélben,közölték,hogy ők se tudnak semmit,csakhogy igazgatói utasításra történt a dolog.
Még azt is leírták,hogy az én kérdésem,egy rég elavult téma.
Mivel nekem még sem annyira mindegy ez a dolog és a válaszuk szinte "csak"volt,javasolnám hogy naponta többször érdeklődjük meg ezt náluk minél többen. www.magyaratv.hu
Ott a vendégkönyv is meg a főfőnökök mélcíme.
Minden nap hirdetik a honlapjukat,ezért aztán látogassuk meg gyakran!
Juszékat is lehet egyébként dícsérni
Ennyi volna az 5letem,mit szóltok hozzá?
sziasztok:
fülike

Ezt javaslatot tettem a Gondola Polgári kör c. topicban,ne hagyjuk annyiban a dolgot!!!

Téma: Kovács bosszút állt Schmitten
fulike
2002. június 14. 09:02 | Sorszám: 81
Kedves Kutató,köszi szépen,mert ezt mindenképp tisztázni szerettem volna
fulike
2002. június 13. 23:54 | Sorszám: 73
köszi szépen
Én éppen arról chetelnék,hogy felröppent az a hír,hogy Shcmitt Pál az Mszp főpolgármestere szeretett volna lenni,csak nem álltak szóba vele.
fulike
2002. június 13. 23:43 | Sorszám: 68
De ugye ez nem azt jelenti,hogy az Mszpét is meg akarta győzni,hogy őt jelöljék?
Ez már nagy különbség
fulike
2002. június 13. 23:38 | Sorszám: 65
Az Indexen,természetesen.
De rövid híradásokban,is.
Aztán érdekes módon,valahogy abbamaradt
fulike
2002. június 13. 23:35 | Sorszám: 64
Miután a mai nap egy találgatós:
Pl:Mi van akkor,ha a nagyköveti munkáját,akarta egyeztetni a jelölésével kapcsolatban?
Ráadásul 4-én Gy Német Erzsébet már potenciális Mszp jelöltnek számított.
fulike
2002. június 13. 23:26 | Sorszám: 61
Mert erről is ment a téma,csak a forrása hiányzott.
fulike
2002. június 13. 23:25 | Sorszám: 60
Bocs,tényleg nem kötözködni akarok,de honnan lehet tudni,hogy miért kért találkozót,ha egyszer nem jött össze?
fulike
2002. június 13. 23:05 | Sorszám: 57
Kedves Toloba!
Ennek a találkozó kérésnek elárulnád a forrását?
Már én is hallottam erről pletykaszinten,de még senki sem adott rá konkrét választ.

A két választási forduló,között,pl állítólag a Fideszesek elmentek könyörögni az Szdsz székházba egy koaláért,de őket is kidobták

fulike
2002. június 13. 22:21 | Sorszám: 47
Off
Kedves Gyöngy,örülök
Orbán Viktor vasárnap délelőtt a Margitszigeten,10h,Szabadtéri Színpad!
On
fulike
2002. június 13. 22:18 | Sorszám: 46
"Kíváncsi lennék,hogy a munkaadójával egyeztetett-e...?"

Nem vagy Te,vagy voltál véletlenül,Szakszervezeti Megbízott?

fulike
2002. június 13. 22:14 | Sorszám: 44
Szerintem,ezen mostmár nem érdemes tovább lovagolni!
Egy biztos,remélem többet fog Schmitt Pál tanulni ezalatt a pár hét alatt,mint amennyi Demszky nek 12 év alatt (sem)sikerült
fulike
2002. június 13. 21:48 | Sorszám: 33
Te komolyan elhiszed,hogyha mondjuk ezt tette,azt megírnák mondjuk a népszabóban?
Valamint még mindíg nem értem,hogy mondjuk 8 óra nagyköveti munka mellett,miért ne tanulhatna?
És ha a MOB ügyeket zömmel hétvégén csinálja?
Én Kovácsért a helyedben jobban aggódnék,mert a két fontos munkája mellett,egyszer a saját gonoszsága miatt kap majd agyvérzést.
fulike
2002. június 13. 21:33 | Sorszám: 30
Lehet,hogy szabadságot vesz ki.
fulike
2002. június 13. 21:18 | Sorszám: 26
hiszen reggel óta ezt teszi
fulike
2002. június 13. 21:15 | Sorszám: 24
Viszont megjelent egy új hír is az Indexen,állítólag Csurka is indul.
fulike
2002. június 13. 20:20 | Sorszám: 21
Most telefonált be Kovács nemrégen,ez ügyben Balsainak az Atv-be(összefüggések)
Egy picit peche volt,mert Balsai véletlenül jogász
Először kezdte az összeférhetetlenséggel,mire megmagyarázták neki,hogy az csak Shmitt megválasztása esetében állna fenn.
Utána jött azzal,hogy ennyi mindent egyszerre nem bírna csinálni.
Balsai megnyugtatta,hogy ő is jól bírja mind pártelnökként,mint miniszterként.
Utána még megköszönte Kovács elvtársnak,hogy ezzel a lépéssel,csak Schmitt Pál kampányának segített
fulike
2002. június 13. 17:57 | Sorszám: 17
Mi az,hogy két tisztsége?
Hiszen ő a miniszterelnök is!!
fulike
2002. június 13. 17:25 | Sorszám: 15
Kedves Gombperec!
Schmitt Pál,mikor bejelentette,hogy vállalja a jelölést,azt is elmondta,hogy tudja,hogy le kell mondania a nagyköveti posztjáról.
Itt pusztán csak arról van szó,hogy Kovácsnak,nem illett volna erre a történetre ilyen rövid határidőt szabni.
Szvsz szerintem is ez egy durva dolog.

Hogy miért szidjuk,Kovácsot?
Mert megérdemli

fulike
2002. június 13. 17:04 | Sorszám: 12
Azt,hogy egy begőzölt ürge vezeti a Külügyet,azt sajnos e nélkül is tudtuk
Hiszen most is csak a "volt" kommunista országok vezérkarának hajbókol

Sajnos én Schmittel kapcsolatban,még nem vagyok biztos abban,hogy Ő,mielőtt a neves közéleti személyek,majd utána a jobboldal is felkérte,valóban nem jelenkezett-e be az Mszp-nél,lehetséges jelöltnek?
Lehet,persze,hogy ez csak pletyka,de én még nem hallottam sehol a cáfolatát

Amúgy Kovács mondjon le!!!

fulike
2002. június 13. 16:44 | Sorszám: 6
Nem is baj,mert én nem vagyok elájulva a "független" jelöltetktől!
Most legalább tudja,hogy csak a jobboldalra számíthat.

Téma: Tüntetés a Pannonért.
fulike
2002. december 09. 14:02 | Sorszám: 14
Kifogásolt rendőri eljárás a vasárnapi MIÉP-tüntetés után

Budapest, 2002. december 9. (MTI) - A Lelkiismeret '88 csoport kifogásolja a vasárnapi Kossuth téri MIÉP-tüntetést követő rendőri intézkedéseket. Ezt a szervezet hétfőn közleményben tudatta az MTI-vel.

A csoport közlése szerint a tüntetés után rendőrök egy trolibuszról "lerángatták" és megbilincselve "hurcolták el" a szervezet egyik aktivistáját.

- A durva rendőri intézkedés folytatódott, amikor Kocsis Imrének, az egyesület vezetőjének lábára rámentek egy rendőrautóval, majd lökdösni és szidalmazni kezdték a kommandós ruhába öltözött rendőrök - olvasható a közleményben.

