gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: MeH vs. MN??
crvena zvezda
2002. június 28. 12:15 | Sorszám: 23
hagyjuk a rákot ha kérhetem, köszönöm
crvena zvezda
2002. június 28. 09:18 | Sorszám: 7
az attól függ, miben állapodtak meg
én nem tudok megszabadulni a gondolattól, hogy egy meghatározott kör mindig jól jár, az éppen aktuális kormány összetételétől függetlenül
csak 4 évenként ez a kör átmenetileg hol jobbra, hol balra tágul, és akkor a "barátoknak" is csurran
aztán amikor váltás van, értelemszerűen bele kell törődni, hogy egy ideig vége a dőzsölésnek
ez néha drasztikus, de azért a fejesek miattuk nem fognak forradalmat csinálni, inkább türelemre intik őket gondolom
crvena zvezda
2002. június 28. 08:07 | Sorszám: 5
na ti majd elmagyarázzátok nekem, most mi a baj
ha jól tudom, nyomdát azért nem olyan nehéz másikat találni, az ötven milla meg testvérek közt is pénzmosás

valamiről nem tudok?

Téma: Profi külügyminiszter, vagy valami más?(KL)
crvena zvezda
2002. június 10. 09:46 | Sorszám: 7
mindenesetre nem biztos hogy kiderül, kutató mostanra szétcseszte a topikot...kedves kutató, linkelni is elég ám!
crvena zvezda
2002. június 10. 07:57 | Sorszám: 2
Nahát micsoda lojalitás a gaz amcsikkal...! Nem tudom, mit akarsz kihozni a topikból, meg azt sem, mennyire felel meg a tényeknek mindez, de nekem az a véleményem, hogyha valaki idejön Magyarországra, az ne szabja már meg, hogy mi magyarok mit csinálunk a saját hazánkban. Lehet hazahúzni hamburgert zabálni, ha nem tetszik neki.

Téma: Gidofalvi izomemberekkel akarja visszafoglalni a Pannon radiot
crvena zvezda
2002. augusztus 14. 07:45 | Sorszám: 62
amúgy szerinted a füvészkert nem része az országnak?
jegyezd meg, hogyha válasz helyett inkább kioktatsz valakit, legyél minél hitelesebb. inkább írj keveset, de az üljön.
crvena zvezda
2002. augusztus 14. 07:41 | Sorszám: 61
igen? és a zividivit?
először azt hittem, poénkodsz. de aztán rájöttem, hogy tényleg felháborodtál, amiért Franka Tibor Úr nevét kisbetűvel mertem írni...tetszik...
crvena zvezda
2002. augusztus 12. 07:07 | Sorszám: 44
mondja már meg nekem valaki, ilyenkor kinek kell drukkolni
hogy lehet eldönteni, hogy az addig nagy egyetértésben, nemzetmentő szerepben fellépő emberek szembenállásakor milyen szempontok alapján lesz az egyik továbbra is hős, a másik hazaáruló?
és ha mondjuk 1 hét múlva franka kiválik a megmaradt stábból, akkor a három hogy oszlik majd meg?

bocs ha cinikusnak tűnök, de úgy látom, sokan nem hajlandóak észrevenni, hogy a nagy hevület csak addig tart, amíg van lóvé

Téma: Gondola kommunistái, egyesüljetek!
crvena zvezda
2003. november 21. 17:16 | Sorszám: 122
"Kovácsok"
crvena zvezda
2003. november 19. 15:07 | Sorszám: 37
akkor má rinkább kommunista gondolás brigád
crvena zvezda
2003. november 19. 14:52 | Sorszám: 35
amúgy a kép nem jön be, pedig érdekelne!
crvena zvezda
2003. november 18. 21:14 | Sorszám: 8
Nono! Ne khhh...közvetlenkedjünk...sok még a munka, nincs okunk a khhh...vidámságra
crvena zvezda
2003. november 18. 20:46 | Sorszám: 3
Jelen!

Téma: Ez aza igazán undorító
crvena zvezda
2002. május 09. 17:54 | Sorszám: 27
Hehe, van rá példa
crvena zvezda
2002. május 09. 17:48 | Sorszám: 24
Sosem késő

Téma: DROG. Sziget.
crvena zvezda
2002. augusztus 02. 12:14 | Sorszám: 32
crvena zvezda
2002. augusztus 02. 12:01 | Sorszám: 30
Nem értem, ez most csak egy cikk, vagy vélemény az egész """buliról"""...? Mert nekem úgy tűnt, kifejezetten örültek MN-ék, hogy ilyesmikről számolhatnak be. Ki lehet menni a nyócba, még nézni is tele ami ott van.
crvena zvezda
2002. augusztus 02. 08:40 | Sorszám: 26
Döntsd már el, hogy tudomány vagy erkölcs. Okosat úgysem tudsz mondani: ha tudomány, akkor amúgy is a marihuana a nyerő. Ha meg erkölcs, akkor mind a kettő egyformán a mennyiségtől függ. Ha méltóság, tartás, akkor mind a kettő szánalmas.
Ezen agyal az emberiség évtizedek óta, vicces, amikor valaki úgy érzi, két sorban leírja az igazságot.
crvena zvezda
2002. augusztus 02. 08:36 | Sorszám: 25
Hogy lehet drog meg politika vonatkozásában összehasonlítani a két eseményt? Ekkora marhaságot, azért meg tudtok lepni! Nem volt olyan gyári munkás, aki ne lett volna oda Attisért. Ki gátolhat meg bárkit, hogy a régi jó kis proli-időkre emlékezve, de már fűtől szétszívva, elmenjen az Eddára?

