gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: MDF a Habsburgokért. - Avagy hová lett az ősi Buda?
Vata
2009. június 14. 19:59 | Sorszám: 20
Vissza kellene venni az eredeti "szent Korona" Alkotmányként ismert törvényi alapvetést,ahhoz, hogy ismét egyesíteni lehessen a Szent Korona Népeit és Nemzeteit!
Az egy jó megoldás lenne az EU. áfium ellenében is!
- Ja! És Működik!
(Csak akarni kell!)
Vata
2009. június 14. 19:46 | Sorszám: 19
Bocsi!
Megint figyelmetlen voltam...

Viszont tényleg vannak akik nálam sokkal okosabbak saját történelmünkből,s ezért sokat pirulok!
- Mert ez a mi történelmünk nem bizonyos "tudósok" magánügye, hanem Közügy, amit ismernünk és ápolnunk kellene! (De nem tesszük, inkább hiszünk a hazugoknak! - Többek között a habsburgi hazugsággyárként üzemelő akadémiások tanügybe iktatott ferdítéseinek...)

Vata
2009. június 13. 20:13 | Sorszám: 14
Nem sokat...
De azóta fejlődtem!
Viszont az tény, hogy a török idők után nem lelni nyomát az ősi Budának, s arra is van forrás, hogy az osztrák uralom hogyan próbálta (- sajnos elég sikeresen) eltéríteni a történelmi tudatunkat.
- De Te ezt sokkal jobban tudod nálam...
Vata
2009. június 12. 22:46 | Sorszám: 12
Vata
2009. június 12. 22:45 | Sorszám: 11
Tudod, ő is azt vallja, a "békákat se kérdezik meg, lecsapolhatják - e a mocsarat..." :S
Vata
2009. június 12. 22:43 | Sorszám: 10
Nem szívesen...
De az egykori "világkiállítási" területen az ő cége az úr... - Valamint az Andrássy úton és még néhány palota hasznosításában, - egypár cégen keresztül...
Vata
2009. június 12. 20:28 | Sorszám: 8
Értem.
Én viszont arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a magát még mindig "Magyar" és "Demokratának" hívó kétszemélyes "Fórum" a magyar-írtásban és történelmünk eltörlésében élenjáró család sarját akarja benyomni az EU parlamentjébe. (Mellékesen megjegyeztem, hogy édesapja Ottó herceg az egyik legnagyobb európai ingatlanbefektetési cégben igencsak érdekelt tulajdonos...)
- Akkor kit is akar képviselni a Habsburg, s kit az MDF?
Ja! - És hol van Buda-Vetus?
Vata
2009. június 12. 20:01 | Sorszám: 6
Mit mondtál, - mér mondtad?
Vagy csak úgy? ...
Vata
2009. június 12. 19:33 | Sorszám: 4
Aha...
Ha Te mondod...
Vata
2009. június 12. 19:30 | Sorszám: 2
? s)
Vata
2009. június 12. 19:26 | Sorszám: 0
Minekutána a "kedves" Gyuri herceg elindult ebben a kutyakomédiában, s lehet, hogy a bajszos Bokros helyett bele is űl az 1 db MDF helybe az EU. parlamentjében, - felváltva a jól fizető vöröskeresztes elnökséget egy még jobban fizetős képviselőséggel, - (-...segítendő Ottó papát az ingatlanbefektetési portfóliók európai kihasználásában...-) eszembe jutott néhány gondolat erről a "történelmi családról".
- Szóval, ha már színre lépett Gyuri, - amúgy fórumosan /- tu mód szívesen megkérdezném tőle:

"Te Gyuri!
Ha feltúrnád a családi archívumodat, és utánanéznél kissé a család viselt dolgainak, - nekünk is elárulnád, hogy hová temettétek Ős-Buda várát, s a királyi sírokat?
S ha már benne vagy, akkor azt a bizonyos "Fehéregyháza" nevű hely pontos helyét is légyszíves derítsd már ki, s üzend meg onnan Brüsszelből, s az egyéb történelmünket hamisító ármányról is számolj be ennek a nemzetnek, amit képviselni szeretnél - Állítólag! - abban a parlamentben!
Mert amíg ezt MDF-esként nem teszed, nincs magyar, aki elhiggye, hogy valóban minket,s nem a "Habsburg-házat" akarod képviselni, - ismét a magyar nemzet ellenében!"

- Egyébként az a véleményem, hogy Ibolyka is jól elkúrta ezt a dolgot, - de ezen nincs mit csodálkozni, - mindenki tudja, hogy sokkal rosszabb egy félművelt sértett nőszemély egy tájfunnál...

Téma: Az eddigi miniszterelnök-jelöltek
Vata
2009. március 27. 23:17 | Sorszám: 34
Magam is azt hiszem, - ez a lényeg...
Eddig jutottunk Magyarok!

Téma: Ki lesz Gyurcsány utóda?
Vata
2009. március 27. 23:09 | Sorszám: 842
Kinyitottam a hatodik soronkövetkező sörömet, - de nem lettem vidámabb.
Lehet, hogy az a baj, hogy nem sörrel böngészem a netet?
- Persze az is lehet, hogy már kissé nehezebb felvidítani engem 1 sörrel... - Pláne, ha a csótányok utódlása a témama...
Vata
2009. március 27. 22:53 | Sorszám: 839
Tán - mégis ki kéne nézni az utcára... - Hátha gyűlik már a nép, - osztán csak lesz valami ebből a bús magyar életből... !?

- de ha csak bambulunk a bálterem közepiben ... ? :s

Vata
2009. március 27. 22:31 | Sorszám: 834
Az igen, ... - nemsokára rajtunk a sor...- Már-ha névsor szerint megy a dolog!
Vata
2009. március 27. 21:25 | Sorszám: 827
Nem kéne tán néhány magyarnak kimenni az utcára, s elmélkedni, merre van az arra? :S

Téma: Mi lehet a hatásos fegyver?
Vata
2003. április 30. 17:19 | Sorszám: 89
A leghatásosabb fegyver:

MSZP-SZDSZ Pártkatonák az Atomerőmü élén!

- Ennél strammabb népírtó fegyver nem is kell senkinek!

Téma: Ki legyen a következő magyar államelnök?
Vata
2004. július 08. 22:15 | Sorszám: 16
- Az döfi!
Vata
2004. július 08. 22:11 | Sorszám: 14
Ja! És akkor mi a kifogásod az úgyszintén "kifogástalan" - ámde bizonyosan magyar gyökerű Croy-Chanell családdal kapcsolatban?
Vata
2004. július 08. 22:09 | Sorszám: 13
Ha Te mondod, - bizttosan ...
Bár nem tudom, melyik ágára gondoltál az Esterhaus - klánnak ...
Vata
2004. július 08. 21:56 | Sorszám: 10
Akkor már lehet a Mérő Miki is ...

Meg kéne kérdezni a Croy-Chanell ház valamely ifijabb tagját inkább ...- azok legalább Árpád ivadékok, és van fogalmmuk a "nemzetről"!

Téma: 12 ellenszavazatnál miért nem volt több
Vata
2004. október 01. 23:57 | Sorszám: 19
Néztem ezt a BP-TV-t, a Sajtóklubbot ...
Nos a Bencsik mondta ki az igazat (- talán tud valamit ... ) : Hogyaszongya: ha, és amennyiben a Fidesz nemmel szavaz, azzal legitimizálja ezt a tök törvénytelen állapotot, amit a Szadeszma szop idézett elő önmagának!
Tehát egyetlen lehetőségük, hogy megőrizzék az arcuk, ha egyáltalán nem szavaznak, ezzel is kifejezve a tiltakozásukat a szociálliberátorok módszerei ellen ...

Téma: Mi drágul jövőre ?
Vata
2004. szeptember 29. 20:07 | Sorszám: 90
Mi drágul, - mi drágul?
Hát minden ...

Kivéve az emberélet - az egyre olcsóbb!

- Ja - és a munkabér! Az is olcsóbb lesz.

Vata
2004. augusztus 27. 21:39 | Sorszám: 81
Viszont még olcsóbb lesz a munkabér, és az emberélet ... - még forintban is ...

Téma: Koltay Gábor filmje: Trianon
Vata
2004. augusztus 05. 22:40 | Sorszám: 49
Nem azt mondtam, hogy nincsenek erre utaló jelek, - mindössze azt kértem, hogy valami bizonyságot is adj, - mert ez csak spekuláció ... !

-Bár a valóságtartalma elég kézenfekvő, - viszont lehet ez véletlen is, - amennyiben nem tudod bizonyítani az együttműködést a III/III.-mal!

Ez eddig még a Szoci-szolgálatoknak nem sikerült!

Vata
2004. augusztus 05. 22:01 | Sorszám: 42
III/III. - as volt?????????

Valami konkrétumot tudsz?

Kérlek pontosan idézd, - vagy mondd el ennek bizonyítását!

- Még fontos lehet!

Vata
2004. augusztus 03. 22:49 | Sorszám: 32
Nem biztos, hogy tudom követni ezt a szópárviadalt, - ezért, ha lehetne - magyarázd el nekem is ezt a mondatod!
Amit Csupaszív kollegának mondtál:
"Tele vagy igyekezettel.
Összevissza sopánkodsz, nem győzöd a Hírtv-t, Gondolát gyalázni.
Menj az Index fórumára az elvtársaidhoz.
Ott teljes a demokrácija, haladóbbak az eszmék is. "

Őszintén szólva nem követem a folyamatokat annyira, - ezért döbbentett meg ez a kijelentés... - De lehet, hogy igazad van, - csak én nem láttam... ????

Vata
2004. augusztus 02. 23:40 | Sorszám: 21
Állatka!
Akkor te semmit nem fogsz fel ebből a sorcsapásból.
Így azt hiszem, Veled nem érdemes erről a témáról beszélgetni ...
Neked "érdekes kordokumentum" a magyar Golgota ...

A Demokrata színvonala pedig még mindig klasszisokkal JOBB, mint az összes többi bulvárszemété!

- Szerintem

Vata
2004. augusztus 02. 23:32 | Sorszám: 19
Tulajdonképpen mi a baj ezzel a topikkal?

Ez most hiúsági kérdés, avagy lehet több aszálon folytatni a beszélgetést?

Az ilyen megjegyzések viszik le aztán "kutyába" a legjobb helyeket is.

Vata
2004. augusztus 02. 22:41 | Sorszám: 16
Orvosaim eltiltottak a trianoni gyalázat körülményeinek tanulmányozásától.
Lehet, hogy Koltai filmje nem a legjobb.
Lehet, hogy Koltai filmje éppen annyira hiteles, mint a "Honfoglalás" c. volt.
Lehet, hogy Szentmihályi Szabó Péter és a székely hímnusz unalmas - gyenge, tele "magyarkodó" klisékkel.
Lehet, hogy a kritikus "történészek" jobban tudják, mi is történt, - csak nem mondják. - Szerintük - talán - elég, ha ők konferenciázgatnak, s zárt körben publikálgatnak. - Elvégre "ŐK a "szakemberek"" - mindenki más meg álljon vigyázzba, ha a saját múltja érdekli, - hisz az nem az ő dolga, = vannak erre külön "szakemberek" , - "szakértők" - mint a kormány pl. akik tudják, merik, és teszik a kifosztás bűnsegédi segédletét.

Tehát lehet, hogy Koltai nem jó filmet csinált ... - de senki más nem csinált semmit!
Csak most jár a pofájuk, hogy kész van egy film, - amiért megküzdött az alkotója, - lényegi segítség nélkül!

Hát gondoljátok meg proletárok ... !

(Turul! Azt azért a Sors nélkül való ember története - túl azon, hogy több sebből vérzik, - akkor is egy szubjektív történelem, - tehát nem biztos, hogy "része" a történelemnek. - Nem véletlenül kapott irodalmi díjat, s nem történelem kategória dobogóját!)

Téma: Grespik László kérdése.
Vata
2003. november 28. 22:17 | Sorszám: 32
"...TGM-nek is igaza van, aki meg elküldte az egész bírói kart a jó édes anyjába több közt a nőgyülölete miatt ..."

- TGM azóta többször cáfolta, hogy ezt mondta volna, (síkos, mint az angolna, ha erről faggatják)!

Mégis ez maradt meg a tapló agyakban!

- Na hát ez a (libsi-bolsi) média lenyomata a tudattalan "tudat"-ban !

A többi, amit írtál, szószátyárság, - mellébeszélés!

Szeretettel:
Vata

Téma: KUTYASZAR
Vata
2004. október 05. 21:42 | Sorszám: 1
Ezzel egyetértek:
"Ez kedves.
Amikor a kormány ilyen szar hazánkban, akkor miért nem őket tesszük lapátra és a kukába?"

A kutyaszar legalább "bio"-anyag ... - Mondjuk, nem mindegy, milyen töménységben kerül ...

Viszont a legutóbbi esztergomi vízszennyezés kicsit sem mondható annak!

Nem véletlen, hogy erre a nagyszerű kezdeményezésre éppen Újlipótváros közössége harapott rá!

Téma: TOP SECRET? Orbán apja vörös verőlegény?
Vata
2004. október 06. 23:28 | Sorszám: 41
Szervusz Géza.