A Lelkiismeret '88 közleménye szerint Kocsis Imre ez ügyben, több tanú által aláírt feljelentést tett testi sértés miatt az V. kerületi rendőrkapitányságon.

- Az említett feljelentés tartalma szerint panasznak tekinthető, mert Kocsis Imre a rendőri eljárást kifogásolja. Az ügyet kivizsgálják - mondta el az MTI érdeklődésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) illetékese.

A BRFK sajtó-ügyeletesének tájékoztatása szerint a Lelkiismeret '88 csoport által említett "trolibuszos" esetben egy fiatalember közterületen karikás ostorral csattogtatott, és azt többszöri felszólítás ellenére sem hagyta abba. Ezt követően állította elő a rendőrség rendzavarás szabálysértés miatt a fiatal férfit, akit a rendőrségi meghallgatást követően elengedtek.

fulike
2002. december 08. 16:54 | Sorszám: 13
fulike
2002. december 08. 16:48 | Sorszám: 12
MIÉP tüntetés a Kossuth téren
2002. december 8. 15:51

MNO
Vasárnap a Kossuth téren tartott tüntetést a MIÉP, hogy tiltakozzanak ifjabb Hegedűs Loránt "igazságtalan elítélése", a Pannon Rádiót ért "példátlan gorombaság" és a kormány "hazaárulása" ellen. Az MNO képei a néhány ezer fő részvételével megtartott demonstrációról.

fulike
2002. december 07. 00:09 | Sorszám: 6
No végre
fulike
2002. december 06. 18:47 | Sorszám: 4
No azér előre hozom hátha érdekel valakit
fulike
2002. december 06. 00:26 | Sorszám: 2
ezért.
http://www2.mno.hu/index.mno?cikk=117754&rvt=2
"Elfoglalták a Pannon Rádió adótornyát
2002. december 5. 11:04

MNO
A XII. kerületi Rendõrkapitányság és a Készenléti Rendõrség mintegy 15 fõs csoportja - minden elõzetes bejelentés nélkül - benyomult az eredeti Pannon Rádió Meredek utcai adójának helyet biztosító telephelyére, ahonnan a rádióadó mûsorát sugározták. Az adót hatóságilag lekapcsolták, amely által megszüntették a Pannon Rádió mûködését."

fulike
2002. december 05. 23:29 | Sorszám: 0
Vasárnap 14 órakor a Kossuth téren tüntetés a pannon rádióért. Aki tud az jöjjön el.

Téma: Tüntetés a Kempinszki árulás miatt
fulike
2002. december 03. 11:00 | Sorszám: 2
látom áthoztad,én ott leszek

Téma: Ma este 21h-kor Bencsik és Tasnádi az ATV-ben.
fulike
2002. augusztus 04. 16:33 | Sorszám: 67
Ma este 20h 15 ISMÉTTLÉS!!
fulike
2002. augusztus 03. 10:42 | Sorszám: 66
Bencsik András távozott a Sajtóklubból

A Magyar ATV Sajtóklub pénteken címû mûsorában felolvasták Bencsik András levelét arról, hogy miért nem vesz részt többé a mûsorban. Bayer Zsolt, Lovas István, Molnár Tamás és Tóth Gy. László többek között a Medgyessy-bizottság munkájáról, Medgyessy Péter kijelentéseirõl, a múlt most folyó meghamisításáról beszélgettek
2002-08-02 23:28:23

A Magyar ATV Sajtóklub pénteken címû mûsorában felolvasták Bencsik András levelét arról, hogy miért nem vesz részt többé a mûsorban. Bayer Zsolt, Lovas István, Molnár Tamás és Tóth Gy. László többek között a Medgyessy-bizottság munkájáról, Medgyessy Péter kijelentéseirõl, a múlt most folyó meghamisításáról beszélgettek.

Bencsik András levelét Bayer Zsolt olvasta fel. A levél így szól:

"Súlyos hiba volt az ATV televízióban nyilvános vitát folytatni Tasnádi Péter vállalkozóval, aki nem jogerõs büntetését háziõrizetben tölti, mert kiderült az, amit sokan láttak elõre, hogy lehetetlenség az érdemi párbeszéd. A hibát tovább súlyosbította, hogy felkészületlenül mentem el, már amennyiben az övön aluli küzdelemre fel lehet készülni. Tasnádi az elfogulatlan szemlélõ elõtt jobban, meggyõzõbben szerepelt. Ennek örülhet. Ami engem illet, nekem magammal kell szembenéznem. Mivel az eset nagy nyilvánosság elõtt zajlott le, a szembenézés némely tanulságát, mely közügynek is felfogható, szükségesnek látom a Demokrata nyilvánossága elé tárni. A cikk a jövõ heti számban jelenik meg. Ebbõl való az a részlet, amelyet az ATV Sajtóklubja nézõi elé tárok abban a reményben, hogy megértik visszalépésem okát.

Nekem nem Tasnádi volt az ellenfelem, hanem a bennem túlcsordult gõg, hogy majd Szent Györgyként legyõzöm a sárkányt. Vagyis nem Tasnádi gyõzött le, hiszen egymás mellé, külön-külön dimenzióba beszéltünk, hanem a saját tehetetlenségem. Arra képtelen voltam, hogy az õ módszerét követve piszkoljam õt, soroljam fel vélt és valós bûneit, de arra is, hogy a méltatlan helyzetben ott és akkor a hajamnál fogva rántsam ki magam és megtámadott társaimat a csávából egy addig soha ki nem talált stratégiával.

Ha azonban az ember felméri saját hibáit, megérti hogyan és miért veszítette el addig fontosnak tartott mértékeit, bonyolódott bele sorozatosan méltatlan helyzetekbe, sértette meg saját értékrendszerét és sértett meg másokat, ahogy én tettem példának okáért a Magyar Nemzet fõszerkesztõjével, mert a magam büszkeségét akkor már olyan fontosnak tartottam, hogy fontosabbnak láttam bármi más ügynél. Szóval ha az ember szépen, fokról-fokra visszamenõen feltárja ezeket a hibákat, akkor van esély a gyógyulásra.

A gyógyulás útja pedig továbbra is a harc, de ott, azon a harcmezõn, ami neki kijelöltetett. Azt hiszem az a legnehezebb, hogy az ember megtalálja a maga küzdõmezejét és ott megvívja a maga harcát. Nem egyedül. Együtt mindazokkal, akik bíznak benne, és akikben õ is megbízhat.

Bencsik András"

Tóth Gy. László arról beszélt, hogy mennyi és milyen támadás érte a Sajtóklub résztvevõit az utóbbi idõben a balliberális oldalról. Mint mondta: alattomos vádaskodással nincs mit kezdeni. Õk tényeket soroltak fel az elmúlt hetekben is, amikor több jogszabályt olvastak fel, mint amennyi egyéni hozzászólást fûztek hozzá. A Sajtóklubról olyan írás is megjelent, amely azt tárgyalta, hogy a tagjai zsidók. Tóth Gy. László feltette a kérdést: vajon hány más mûsorban kutatják, ha egyáltalán kutatják, hogy a mûsor résztvevõinek mi a származása? Molnár Tamás szerint nem érdemes velük vitatkozni, mert csak besározódik az ember.