Téma: D-209 és társait takarítjuk 23-án, 17ó.
crvena zvezda
2002. június 23. 20:19 | Sorszám: 26
szépséghibája, hogy egy része központilag készült

és az miért szépséghiba?
máshol is természetes, különösen nagyobbszámú résztvevő esetén
pld a real madrid szurkolótábora sem otthon vagdossa ki a cuccot kartonpapírból

crvena zvezda
2002. június 22. 10:29 | Sorszám: 17
Ez a piros lap végre egy eredeti és jó ötlet - kár lenne, ha ilyen butaságok miatt, mint az "én nem veszek részt benne, mert utálom a piros színt", nem valósulhatna meg.
Vezetés közben én is meg szoktam adni a jobbkezet

Téma: Magyarország bemutatkozik (MSZP módra)
crvena zvezda
2004. március 19. 11:47 | Sorszám: 20
Kádár?

Téma: ultrabalos sajtósok hiszteroliberális szeánsza az ATV-n hétfőnként
crvena zvezda
2002. június 26. 14:34 | Sorszám: 32
Már meg ne haragudj, komám, de nem várhatod el komolyan, hogy ha K. Pistával beszélgetek, mielőtt megszólalok, elolvasom a Tiborc összest..!
Amúgy most már meg fogom tenni, mert kíváncsivá tettél. Na de beszólni nem kellett volna, mindegy.

jav: kereSő

crvena zvezda
2002. június 26. 14:17 | Sorszám: 28
Hát akkor írj, ne hivatkozz. Lelkesen várom soraid

(hivatkozni: rövid "i", nincs mit)

crvena zvezda
2002. június 25. 22:04 | Sorszám: 21
Sem Csurkáról, sem Medgyessyről nem lesz semmiféle új bizonyíték. Hál' Isten, teszem hozzá. Nem kell mindig ezzel foglalkozni - nem mondom, hogy minden világos, de valószínűleg mindkettő tette a szokásos dolgát, amiért meg is kapták a lét.
Azért vigyázz, ha a kelleténél jobban vágysz Mallorca-ra, még megvádolnak idegenszívűséggel...

Vaya con Dios

crvena zvezda
2002. június 25. 21:06 | Sorszám: 18
Nem venném a lelkemre, ha elrontanám a Mallorca-i nyaralást ( én proli max Balcsi ), de ilyen frázisokat bárki tud írni, lásd ugyanezt innen:

"Emlékszer,hogy amikor Csurka megcsinálata a Magyar Út Köröken,akkor MO.-on 1.-ként és önként!!! kérte átvilágítását, mert tudta, úgyis rájönnének
Az átvilágító bíróság ki is mondta, Csurkát valóban beszervezték a III/III-as ügyosztályba,ahol feladata lett volna jelentéseket közölni az írótáradalomról,ő azonban állítása szerint soha nem közölt és nem is olvasott egyetlen jelentést sem, ennek ellenkezőjét sajnos még nem sikerült bizonyítani.

Most,hogy Petikémről kiderült,hogy a KGB-vel ápolt a lelkem ellenséges viszonyt, a III/II-es csoportfőnökség főhadnagya,egy SZT tiszt volt, és előállt a veszélye, hogy a jobboldalon is bukik néhány III/III-as ügynök, már rögtön megy az agyomosás,hogy a III/III-as csoportfőnökség egy James Bond képző volt tulajdonképpen és tagjai nemzeti hősök, és a III/II-esek az igazi genyók

Téma: Medgyessy megkegyelmez egy disznótársának
crvena zvezda
2004. március 12. 09:45 | Sorszám: 26
de akkor már pekingi kacsának is, és persze egy karalábénak (ne feledkezzünk meg a vegetáriánusokról)
crvena zvezda
2004. március 12. 09:33 | Sorszám: 23
ez a malac nem biztos, hogy jó ötlet, mivel nagyon kirekesztő, már-már antiszemita szimbólum
már várom, mikor jelenti be megyó, hogy "meggondolta magát"

Téma: Orbán Viktor végre beperelte Lendvait!
crvena zvezda
2002. június 08. 13:09 | Sorszám: 52
Akkor megvan a megoldás: írjon egy könyvet Lendvai. Aztán már puszi-puszi
crvena zvezda
2002. június 08. 12:22 | Sorszám: 40
nem tudom, hogy igaza van-e Orbánnak, de a helyetekben nem örülnék annyira a pernek
ez mindig a vesztesek reszortja, annak a jele, hogy máshogy nehéz fókuszban maradni
torgyáni jövőkép...nem tudom

Email a webmesternek | Gondola