Téma: A balliberális kormányzat viszonya a demokráciához, és joghoz
Vata
2003. április 26. 21:40 | Sorszám: 7
Vata
2003. április 26. 21:39 | Sorszám: 6
Mindenkinek meg kell tanulni, hogyan kell "ócsítani"!
Akire meg nem hat a szép szó ... ? (!) :P

Téma: Holt tőke
Vata
2003. február 12. 21:45 | Sorszám: 7
Viszont aki most rátenyerel az olajbázisra, az elegendő anyagi erővel bír az alternatív források feltárásának finanszírozására fordítani!
Magyarul lesz pénze monopolhelyzetben maradni a források elapadása után is. Akkor az új energiaforrás éppenúgy az ő díjszabása szerint lesz kapható. Csak előtte jól kipasztja a világ zsebét az olajhiány címü produkcióval.

Téma: Népszavazás! Magyar állampolgárságot minden magyarnak!
Vata
2004. szeptember 16. 20:31 | Sorszám: 458
77.31% (419) - Azóta!
Vata
2004. szeptember 16. 18:24 | Sorszám: 457
Már 77.03% (399) az ATV!
Vata
2004. július 08. 23:45 | Sorszám: 61
Értem.
Bár nem világos nekem sem a román rend ... - A moldávoknak minden, - a magyaroknak semmi?
Ezt tényleg tanulni kell...
Vata
2004. július 08. 23:31 | Sorszám: 56
Ezen már túl vagyunk ...
240 ezer bizonyosan hiteles.
- De nem ezt kérdeztem Kedves M ici.
Vata
2004. július 08. 23:16 | Sorszám: 53
Mici! Te mire fogsz szavazni? - Hogy ne legyen magyar joga a kiszakított magyaroknak?:
Vata
2004. július 08. 23:13 | Sorszám: 51
Jelentem: összegyült...
Vata
2004. július 08. 22:40 | Sorszám: 48
Nos ehhez csak annyit, - hogy legyen végre meg az a kettős állampolgárság, és a vér az "állam" pucájában, hogy meg is védje saját állampolgárait ...
- Ahogy azt minden más állam megteszi.

Téma: Izrael EU-tag szeretne lenni! :)))
Vata
2004. november 30. 21:51 | Sorszám: 129
Mit beszéltáél '56 - ban?
Vagy a beszéd elől mentél el?

Téma: "Hiszünk a szeretet és az összefogás erejében"
Vata
2003. április 12. 20:39 | Sorszám: 64
Nem.
Nem, mert ma nem a XII. - XIII. sz. fordulóján élünk, másrészt Szt. Ferenc sem volt az "igazság bajnoka"!
- Legfeljebb volt némi igaza!
Ha végre összefognánk, ennél lényegesen nagyobb "forradalmat" is indíthatnánk!
Mindössze az kéne, hogy akaratunk legyen!

Téma: Bayer Zsoltot kitiltották Romániából
Vata
2004. február 29. 13:01 | Sorszám: 55

Ez tragédia!

Téma: Lemondott Kiss Elemér kancelláriaminiszter
Vata
2003. február 21. 23:43 | Sorszám: 59
Biztos van egy megfelelő samesz, aki az ilyen piszkos munkát is elvégzi! Így épülnek a "sztárügyvédek"!
Vata
2003. február 21. 14:42 | Sorszám: 5
A zsíros állami megrendeléseket választotta... (?)!

Téma: Hozzászoktak Orbán élénk stílusához...
Vata
2003. február 19. 18:40 | Sorszám: 46
Most viszont én mpondom, hogy ez a Gunter bekaphatja, ha hagyom!
"Brüsszel, 2003. január 27., hétfő (MTI) - Az Európai Bizottság változatlanul azon az állásponton van, hogy a kedvezménytörvény végrehajtásának a szomszédos országok egyetértésével kell történnie - jelentette ki hétfőn egy uniós illetékes.
Günter Verheugen bővítési biztos szóvivője - kérdésre válaszolva - Orbán Viktor volt kormányfőnek arra a kijelentésére reagált, amely szerint egy olyan kontinensen, ahol az államok függetlensége, egymás tiszteletben tartása a vezérlő elv, nem lehet olyan levelet írni, mint amilyent a biztos küldött Medgyessy Péter miniszterelnöknek a kedvezménytörvény új szövegtervezetéről."
A Ferhajgen küldjön ilyen tipusú levelet saját édesanyjának! (Ha ez sértés, akkor önmagát sértette meg a neves és nemes Biztos úr(?))

Téma: Hogyan tovább, jobboldal?
Vata
2003. április 13. 18:10 | Sorszám: 9
A "vérfideszesek" kímélnek, de a véreskezü kommunisták azért szólogatnak!
Ezt szeretted volna?
- Meg kell próbálni megmaradni. - Ezeknek a csótányoknak megmutatni, akkor is megmaradunk, ha ők belepusztulnak!

Téma: ENSZ: Izrael gyerekeket mészárol. USA mikor támad?
Vata
2003. április 15. 21:31 | Sorszám: 1
A Nagy Testvér követi kistestvér példáját, s a megszállt Irakban fényképeket osztogat "ellenségeiről", akiket célzottan, és következmények nélkül le lehet vadászni!
- Hisz Amerika felette áll a törvényeknek! - Még a sajátjainak is!

Téma: Velünk élő Trianon
Vata
2004. november 28. 21:12 | Sorszám: 82
Most kezdődött!

Téma: Teller Ede üzenete - Provokáció vagy szimpla hamisítvány?
Vata
2003. szeptember 15. 21:39 | Sorszám: 144
Drága Kedves Toloba!

"Az elhunyt Professzor legközelebbi magyar munkatársa a Hír Tv-nek megerősítette, hogy nem Teller Ede írta az ominózus levelet."
NSZ: "...Teller diktálta a szöveget, amelyet többször is finomított, ellenőrzött"...

-- Ezt a Néptelenszatír írta. A "legközelebbi munkatárs", pedig közölte, az idős tudós egy szót sem hall, a mindennemü rádióadók csak zavaros, idegesítő hangzavarként érték, ezért soha nem hallgatta sem a magyar, se más rádiók adásait! - A magyar viszonyokat meg nem ismerte, ezért ebben a tárgyban soha nem foglalt volna állást! - mondotta volt a munkatárs!

Vagyis a Néptelenszatír hazudott, - és Hamisított! - Politikai célok érdekében hullagyalázott, hogy mentse a brókerbotránykormány vezetőjének "népszerüségét", a záró szándéknyilatkozattal, miszerint a Corvin-lánc tulajdonosaként, hajlandó lenne találkozni ezzel a csődtömeg palimadárral!

Téma: Papp Lajos élőpajzsként Bagdadban
Vata
2003. március 15. 01:16 | Sorszám: 42
Az a baj, hogy kevés ilyen magyar van!
De ha lesz még nemzet e hazában, akkor lesz még ilyen emberünk is! - De szükségünk van erre a példamutatásra!

Téma: Szabaduljunk meg Magyar Balinttol
Vata
2003. április 26. 21:24 | Sorszám: 22
Igen!
Sőt szervezett történelmi, helytörténeti táborokat is lehetne szervezni, akár 0 Ft befektetéssel, - amint a Kárpát- Aljáról származó gyermekek üdültetése is döntően a civil kezdeményezés - no meg a Pannon rádió reklámja - alapján szerveződött, és lett maradandó élmény a benne résztvevőknek!

Nagyon célszerü és ésszerü kezdeményezés lehetne a Polgári Körök részéről egy honi magyar - magyar csereüdültetési program kezdeményezése!

Vata
2003. április 26. 20:52 | Sorszám: 20
Egyetértek!
Aki teheti, legalább a nyári szünidőben mentesítse gyermekét a televíziótól, ha lehet magyar-táborba írassa be, de legalább menjen el valamely ősi magyar településre, tanyára, vagy tájra sátorozni, és próbálja gyermekével feltérképezni a helyi érdekességeket.
Hihetetlen élményekben lehet része, aki jól választja meg a "forrás" személyét! Mert majd minden településen van, aki annak múltjával, történelmi emlékeivel tisztában van! - Nagyszerü élmény felfedezni saját hazánkat. - Tegyük minnél többen!
Vata
2003. április 26. 20:27 | Sorszám: 15
"Hungaro Valentin" árt, ahol lehet a magyarságnak, éppen a gyökereket vagdosva, a nemzet alapjainál végez írtó rettenetes munkát!
- Húsz év múlva látja, aki láthatja, milyen bünös tevékenységet is engedélyezett ennek a féregnek a nagyobbik kormánypárt, - a koalíció, és a "demokrácia" nagyobb "dicsőségére"!

Téma: Érdemel-e szobrot Teleki Pál miniszterelnökünk? II. +700
Vata
2004. február 28. 18:59 | Sorszám: 495
Tudjátok mit?!
- Mégse szólok egy szót se!
Már elnézést, de viszonylag felnőtt emberek ezen a hangon, - és akkor még diplomások is a lelkeim!? ...
Hát tudjátok mit?
...

Téma: A MIÉP gyűlésen még mindig sokan voltak.:-(
Vata
2003. március 16. 13:19 | Sorszám: 4
Erre gondoltam én is, hogy a Levente is színre lépett, tehát valami formálódik a háttérben!
Szerveződik az új Jobb oldal, a régi gárdát elnyeli a süllyesztő.
Jó jel volt Pokorni radikálisabb fellépése a várbeli ünnepségen!
Vata
2003. március 16. 12:29 | Sorszám: 1
Mert az emberek vágynak az igaz szóra, s ott legalább nem alakiznak, kimondják amit a nép csak gondolni mer!
Csurka személye ezen a ponton válik érdektelenné, s válik el a valóságos személy az igazság letéteményesének személyétől!
Nem elég meggyőző a Rozgonyi párt érvelése, mert rengeteg nemzeti intézmény létrehozása és fenntartása kötődik a Csurka -f féle MIÉP - hez.
Ezért nehéz elhinni, hogy "hazasíbolta" a pártvagyont.
Ezekkel nem lehet valódi konzervatív pártot csinálni, mert mindig felmerül a múlttal való kapcsolat lehetősége - negatíve.
Szörényi Levente is beidegelt az MDF-től!

Téma: Érvénytelen a tavalyi EU csatlakozási népszavazás
Vata
2004. március 07. 21:48 | Sorszám: 16
Szerintem "ab start" nem volt érvényes a sza
vazás!

Téma: Kettős állampolgárság
Vata
2003. október 13. 21:45 | Sorszám: 53
Ölég gusztustalan álláspontod van.

A magyar nemzet összetartozásának lehetne jellemzője a közös állampolgárság, a közös dolgokban való közös részvétel, - függetlenül a földrajzi, - politikai képződményektől!
A nemzet tagjainak közös felelőssége a nemzet fennmaradása, a múlt, és a jövő megőrzése és építése! - - Ergó csipp - csupp időleges határocskák nem szakíthatják szét az egységes nemzetet!
Aki az "adózásra", vagy az egyéb kizáró tényezőkre hivatkozik, az sérült gondolkozású egyén, annak véleménye messze nem egyezik az egészséges nemzettudatal megáldott magyarokkal. A szülőföldön megmaradás komoly esélye a kívülre rekesztett nemzetrészek tekintetében is a nemzet egészét érintő fontos kérdésekben történő állásfoglalás figyelembevétele a jelenlegi "anyaország" részéről, a határokon átnyúló nemzetpolitikai irányok együttes képviselete. Nos ez az, ami a határokon túlra rekesztett nemzetrészek nélkül béna, sérült,- marginális politikai köldöknézés!
Ezért mondjuk, hogy aki eleve elmond többmillió magyar identitásának megőrzésére való csaknem egyévszázados töretlen küzdelméről, - az nemzetáruló, elárulója a rablóbékét elszenvedő testvéreinknek!
Hogy ezt a konfliktust bevisszük az EU.-nak nevezett egyvelegbe, annak legfőbb okozói éppen annak az "EU"-nak az alapítói, akik meggrundolták azt a bizonyos "békediktátumot"! - Kutya kötelességük lenne végre normálisan rendezni, s nem zsarolósan "szőnyeg alá söpörni" mások életének fő problémáit!
Tehát, aki opportunista módon, inkább elviseli testvéreinek módszeres legyilkolását, semmint szóvátenné, - mi több felkelne ezen nemzetrész-gyilkolás ellen, - arról mondjon ítéletet saját gyermeke!

Tisztelettel:

Vata

Téma: Szabadságot Csecsenföldnek !
Vata
2004. szeptember 04. 00:27 | Sorszám: 78
Egyetértek!
Vata
2004. szeptember 04. 00:24 | Sorszám: 74
Hány vadászgépen repült az 1 szem Putin?
Vata
2004. szeptember 04. 00:22 | Sorszám: 69
"Hmmm... Ize... Szoval ebbol a hozzaszolasodbol ugye nem azt kell kiolvasni, ami kiolvashato, hogy az igen csak regota tobbnemzetisegu Erdelyben (termeszetesen dominans magyar jelenlettel, de azert van ott meg jonehany) szerinted mindenkit ki kellett volna irtani aki nem magyar? "

Nem!
Mindössze levontam a következtetést az általad leírtak szerint, és azt kérdeztem, hogy szerinted ezt kellett volna tennie a Kormányzó Főméltóságának?
- Márha követni próbálom a logikádat ...