Tóth Gy. László elmondta: miközben az MSZP és SZDSZ megpróbál minden valamire való pozíciót elfoglalni, a Magyar Rádióban módszeres támadás indult Kondor Katalin elnök ellen. Agárdi Péter, az egykori kommunista komisszár és cenzor, a rádió kuratóriumának tagja azzal fenyegette meg Kondor Katalint, hogy „nem lehet tudni, mit hoz az õsz”. Tóth Gy. László szerint a rádió kuratóriumának több tagja folyamasotan beleszól a mûsorszerkezetbe, s magánemberként tett nyilatkozataikat hivatalosan idézik. Mostanában rendszeresen támadják a Vasárnapi Újságot, a Magyar Televízióban pedig az Éjjeli menedék címû mûsort minden elõzetes bejelentés nélkül egyszerûen kivették az adásból. Siklósi Beatrix, a mûsor fõszerkesztõje tiltakozott az eljárás ellen. Tóth Gy. László szerint mindez etikátlan, jogsértõ eljárás, és az intézkedés mögött nyilvánvaló a politikai motiváció.

Mint mondta: miközben folyik a médiumok kormánypártok által történõ megszállása az egyetlen jó jel, hogy néhány civil szervezet hallatja a hangját. Így például a Magyar Elektronikus Újságírók Szövetsége, akik a legvadabb kommunista idõket megszégyenítõ cenzúrának minõsítik ami történik. A Jobbik szerint a mai kormány a legaljasabb módszerektõl sem riad vissza a közszolgálati médiumokban. A Jobbik nem fogja engedni, hgoy a Balkánra vezessék vissza az országot a jelenlegi vezetõk, s felszólítja az MSZP-t és SZDSZ-t, hogy végre fejezze be ámokfutását.

Bayer Zsolt arról számolt be, hogy vidéken, a köztudottan jobboldali beállítottságú borszakértõkig is lenyúl a baloldal – ez esetben a Földmûvelésügyi Minisztérium – keze, s számoltak fel szakértõi gárdákat. Bayer szerint amikor a polgári oldal vissza fogja szerezni a hatalmat, soha többé nem szabad annyira "úriemberes és ostoba" legyen a jobboldal, hogy újra kesztyûs kézzel bánjon a most is gátlás nélkül tisztogatókkal. Elmesélte, hogy Tusnádfüdõn Magyarországról jött egyetemi hallgatókkal beszélgetett, akik elmondták: az ELTE Kultúrantropológiai tanszékének egyik munkatársa, A. Gergely András minden elõadásán elõszeretettel beszél arról, hogy a "magyar Himnusz egy nyálas, gennyes alkotás, amelyet már réges régen be kellett volna tiltani, és az lesz majd az igazi, ha Magyarországon a Marseilles-t fogják énekelni". Bayer Zsolt szerint amíg A. Gergely Andráshoz hasonló emberek taníthatnak ebben az országban, addig nem nagyon van mirõl beszélni.

Molnár Tamás véleménye szerint elképesztõ az, ahogyan próbálják eltusolni a Medgyessy-ügyet. Szerinte a jobboldal olyan aranyos, kedvesen mosolygó embereket küldött a bizottságba, akik igazából csak a vizet fogyasztják, de nem lehet érdemlegesnek nevezni a munkájukat. Mint mondta: pit bull módjára, szívósan kellett volna a jobboldalnak nemzetközi kapcsolatokon keresztül- Ausztriában kormánykörökbõl, Németországban a Stasi irattárából, Amerikában ugyancsak irattárakból – utánajárnia olyan dokumentumoknak, amelyek léteznek, s amelyek a régi kommunisták viselt dolgairól szólnak. A jobboldal szégyenének nevezte, hogy rózsaszínû operett elõadás lett a Medgyessy-bizottság munkájából, ahol most mindenki szeme láttára keverik össze a hóhért az áldozattal, és senki nem emeli fel a szavát ellene.

Bayer Zsolt utalt arra, hogy a tegnapi meghallgatáson Medgyessy Péter a régi, általa "rossz"-nak nevezett rendszerben élt Antall Józseffel, olimpiai bajnokokkal, egyszerû hétköznapi emberekkel vette magát egy kalap alá. Bayer Zsolt ennek kapcsán azokat a baloldali érzelmû nézõket is gondolkodásra kérte, akikrõl tudja, hogy nem kedvelik õt. Arra kérte õket, hogy gondolkodjanak el: milyen morális szakadék húzódik meg amögött, hogy az az ember, aki az MSZMP KB tagjaként a legfõbb döntéshozók közé tartozott a szocialista rendszerben és kommunista kém volt, ma egy polcra helyezi magát a hajdani olimpiai bajnokokkal, az iskolaigazgatókkal, Antall Józseffel. Mindazokkal, akik annak ellenére tették a dolgukat négy évtizeden keresztül, hogy a Medgyessy Péterhez hasonló kommunista vezetõk az országot, a jövõt, a reményeinket, több generációt, az erkölcseinket, a gazdaságunkat tönkretették. És nem egyébért tették, minthogy legyen útlevelük amivel Nyugaton utazgathatnak, s több pénzt kapjanak. Medgyessy Péter is ezért a javakért lett KB-tag és szt tiszt, nem másért.

Tóth Gy. László szerint nagyon durva csúsztatás az, amit Medgyessy tesz és mond. Ugyanis "rossz rendszer"-ben is lehet tisztességesen élni. Ez az egyén döntésén múlik. Csoóri Sándort a az ellenállásáért meghurcolták annak idején, és most Medgyessy azt mondja, hogy õ Csoórival egyenértékû ember volt. Véleménye szerint a jobboldal sok hibát követ el, s nem elég erõs. Molnár Tamás úgy tartja: lopakodó restauráció folyik napjainkban, amelybõl az tûnik ki, hogy a szocialisták 10-20 évre akarnak masszívan berendezkedni.

Lovas István példaként hozta fel azt a hírt, mely szerint Washingtonban a napokban a Fehér Ház alá rendelték az országimázs feladatait, mert az amerikai kormány szerint romlott az USA megítélése a világban. A magyar sajtóban egy hangot sem lehetett hallani az amerikai példáról, arról, hogy az amerikaiak most arra az országreklámra készülnek, amelyet az Orbán-kormány alatt az Országimázs Központ végzett, s amelynek munkáját folyamatosan támadták a szocialisták és a szabaddemokraták. Tóth Gy. László közbevetette: az Orbán-kormány intézkedéseinek propagálását annak idején fölöslegesen elköltött pénznek nevezték, s azt állították, hogy Orbán Viktorék azzal csak magukat reklámozták. A Medgyessy-kormány 44 millió forintos, a száz napos programot reklámozó hirdetéseit most Gál J. Zoltán úgy magyarázza ki, hogy ugyan ugyanaz a szituáció, ami az Orbán-kormány idején volt, de "nem az MSZP-t reklámozzák, hanem csak az elköltött összeget". Lovas István úgy tudja, hogy az a cég fogja az augusztus 20-i rendezvényeket szervezni, akik az SZDSZ kampányát vezették.

