Téma: Már mosogatják Pétert
|
Az Károly |
2002. július 19. 12:55 | Sorszám: 535 |
A mosogatásban nagy segítség a szocik hűbérújságja a Blikk. Tegnap címlapon közölték hogy ez a mi hős miniszterelnökünk, amikor csak tud testőrök nélkül megy pl.fodrászhoz. Úgy látszik, hogy csak a ballib politikusok képesek hétköznapi(és ezért szimpatikus)dolgokat csinálni. Horn levitte a szemetest,Medgyessy egyedül sétál az utcán. Hja, Orbán focizása viszont ugyanebben az újágírói körben cikis,korrupt,kirekesztőés diktatorikus volt. Bravo Pallagai,Bravo Bánó! Munkátok gyümölcseként egy újabb főkomcsi bújik az emberek szívébe.
|
|
Az Károly |
2002. július 01. 15:59 | Sorszám: 510 |
Én nem állítottam egy percig sem, hogy baloldali párt,vagy politikus állna ezek mögött. Én azt gondolom, hogy azt szeretném mondani( hogy az ismeretlen költőt idézzem),ezeket az embereket egyszerűen valaki,vagy valakik indulatból megverték. De ezeknek az embereknek az indulata, és mélységes gyülőlete, kokárdát viselő emberekre irányult, én ebből következtetek arra, hogy baloldali pártok iránt szimpatizáló emberek voltak az elkövetők. Szerintem ez egy jóval hétköznapibb, de reálisabb következtetés, mint a közvetlen politikai háttér. Márcsak azért is mert, én saját magam is hallottam ilyen beszólásokat, és láttam majdem összeverekedő embereket a választások elött és alatt az utcán,buszon,stb.
|
|
Az Károly |
2002. július 01. 14:27 | Sorszám: 505 |
Ezt ő állította magáról, mint csalódott fideszes( ez a legjobb "érv" a pártatlanságra), és mint antimszp-s.
|
|
|
Az Károly |
2002. július 01. 14:05 | Sorszám: 500 |
És már'megint ezzel jössz!
|
|
Az Károly |
2002. július 01. 13:47 | Sorszám: 498 |
Természetesen nem én vertem meg a hölgyet.
|
|
Az Károly |
2002. július 01. 13:45 | Sorszám: 497 |
Pafff! Most már értem hogyan lehetett elhitetni emberekkel, hogy a Kádári-dikatúra fénykorában a magyar hírszerzés tiszje a KGB ellen dolgozott, és hogy a szovjetek nem tudtak róla. Igazad van, az a hölgy akit megverek a kokárdája miatt, vagy az az idős úr akit ketten rugdostak szintén a kokárdája miatt, azokat a jobboldal bérelte fel hogy veressék meg magukat, az MDF-es, és MIÉP-es politikusokról ne is beszéljünk.
|
|
Az Károly |
2002. július 01. 13:22 | Sorszám: 494 |
Miért is? Ha nincs érv, jönnek ezek?
|
|
Az Károly |
2002. július 01. 13:14 | Sorszám: 491 |
"...a végletekig fel lettetek hergelve a kampányban..." Jó napot Kovács külügyminiszter úr! Mint az a pár jobboldali aki kokárda miatt megvert egy nőt,idős embereket, MDF-es képviselőt,MIÉP-es képviselőjelöltet,stb. Ja nem, azok nem felhergelt,nyugodt,gyülőletmentes baloldaliak voltak.
|
|
Az Károly |
2002. július 01. 13:06 | Sorszám: 488 |
Most ha folytatni akarnám ezt az értelmes társalgást, akkor azt kellene válaszolnom, hogy ti gyakrabban alkalmazzátok? Hagyjuk ezt! Unalmas vagyok, mert unalmas filmen unatkozom,unalmas vagyok mert unalmas emberek mellett unatkozom... Persze tudom, ezek a hülye jobboldaliak még unalmasak is, hiszen ezt egy okos tévedhetetlen ember mondta.