Vata
2004. szeptember 04. 00:13 | Sorszám: 59
Megfordítva a dolgot = azt sajnálod, hogy Horthy kormányzó Főméltósága nem írtotta ki azokat, akik aztán a visszaszerzés után kiírtották véreinket?
Vata
2004. szeptember 04. 00:09 | Sorszám: 52
Putyin, ha egy kicsi vér lenne a pucájában (ahogy nincs) odament volna, tárgyalni a gyermekeiért!
Mert azok az orosz telepesek gyermekei voltak nagyrészt!
De mint jó csinovnyik, papírhalmok alá temette a problémát - miközben keménykedett a világsajtóban!
Éppenolyan bokorugró, mint Gyuri barátja ... Bábu - sakkfigura.
Vata
2004. szeptember 03. 23:49 | Sorszám: 38
A ruszkik nem a szabadságról döntöttek, hanem az olajról!
A pénzről!
Kell nekik a megszállt területek gazdagsága, éppen úgy, mint a magyar területek aranya, fája és verítéke a trianoni csalóknak!
Vata
2004. szeptember 03. 23:45 | Sorszám: 33
Ebben igazad is lehetne, De ha ez egy tükör a világnak, s azt jelzi, hogy milyen kíméletlenül írtották a kaukázusi népek gyermekeit az oroszok több, mint másfélszáz éve, akkor ez csak egy epizód, s nem döbbenetes esemény. Ez válasz a rusz betelepülőinek, a tömeggyilkosságokra!
Nem menti fel a támadókat, de vádolja az elnyomókat, ha már ehhez az eszközhöz kellett folyamodniuk!

Elvonatkoztatva ettől a dologtól, tekins a kurd-kérdésre, akiket szintén századok óta írt minden hatalom, akiknek "felségterületére" dobta őket a történelem!
S ha már itt tartunk, akkor emlékezzünk meg a "vajdasági" atrocitásokról is, ami az őslakos magyarokat súlytja, és üldözi el a szülőföldről!
Ezek égbekiáltó igazságtalanságok, s ha a "hatalom" nem segíti ezeket a kissebbségbe szorított népeket, akiket megfosztottak az önrendelkezéstől, akkor lehet megérteni ezeket a kétségbeesés szűlte szörnyűségeket!

Vata
2004. szeptember 03. 23:19 | Sorszám: 12
Lassan ismét meg kell tanulni a "sorok között olvasni"!
Ahogy ezt már a komcsi - bolsi - szocik idején kénytelenek voltunk, - amikor semmi nem azt jelentette, ami ...
Hát most ismét ott tartunk, hogy a hazájukat "partizán módszerekkel védők" , (lévén, hogy nincs tömegpusztító fegyver-arzenáljuk, mint a leigázóiknak) = " terroristák", míg a gyarmatosító népírtó elnyomók a "demokrácia megteremtői" !

Ismét felfordult a világ, s ismét semmi nem az, ami ...

- Én azt hittem, hogy '90-ben végre megszűnik ez az általános hazudozás, de most úgy tűnik, hogy kisiskola volt az a mostani hazugság-áradathoz képest!

Téma: Ismét melléfogtunk: Demeter kontra Bárándy
Vata
2004. augusztus 13. 22:41 | Sorszám: 58

Te meg hülye vagy!

Már ne haragudj, de ekkora baromságot ... - és nem először "szösszensz"!

Vata
2004. augusztus 12. 22:45 | Sorszám: 39
Basszus!
Ennyire még Te sem lehetsz egyszerű ... !

Már elnézést, de Ekkora baromságot még Lenyin se írt le!
Mindenki számára teljesen nyilvánvaló a "megtévedt" gazember tevékenysége, és a háttér, ami támogatta, csak Te vagy álnaív ... - Nyugodtan lefarolhatsz a balfenéken.

Vata
2004. augusztus 12. 22:40 | Sorszám: 35

Ha ezt az én kiskutyám is végigkergethetné ...
Vata
2004. augusztus 12. 22:11 | Sorszám: 29
" ... álmomban két macska voltam,
és játszottam egymással ..."
Vata
2004. augusztus 12. 19:16 | Sorszám: 17
Kedves ... Dóra!

Kuncze volt, aki fényképeszkedett Prisztással, - akire rábizonyítottak valamit.

Orbán - Vermer dologra utalva, tudomásom szerint Vermer Andrásra nem sikerült rábizonyítani semmit.
A "torgyános mókák ... FIDESZ asszisztenciával" - erről sem született jogerős, - de mégcsak rendes feljelentés se!

Az Orbán-kultuszról pedig nem Orbán Viktor tehet, hanem a sok buta "rajongó", akik kritikátlanul imádják, mint egy rock-sztárt!
Én pl. végtelenül tisztelem, és becsülöm, mindazért, amit tett, és amit tenni szándékozott! - De nem rajongok érte feltétlen csüggedelemmel.

Vata
2004. augusztus 12. 17:49 | Sorszám: 10
Pedig télleg hülye ez a Demeter!

Annyit sem tud, hogy ezek "más anyagból vannak gyúrva" - amint a klasszikusan ejróper elődjük már régen közölte a világgal!
Ezeken nem fognak a tények. - Mit akar egy mezei becsületes ember számonkérni, amikor aiiten az "ügy"-ről van nagybaszó!

Téma: Az al-Kaida listáján...
Vata
2003. november 22. 11:18 | Sorszám: 5
Nekem gyanús ez a társaság!
- Mármint az al - Kaida! - Létező valami, avagy egy virtuális fenyegetés, aminek nevében teljesen mások terrorizálják a világot?
Nagyon érdekes, hogy az amerikai terjeszkedés irányában bukkan föl minden esetben ez a fantom, ami ellen minden eszközzel fellép ez a nagyhatalom, s közben gazdaságilag gyarmatosítja, és totális terrorben tartja az adott területet!
- Valamint fennen hirdeti a sajátosan angolszász fennsőbbrendűségének eszméjét, amit mindenáron etalonként kínál évezredes kultúrák helyébe!
- Azért - csak emlékezetetőül: Amerika létrejöttekor példátlan emberírtást ahjtott végre az őslakók körében, a világon elsőként vetett be tömegpusztító fegyvert, - ma már bizonyítottan indokolatlanul, és kísérleti céllal!

Téma: Makovecz Imre - Elek Pista levélváltás
Vata
2004. február 28. 00:26 | Sorszám: 24
Van olyan párt, aminek az "alapításában" nem vettél részt?

Az MDF-ben soha nem "zsidózott" senki! Csurka is csak egyes elemeket pellengérez, akik ártanak a nemzet boldogulásának! - - Történetesen van köztük zsidó származású (vallású) egyén is.
- Ez nem "zsidózás, csak a tények rögzítése. Szvsz.

Szeretettel:

Téma: "Nehézségek" és az ezekre való felkészülés. De hogyan???
Vata
2003. április 14. 19:34 | Sorszám: 8
Végre Valaki kimondta, amire gondoltam!
- Lehet, hogy nem vagyok egyedül?
- Jó lenne, ha a nagy nyelvtanulási lázban nem veszne el a magyar nyelv szeretet - és müvelés!

Téma: Orbán-Lantos találkozó
Vata
2004. április 09. 20:34 | Sorszám: 22
Lantos Tomi jó lene, ha aranyerét áztatná inkább valamelyik kaliforniai magánkórházban, hogy kéznél legye a peszmékerszolgálat, és nem minket akarna terelgatni!

Télakolt a pacák, akkor most adjon tanácsot a swájcinégernek, ne nekünk!

Vata
2004. április 09. 20:34 | Sorszám: 21
Lantos Tomi jó lene, ha aranyerét áztatná inkább valamelyik kaliforniai magánkórházban, hogy kéznél legye a peszmékerszolgálat, és nem minket akarna terelgatni!

Télakolt a pacák, akkor most adjon tanácsot a swájcinégernek, ne nekünk!

Téma: Varga Laci bácsi :((((
Vata
2003. május 17. 23:15 | Sorszám: 8
93 évesen - aktívan politizálni! - Ez eleve hőstett!
- Áldja meg az én Istenem Laci bácsit!

Téma: Nem antiszemita a PASSIÓ, csak az igazat mondja.
Vata
2004. március 09. 22:44 | Sorszám: 217
Az mondjuk nem mindegy, melyik "Pál" volt mártír.
Amúgy a legjohbban tervezett hadműveletekben is lehetnek hiányosságok!
A végső "fésület" tudtommal a paulusi! - De javíts ki,ha nem jól tudom!
A Vatikánban tudtommal az Ő összeállítsa lett kanonizálva! - De lehet, hogy tévedek ...
Vata
2004. március 09. 16:47 | Sorszám: 202
Csak a tisztánlátás érdekében.
1. Szeretném elmesélni, hogy Sólyomváros akkori etnikai összetétele nem azonos a mostanival!
2. Jeru-sálem zsidó lakossága nagy számban hallgatta Jézus tanítását, mert a Kajafás által kifejtett vallási eszmékkel szemben egy teljesen más megközelítést jelentett.
3. Nem ő tartotta magát a zsidók kirlyának, hanem róla mondták, mintegy gúnyként, - mert hirdette = "minden ember egyenlő"! - És mindenki meghallgatta tanításait, fajra, nemre való tekintet nélkül!
4. Biztos, hogy a Kajafás és a főpapok vezette nép kiáltotta bűnösnek Jézust. Pilátus ezért "moshatta kezeit!"
5. A keresztény Szent Bibliát jelenlegi formájában a Saul rabbiból Pállá "javult" damaszkuszi keresztényírtó útról visszaforduló "apostol" írta, - tehát mintegy "közmegegyezés - szerűen a kor szerinti "legkiegyenúlyozottabb" irodalmi összefoglalása az eseményeknek!
6. Saul rabbi megtehette volna, hogy mégjobban halványítsa a zsidók felelősségét a Megváltó halálba küldésével kapcsolatban, - de nem tette. (- Nyilván tudván tudta, hogy ennél messzebbre nem mehet, ha némileg még hitelesnek akar látszódni!)

Szeretettel:

Vata
(a rettenetes!)

Vata
2004. március 09. 00:00 | Sorszám: 162
Javítsatok ki, ha rosszúl tudom, de ismereteim szerint a Pilátus nevű helytartót visszarendelték Rómába, és elveszítette a tisztségeit emiatt a fiaskó miatt!!!!
De talán valaki erről többet is tud.
Vata
2004. március 05. 23:07 | Sorszám: 60
Talán a tapasztalat több??
Az USA-ban nem volt ÁVO! - KGB. stb.
Vata
2004. március 05. 21:39 | Sorszám: 57
Elnézést, de nem tudok angolul.

De gondolom elég autentikusan összefoglaltad a lényegét!
A véleményem pedig az, hogy semmilyen vatikáni zsinat nem teheti meg, hogy átírja a történelmet!
- Persze tudom, sokan és sokszor megpróbálják! Ideig - óráig sikerülhet is, de az igazság előbb - utóbb felszínre kerül!

Vata
2004. március 05. 20:14 | Sorszám: 53
Kedves Kaleb!

Nem kifejezetten értem a logikai sort, amit vetítettél nekünk!
Miért problematikus ennek a Jerusalem Post c. újságnak egy film?
Azon belül pedig hogy képzelik a "feltámadás" jelenetet, amikor meghirdetett tartalom szerint Jézus urunk utolsó három napját dolgozza fel a film!
A Jerusálem Post szerint át kellett volna írni a forgatókönyvet, hogy beleférjen a feltámadás is?

A Jerusálem Post nyilván tudja mit beszél, nyilván teljesen más hatása lesz a keleti régiókban, de ez az érintetteket nem éri váratlanul, hiszen állítólag a becsomagolt bőröndjeiken alszanak ... !

- Ekkora marhaságokat, amiket ez a post összehord, még nem látott a világ! - De nem baj. ha csinálják a hírverést, végülis meggerősödik a keresztény öntudat általa!

Téma: Érvek az EU-csatlakozás ellen
Vata
2003. április 10. 22:44 | Sorszám: 250
Azért még egy apróságot:
mezőgazdasági termelőknek milyen jó lehet majd:
"Nincs rá kvóta,de
NEM KAPHATNAK EGYÉNI TÁMOGATÁST
AZOK A GAZDÁK, CSALÁDI GAZDÁLKODÓK, AKIK: ZÖLDSÉGET
PAPRIKÁT,ÉTKEZÉSI PARADICSOMOT,BURGONYÁT
KÁPOSZTÁT,SÁRGARÉPÁT,HAGYMÁT,KARALÁBÉT,KARFIOLT,CÉKLÁ T TERMESZTENEK!

AZOK A GAZDÁK, CSALÁDI GAZDÁLKODÓK, AKIK: GYÜMÖLCSÖT
SZŐLŐT,KÖRTÉT,ALMÁT,DINNYÉT,SÁRGABARACKOT,ÖSZIBARACKO T,CSERESZNYÉT,RINGLÓT,SZILVÁT,MEGGYET,MÁLNÁT,EPRET TERMELNEK!

AZOK A GAZDÁK, CSALÁDI GAZDÁLKODÓK, AKIK:
DISZNÓT, CSIRKÉT, PULYKÁT,LIBÁT,KACSÁT,NYULAT TENYÉSZTENEK!"

Éljenek meg egyedül, vagy dögöljenek meg!