Bayer Zsolt szóba hozta azt, ahogyan egy televíziós kollégája beszélt Horn Gyula testvérének 1956-os halála kapcsán. Az újságíró ugyanis azt mondta Horn Gyula pufajkás múltjáról: "Hát, ha valakinek lelõvik a testvérét az ellenforradalmárok, akkor meg lehet érteni, hogy belépett a pufajkások közé." Bayer Zsolt feltette a kérdést: 2002-ben, akkor, amikor mellesleg az alkotmány is kimondja, hogy 1956-ban forradalom és nem ellenforradalom volt, akkor hogy merészel valaki efféle kijelentést tenni. Ráadásul Horn Gyula testvérének a halála és Horn pufajkássá válása sem úgy történt, ahogy most utólag magyarázzák. A "hivatalos verzió" szerint Horn Gézát 1956. december 12-én biciklizés közben egy teherautóról lelõtték az ellenforradalmárok, s Horn Gyula ezután, a történtek hatására lépett be a belügyi szervbe. Több akkori szemtanú mai állítása szerint Horn Géza december 12-én a biciklijét leállította, hogy kenyeret vásároljon egy boltban, s mikor lelépett a járdáról egy megszálló szovjet teherautó ütötte el õt. Az sem igaz, hogy Horn Gyula a történtek hatására lépett volna be a pufajkások közé, lévén hogy a belépése nem december, hanem november végén történt. Bayer Zsolt szerint újabb kérdés a hajdan történtek kapcsán, hogy 1956. december 12-én ugyan hogyan tudtak volna forradalmárok teherautóval rohangálni? Akkor, amikor ezen forradalmárok egy része vagy a nyugati határoknál próbálta éppen elhagyni az országot, a másik része pedig a Gyorskocsi utcában várta hogy felakasszák.
Forrás:Veress Kata, mno

fulike
2002. július 30. 18:30 | Sorszám: 53
Kedves Alphanumericus!

Bocs hogy én válaszolok,de K Pista felhívta ma az Atv-ét és azt a választ kapta,hogy lesz ismétlés de még nem tudják mikor.

fulike
2002. július 30. 18:12 | Sorszám: 51
Sumér válasz erre | adatok | e-mail 2002-07-30 15:13:47 (897)

Tipikus Tasnádi-féle féligazság=hazugság.

Miután Haraszti lökdöste, fizikailag inzultálta az ötvenkilós, törékeny Szentmihályi-Szabó Péter költõt egy kuratóriumi ülés szünetében, mondván, hogy õ "egy tökös zsidó gyerek", s ad neki, ha továbbra is szembeszáll velük - nos erre reagált Lovas, mondván, ha Szentmihályi-Szabónak egy haja szála is meggörbül, akkor... S itt következett az idézett rész.

Lovas könyve hátlapján az egész szituáció egy szövegösszefüggésben olvasható, tehát Tasnádi is olvasta, pontosan tudta, hogy csal. Sajnálom, hogy Bencsik nem kapcsolt, s nem ütötte le a magas labdát - a Keresztapa kétszer is elismételte a hazugságát - mert a szituáció ismerete nélkül, a szövege alapján az rögzülhetett a nézõben, amit a gengszterfõnök sugallni akart.

fulike
2002. július 29. 20:17 | Sorszám: 5
" Úgy tudom, van rá jogszabály, hogy időnként kijárhat"

Jól tudod,hiszen rendőri segítséggel, kísérettel, "lophatta" haza a saját gyermekét a lefizetett bébicsősz segítségével.
A felesége ügyvédjének karja is valszeg a reggeli kávéjának kevergetése közben törött el.

Te meg csak lopj el egy "liter tejet" és annyit ülhetsz mint Monte Christo Iff várában,oszt nem lesz kíséret meg háziőrizet.

No ennyi...

fulike
2002. július 29. 18:46 | Sorszám: 0
Kíváncsian várom a fejleményeket.

Téma: Baló lesz a tv elnök.
fulike
2002. szeptember 30. 11:53 | Sorszám: 0
Baló Györgyöt támogatják az MTV élére

2002. szeptember 30., hétfõ, 11:08

Baló György az egyetlen elnökjelölt a Magyar Televízió élére. A kuratórium elnökségében egyedül õ szerezte meg a kétharmados támogatást, amit a médiatörvény elõír. A társadalmi kurátorokkal kiegészült teljes testület délután szavaz az elnökrõl.

Balót támogatja az elnökség

Ma délelõtt szavaztak a Magyar Televízió Közalapítvány Kuratóriumának elnökségi tagjai az elnökjelöltekrõl. Friderikusz Sándor mûsorvezetõ négy szavazatot kapott, Siklósi Beatrix, az m1 A hét címû mûsorának korábbi fõszerkesztõje szintén négyet, Baló Györgyöt, az m1 Aktuális címû mûsorának egyik vezetõjét pedig hatan támogatták. Mivel a testületnek kilenc tagja van, és a médiatörvény szerint az a jelölt jut tovább, aki kétharmados támogatást szerez, egyedül Baló Györgyrõl szavaz majd a társadalmi kurátorokkal kiegészült teljes kuratórium. Balónak itt szintén kétharmados támogatást kell ahhoz szereznie, hogy elnyerhesse az MTV elnöki posztját. Amennyiben Baló nem szerzi meg a szükséges támogatást, a tévét Ragáts Imre, az MTV jelenlegi ügyvezetõ alelnöke vezeti majd tovább.

Mielõtt a társadalmi kurátorok szavaznának, mindenki megismerheti Baló György pályázatát. Délután Baló tart egy rövid beszédet, és ezután szavaz a teljes kuratórium.

Baló György két évig - az 1997-es megalakulástól - volt a Tv3 nevû televíziós csatorna vezérigazgatója. Egészen 1999-ig, a csatorna megszûnéséig volt vezérigazgató a tévénél. Baló ezután az MTV-nél dolgozott, jelenleg az Aktuális címû mûsor egyik vezetõje. Baló készítette az elõzõ miniszterelnökkel a havonta jelentkezõ interjúkat. Emiatt mind az akkori ellenzék, mind a kormánypártiak sokat támadták. Az MSZP és az SZDSZ képviselõi azt állították, hogy Baló kikerül kérdéseket, míg a Fidesz és az MDF tagjai azt állították, hogy Baló túlzottan kemény a miniszterelnökkel szemben.

[origo]

Téma: Provokáció a N.E.O. tüntetés,nehogy menjetek!!
fulike
2002. július 09. 21:34 | Sorszám: 92
Off
Kedves Pista,küldtem egy mélt egy másik témával kapcsolatban
On
fulike
2002. július 09. 21:08 | Sorszám: 88
Probatbicol már nincs letiltva az indexen,de pácként is írogat a mai napig felváltva.
Szerintem egyik sem az igazi itt a Gondolán.
fulike
2002. július 09. 20:35 | Sorszám: 86
Azt azért nem hinném,hogy Próbabika az eredeti ugyanis ezt találtam az indexen.

Probatbicol válasz erre | adatok | e-mail 2002-07-08 14:37:35 (127)

Olyannyira, hogy egy Probatbicol néven futó alak máris írogat a Gondolán. Jellemzõ a Gondolára.
Megismétlem: illetéktelen nicktolvajról van szó, de hadd élvezkedjen a barma.

fulike
2002. július 08. 19:26 | Sorszám: 53
Ugye,ugye Pista,el se lehet téveszteni?
SZKJ-t is kikezdte,hogy közpénzekből tartja fenn magát és a Gondolát.
Bagoly-veréb effektus,pont ő beszél
fulike
2002. július 08. 17:50 | Sorszám: 50
Probatbicol válasz erre | adatok | e-mail 2002-07-08 14:37:35 (127)

Olyannyira, hogy egy Probatbicol néven futó alak máris írogat a Gondolán. Jellemzõ a Gondolára.

Megismétlem: illetéktelen nicktolvajról van szó, de hadd élvezkedjen a barma.

No ezt meg most találtam

fulike
2002. július 08. 15:37 | Sorszám: 42
Csalás az csalás,aki nem ő az csaló
Ez a mi "bölcsünk"páratlan logikája
fulike
2002. július 08. 11:26 | Sorszám: 34
Aki nem ő, az csaló
fulike
2002. július 08. 11:20 | Sorszám: 32
Probatbicol válasz erre | adatok | e-mail 2002.07.08 10:15 (121)

Ja, és még valami.