|
|
Az Károly |
2002. július 01. 12:52 | Sorszám: 486 |
Legjobb védekezés a támadás... "Orbán nem tud új szöveget kitalálni.." Nen politikusokról beszéltem, azoktól nem várok mást, de itt a fórumon uncsi.
|
|
Az Károly |
2002. július 01. 12:29 | Sorszám: 484 |
Konkrétan ki fölött törtem pálcát? Ugye nem vonod kétségbe,hogy ez az ember tudja mit csinált Medgyessy, mi volt a feladatköre,mennyire volt a KGB írányítása alatt az akkori hírszerzés? Azért mert ismételgeted a mágikus szavakat:gyorsan törtök pálcát valaki fölött,megtévesztettek titeket,elfogultak vagytok,Orbán gonosz diktátor,stb.,attól még nem leszel te a mindent jobban látó, a mindent középről néző, és a helyesen gondolkodó, ezeket a mondatokat már eleget hallottuk az MSZPSZDSZ-től, kellene már valami frissebb. Kicsit unalmas már a kampányszövegeket olvasgatni a fórumon.
|
|
Az Károly |
2002. július 01. 12:11 | Sorszám: 482 |
Akkor ne ugrálj, csak olvasd el a cikket mégegyszer.
|
|
Az Károly |
2002. július 01. 12:04 | Sorszám: 480 |
Ugorj neki mégegyszer, Tóth Lajos Medgyessy D-209 összekötője volt.
|
|
Az Károly |
2002. július 01. 11:56 | Sorszám: 478 |
Magyar Nemzet 2.oldal "Medgyessy Péter a belügyi vezetés megbízható tisztje volt,aki nem a KGB ellen kémkedett,hanem a Nemzetközi Valutaalpról(IMF)szerzett információkat-derült ki abból,amit tegnap este az RTL-klub Akták címü müsorában Tóth Lajos nyugalmazott ezredes,Medgyessy egykori összekötő tisztje mondott. Medgyessy a részvételével zajló ülésekről tájékoztatta a szolgálati feletteseit,míg az IMF zárt ülkéseiről a lehallgatást végző belügyisek adtak információkat a jelenlegi kormányfőnek. Az összekötő tiszt hangsúlyozta: a kapott adatokat Medgyessy úgy használta fel,ahogy helyesnek tartotta. A D-209-es olyan anyagokat is átadott összekötőjének,amit a szolgálat máshonnan nem tudott volna megszerezni. Tóth Lajos úgy vélekedett:Medgyessy véleményére rendszerint adott a belügyi és a poltikai vezetés is. A volt alezredes hangsúlyozta: a KGB tudott az IMF-tárgyalásokról.Kiemelte azt is:nem a szovjet hírszerzők elhárítása volt Medgyessy feladata." A sok álszakértő után egy olyan ember aki erről tényleg sokat tud,hiszen "testközelben" volt.
|
|
Az Károly |
2002. június 27. 15:32 | Sorszám: 355 |
Szia MSZP szócső!
|
|
Az Károly |
2002. június 25. 10:34 | Sorszám: 327 |
Medgyessy a hős és a nagy hazafi... Annyira ellenezte a kommunizmust, és a szovjet befolyást, na meg annyira becsületes és tisztességes,és annyira nem volt takargatnivalója hogy mindent megtett annak érdekében mint miniszterelnök-helyettes,hogy ne égessék el az iratok 80%-át. Jaj, miket beszélek, biztos fogalma sem volt róla, az a szemét Gál eltitkolta előle. Mert ha tudott volna róla nem engedte volna, hiszen az ő múltja tiszta, és azt is tudta, hogy megkell tudnia Magyarország polgárainak kik voltak a besúgók, spiclik. Mert ő becsületes hazafi és még a Kádári-diktatúra fénykorában is a szovjetek ellen mert dolgozni, ha ezt a haza megkövetelte. 1988-89-ben, a rendszer összeesésekor ne lett volna bátorsága ezeket az iratokat megmenteni?
|
|
Az Károly |
2002. június 24. 17:52 | Sorszám: 304 |
Eladósodásáért.