Vata
2003. április 10. 22:44 | Sorszám: 249
Azért még egy apróságot:
mezőgazdasági termelőknek milyen jó lehet majd:
"Nincs rá kvóta,de
AZOK A GAZDÁK, CSALÁDI GAZDÁLKODÓK, AKIK: ZÖLDSÉGET
PAPRIKÁT,ÉTKEZÉSI PARADICSOMOT,BURGONYÁT
KÁPOSZTÁT,SÁRGARÉPÁT,HAGYMÁT,KARALÁBÉT,KARFIOLT,CÉKLÁ T TERMESZTENEK!

AZOK A GAZDÁK, CSALÁDI GAZDÁLKODÓK, AKIK: GYÜMÖLCSÖT
SZŐLŐT,KÖRTÉT,ALMÁT,DINNYÉT,SÁRGABARACKOT,ÖSZIBARACKO T,CSERESZNYÉT,RINGLÓT,SZILVÁT,MEGGYET,MÁLNÁT,EPRET TERMELNEK!

AZOK A GAZDÁK, CSALÁDI GAZDÁLKODÓK, AKIK:
DISZNÓT, CSIRKÉT, PULYKÁT,LIBÁT,KACSÁT,NYULAT TENYÉSZTENEK!"

Éljenek meg egyedül, vagy dögöljenek meg!

Vata
2003. április 07. 21:10 | Sorszám: 243
Ide is szépen illik, tehát idézem:

Ezt olvasom itten a neten:

"(Hazánkért, 2003. április)

Az Európai Unió Szép Új Világa
amelyről a hivatalos propaganda mélyen hallgat!
Az első eset egy 2002. júliusában, az Európa Parlament által elvi támogatásban részesített EU irányelv tervezetről szól (Corpus Juris), amely szerint bizonyos kiemelt és EU érdekeit sértő bűncselekmények ügyében, az egész unióra kiterjedően egyező tartalmú büntetőjogszabályokat és eljárási szabályokat kell a tagállamoknak saját jogrendjükbe emelni és alkalmazni. Tehát ebben a körben a nemzeti büntetőhatalom fölé lép az EU büntetőhatalma. Létrejön az európai főügyész intézménye, amely az egész EU területén nyomazati és vádhatósági jogkörrel fog rendelkezni, a Corpus Jurisban meghatározott rendelkezések alapján.

A másik pedig egy 2002. május 30-i Európai Parlament által elfogadott javaslatról szól, amely szerint a Bizottság és a Tanács javaslata alapján meg fognak adni minden szükséges felhatalmazást bizonyos bűnüldöző szerveknek (elsősorban Europol) arra, hogy bírói felhatalmazás nélkül ellenőrizzék a telefon, Internet és e-mail forgalmat. Az új irányelv szerint a rendőrség és más állami szervek jogosultak lesznek arra, hogy kötelezzék az Internet-szolgáltatókat és telefontársaságokat arra, hogy gyűjtsenek és tároljanak adatokat minden EU tagállami polgárról, akik Internet útján tartanak fenn kapcsolatot és rögzítsék, hogy ki mit tölt le az Internetről.

Nos, ezek után, ha valaki az anyag megismerése után arra kíváncsi, hogy mindez hogyan fog működni a gyakorlatban, bátran üsse fel George Orwell, 1984 című örökérvényű művét. Ez aztán végképp az európai értékek kommunista diktatúra időszakából már ismert kiteljesedése, ugye kedves Kovács elvtárs?

Mindezt Tony Bunyan a *Statewatch* nevű, EU-t ellenőrző emberjogi szervezet tagja, az alábbiakkal kommentálta:

"Az Európai Parlament ezen döntése az EU jövője szempontjából -pillanatot jelentett. Ha az összes telekommunikációs eszközt ~ telefonhívások, e-mailek, faxok, and Internet-használat ~ ellenőrzés alá helyezik, akkor ezzel nemcsak a polgárok adatvédelemhez fűződő jogát ássák végzetesen alá, hanem minden olyan szabadságjogot is, amelyek megkülönböztetik a demokráciákat a diktatórikus rendszerektől."

Javaslom, hogy kérdezzenek rá minél többen erre az EU Kommunikációs Közalapítványnál, kíváncsian várjuk a válaszokat, egyúttal ezt a két felháborító és jogtipró intézkedést minél szélesebb körben javaslom terjeszteni!

Ez is egy nyomós érv a NEM mellett!

Üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd

Európa jogi szakjogász"

- "szép Új Világ!"
Sokat tanultak a "kommancsok"-nak becézett alpári gyilkosoktól ezek az EU-s elemek!

Vata
2003. április 05. 20:46 | Sorszám: 212
Ebben tökéletesen igazad van!
Meg is fejelheted valahány kormány nemzetrontó cselekedeteivel, - mert sajnos volt sok ilyen, - a "rendszerváltáson" innen és túl.
Kétség nem fér hozzá, a torgyánizmus az egyik bünöse volt az elmúlt évtizednek! Az a nagyobb baj, hogy nem az egyetlen!
- Akkor tán még lett volna esély a mezőgazdaság feltuningolására, hogy állhassa a versenyt. Ma erre semmi esély!
Ezért sem ésszerü a csatlakozás erőszakolása!
Vata
2003. április 05. 20:10 | Sorszám: 210
Kedves Toloba!
A MeD(209)ienaunak önmaga miatt kellett volna már rég sitiben lennie, nem még elfogadni, / elfoglalni a miniszterelnökséget! Egy fedett (2-ős) ügynök menjen kiérdemesült nyugdíjába, ne a bársonyszékbe, ah jót akar!
(- és nem "végett", hanem miatt!)
Vata
2003. március 24. 20:49 | Sorszám: 90
Én mostmár egy komoly érvre lennék kíváncsi, miért is jó nekünk a csatlakozás az EU-hoz?
Eddig csak hülye bugyuta propaganda frázisok pufogását tapasztaltam, de egyetlen komoly érv el nem hangzott!
Vata
2003. március 21. 21:05 | Sorszám: 16
"Annyit lovagoltok ezen az EU teman. Nezzetek egyszer magatok ala es nezzetek meg hogy foditva ultok a lovon .
Azaz pl. eleve nem adjuk at a legtobb jogositvanyunk az EU-nak es igy tovabb. Csak mar unalmas mindig cafolni."

Még egyetlen cáfolatot nem hallottam, csak pufogó ígéreteket, hogy milyen jó lesz majd egyszer!

Legtöbb jogosítványunk, már amit nem adunk át, - semmire nem jó!

Külügy, hadügy, bankszektor.

Marad a sengeni határőrizet, a környezetvédelem, meg az árvízvédelem.

Vata
2003. március 21. 12:09 | Sorszám: 4
A minap már foglalkozott a Média azzal a sajátos körülménnyel, hogy a Globus nem hazai alapanyagot használ a húskonzervek gyártásához, mert sokkal olcsóbbanb kapja a belga sertést, mint a hazait.

- A vezér a hazai drágaságát a külföldi olcsóságát a tchnológiai fejlettség külömbözőségében határozta meg, szót sem ejtve arról, hogy míg nálunk bünteti pártonk és kormányunk a dolgozó parasztot elvonásaival és az ÁFÁ-avl, addig az Uniós tagországok nyakló nélkül támogatják a legtehetségtelenebb gazdáikat is, hogy ne válljanak munkanélkülivé!

Ezért mondom, hogy ez a szervilis magyarellenes kormányzat ne vigyen már minket a közös európai sírba!

Vata
2003. március 21. 11:21 | Sorszám: 1
A csatolás mellett nem hallottam még egyetlen komoly érvet!
Ellene szól minden, s nem is értem, jelenlegi állapotunkban miért erőszakolják oly sokan?

Téma: Törökbálint lángokban
Vata
2004. augusztus 10. 22:49 | Sorszám: 127
Igen!
Hirtelen nem jut eszembe, hol van az a lakótelep ... - valahol a XI kerület szélén, ahol talajcserét ígértek ... - Azóta meg se kép, se hang.
Egy ismerősöm lakott ott, az mesélte először, - vagy huszon-harminc éve, aztán vagy öt - hat éve ismét felvetődött a kérdés a TV-ben, mint megoldandó környezeti dolog ...
Erre nincs pénz, mint a garéi hulladékra, meg a gázgyár ürömi hulladákának eltakarítására.
Viszont jó hír, hogy többszáz milliárd jut a bankároknak, konszolidálásra, hogy feltőkésedjenek, mert úgy legalább áron alul privatizálni lehet az épületeket! (mert belül már semmi bankra emlékeztető nem marad)

Tudod: "lógaki ...?" - (/logikus?)

Vata
2004. augusztus 10. 21:37 | Sorszám: 123
Érdekesnek találtam, hogy a robbanást követő napon a 70 -es út melletti bozótból kutyák segítségével szedegették a rendőrök a fel nem robbant petárdás dobozokat.
Ezek papírból voltak, és kb. 16 db petárdát tartalmaztak ...
Hogy a fenébe kerültek sértetlenül a robbanástól két-három kilométerre, - nem tudom?
De azt tudom, hogy a Medgyessy-Demján csoport éppen ott, a szoborpark, és a BM lőtér közötti teermészetvédelmi területen akar lakóparkot építeni ... - Nyilván nem lenne boldog az új tulajdonos, ha egy volt hadianyag gyár, és egy mai pirotechnikai telep közelében venne sokmillióért egy lakást ...

De én csak ülök itten, és reszelgetem a körmeimet ...

Vata
2004. augusztus 05. 23:09 | Sorszám: 57
Akkor biztos látta őket is...
- bár lehet, hogy azt hitte, dekoráció a falon... - Amennyi esze van!
Vata
2004. augusztus 05. 22:55 | Sorszám: 54
Hát én már nem tudom, mert most mondja a TV2, hogy ezu a Keller - kerület...
De akkor mi a frászt csacsemol ez az Ildiko? ... :eek
Vata
2004. augusztus 05. 22:14 | Sorszám: 52
A Krónika után volt valami beszélgetés, abban mondta "Il-Dikó", hogy siet a választókerületébe, mert akció van ...
De ez a környék teli van tűzdelve ... - ÉRD - Pl. Tabajdi (Hungary) felséges terület.
Vata
2004. augusztus 05. 21:25 | Sorszám: 48
Lendvai Ildikó kerülete ...
A rédióban vallotta be.

Téma: Újhelyi lenácizta a Magyar Sziget ifjúsági fesztivált
Vata
2004. augusztus 06. 20:17 | Sorszám: 12

Kedves Mária! - Te Szent! :d
Nem én vagyok! - Sajnos...

Én csak csndben, csak halkan, - csak képekben... :S

Téma: Ujabb rendori tulkapas
Vata
2003. április 06. 10:40 | Sorszám: 6
Ez teljesen megdöbbntő, mi több, felháborító!
Csatlakozok minden tiltakozó barátunkhoz!
A rendőrség a kerületben újabban csak saját magával törődik, a közrend és a közbiztonság teljesen el van hanyagolva!
- Ez meg olyan atrocitás, ami gyermekek megfélemlítését célozza, ismét kinevelődik a megfélemlített generáció!

Téma: Csomagot sürget az IMF, a pénzügyminisztérium egyetért
Vata
2003. május 12. 22:35 | Sorszám: 31
Ez egy valódi, hamisítatlan komcsi-libsi érvelés:
"Nyilvánvaló, hogy ők is átverték volna a szavazóikat, azért nem tehették, mert vesztettek. "
- Mindenki magából indul ki !

Ez egy olyan álságos állítás, amitől felfordul minden becsületes ember gyomra. Csak az álszent, libsibolsi mentalitással megszentségtelenített öntudatlanok veszik természetesnek, hogy mindenki hazudik!
- De akkor mire a szó, az ezsme, és az IGE?!

Téma: Húsvét
Vata
2004. április 09. 23:39 | Sorszám: 88
"Vétett utas" - nincs véletlenül?
Vata
2003. május 12. 23:26 | Sorszám: 59
Bocs! - Pótolom! - Amint képbe kerülök!
Vata
2003. április 17. 22:26 | Sorszám: 38
Mindig volt egy olyan érzésem, hogy anakronisztikus mód Anakreón vagyok.
- Mit tudsz Te a Magyar-hitről egyáltalán?
Vata
2003. március 22. 23:56 | Sorszám: 14
Tudomásom szerint azt megtagadták mindkét oldalon.
Őszentsége kezdeményezett valamilyen engedményes lépést a közeledésért (ölég gusztustanalnul - szvsz) - de ennek semmilyen hatása nem volt a másik "szövetséges" részéről.

De ez messzire vezet, mert eljutunk a fatimai jóslatokhoz, meg a holt-tengeri tekercsek letartóztatásáig igen rövid idő alatt!

Vata
2003. március 22. 23:33 | Sorszám: 12
Jó. Csak mert szerintem legalább annyira kötődik a keresztény böjthöz, mint a peszah.
És ki tudja, legalább annyi híve is van kishazánkban.

De miért akarja mindenki egyfolytában összemosni Jézus hitéhez kapcsolódó kereszténységünket az ószövetségi zsidó vallással? (Kihagyva az ugyane gyökérzetből kinőtt muszlim vallást.)

Vata
2003. március 22. 23:06 | Sorszám: 8
Mért, a ramadam miröl szól?

Téma: Alkotmányellenes népszavazás
Vata
2003. április 09. 23:00 | Sorszám: 1
Erre mondtam, hogy a Szent Korona Alkotmány az egyetlen mérvadó, mert azt elfelejtették megsemmisíteni a 44-es erőszakos alkotmányozáskor, s azóta is!