Valaki Probatbicol néven regisztrálta magát a Gondolán. Kijelentem, hogy nem én. Ami tehát ott ezen a néven esetleg megjelenik, az csalás.

fulike
2002. július 08. 09:43 | Sorszám: 27
Kisebb csoport gyülekezik a Margit-szigeten

július 8. 8:57
[Havaria]

Tüntetõk kisebb csoportja gyülekezik a Margit-szigeten. A rendõrök nagy erõkkel vonultak a helyszínre. A 8-10 fõs, fiatalokból álló csoport nemzeti színû karszalagokkal, zászlókkal jelent meg, akciójukat elõre nem jelentették be. A rendõrség igazoltatta és távozásra szólította fel a helyszínen lévõket.

Kezdődik

fulike
2002. július 08. 09:10 | Sorszám: 26
Mondjuk tudtommal a nemo=senki,a neo=Új
De a lényegen,hogy ez provokáció nem változtat.

Téma: Verebes a Nemzeti művészeti vezetôje, Huszti az igazgató
fulike
2002. május 23. 09:26 | Sorszám: 1
Sőt a 7/7-es is odaköltözik

Téma: R. Székely Juliska Orbánt vádolja a móri mészárlással!
fulike
2002. május 23. 17:26 | Sorszám: 75
Off
Lehet hogy csak holnap tudok válaszolni,a mélre.
On
fulike
2002. május 23. 17:14 | Sorszám: 73
Ha az mszpről van szó,eccerűen nem bírok ilyesmire koncentrálni
fulike
2002. május 23. 15:47 | Sorszám: 70
Sőt a fantomképek is azért készültek olyan lassan,mert többen őt vélték volna felismerni
fulike
2002. május 23. 15:23 | Sorszám: 68
Nem lesznek sikerei
fulike
2002. május 23. 11:31 | Sorszám: 63
Én csak egyet tudok,az ilyen médea dolgokról,azt hogy ha fejen állva kánkánozni kezdünk,akkor is csak az ELSŐ HÍR számít.
A cáfolatok már senkit sem érdekelnek.
Ha ezt az elmebeteg tyúkot megtámadjuk,akkor az összes vele egy követ fújó,vissza fog támadni.
Ilyen,jusztok,megyesi gusztávok,forrók,stb.

Még egyet kérdeznék,Te milyen alapon vagy indokkal gondolnád beperelni,mondjuk a Fidesz,vagy OVI helyett?
Ez nem kötözködés,nehogy annak vedd,pusztán kíváncsiság.

fulike
2002. május 23. 09:12 | Sorszám: 47
Visszatérve RSZJ-re,szerintem azért sem kellene feljelenteni,vagy perelni,mert így még azok is elolvassák ezt a baromságot,akiknek hál Isten,kimaradt az életükből.
Jobb taktika a minden csoda három nap esete
fulike
2002. május 23. 09:04 | Sorszám: 45
Én próbáltam nézni egy ideig,de tudod ami nem megy...
Csintalant meg most tudtam meg Tőled,csak azért válaszoltam rá egyáltalán.
Ezért nem is szálltam be az indexen soha a velük foglalkozó topicokba.
fulike
2002. május 23. 08:53 | Sorszám: 43
Kedves Toloba!
Nálunk már egy ideje az a családi program,hogy amint kezdődik a heti tetves,azonnal átkapcsolunk,valami nézhetőre.
Csintalannal kötelező volt kikezdeni,hiszen a maszop is elhatárolta magát tőle,úgyhogy ez nem hőstett volt,hanem valszeg pártfeladat
Hogy az új kormányt froclizzák-e majd?
Talán majd egy picit a látszat miatt
Viszont láttam a Fábry műsor bemutatóját,abban már lesz szó a "szegénységpárti" Pöpiről,ha jól vettem ki
fulike
2002. május 23. 08:37 | Sorszám: 40
Az ujságírónő a Napkeltében is rendszeresen hozza a formáját,a szánalmas:Ébredjen vidáman című jegyzeteivel.
Ez még ijesztőbb mint a 7/7-es,pedig az már igen csak alulmúlhatatlannak számít

Kedves Kyu!
Ma nem volt ott a közértben
Egyébként annyit elmondanék hogy a környék üzleteiben is "imádják",mert mindenkit rendszabályozni próbál,és fenyeget

fulike
2002. május 22. 16:48 | Sorszám: 28
Itt lakik tőlem nem messze,ha akarjátok holnap reggel fejbeütöm a közértben

Téma: HIT gyülis show most az ATV-én. Szörnyű.
fulike
2004. június 16. 19:48 | Sorszám: 2
tévén keresztül ugyan nem jön át,de az a sok idióta akit láthattál az mind tömeghipnózis hatása alatt rángatózik és ujjong.

németh sándor a mester meg közben belőlük gazdagszik.

Téma: Feljelenthetik-e Medgyessyt beköpött áldozatai?
fulike
2002. június 20. 10:01 | Sorszám: 9
Medgyessynek nincsenek áldozatai,hiszen ő élete kockáztatásával a hazát védte

Téma: Panaszkodnak az Index polfórumon
fulike
2002. június 02. 12:48 | Sorszám: 4
Neked is igazad van,dehát aki megtehetné,az inbább foci Vb-t néz vagy kinn van a jó levegőn.
Így csak minden órában küldik el egymást valahová
fulike
2002. június 02. 11:30 | Sorszám: 2
Lehet,hogy mégiscsak unatkoznak a jobbosok nélkül?

Téma: Vasárnapi Újság
fulike
2002. július 21. 13:23 | Sorszám: 40
vissza is,de ide írd már be lécci,hogy mikor járt le és mennyit kaptál mert nem találom.
fulike
2002. július 21. 12:57 | Sorszám: 38
Nem tartott vmi sokáig,de a név nagyon teccett
fulike
2002. július 21. 12:37 | Sorszám: 37
MTI

Orbán: adományokból veszünk központot

2002. július 21., vasárnap, 10:01

Hamarosan felhívással fordulunk a polgári körök tagjaihoz, hogy adományaikból egy ingatlant lehessen vásárolni központ céljára - mondta Orbán Viktor a Vasárnapi Újságban, aki szerint ne egy kormány legyen a közélet fõszereplõje, hanem egy szervezett közösség.

A közéletnek ne egy kormány legyen a fõszereplõje, hanem egy szervezett közösség, amely képes irányt szabni az ország életének, ha kell, a kabinettel vitatkozva, vagy azt támogatva - mondta Orbán Viktor exkormányfõ a Vasárnapi Újság címû rádiómûsorban.

A polgári körök mozgalmában sok kérdésben tudnának együttmûködni bal- és jobboldali emberek a nemzeti érdek alapján - jelentette ki Orbán Viktor. Nem pártokkal kell együttmûködni, hanem egy minél szélesebb összefogást kell felépíteni - szögezte le, hozzátéve, hogy az emberek nem tekinthetõk a pártok hitbizományainak.

A politikus hangsúlyozta, hogy a polgári körök mozgalmát nem szabad párttá alakítani. Ugyanakkor kérdésre válaszolva fontosnak ítélte, hogy a mozgalomnak legyen egy központja. Mint mondta: hamarosan felhívással fordulnak a mozgalom tagjaihoz, hogy szerény adományaikból egy ingatlant lehessen vásárolni központ céljára. Orbán Viktor a mozgalom legfõbb értékének tartja, hogy az a pártok felett áll, abban a jobb- és baloldali értékû emberek is megtalálhatják helyüket.