|
|
Az Károly |
2002. június 24. 17:50 | Sorszám: 303 |
Ezen gondolkodtatok már? Medgyessy azt mondta, hogy ő az IMF-be való belépésünket intézte, és hogy ezzel eltudta érni azt, hogy Magyarországon JOBBAN éljenek az emberek a nyolcvanas években.Magyarul elismerte, hogy ő személyesen felelős MO. eladósodásában! Nem baj, ezt is kimagyarázzák. Bár, nincs is rá szükség, hiszen az emberek nem is fogták fel...
|
|
Az Károly |
2002. június 24. 17:42 | Sorszám: 302 |
Pontosan ez a cél! Az ügy kirobbanása óta azt hajtogatják hogy nyilvánosságra kell hozni, AZÉRT HOGY NE LEHESSEN ZSAROLHATÓ VELE SENKI. Magyarul marad az a politikus, az az újságíró,pap,stb, aki besúgó vagy titkosügynök volt, csak nyilvánosságra hozzák, és 1-2 év(de lehet hogy annyi sem)után az embereket még annyira sem fogja érdekelni mint most. Ez nagyon veszélyes, ezt nem szabad hagyni!!!
|
|
Az Károly |
2002. június 24. 16:28 | Sorszám: 299 |
Sajnos lassan ki kell javítani a címet. Medgyessyt kimosdatták, hőst csináltak belőle, és a Fideszt még jobban lejáratták.
|
|
Az Károly |
2002. június 20. 15:20 | Sorszám: 166 |
Most láttam a Blikk címlapját, Pallagi és Bánó teljes erőbedobással küzd Medgyessy tisztaságáért. Valami ilyesmi a főcím:Nem egyezik Medgyessy aláírásával a dokumentumon szereplő aláírás. Mellette Medgyessy egészalakos képe és egy szó:hamis. Ezt is megértük, egy bulvárlap egy politikus ártatlanságát hangoztatja. Hol van már a Kósa-féle kamu prostizás, amikor a rendőrség és Kósa is kijelentette hogy nem igaz, csak a kurva állította hogy igaz, majd fénykép alapján beazonosította a környezetvédelmi minisztert , és a lap mégis napokig úgy állította be a történetet, mint valós tényt. Ebben megint az a baj, hogy ez a szennylap többszázezer ember egyetlen hírforrása és gondolatformálója.
|
|
Az Károly |
2002. június 19. 14:16 | Sorszám: 85 |
Akkor nekik is menniük kell!!
|
|
Az Károly |
2002. június 19. 13:59 | Sorszám: 81 |
A hozzájuk hű média is nevetségesen próbálja menteni a menthetőt. Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a szenzációból élő kereskedelmi televizók és internetes oldalak Medgyessy ártalmatlanságára keresnek bizonyítékokat, miközben a botrány az ő bevételük fő forrása. Vicces volt hallgatni tegnap a Tényeket és az RTL híradóját, minden ellene szól, de a szakértők szerint valódi is lehet. Ez más esetben inkább úgy jönne le, hogy szakértők szerint valódi, de a gyanúsított tagad. Kicsit az emberek szájába rágva,hogy a vád igaz csak az illető hazudik. Ez volt 4 évig, most tanúi lehetünk annak, hogy ezek a "tehetséges" emberek a másik oldalról is megtudják közelíteni az ügyeket, csak nem mindegy ki áll a vád középpontjában.
|
|
Az Károly |
2002. június 19. 13:36 | Sorszám: 73 |
Igen! Erre én is szeretném hallani a választ,de nem csak tolobától, hanem Medgyessytől és főleg a kommunista ellenes SZDSZ-től. Miért államérdek embereket megfigyelni és ellenforradalmi tevékenység látszata miatt megnevezni és eljárást kezdeményezni? Megint azokat az időket éljük amikor valaki azért "hős" és jó hazafi, mert védelmezi a gaz ellenforradalmárokkal szemben a kommunizmust?! Ez 1956 szellemiségének szemenköpése, és a rendszerváltozás bukása!
|
|
|