A termő - és minden magyar föld is a Szent Korona tulajdona, amit elidegeníteni - éppen ezért nem lehet! (Legalábbis a nyugati módon nem!) - Legfeljebb használni.

Mivel a Szent Korona Alkotmány érvényét nem szüntették meg, minden törvény és intézkedés érvénytelen!

- Hogy mikor áll vissza az eredeti rend, csak idő kérdése!

Téma: "Baja megörűlt?"
Vata
2003. március 12. 19:40 | Sorszám: 32
Na szasztok.
Vata
2003. március 12. 19:33 | Sorszám: 26
Végső soron hogy jön a baja bajhoz az egyház drogpolitikája?
Lehet, hogy én teljesen hülye vagyok, de kell legyen egy dühöngő topic az ilyen off-oknak!
Vata
2003. március 12. 18:49 | Sorszám: 14
Nyilván hiányzott az oskolából, amikor '48-ból kellett felelni, máskor meg nem figyelt, - később a foximaxi-n meg a kutyát sem érdekelte a nagyoktóberin kívül semmi!
Mondjuk, azért ha a tizenkét pontot is kifüggesztenék a tizenkét sárga csillag mellé, az lenne ám az igazi propaganda!

Téma: "A neonácinak tartott egyesület" (1)
Vata
2003. március 09. 14:45 | Sorszám: 748
Köszi az összefoglalást, ami a témaeredeti szelleméhez tartozóan kifejezi, mekkora csúsztatási tömeg van jelen közeli történelmünk leírásában!
Idézem:
"Végül néhány szó, összesen három kérdéses pont erejéig foglalkoznék azzal a magyarázattal, amit a Népszabadság Online az heves antiszemitázás végén elhelyezett. Karsai professzor ezt mondta: „A fényképeket nem láttam, azok scannelését a levéltár egyik munkatársa végezte, aki a nagy sietségben az eredeti, magyar nyelvű levéltári jegyzékben szereplő: 'Nyilas igazoltatás Budapesten - filmrészlet' utolsó szavát nem fordította-scannelte be”.

Karsai professzor itt lényegében azt állítja, hogy nincs is köze a képekhez. Ehhez képest Karsai professzor tanulmányának az a címe, hogy „Photographs Documenting the Holocaust in Hungary”, azaz konkrétan a fényképekkel foglalkozó tanulmányról van szó, a tanulmány előszavában pedig az áll, hogy Karsai professzor irányítja a képi dokumentumok scannelését és katalogizálását. Ezek tükrében felmerül a kérdés, hogy ha Karsai professzor nem is látta a képeket, akkor tulajdonképpen miről írt „Photographs Documenting the Holocaust in Hungary” címmel tanulmányt.

A másik kérdés pedig a scannelési hiba folytán lemaradt „filmrészlet” szóhoz kapcsolódik. A honlapon látható minden olyan fotó, amihez van magyar és német nyelvű képaláírás, azonos formátumú címkét visel, melyen a felső sorban szerepel a magyar, az alsóban a német képmagyarázat. A „Nyilas igazoltatás” képaláírás mellett hatalmas felület áll rendelkezésre a „filmrészlet” szó megjelenítésére, amelyet a scanner érzékelt volna, ha ott lett volna. Tehát a képet eleve úgy scannelték be, hogy nem szerepelt rajta a „filmrészlet” felirat, vagyis nem scannelési hibáról van szó.

A harmadik kérdés pedig arról szól, hogy Karsai professzor a magyarázatából kiolvashatóan még mindig úgy gondolja, hogy ez egy nyilas igazoltatást ábrázoló fotó. Pedig nem az, a képen látható Gera Zoltán alakította nyilas egy élelmiszerraktártól tartja távol a - többek közt Rózsahegyi Kálmán és Rajz János alakította - budapesti civileket.

Vagyis a megjelenített kép nem csak azért hamis, mert nem eredeti dokumentumfotó a vészkorszak idejéből, hanem azért is, mert maga képaláírása is hamis. Ám Karsai professzor - a magyarázata szerint - ennek nincs tudatába."
- Megállapításod igazához csatlakozok, s megerősítem, mindazoknak ellent fogok mondani a jövőben, akik komoly tudományos felkészültséggel "illetnék" nevezett "professzor" urat, aki a holokausztkutatás ürügyén kapaszkodott fel a tudományos ranglétrán, de nélkülözi a valódi tudósokra jellemző alázatot a valóságos történelem iránt!
Tisztelettel:
Vata

Vata
2003. március 06. 18:50 | Sorszám: 659
Mondja a Rabin a Rúdas:
"-Már leírtam. Itt magas erkölcs uralkodik, és érdekes, hogy senki nem vette észre, milyen szakmai genyó lehet ez a Farkas Gábor nevű fazon. "
Örömmel értesülök róla hogy "itt magas erkölcs uralkodik"!
Mármint hol?
A tudomány világában?
Vagy a Holokutatás területén?
Farkas Gábor egy normális fazon lehet, ha sérelmezi ennek a "híres" fönökének eljárását, amit itt mi is megtapasztaltunk! - Képzeld milyen lehet ez a napi életben!
Vata
2003. március 01. 14:12 | Sorszám: 520
Ez a megfelelő leírása a történetnek!
Valóság helyett "Valóságsó"!
Vata
2003. március 01. 12:14 | Sorszám: 516
Arra gondolok, hogy egy nem egészen tíz fős társaágot kinevezett a "Média" főellenségnek, s hetekig tököltek a rendezvény engedélyezése körül, miközben egyéb történésekről, úgymint gyárbezárások, és Magyarország szuverenitásának súlyos csorbulásáról egy szó nem esett!
- Magyarán: mübalhé volt az egész Vér és Becsületestül, MAZSHISZ-Hit-estül! - Túl a példán, ami statuálódott.
Vata
2003. március 01. 10:30 | Sorszám: 512
Ez itten a "lóláb"!
Vata
2003. február 28. 21:42 | Sorszám: 495
Ük már csak tudgyák! Ők jegyezték be, hogy legyen ki ellen fellépni, ha szükség van egy csöpp anarchiára! Meg "újfasiszta" "antiszemita" provokátorokra.
Aztán majd exportálják ezeket is Izraélbe, mint Albit!
Vata
2003. február 24. 19:08 | Sorszám: 456
Egyre szimpatikusabb vagy Karamica - cica!
- A kettő együtt kedves mosoly próbálik lenni!
Vata
2003. február 24. 17:14 | Sorszám: 454
De az anyagot, amit Ő küldött, csak megnézte?
Vagy (a nagy tudósokra jellemző naivitással) "vakon megbízott" a képzetlen diákokban, akik - egyes feltételezések szerint (!)- összelapátolták innen - onnan a "magyar anyagot" ?
Ez egyre súlyosabb kezd lenni!
Vata
2003. február 24. 17:06 | Sorszám: 452
- Meg a hamis képaláírásokat, amiket képzetlen egyetemisták ragaszgatnak megszentelt honlapja fotóira, mert képtelenségnek tartom, hogy épp e neves tudós ne látta volna Máriássy Félix nagyívü filmalkotását, s ne ismerné fel (még behúnyt szemmel is, ami az igazi nagyok sajátja!) a képen szereplő kortárs müvészeket.
Vata
2003. február 23. 20:51 | Sorszám: 446
Az nem ott volt, hanem a Napkeltében a holland lámpaernyő!
Mellesleg azt híreszteli magáról, hogy "médiaszocilista", vagy - lógós?
Vata
2003. február 22. 11:31 | Sorszám: 379
Ha jobban átolvasod, amit írtam, akkor rájössz, hogy a "feltételes mód"-ot kiemelésként használtam, s megerősítettem, hogy "márpedig volt!"
Egy megszállt országban a megszállók diktálnak. Ugyanez megtörtént a Szovjet megszállás ideje alatt, csak akkor ÁVÓ-nak hívták a kollaboráns erőszakszervezetet!
Amellett pedig kitartok, hogy a "dokumentumok" ilyetén történő alkalmazása célzatos!
Hogy mi a célja, kérdezd az elkövetőt. A magam verzióját leírtam.
Vata
2003. február 22. 11:18 | Sorszám: 375
Tisztelt Karamica!
Mindenesetre fogadd Elismerésem, mert - Karsaival ellentétben - Téged az igazság megismerése, feltárása vezet! Így lehet normális dialógot kialakítani, ez az eszköze a gondolatok cseréjének!
Köszönöm:
Vata
Vata
2003. február 22. 11:09 | Sorszám: 374
Ebben az egészben az a zavaró, hogy egy prekoncepció mindenáron történő igazolására szolgáló hamisítással van dolgunk!
Karsaiéknak nem a történelmi valóság feltárása, nem a tények rögzítése a céljuk, hanem a sajátmaguk által készített történet igazolása!
Nagyon sajnálatos, ha volt hátrányos megkülömböztetés, deportálás. Még szomorúbb, ha volt magyar segítség ezek végrehajtásához (mert biztos volt!), de egy történelmi szituációt egy valóságos történésznek valóságos dokumentumokkal illene igazolni. Így sima vádaskodássá, a magyar társadalom revolverezésére alkalmas eszközzé silányítják a történelmet!
Vata
2003. február 21. 23:47 | Sorszám: 343
Szerinted?

Nézd végig a topot. Amúgy a megjegyzéseim kicsit se "bornírt"-ok! Fogytán a türelmed kislány?

Vata
2003. február 21. 23:39 | Sorszám: 339

A Te drága időd... Oh! -- Végülis védted, amíg védhetted...
Vata
2003. február 21. 23:13 | Sorszám: 334
Mondom, a "Tenkes kapitányában" játszotta a Kocsmáros szerepét, most sem jut eszembe milyen "...uram" volt a neve. meg egy sor más film epizodistája volt, úgymint a Bors - sorozatban, meg máshol.
Vata
2003. február 21. 22:52 | Sorszám: 331
Az idősebb - ha nem csalódok, - Greguss Zoltán?
Vata
2003. február 21. 21:15 | Sorszám: 324
Kicsikét eltértünk az eredeti témától.
Igaz, a dokumentálás sajátos módszereit elég rendesen körbejártuk!
Viszont nem kaptam választ arra a címben felvetett kérdésre, mitől "neonáci" az inkriminált kultúrális egyesület, ami - számomra érthetetlen módon, - a szocialista kormányok idején aktivizálódik, s nem kevés anyagi ráfordítással ruháztattak fel egyenbe!?
Meg arra a pofátlanságra sem nyertünk kielégítő választ, hogy jön a mazsihisz ahhoz, hogy "ellenhatásként" Magyarországon egy idegen, rasszista állam lobogója mögül fujjolja a Magyar Hímnuszt?
Vata
2003. február 19. 17:40 | Sorszám: 183
Kíváncsian várjuk - főleg - Kristó Gyula álláspontját!
Lehet, hogy el fogsz keseredni, de vígasztaljon, hogy előre figyelmeztettelek!
Vata
2003. február 16. 13:22 | Sorszám: 124
Valóban. A Korniss rémlett nekem is, csak bizonytalan voltam benne. Viszont passzol a témához.
Vata
2003. február 16. 12:52 | Sorszám: 120
Ki is mondta? : " ...ti soha nem fogtok tudni úgy gyülölni minket, ahogyan mi gyülölünk benneteket!..."
Nem jut eszembe a neve a pacáknak! Segítsetek.

Téma: Pert nyert Hegedűs és a MIÉP
Vata
2003. november 28. 21:47 | Sorszám: 373
Feketére röhögtem magam!
Medienaiu, aki erkölcsi magasból megítél egy bírósági végzést!
Ez több, mint röhely! Ez a hazátáruló burzsuj a szoci - libi - kormány feje pofátlanul beleavatkozik a független bíróság dolgába!
- Mit képzel magáról ez a mini-sztálin bankárka
Vata
2003. november 22. 22:20 | Sorszám: 337
Ez egy merő csúsztatás, némi hollyvoudi könnyes lírai betéttel fűszerezve!
- Köze nincs ahhoz a tárgyhoz, amiről szól az ítélet!
Nevezetesen arról, hogy (még) van szólás és lelkiismereti szabadság - a szabadosság mellett - egyelőre, - s válaszolhat a megtámadott az őt ért támadásra!

Hegedűs válaszolt, egy a nemzetet sértő cikk szerzőjének, - ezért meghurcolták. - De mi van az eredeti cikk írójával? Azt miért nem jelenti fel "egy állampolgár"? - Biztos nem azért, mert annyira igaza volt!

Vata
2003. november 22. 20:36 | Sorszám: 326
De Te már lesben állsz az alján ?

Téma: Keresztény hírek
Vata
2004. április 10. 21:25 | Sorszám: 101
Még jó, hogy liberálErdő a Néptelen szavának nyilatkozott ...

Téma: Nem ügy a Sajtóklub elleni támadás?
Vata
2003. március 18. 23:27 | Sorszám: 58
Mint állatvédő kifejezetten tiltakozok bárminémü összehasonlítás ellen!
Bayer megállapítása több, mint találó!
Vata
2003. március 18. 22:56 | Sorszám: 55
Ezzel szemben Szekeres, Baja, Máthé, Pál ... ect. ...
Vata
2003. március 18. 21:34 | Sorszám: 53
Érdekes, milyen hamar összeért a dolog két vége!

Azon elmélkedek, mikor jön rá a "magyar" rendőrlet is, hogy lehet kapcsolat a Sajtóklub, és az Orbán Viktor ellen irányuló, - egyelőre verbális, - fenyegetés és a szervezett bünözés között!?
...