Az exkormányfõ véleménye szerint semmilyen utcai megmozdulás nem képes orvosolni azokat a gyengeségeket, amelyek miatt a polgári oldal elvesztette a választásokat. Álláspontja alapján nem lehet újabb ütközetbe bocsátkozni "építkezés" nélkül. Megjelölése szerint a következõ erõpróba a közelgõ helyhatósági választások lesznek.

Közölte, hogy hamarosan elindul a szavazóköri, szavazóbizottsági munkára jelentkezõk felkészítése a polgári oldal részérõl. Az országgyûlési voksolás szavazólapjainak megsemmisítésére vonatkozó kérdésre válaszolva úgy reagált: van ok a szomorúságra, de az utak kifürkészhetetlenek. Valószínûnek tartotta, hogy a szavazólapok újraszámlálásának elvetésével a kormány lélektani terhet vesz a nyakába. Hozzátette, hogy õ már közvetlenül a voksolás után sem látott reális lehetõséget az újraszámlálásra.

A politikus a vidéket járva elkeseredettséget tapasztalt a gazdák körében. Meggyõzõdése alapján, ha a jelenlegi kabinet nem tér vissza a magán- és családi gazdaságok támogatására elindított gyakorlathoz, az EU-csatlakozás után a gazdák tízezer szám mennek majd tönkre. Orbán Viktor úgy látja, hogy a mezõgazdasági hitelezéssel foglalkozó Konzumbankot nem szabad eladni. Más tekintetben azt a
meggyõzõdését fogalmazta meg, hogy a privatizáció folytatására semmi szükség nincsen.

Megítélése szerint a baloldal az ellenfél lejáratása szempontjából mélyponton van, aminél mélyebbre már nehezen tudna süllyedni. A politikus úgy látja, hogy a személyét ért támadások a választások óta tovább erõsödtek. Orbán Viktor felvetésre reagálva leszögezte, hogy a Fidesz a jövõ év áprilisában tartja tisztújító kongresszusát, addig az õ pártbéli pozícióvállalása fel sem vetõdik.

A Magyar Televízióban történõ lemondások, leváltások nyomán Orbán Viktor úgy fogalmazott: a tévébõl eltávolítják a tartalmi kérdéseket meghatározó vezetõket. Mint rámutatott: a televízió élén társadalmi kuratórium áll, most kiderül, mit ér a civil kurázsi. Hozzátette, hogy nem lehet mindent a politikusoktól, a politikától várni.

fulike
2002. július 21. 12:33 | Sorszám: 35
Látom Pistám beszálltál
fulike
2002. július 21. 07:23 | Sorszám: 30
Orbán Viktor most!!
fulike
2002. június 16. 12:43 | Sorszám: 19
Köszi,majd körülnézek,de ez a jog lap című,amit megadtál,nem üzemel.(legalábbis nekem azt írja,hogy nincs net kapcsolat)
Üdv:és köszi, Hékás
fulike
2002. június 16. 12:34 | Sorszám: 18
Itt figyelmeztették,de az indexen egy hónap vakációt kapott.
Pác Tivald sem írogat,ezért gondoltam,hogy valami újabb vadászat lehet a dologban
Ne hiszem,hogy kedvelné a Gondolát,hiszen itt nem kaphat az elvtársaitól megerősítő támogatást
fulike
2002. június 16. 12:02 | Sorszám: 15
Most úgyis valszeg vadászni van
Robinra én csak azért nem gyanakodtam,mert elfelejtette "leseggezni" az itteni olvtársakat
Persze ezt az indexen sokkal könnyebben megtehette.
Csakhát véletlenül összeakadt egy nem teljesen balos moderával,ezért alpárisága miatt le van tiltva
fulike
2002. június 16. 11:30 | Sorszám: 11
No,ez kb olyan volt,mikor az Mtv-nél reklamáltak,választások előtt az elvtársak.
Ugyan azt elfeledték megemlíteni,hogy Medgyessy Péter több mint 25 meghívását utasította vissza az Aktuálisnak.

De az ORRT hatáskörére vonatkozóan még mindíg várnám a választ,valaki hozzáértőtől!

fulike
2002. június 16. 11:11 | Sorszám: 9
Kedves Fanyűvő!
Sajnos nem vagyok járatos az ORTT hatáskörét illetően.
Ezért kérdeznélek,hogy a figyelmeztetéseken kívűl,le is tiltathatnak-e egy műsort?

Téma: Nyílt levél Kovács Lászlónak
fulike
2002. július 16. 11:50 | Sorszám: 37
Off
Tudna valaki segíteni,hogy az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatait hol találhatom meg a neten?
előre is köszi
On
fulike
2002. július 15. 14:22 | Sorszám: 16
Csatlakozom:

fülike

Téma: A Medgyessy kormány első 100 napja.
fulike
2002. augusztus 28. 12:53 | Sorszám: 617
luis3 válasz erre | adatok | e-mail 2002-08-28 12:22:42 (0)

D-209 holnap látogatást tesz az Audi mellett a gyõri kórházban és tájékoztatót tart. Ha nem a saját szememmel látom és hallom, nem hiszem el:
1.csak kiválogatott meghívottak mehetnek, szóbeli meghívás alapján
2.kicserélik a 15 éve mozgó köveket a folyosón (a 10 éve hiányzó fénycsõburkolatot még nem vették észre)
3. lefestik a liftben 1 éve díszelgõ horogkeresztet
4.D-209 érkezése elõtt fél órával el kell a helyet foglalni, mobilt, könyvet, újságot nem lehet bevinni (orvul lecsapják egy Magyar Nemzettel ?), távozásáig nem lehet kimenni
és a legjobb 5.: a kórházi fodrász nem fogadhat vendéget!! (hátha D-209 beül egy dauerra??)
6. Bonusz: Csak diszkrét finom kérdést szabad feltenni (félnek hogy nem érti meg??)

Jelenleg a következõ megjegyzések röpködnek: Patyomkin falu, Hruscsov Bábolnán
Minthogy OV is Gyõrben lesz holnap, kiváncsi vagyok összefutnak-e

Ezt az indexen találtam,igen tanulságos

fulike
2002. augusztus 01. 15:22 | Sorszám: 540
Ez még csak az első száznap (50) kiadása.
Egész véletlenül külföldi pályázó nyert.

44 millió sikerpropagandára

Német–amerikai multicég vezényli az „agitációt”
2002. augusztus 1. (2. oldal)

MN-összefoglaló

Az MC MediaCompany médiaügynökség nyerte a kabinet meghívásos pályázatát, így ez a cég fogja készíteni a kormányzati intézkedéseket reklámozó hirdetéseket. A kormány összesen negyvennégymillió forintért hirdeti intézkedéseit kilenc országos heti- és napilapban, valamint az MTV, a tv2, illetve a Magyar Rádió mûsoraiban.