- Ha meg még arra is rájönnének, hogy ennek vannak nemzetközi vonatkozásai is... ?
... Akkor mi lenne?

Szerinted?

Vata
2003. március 17. 18:59 | Sorszám: 39
Mondjál csak ilyeneket, Te is rasszista náci leszel rögvest!
Vata
2003. március 17. 18:22 | Sorszám: 37
Nagyon szeretnék visszatérni az eredetileg felvetett témára, s érdekelne a véleményetek, ügy - e a Sajtóklub elleni (egyelőre verbálisan létező!) támadás?

Szvsz az "újkori demokráciánk" mélypontja, hogy ez megtörténhetett!

Vata
2003. március 17. 11:11 | Sorszám: 26
Valóban nem erről szól a történet.
Az arról szól, hogy a tasnádi nagy nyilvánosság előtt kijelentette, "egyenként fogjuk levadászni" a jobboldali újságírókat.
Döbbenetes, - hogy ehhez egy szava nem volt senkinek. Sem akkor, sem később!
Vata
2003. március 17. 11:06 | Sorszám: 25
Az a vicc az egészben, hogy a Sajtóklub a baloldali kommunikációs stílust idézi, csak fordított rendben, és felhívja a figyelmet az ökörségekre, amik megjelennek a liberátor médiában!
Ezek után azt mondani, hogy "szélsőséges"...? - Hát én nem tudom... Ami marhaság, az bármely oldal mondja is, az marhaság!
Vata
2003. március 17. 09:24 | Sorszám: 19
Ezt a levadászásos mondást tasnádi a TV nyilvánossága előtt mondta, s nem a kóser-kajával összefüggésben!
Mi ez a " magánfenyegetés"? - Nyiván valami újmagyar kifejezés, vagy szdsz-jogi-terminus?
Vata
2003. március 16. 00:42 | Sorszám: 14
Nem is értem.
Egy demokratikusnak nevezett formációban ilyet megengedni, mégha vicc lenne is, akkor is minimum parlamenti vizsgálatot kellene kezdeni!
Innentől kezdve azt kell hinnünk, a kormány nyakig benne van a fenyegetőzésben.
- Az pedig azt jelenti: államilag támogatott terrorizmus esetével állunk szemben.

Téma: ma 3 éve
Vata
2004. szeptember 11. 23:24 | Sorszám: 1
Tudod Te milyen drága dolog két ekkora épület "hivatalos" lebontása?
És azt tudod, milyen drága a telek Manhattenben?
Arról már ne is beszéljünk, mekkora "kártérítést" kapott a tulajdonos az amerikai államoktól ... - meg a biztosítótól ... !

Téma: Wiesenthal meghalt
Vata
2005. szeptember 20. 22:26 | Sorszám: 18
Valami ilyesmit mondott a vizentál is a zenszben, - ha jól hallottam ...
Viszont attól még számtalan tömeggyilkos szaladgál itthon is, de fura mód ezeket nem üldözi senki, - még a nagy pénzeket kezelő vizentálközpont se!
Ez a kettős mér ce!

Téma: Tétényi-fennsík természetvédelmi terület megszüntetve
Vata
2003. február 13. 13:31 | Sorszám: 10
Az egyetlen jégkorszak után kialakult ősgyeptársulás, ami többmillió évet vészelt át szinte változatlan ormában, az egykori ősembert rénszarvassal tápláló terület egy része katonai ill. BM lőtér lett, ami részlegesen rombolta, és alakította a tájat, ugyanakkor e veszélyes tevékenység miatti fokozott védelem óvta is a faunát.
A D-209 - es viszont "ellenálhatatlan"-ul eltiporja e páratlan értéket.

Téma: Buli az újgazdag kaviárbaloldalon (avagy így mulat egy magyar elvtárs)
Vata
2003. május 12. 22:12 | Sorszám: 28
... és akkor még nagyon enyhén fejezted ki magad!
- De hogy bármit is alkottak pereputtyostúl, - az túlzás!
- Max lenyúlták, amit szüléik elkommunizáltak a nagyapáméktól!

Téma: Eletveszelyes fenyegetes Orban Viktornak
Vata
2003. március 19. 23:03 | Sorszám: 125
Mi köze mindennek a Miniszterelnök ellen irányuló fenyegetéshez?
- Talán eljutunk a fenyegetés gyökérzetéhez, s bebizonyosodik, amit eredetileg gondoltam?
- Lehet, hogy tényleg a vörös maffiabrigádok feldugták a fejüket a csatornákból?

- Akkor itt temethetjük a kicsike, - frissen nyert szabadságocskánkat!

Vata
2003. március 18. 22:53 | Sorszám: 68
Neked jobban kellene tudni! Ott a pereputty.
Vata
2003. március 18. 22:42 | Sorszám: 67
Valahol már láttam ezeket az ügyes kis trükköket valamikor a választások idején. Csak akkor más volt a tartalom. Sok hülye szopta be, sokan jópofának tartották.
Én nem tudom, ... biztos más az ízlésünk!
Vata
2003. március 18. 21:07 | Sorszám: 64
Ez már nem diktatúra, csak egy szocialista cosa-nostra!

Itt a törvényt már csak a pártvezetőség hágja meg!

Nem csodálnám, ha ugyanaz a "nemzetbiztonsági" brigád követte volna el a fenyegetést, aki a Sajtóklubot befogadó Tv-állomást is terrorizálta.

"Ahol diktatura van, ott..."

Ahol meg a maffia, ott meg nincs törvény, nincsenek emberi, vagy polgári jogok.
Ez a végjátéka ennek a "demokráciá"-nak látszó tüneménynek.

Téma: Írjunk Réti Miklósnak!
Vata
2003. április 02. 21:57 | Sorszám: 8
Hát igen ... !
én sem tudom, ki a Réti Miklós, - nekem szimpatikus, de ez nem jelent semmit, - viszont üdvös lenne saját pártjának érdekében is megnyilvánulnia.
Ha nem nyilatkozik, akkor ugyanolyan kollaboráns, mint ügynöktársa volt!
Ha meg nem jut szóhoz ebben a médiakavalkádban, jobb, ha elássa a kisgazda jelvényeket. Hátha jön még oly kor, oly vezető, aki tudja mit kezdjen vele...

Téma: Orbán Viktor csodát tettem
Vata
2003. március 11. 23:53 | Sorszám: 1
Már elnézést, de Te hülye vagy, vagy csak én nem értem, mit akarsz ezzel az uszodás metaforával előidézni?
Hogy Orbán "csodatevő" képességei hogyan szervülnek ehhez a meséhez, - az végképp érthetetlen.
- De azért ne haragudj rám, - elég, ah átgondolod amit mondani akarsz, s azután azt mondod, amit mondani akartál. -- Vagy hogy is fogalmaz a "szellemi Atya" = jel. mini. eln.(D-209)

Téma: Itt a kokárda, ott a kokárda :)
Vata
2003. március 14. 22:58 | Sorszám: 7
Púder az egész!
A "Hídverési hadgyakorlat" - közpénzen, mert extra hadi-torna, csatlakozó a nagytesó hadimanőverhez. Talán ígértek nekik egypár milliárdot, ha hidászokkal segítjük a sivatagi írtás nevü néptelenítési "projektet"!

Téma: MSZP-SZDSZ a kettős állampolgárság ellen
Vata
2004. november 02. 22:59 | Sorszám: 27
Ez érdekes gyurcsótányi felvezetés ... - Konzultáltak vaj'h a "legitim" magyar vezetéssel, és főleg a magyar néppel a trianoni gyalázat elkövetői?
És mégis, miről kéne velük konzultálni?
- Mondd kedves Bugár Béla: Te magyar vagy?
Avagy:
Markó Béla, Te mostan román akarsz lenni, vagy inkább magyar, de mivel átmenetileg románok uralják a szülőfölded, hát ezért lehetsz kettős polgár.
Válassz kedves Markó Béla!
Román lehetsz, vagy magyar ...

Vajdaságban kettős állampolgárt verni sokkal veszélyesebb, mint kiszolgáltatott magyart!
(- persze ahhoz magyar(!) állam is kellene!)

Vata
2004. november 02. 22:47 | Sorszám: 19
Miről beszélnek ezek a heil Hillerek?
Mélyen zengő Kuncze korsók?
Vata
2004. november 02. 22:43 | Sorszám: 16
Ezek a tetvek együtt ünnepelték Erdély és Magyarország gyásznapját a rablóállam vezérével a Kempinskiben!
Ezek szemet húnytak negyven évig, a magyarok jog és tulajdon és életfosztásán, a történelem groteszk átírásán!
Ezek elnézték az ősi templomok lebontását, és ortodox templomokba építését!
Ezek elnézték, sőt tapsikoltak az etnikai arányok erőszakos megváltoztatását!
Ezek elnézték, sőt, - támogatták a magyar kultúrális élet felszámolását a határokon túli területeinken.
Ezek elvették a határon túli szervezetek támogatását, amit nagy keservvel kisajtolt az előző kormány a költségvetésből.
Ami kicsi megmaradt, azt a baráti balosok kezére játszották!
Ezek Alexandru Mudura plázájába több pénzt fektettek, mint az egész erdélyi, felvidéki, délvidéki magyarság fennmaradására!
...

Téma: Háború !!!!!
Vata
2003. március 01. 14:25 | Sorszám: 56
Azt mondod:
"Lehet hogy végül mégsem lesz háború???
Reménykedjünk, bár az a negyedmillió már ugrásra készen álló katona eddigi költségei szvsz "nem veszhetnek kárba"..."
Szerintem sem! - Amerika így, - vagy úgy megszerzi az iraki olajat, meg az ellenőrzést a térség felett! Tehát a katonák maradnak. A kérdés mindössze az, melyik támaszponton, s mikor tudnak beszivárogni a Közel-Kelet szívébe?
Viszont a megszállás sokba kerül. Ezért szükséges a posztkommunnista egyetértési nyilatkozat, hogy legyen kivel elvégeztetni a "rendfenntartás" költséges és kellemetlen feladatát.
Vata
2003. február 18. 23:17 | Sorszám: 42
Az amerikai találati pontosság jó példája a Délszláv válság idején a Vajdaság,- magyar nevén: dél-Baranya és Bácska vidékére hullatott grafitbombák tömege, melyek még párezer évig sugározzák halálos terhüket!
Soha senki nem magyarázta meg érthetően miért volt szükség a szövetséges nemzet határon túlra rekesztett részének leírtása!
Amerikát el kellene tíltani a modern haditechnikától, mert olyan, mintha egy őrült kezébe adnád annak a kötélnek a végét, aminek a másik vége hurokban a nyakadon!

Mondottam volt, hogy a Szaddam rezsim durva, és megdöntendő! A Kurd testvéreink ellen elkövetett bün az emberiség ellen lett elkövetve, ezért felelnie kell az egész térségnek, nemcsak a diktátornak, de annak is, aki elnézte!

- Törökország azzal a feltétellel járul hozzá az Iraq elleni agresszihoz (többek között!), ha a Kurd nemzet nem alakíthat önálló államot! Pedig minden okuk, és joguk meglenne rá! De kit érdekel itt a térség rendezése? Meg a milliók, akik halnak egy miatt?

Vata
2003. február 18. 20:30 | Sorszám: 37
Amerika az öbölháború során állítólag már számtalan régészeti emléket pusztított el.
Badiny Jós Ferenc közlése szerint a Sippar ősi csillagvizsgálójáról híres romterületen volt egy három méter átmérőjü, két méter vastag üvegpadozat, amit csont nélkül szilánkokra lőtt szét az US Army, mert rádioaktív sugárzást bocsájtott ki magából.
Az is bizonyos, hogy milliószámra temettek vissza a homokba ékiratos cserepeket, mert túl sok volt, vagy nem támasztotta alá a prekoncepciókat. A legtöbb kutató vagy a "német árjaság" (jobb esetben "indoeurópai gyökereit"), vagy az angolszász származástörténet elmélet régészeti megerősítését, nem kevesen a szemita-akkád azonosság bizonyítékát keresték ott, azon egyszerü oknál fogva, hogy nekik volt pénzük az ásatások finanszírozására.
Ht így írtunk mi (nemcsak történelmet!)
Vata
2003. február 16. 19:23 | Sorszám: 20
Van ebben logika. Végülis valóban egyedül a földön az USA használt tömegpusztító fegyvert, amivel kifejezte, nem retten vissza annak használatától, ah érdekei ezt kívánják!
A Medggyessi pedig ellátogathatna az elcsatolt Délvidékre, tanulmányozni az amerikai tolerancia magyar áldozatait. - A sugárzóanyagra gondolok, amit a bombzás után találtak a területen! Biztos akkor is a koszovói arcvonalat figyelmeztették, ők is így járnak, ha nem vonulnak ki az albánok által elfoglalt területről.
Ha nem érted, nem baj, mert látod ezt én sem értem.
Vata
2003. február 16. 16:03 | Sorszám: 18
Lhet, hogy izraelnek sincs elég olaja, s ezért nem forszírozza Amerika a BT határozatok be nem tartását?
merthogy fejlett atombombaipara meg van.

Téma: Állampolgári levél a lenyúlós polgáriaknak
Vata
2003. május 12. 23:34 | Sorszám: 20
Szívesen megteszem, - ami tőlem telik, de az hosszú lesz!
Bocsi, hogy adósod maradtam, de a kerti munkák idgencsak a körmünkre égtek! - Meg a többi!
De ami késik, az késik.
- DE nem menekülsz! - Különösen, ha érdekel valóban!

Tisztelettel:

Vata
OFF

Vata
2003. május 12. 23:12 | Sorszám: 14
Kedves Gottfrid Andor!
Nem ismerem ilyen mélységében a Bencsik-üzletágat, ezért erről had ne nyilatkozzak!
Azt azért elárulom, hogy ha lenne értékelhető anyagom, ami a "nemzeti oldal" hasznára vállana, s azt kiadná, odaadnám. - Nem azért, mert olyan marha jól állok, nem azért, hogy gazdagítsam András barátunkat, hanem hogy épüljön általa a nemzet!
- Persze - tudom, - ebből nem lehet megélni, s a munkát meg kell fizetni, mert senki nem a levegőből él! - De nem biztos, hogy egy nyilvános fórum a pénzügyi rendezések legalkalmasabb fóruma! -
Van erre "Hivatal" is, meg a személyes beszélgetés is, mint kezdeti forma!
Ez itt - és így, nagyon olyan, mint ami ismételten a nemzetinek mondott oldal lejáratására szolgáló megnyilatkozás!
Tudod, - amikor a "békétlenség magvát" elhintjük, a kételyt betápláljuk: "- ezek se külömbek" c. szocialista retorika szerint - még mélyebbre süllyedünk!
--De Te biztos jobban tudod! - Viszont kívülről én így látom!
Vata
2003. május 12. 22:57 | Sorszám: 9
Hazavitték?
Vata
2003. május 12. 22:54 | Sorszám: 7
Domokos és köre nem is baj, ha elnyúlik végre valahová!
Nézd meg mit müvelt történelmükkel, s Te sem fogod siratni!
A "kis-ember" sirámairól meg annyit, hogy nálam kissebb aligha lehet bárki, aki itt nyomul, de attól Gondolkozni még szabad ... !
Vata
2003. május 12. 22:51 | Sorszám: 6
Minden tiszteletem az övék, de a merkantil szellem nem azonos a tisztességes alázattal!
A Szkítia hálózat pedig nehéz körülmények közt próbál meg közösségi célokat szolgálni! - Egyéni érdekek kevésbé motiválják, mint az ellenoldalt, ezért "lenyúlásnak" nevezni egy illusztrációs anyagot - legalábbis durva, - így első közelítésre!
- Ha a Hende, meg a Bencsik "hazavitte" az ebből származó hasznot, akkor pöröghet a pöröly, de addig...?
Vata
2003. május 12. 22:45 | Sorszám: 4
Nézd, aki a polgári oldalt szeretné támogatni, arról joggal tételezhető fel, hogy vállal némi áldozatot, a libsi-bolsi gőzhenger megállításáért, és nem kizárólag anyagi megfontolásból alkot "nemzeti" termékeket, - hogy a sok hülye "jobbos" fizesse meg, a "tehetségét"!
Polgárinak lenni = nem csak azt jelenti, hogy mindenen keresni kell, ami a közösség érdekében történik! (Ez a "szicialista "erkölccsel" egyeztethető", - de nem a polgárinak nevezett normálissal!)
Vata
2003. május 12. 22:21 | Sorszám: 1
Hát valóban hányinger!
- Mármint ez az Adorján nevezetü csepürágó!

Ha én Hende lennék, letörölném őket a kazettáról, - menjenek a szoci-libsi kampánydalolók közé! -
- Bár ott túlfelkínálkozás esete forog, Pa-DÖm-DŐm, Koncze, Bródwy, - és tsik lenyúlják a piacot!

Téma: hazaszeretet és kötelesség
Vata
2003. április 09. 22:05 | Sorszám: 5
A hazaszeretet az, ha úgy szavazol, ahogy a hazának jó, s nem ahogy Neked személyesen!
- S ezért téves Ibolyka felvetése, mert a szubjektumot helyezi előtérbe az objektummal szemben!
- Kuncze meg azt mond, amit akar, hisz' "bolond lukból bolond szél fú"!
Vata
2003. április 09. 20:13 | Sorszám: 2
Mondhatni:- "hová vezetne ez?"
- Te nem tudsz egy valódi nyugateurópai nyelvt? - Hogy akarsz Te megélni saját hazádban?
- Én pl. megyek, s azonnal ki-nyitok egy cuki cukrászdát Bécsben, - ha felvesznek takarítónak.

Téma: Csurka nem pártelnök többé
Vata
2005. szeptember 20. 22:51 | Sorszám: 14
Jobb lenne, ha vitáznál, - és bebizonyítanád, hogy csak "mások vittek rossz utakra engem ..." - énekli mindkét ex pártvezér!

Közben ott pöffeszkednek újsütetű palotáikban, s miénk marad ez a "bús, magyar élet ..."!

S a százezernyi kijátszottnak nincs már hangja, mert a Tiborc - ok eladták a szenvedésüket júdáspénzen... - s nincs súlya szavuknak.

De nem a mi hibánk, mert bennünk volt Hit!
Volt Remény!
És volt Szeretet!

Ezek meg átvertek!

Vata
2005. szeptember 20. 22:33 | Sorszám: 12
A miniszteriálisan elherdált pénz számomra éppen olyan elherdált pénz, mint amit egy párt működésére fizetek ki az adómból ...

Arról már nem is szólva, hogy csalárd módon kihasználták az én és a családom, barátaim, stb. nemzeti elkötezettségét saját gazdagodásuk érdekében.
Még ez sem lenne baj, ha nem futtatnák közben zátonyra az "ügyet", - amelyre látszólag esküdtek!
Ez bennük a közös...
(... és ne legyen igazam!)

Vata
2005. szeptember 20. 20:25 | Sorszám: 9
Ez egy érdekes jogi helyzet ...
Torgyánnak sem kellett elszámolni a vidékfejlesztéstől esíbolt milliárdokkal, - ami azért jóval több, mint a MIÉP állami dotációja volt a veszett választás óta!
Azzal együtt tetüség, amit az Elnök úr, és pénzügyérgizi elkövetett a magyar Ügy ellen!

Téma: Március 15-én kifütyülik kovácsot Marosvásárhelyen
Vata
2003. március 19. 23:44 | Sorszám: 181
Például Rabin a Rúdas mit szólna, ha Horthy Miklós unokája lenne az EU. nagykövete Magyarországnak?

Vagyí a Croy - Chanell nemzetség egy élő tagját visszahívnánk köztársasági elnöknek?

Ezek még az enyhébb változatok, de mi volna, ha Szálasi leszármazott lenne valamely politikai államtitkár... vagy kormányszóvivő?

Vata
2003. március 18. 23:18 | Sorszám: 154
Az a néhányon kívül itthon sem nagyon csípik a síma szájút, meg a marionett főnökét!
Szerintem a szadista hadász sem szereti.
Vata
2003. március 15. 20:13 | Sorszám: 33
Kovács csak a főnökeinek utasításait tartja be. Nem azért, mert egyetért velük, hanem mert erre szocializálták! - Elvégre valami szocialista azért csak van benne!

Külömben is a testvéri diktatórikus RMDSZ kedvenc egyetlen nagy vezetője sem kifogásolta! (Pedig a páholyban - lehet - felette áll!)

Téma: A Gondoláról - (máshol)
Vata
2004. augusztus 11. 22:24 | Sorszám: 17
Mindenkinek megvan a maga körösztye ...

Nekem meg a barátaim ...

Vata
2004. augusztus 11. 22:10 | Sorszám: 15
Ahol a PWC megjelenik, semmin ne csodálkozzatok!

Ezért kénytelen vagyok csatlakozni Zsíros B. Ödön barátomhoz...

Ki a faxt érdekel azindex?

Van nekünk saját bajunk

Téma: Varga Balázs Péter
Vata
2003. november 22. 23:25 | Sorszám: 70
Te kinek drukkolsz?
Vata
2003. november 22. 23:20 | Sorszám: 68
A fosos baka maga, - meg a fosos családja választotta azt a fosós kormányt, ami éppen őt, - a fostos kopaszt ebbe a helyzetbe rángatta!
Viszont Mi elvesztettünk egy tehetséges, - nem fosós, - magyart, a semmiért! - Egy fosós amerikai suhanc félsze miatt!
Hát már ne haragudjatok, de a "toleranciának" valahol határt kéne szabni!
Amerika meg a sajt sz@rát keni szét a világban, nem törődve az emberi élettel, lesz@rva a saját Egyetemes Emberi Nyilatkozatát is!
Vata
2003. november 22. 19:06 | Sorszám: 64
Erről a "Herr Vata"- ról elsőre az juthatott volna eszembe: "-Anyád ..." - De persze én nem gondolok ilyesmit, ezt a rövid eszmefuttatást is csak azért engedtem el, mert ha már itt beszélgetünk, beszélgessünk magyarul!

Ezek a katonák ezek szerint "tetves civilek", - ahogy Kovács 2. kiképző őrmester szokta volt mondani! - Akkor milyen alapon adnak fegyvert a világ legnagyobb hatalmának jóvoltából ezeknek? (Aki ráadásul a világ második legdemokratikusabb országa! 1 Ft-os kérdés = ki az 1.?)

Ha egy fiatalember mukából ballag hazafelé, és a szemébe világítanak, tanakodik magában, mit is cselekedjen? - "Terroristák", avagy "hős felszabadítók" azok, akik elvakítják, s lesből lepufantják?

- Amúgy egyetértünk, de az USA legalább annyira féreg, mint a saját kormányunk médiástúl, mindenestűl!

Szeretettel:

Vata

Vata
2003. november 22. 11:02 | Sorszám: 61
Különösebben nem követtem a "híradásokat", - ami nekem nagyon hasonlít a kádári alávalóság világának hírszolgáltatására, - de felháborító, bornírt az egész ügy kezelése!
Egyértelmű, hogy az amerikaiak félelmükben mindenre és mindenkire lőnek, aki, - ami - szerintük, - veszélyes lehet a szaros kis életükre!
- Az a hadsereg, amelyik ennyire fél egy amerikai rendszámú autóban közlekedő civil tolmácstól, az eleve vesztett!
Gyáva férgek!

Téma: Sharon megint fröcsög.
Vata
2003. november 28. 22:55 | Sorszám: 75
Én is találtam egy anyagot, - talán ugyanaz:

"Az izraeli antiszemitizmus

"Az elsődleges veszélyforrás Izrael, amely a médián és cionista szervezetein keresztül folyamatos kirohanásokat intéz az európai társadalmak és kultúrák ellen, egyszerűen antiszemitának bélyegezve őket. Ugyanezeket a vádakat fogalmazzák meg az arabok ellen is. Nehéz azonban elképzelni, hogy az arabok, akik ugyanúgy a szemita faji csoporthoz tartoznak, önmaguk ellen tennének rasszista megnyilvánulásokat..."

Izrael és a cionista szervezetek egyre gyakrabban használják az antiszemitizmus vádját mint politikai fegyvert. Hirtelen magánszemélyek és szervezetek, egész nemzetek és társadalmi osztályok találták magukat bemocskolva. Az antiszemitizmusnak van egy tökéletes meghatározása. Az antiszemitizmus megbélyegzi, illetve célponttá teszi a szemitának nevezett etnikai csoporthoz tartozó embereket, melybe mind a zsidók, mind az arabok beletartoznak. Az izraeli és a cionista média, valamint politikai erők betegesen egyoldalúan használják ezt a kifejezést. Legelőszőr is a "szemita" faji meghatározását manipulálták meg azzal, hogy csak a zsidókra értelmezik azt, és ezzel lehetővé teszik maguk számára, hogy az antiszemitizmus valótlan állítását felhasználják az arabok ellen, annak ellenére, hogy az arabok alkotják a szemita népcsoport többségét.
Összességében azonban az antiszemitizmus vádját kiterjesztették mindenkire, aki kritizálni merészeli Izraelt, illetve az izraeli politikát. Mindaz, aki megpróbálja felemelni szavát az izraeli megszállók palesztinok elleni agressziója és embertelen bánásmódja miatt, arra azonnal rásütik az antiszemitizmus bélyegét.
Az antiszemita megbélyegzésnek elrettentő ereje van. Az izraeli és a cionista erők megteremtették azt az előjogokkal és kapcsolatokkal rendelkező hálózatot, amelynek lényege a félelem légkörének elterjesztése annak érdekében, hogy megakadályozzon minden, az izraeli politikával szembenálló véleményt illetve ellenségesnek ítélt cselekedetet.
Különösen tudományos körökben, tudósoknak és kutatóknak elég csak szóba hozni bizonyos dolgokat ahhoz, hogy az rögtön kiváltsa az antiszemitizmus vádját. A tudományos vizsgálatokban elért eredmények miatt megjelent egy folyamatosan bővülő lista, mely azt tartalmazza, hogy milyen témákat nem szabad megemlíteni Izraellel kapcsolatban.