Gál J. Zoltán kormányszóvivõ július 26-án jelentette be, hogy összesen 44 millió forintért tájékoztatja a kormány a közvéleményt a 100 napos programban foglalt, az Országgyûlés által megszavazott döntésekrõl. A kormányzati intézkedésekrõl, az iskolakezdéskor kiutalandó 13. havi családi pótlékról és a 19 ezer forintos egyszeri nyugdíj-kiegészítésrõl szóló reklámok a Népszabadság, a Vasárnapi Hírek, a Vasárnap Reggel, a Blikk, a Szabad Föld, a Meglepetés, a Nõk Lapja, a Színes RTV és a Tvr-hét oldalain olvashatók már július 25-tõl egészen augusztus közepéig. Az MTI jelentése szerint az elektronikus médiumok részére háromféle rádiós és kétféle televíziós reklám is készült, a Magyar Televízió egyes csatornája, a tv2, illetve a Magyar Rádió sugározza a kormányzati intézkedéseket népszerûsítõ reklámokat. Az MC MediaCompany ügyvezetõ igazgatója, Mondok Árpád szerint a médiumok között nem politikai szempontból válogattak, hanem a cél a lehetõ leghatékonyabb tájékoztatás elérése volt. Mindez összesen 44 millió forintjába fog kerülni az adófizetõknek, de a hirdetések költsége a kereskedelmi reklámok ára alatt marad: a társadalmi célú hirdetések tarifájával egyezik meg. A Kormányzati Kommunikációs Központ meghívásos pályázatán nyertes MC MediaCompany 1990 óta van jelen Magyarországon: a német MediaCom Middle and Eastern Europe GmbH tulajdona, és az amerikai Grey Inc. része.

fulike
2002. május 26. 20:39 | Sorszám: 3
Csatlakozom:O)

Téma: Quo vadis?
fulike
2002. július 16. 19:39 | Sorszám: 4
Quo vadis domine?

Én inkább visszamegyek Rómába,akarom mindani az Indexre,hogy újra megfeszítsenek.

Neked is ezt ajánlanám kedves Topiknyitó.
Itt ugyanis békés emberek próbálnak írogatni,szinte durvaság mentesen.

Téma: Toltenyt tettek a Medgyessy bizottsag elnokenek szekere
fulike
2002. augusztus 10. 12:16 | Sorszám: 26
Naaa,innen eltűnt a fotó,de miért?
fulike
2002. augusztus 09. 19:03 | Sorszám: 24
fulike
2002. augusztus 07. 11:22 | Sorszám: 4
Estére talán bővebbet tudunk.
Az MTI-ben még nem láttam ezt a hírt.
fulike
2002. augusztus 07. 10:55 | Sorszám: 2
Töltényt tettek a Medgyessy-bizottság elnökének székére

2002. augusztus 7., szerda, 10:20

Balogh László, a Medgyessy-bizottság MDF-es elnöke szerdán reggel egy töltényt talált a Képviselői Irodaházban található irodájában, az egyik széken. Balogh a biztonsági szolgálatot riasztotta, és őket kérte meg, hogy intézkedjenek, a töltényt azonban magával hozta, a bizottsági ülés kezdetén is nála volt. Az elnök bejelentette, hogy nyilvánosságra hozzák a Medgyessy-ügy dokumentumait.

Balogh László, a Medgyessy-bizottság MDF-es elnöke a szerda bizottsági ülésen arról számolt be, hogy a reggeli munkakezdéskor, amikor a bizottság egyik szakértőjével, Gorka Sebestyénnel érkezett az irodájába, egy töltényt talált az egyik széken. Balogh a biztonsági szolgálatot riasztotta, akik szerint a töltény egy éles Parabellum töltény. A bizottság elnöke a töltényt magával hozta, állítása szerinte először nem is tudta, hogy mit talált a széken, ezért nem is gondolta arra, hogy a rendőrséget kellett volna hívni, és érintés nélkül a széken hagyni a töltényt.

Balogh Lászlót néhány héttel ezelőtt egyszer már telefonon megfenyegették. Akkor vidéki otthonába érkeztek életveszélyes fenyegetések telefonon. Az [origo] kérdésére Balogh elmondta: a telefonos fenyegetés ügyében feljelentést tett, de arra még nem volt ideje, hogy eleget tegyen a rendőrségi meghallgatásnak.

A bizottság munkájával kapcsolatban Balogh László bejelentette, hogy nyilvánosságra hozzák a Medgyessy Péter titkosszolgálati múltjával kapcsolatban megismert dokuemtnumokat. Ehhez a kormányfő és a Miniszterelnöki Hivatal is hozzájárult. A bizottsági elnök szerint a dokumentumok és Medgyessy Péter elmondásai között ellentmondás van, ezért szükségesnek tartja a miniszterelnök újbóli meghallgatását.

[origo]

Téma: Medián szerint az emberek 65% szerint Pömpi maradhat
fulike
2002. június 22. 11:27 | Sorszám: 15
Én úgy tudom,hogy Kóródi Mária volt az és nem nem Kuncze.

Téma: Medgyessy vagyonnyilatkozata: valami bűzlik...
fulike
2002. július 22. 16:56 | Sorszám: 98
Ugrifules Nyul válasz erre | adatok | e-mail 2002-06-25 23:07:54 (43)

Tisztelt Benkei Elvtárs!

A mai napon ismételten az index fórumon a politikai rend megzavarását célzó, népi demokratikus államrend megzavarására alkalmas, izgató irományokat találtam. A ellenforradalmi elemeket az alábbi nyomatékos figyelmeztetésben részesíttettem: (idézet)
----------------------------------------------
1-Ha Medgyessy Péter úrnak milliárdjai vannak, amit az ország eladósításáért és a spontán privatizáció elõkészítéséért kapott, az TELJESEN JOGSZERÛ, MERT EGY ILYEN NEMZETKÖZI SZAKEMBER EZT MEGÉRDEMLI, és fogja már be a mocskos Fidesz a pofáját a Polgári Köreinek, mert ez a világon Moszkvától Vlagyivosztokig mindenhol igy normális, oké ????

2-Ha viszont az Alcsúti Fasiszta Cigánygyerek Viktor (v.ö. teljes képzavar balról...) vett egy 36 négyzetméteres garázst, akkor oda kimegy a
-Népszabadság
-Népszava (visz magával egy pár elõre szétzúzótt fényképezõgépet)
-Magyar Narancs
-Biopontévé és Retekklub
És hatalmas erõvel beindul a ballib médiagõzhenger, hogy mit képzel ez as kis Napóleon, hogy garázst vesz, meg Orbánbányák, Ezüsthajó !!!

KETTÕS MÉRCE VAN, JÓVAN ! NEKÜNK MINDENT LEHET, DE HA TE MEG BE MERSZ ÍRNI MÉGEGYET A TOPICBA, AKKOR TE IS NÁCI LESZEL, MINT A KIS FELCSÚTI FOCISTA BUZNYÁK, OKÉ !!! :-)))
-----------------------------------------

Következõ utasításra várva.

Üdvözlettel,
Ugrifüles Nyúl elvtárs

u.i: Kérem a Tisztel Benkei Elvtársat, hogy a komoly munkámat a Merkur sorszámom elõrehozatalának elintézésével honorálni sziveskedjen, (sorszámom Lada 1500-as: most 16866 és olyan 10000-12000 körülit szeretnék)

Ezt az indexen találtam

fulike
2002. július 21. 19:07 | Sorszám: 95
Kedves Apóka!
Miután a családtagok vagyonnyilatkozata nem nyilvános ahogyan ezt már írtam,így nem tudom,hogy melyik családtagnak mi került a nevére pontosan.
Lényeg az,hogy Pöpi nevén alig maradt valamicske
Úgy tudom,de ez nem biztos,hogy a mostani Megyóné nevére kerültek a cégek és a most felújított villa szintén.
Gondolom a gyerekek sem állnak rosszul
fulike
2002. július 21. 07:08 | Sorszám: 93
Úgy tudom minden az ő nevére került mielőtt Pöpinek be kellett adnia ezt a az aránylag szegénységpárti sajátját.

Állítólag a családtagoké is leadásra került,de ez nem nyilvános csak a beadó hozzájárulásával.
Lsd Lévai Anikóé akit rögtön meg is támadtak emiatt.

Az Indexen nyitottam egy topikot kb 2hete, Medgyessyné vagyonnyilatkozata címen,de az elvtársak közölték hogy ez csak 4 év múlva lesz aktuális.
Pedig engem csak az a maradék pár száz millió érdekelt volna ami Pöpi nevén már nincs ill amelyeknek csak haszonélvezője

fulike
2002. július 20. 20:03 | Sorszám: 91
Köszi,de ezt a címet visszadobja,azért kérdeztem itt.
fulike
2002. július 20. 19:40 | Sorszám: 88
Off
vissza is,de a Bencsik féle mélcím még mindíg nagyon kellene ha tudná valaki.
On
fulike
2002. július 20. 18:59 | Sorszám: 85
Amikor arról kérdezték,hogy a haszonélvezeteit miért nem tüntette fel a vagyonnyilatkozatában,azt válaszolta hogy nincs ilylen rubrika az íven.

Off
Megtudná-e mondani valaki Bencsik mélcímét?
On

fulike
2002. július 20. 18:04 | Sorszám: 81
www.uvegzseb.hu

Ez onnan van,nézzétek meg ezt a honlapot,érdemes

fulike
2002. július 20. 09:21 | Sorszám: 73
2002.06.17. Medgyessy Péter (alias D-209) vagyonnyilatkozata
Medgyessy Péter miniszterelnök úr eleget tett kötelességének és a választók elé tárta vagyonnyilatkozatát:

Ingatlan:
1. Budapest, társasházi lakás, 56 m2, tulajdonos 100%, vette 1991
2. Hajdúszoboszló, üdülő, 90 nöl telek, 48 m2 épület, tulajdonos 50%, vette 1993
3. Leányfalu, üdülő, 180 nöl telek, 50 m2 épület, tulajdonos 100%, öröklés 1989 és 1994

Értékpapír, megtakarítás
1. befektetési jegy, állampapir: 80 millió Ft
2. biztositások, 125 millió Ft
3. takarékbetét, 500 ezer Ft
4. deviza, 15 ezer USD

Jövedelemnyilatkozat, foglalkozások
1. miniszterelnök, jövedelem, havi 693 ezer Ft

Az egész összevissza 200 millió forint értékpapír és készpénz, plusz néhány jelentéktelen kis ingatlanocska.

Téma: Orbán Viktor végre beperelte Lendvait!
fulike
2002. június 08. 16:02 | Sorszám: 78
Lendvait már a hamisított váltóért is el kellett volna ítélni.
Medgyessyt meg a Gressham ügyben,és nem ismeretlen tettesként kezelni
fulike
2002. június 08. 09:53 | Sorszám: 30
Orbán csak kavarjon végre indulatokat,ne gondolja senki,hogy Vele szemben már mindenki kénye kedve szerint piszkoskodhat,rágalmazhat!!!!
Remélem ezt a genetikai hulladék kendét sem felejti majd ki!!!

Téma: Tiltakozz a háború ellen !!!
fulike
2002. október 04. 09:48 | Sorszám: 3
CHIRAC-SCHRÖDER TALÁLKOZÓ

Franciaország és Németország egyaránt elutasítja, hogy automatikusan alkalmazzanak erőszakot Irak ellen. Ezt a francia elnök közölte, miután Párizsban nemhivatalos megbeszélést folytatott Gerhard Schröder német kancellárral.

Ma reggeli híradó

Téma: Juszt egy közönséges,senkiházi orvvadász
fulike
2002. június 30. 20:38 | Sorszám: 221
Persze,hogy felismertelek,hiszen egyszer még alá is írtad,ami nekem szólt
fulike
2002. június 30. 19:54 | Sorszám: 219
Köszi szépen,valszeg kedden lesz fenn
Belovaira vagyok kíváncsi,mert elaludtam a ma reggelit.
Minden rendben,remélem Veled is(fél index letiltva tegnap óta)
fulike
2002. június 30. 18:38 | Sorszám: 217
Off
Kedves Pista,vagy aki tudna segíteni.
Mi a Vau honlapjának a pontos címe?
köszi
On
fulike
2002. június 26. 16:51 | Sorszám: 182
Aki akár a saját kertjében,akár máshol ártatlan állatokat képes megölni az egy közönséges GYILKOS!!!
Én legszivesebben a vadászokat lőném le, nehogy felboruljon a biológiai egyensúly!!
Persze csak az tart vissza,hogy ezekért a szemetekért,annyit kapnék mint egy rendes emberért!!
fulike
2002. június 06. 16:21 | Sorszám: 117
Off
Nézz át a T szerkbe,még nem járt le a hónapod
On
fulike
2002. június 06. 13:52 | Sorszám: 106
sti válasz erre | adatok | e-mail 2002-06-06 12:57:29 (255)

Ki mennyi idõt ad arra, hogy a következõk közül valamlyik bekövetkezzen:
- vadásztársaság visszavonja a felelentést
- rendõrség bûncslekmény hiányában ejti az ügyet
- MSZP beadványra visszamenõleg módosítják a vonatkozó törvényeket, hogy saját birtokon azt és akkor lõ az ember, amit akar.
- 8 fõs ügyvédi támogatással Juszt jogos önvédelmére hivatkozva ejtik az ügyet
- MSZP közeli zoológusok bebizonyítják, hogy az nem mezei, hanem házinyúl volt, az õzgida meg nagyranõtt mopsz volt.

No ezt Ti is olvassátok el,mert érdemes

fulike
2002. június 06. 13:19 | Sorszám: 104
Az összes nickedet letiltották,hogy nem tudsz írni?

Tamáska ezres nyelvcsapásokkal dolgozik PÁC ügyben,már mindenki rajta röhög,még a balosok is

fulike
2002. június 06. 13:11 | Sorszám: 102
Most PÁC TIVALD néven publikál,és nagyon sajnálja önmagát
fulike
2002. június 06. 13:05 | Sorszám: 100
Megírtam,ha nem történne semmi,írj vissza,mert akkor naponta beírom nekik
fulike
2002. június 06. 12:53 | Sorszám: 94
A Színes Mai Napban már az a főcím,hogy "Kivégezték a riporter kutyáit"

Téma: Demszky teli nadrágban
fulike
2004. október 08. 06:57 | Sorszám: 56
mit gondolsz miért?

egy eu képviselőnek ott a fix fizetése,no meg a költségtérítés és kész.

egy főpolgármesternek ott a fix fizetése és szétlophat egy egész fővárost akármilyen területhez,beruházáshoz,bármihez is nyúl.

fulike
2004. október 07. 18:44 | Sorszám: 48
Demszky lemond

2004. okt. 07., 18:22

Demszky Gábor lemond európai parlamenti képviselői posztjáról - közölte a főpolgármesteri hivatal csütörtökön közleményben az MTI-vel. A Fővárosi Közigazgatási Hivatal vezetője szerdán tájékoztatott arról, hogy álláspontja szerint a főpolgármesteri tevékenység nem egyeztethető össze az európai parlamenti képviselői megbízatással.
Demszky Gábor akkor nem kívánta kommentálni Forgács Imre álláspontját.
Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke csütörtökön azt mondta: a politikai szándék a polgármesteri összeférhetetlenség szabályainak kidolgozásakor világos volt: a polgármesternek lehet választott politikai tisztsége, ám jogilag rendezni kell a kérdést.

fulike
2002. július 11. 11:39 | Sorszám: 3
A legjobb megoldás az lenne ha Demszkyt is Kovács László helyettesítené

Email a webmesternek | Gondola