Néhány héttel ezelőtt az "antiszemita fegyver" hatalmas dühvel lett elsütve, válaszul az Európai Unió azon közvéleménykutatási eredményére, melyben meghatározták a legnagyobb veszélyt jelentő országokat. A szavazás eredménye keményen megállapítja, hogy az elsődleges veszélyforrás Izrael, amely a médián és cionista szervezetein keresztül folyamatos kirohanásokat intéz az európai társadalmak és kultúrák ellen, egyszerűen antiszemitának bélyegezve őket. Ugyanezeket a vádakat fogalmazzák meg, az arabok ellen is. Nehéz azonban elképzelni, hogy az arabok, akik ugyanúgy a szemita faji csoporthoz tartoznak, önmaguk ellen tennének rasszista megnyilvánulásokat. Ez a logikus gondolatmenet Smuel Gordontól származik, aki a Ma'arev napilap november 19.-i számában megjelent tanulmányában így ír: "A Héber Enciklopédia meghatározása szerint az antiszemitizmus a gyűlölet és a rasszizmus mindenre kiterjedő kinyilatkoztatása közvetlenül a szemiták ellen. Ebből világosan következik, hogy mindenfajta gyűlölet és rasszista megnyilvánulás magában foglalja az arabokat is."
Megfigyelései alapján Gordon megállapítja, hogy az arabok elleni gyűlölet jelen van a hétvégi kávézókban, a futballpályákon és piacokon, olyan gyalázatos kifejezések formájában, mint: "az arabok valamennyien gyilkosok - nem normális emberek - a terrorizmus a politikájuk - sohasem bízhatsz bennük - a szavuk semmit sem ér - halál valamennyi arabra - csak a halott arab a jó arab. stb."
Az újságban megjelent cikknek a címe nagyon találó: "Az izraeli antiszemitizmus". Teljes mértékben kisajátították a "szemita" kifejezést, és minden korlátozás nélkül rásütik az antiszemitizmus bélyegét bárkire, aki kritizálni merészeli Izraelt. A cionista vezetők támogatásával kialakított médiákból pedig folyamatosan okádják a leggusztustalanabb vádakat mások ellen. Természetesen, ahogyan arra Gordon is világosan rámutatott, a zsidó média elvakultsága tükröződik abban, amikor közvetlenül az arabokat gyalázzák gyűlölettel teli rasszista kirohanásokkal, ami a hivatalos meghatározás szerint nem más, mint antiszemitizmus.
Egy izraeli hébernyelvű internetes honlapon (walla.co.il) olvasói válaszleveleket tettek közzé a nemrégiben megjelent ENSZ jelentéssel kapcsolatban, amely javaslatot tett az arab világban történő információs központok fejlesztésére. Az egyik hozzászóló megjegyezte, hogy maga a javaslat teljesen felesleges, mivel véleménye szerint az arabok oktatási rendszere, vallása és kormányzata generációs lemaradásokkal rendelkezik. Most pedig álljon itt néhány, a honlapon található zsidó böffenet: "Nincs értelme beszélni ezekről a genetikai hulladékokról - Egy jó kis nukleáris bomba megoldaná az egészet - Az arab nem más, mint szemét. Vegyük végre észre, hogy kikkel tárgyalunk: Az emberiség hulladékával." Ugyanezen a honlapon található izraeli és palesztin értelmiségiek észrevételei a Genfi Egyezménnyel kapcsolatban. Jellemző a hírmagyarázó hozzáfűzése, aki "állatokkal történt megállapodásnak" minősítette az eseményt.
A Saron vezette kormány eltökélt szándéka, hogy tovább folytatja a Nyugati-parton és a Gáza övezetben élők megsemmisítését, és figyelmen kívül hagyja azoknak az izraeli pilótáknak a tiltakozását, akik elutasítanak minden további közreműködést a jelentős civil áldozatokkal járó további támadásokban.
A Ma'ariv napilap honlapján megjelent jegyzet kijelenti: "Le a kalappal Ariel Saron azon törekvése előtt, melyben a 101. Egység dicső napjait kívánja újraéleszteni. Erre a megoldásra oly régóta várunk!" A 101. Egység egy cionista katonai jellegű csoport volt, amely a civil arab lakosság lemészárlására specializálta magát. (Ebben Ariel Saron aktívan részt vett. - a ford. ) A tudósító nem állt egyedül ezzel a véleményével. Egy másik újságíró arra buzdítja Saront, hogy folytassa az etnikai tisztogatást, csak még szisztematikusabban. Egy harmadik cinikusan jegyzi meg, hogy nem beszélhetünk ártatlan áldozatokról, ha arabokról van szó. "Mikor értik már meg végre, hogy addig nem lehet béke, amíg az arabok léteznek?" - fűzi hozzá.
A vérszomj pedig egyre terjed. A walla.co.il honlapjára a következő levél érkezett, miután közzétették azt a hírt, hogy a zsidó megszállók lelőttek három palesztint: "Köszönöm nektek! Boldoggá tettétek az egész napomat! Csak így tovább!"
A haifai Maxim étteremben elkövetett öngyilkos bombamerénylet után egy neves zsidó orvos kijelentette, hogy a palesztinokat folyamatos szőnyegbombázással el kell söpörni a föld színéről. Ezzel az üggyel kapcsolatban a következő észrevétel jelent meg az említett honlapon: "Ez egyszerű kérdés. Mind számunkra, mind számukra. ők már régóta ezt az utat választották a maguk számára. Az események azt bizonyítják, hogy gyermekeikbe mindezt tudatosan belenevelik a hosszú évek folyamán."
Ez a fajgyűlölő alaphangon előadott rasszista megnyilvánulás csupán visszhangja az izraeli politikai erőknek és a cionista vezetőknek szájából évek óta kiáramló mérgező förmedvénynek.
Természetesen az izraeli antiszemitizmus ilyen arabellenes gyalázkodásai, demagóg sztereotípiái, a még nagyobb vérontásra való felszólításai semmiben sem különböznek az izraeli megszálló hadsereg mindennapos háborús bűneitől, melyet politikai vezetőik utasítására hajtanak végre. Az egyik legfőbb kérdés az, hogy milyen módon tudják az arabok megvédeni, és előbbre vinni jogaikat a cionista szervezetek és az izraeli szélsőjobb rasszista támadásaival és notórius hazugságaival szemben. Az európai közvélemény azonban már világosan állást foglalt ebben a kérdésben: Izrael jelenti jelen pillanatban a legnagyobb veszélyt a világbékére nézve!
Az araboknak pedig mindez jelkéntszolgáljon a mielőbbi cselekvésre. Valamennyiünknek össze kell fognunk minden békeszerető, és egyenlőségre törekvő emberrel, hogy meggyőzzük a világot arról a valóságos tényről, hogy Izrael egy olyan konvencionális megszálló hatalom és rasszista állam, amely üzérkedik a világban, és az antiszemitizmus legkegyetlenebb formáját követi el az arabok ellen.

Ibrahim Nafie
Palestinechronicle. com
Fordította: Schmidt
http://www.fuggetlenseg.hu/"

Téma: 2003.február 23. Orbán Viktor beszéde a Terror Házánál
Vata
2003. február 24. 19:11 | Sorszám: 186
+ például azt, hogy a szakmai tudásukat politikai célra használják a kenyéradó odaküldők!?
- Szerintem!
Vata
2003. február 23. 21:29 | Sorszám: 147
Az MNo Fórumon megjelent a "liberális értelmezőszótár" - Ajánlom tanulmányozásra!
Neonáci = mindenki fasiszta, aki nem úgy gondolja, mint a liberálisok. (finomkodva,+ gúnyosan : nejlonka)
Vata
2003. február 23. 20:37 | Sorszám: 126
Kikkel?
Sorolnád, kiket nevezel "nejlonkáknak"?
Vata
2003. február 23. 20:30 | Sorszám: 121
. :-)
Vata
2003. február 16. 20:43 | Sorszám: 3
Többen gondoljuk, hogy ugyan legyen mégegy esélye ennek az Orbánnak! Nem volt semmivel se rosszabb miniszterelnök, mint a többi. - Nekem sokkal jobban tetszett, csak nem szeretném, ha a fejébe szállna...

Téma: Vizsgálóbizottságot a Gondolán!!!
Vata
2004. március 05. 17:55 | Sorszám: 220

Nem unjátok még????????????????

Vata
2004. március 02. 22:33 | Sorszám: 115
Köszönöm!

Az ilyet nem tartom etikusnak! - Mármint a magáninformációk felhasználását vagy kiadását!
- Mindenki, aki előfordul fórumokon megtudhat a másikról ezt - azt! Viszont ezeket az információkat sem illdomos felhasználni az adott témához!
Véleményem szerint jobb lenne, ha a "tárgyhoz" kötődően érvelne mindenki, a modera - macera pedig erélyesen törölné a személyeskedéseket!
Aki pedig a fullánkjait képtelen behúzni, az menjen a többi fórumra, ahol "toleránsabb" a liberó!

Vata
2004. március 02. 22:03 | Sorszám: 96
Mi az az IRL információ?

Ezt most komolyan kérdezem, mert az egészből azt hiszem ezért nem értek egy szót se!

De ha hossszúúú ...

Téma: Béketüntetés. Nem komcsi. Febr. 15.
Vata
2003. február 10. 20:35 | Sorszám: 26
Az időpont éppen ideális a munkanélkülieknek (bár azok ritkán értesülnek az interneten keresztül!) meg a háziasszonyoknak, (ha csak későn ér haza a férj a meleg kajára.) meg az iskolásoknak, ha éppen hószünet van, vagy "szénszünet" (mint a mi időnkben volt szokásban)

Attól függetlenül igyekezni fogok kijutni!

Téma: Balos hirdetők - bojkottálni kéne őket
Vata
2003. április 09. 22:31 | Sorszám: 8
Ezt éppen miért is Nekem címezed?
- Nekem nincs kapcsolatom a wesseltrianon cégvezetéséhez!
Nem értem, miértr nekünk kellene "jobbot" nyújtani azoknak akik (nemcsak) beleköptek e kinyújtott kézbe!
- Persze! Ügyelni kell a nemzet megmartadására!

De csótánynemzetté nem kell vállni! (Abból van elég)

Vata
2003. április 09. 21:55 | Sorszám: 3
Sajnos én már rég visszaadtam a sim-kártyámat a wesszentrianon társaságnak.
Hazai Opelt vettem, és a MOL-nál tankolok.
Repülni, pedig utóljára a munkahelyemről repültem.

- Arra viszont én sem esküdnék meg, hogy a kizárólag jobb médiát fogyasztók nem vásárolnak, s nem vesznek igénybe semmilyen szolgáltatást.

Követeljük:
- "A REKLÁM Mindenkié!"
- "Jogunk van a Reklám-torta-szeletünkre!"

Végülis a választási eredmények alapján is lehetne elosztani a hirdetéseket, s nem a "szimpátia" alapján adott megbízásokkal!

Téma: New Orleans megsemmisül?
Vata
2004. szeptember 15. 20:52 | Sorszám: 10
Ma kaptam a címet Apostol barátomtól!
http://www.huracan.com/current/st9/index.shtml

Azt mondta, érdemes megnéznem ...

Vata
2004. szeptember 15. 19:59 | Sorszám: 4
Ez Iván fentről nézve:
Vata
2004. szeptember 15. 19:56 | Sorszám: 3

Téma: Szetverik az MNO forumat
Vata
2003. április 11. 21:57 | Sorszám: 47
Egy Ankär nevü szciopata ma is nyomul az MNO-n.
Nem Te vagy az?
Vata
2003. április 11. 21:05 | Sorszám: 45
Hová lettek régi barátaim?

... ?

Vata
2003. április 09. 20:23 | Sorszám: 16
Hát Te mit akartál mondani?

Téma: Tempomgyalázás Óbudán
Vata
2003. november 26. 20:50 | Sorszám: 47
Küldd, mert 1-et kaptam!

Szeretettel:
Vata

Vata
2003. november 25. 23:15 | Sorszám: 29
Amúgy : utóljára a "napkirály" mondta, hogy Ő az állam!
Amikor úgy öt - - hat milliárd körül forog a lottó, - felmerül bennem is, hogy szeretnék én "állam" lenni!

Ami a jelenlegi nemi "potenciájára" - mondhatni, nem vonatkozik, - mindössze a haszonra!

Az meg Kedves Karmolós barátném, hogy milyen, és mekkora volt az az állami segédlet, amivel a szerentsétlen sorsú magyarok egy részét elvitték a német Gestapo emberei, - az majd akkor derülhet ki, amikor ehhez nem fűződik anyagi érdek!
:P
- Tudod, - itt a "holobizniszre" gondolok!
Ami szégyen nemcsak az európai népeknek, de a normál zsidóságra nézve is!

Vata
2003. november 25. 23:04 | Sorszám: 27
Ebben semmi vita nincs köztünk!
Magam is sajnálom, hogy pl. a debreceni zsinagóga helyén most lakóház áll, de itt a "borda" hírek vastagon beletenyereltek, - és ismét az inkriminált - mondjuk - "ex" templom használatába!
Erről van itt nagy - ba szó!
Vata
2003. november 25. 20:54 | Sorszám: 25
Ebben Neked igazad van, csakhogy ebben az esetben él a közösség, amely a tempplomot építette, csakhogy a szakrális központ helyreállítására nincs pénze a kormányzatnak- önkormányzatnak, mert elment a zsinagóga-felújításokra!

Amik "mellesleg" sokkal elhagyatottabbak, mint az az egyház, amelynek egykori templomában ilyen rendezvények - immár sorozatban - fordulnak elő! (A "mellesleg" - nem véletlen! - Itt jelent meg a fotósorozat! -- nézz körül benne! - megtudod, mi itt a baj!)

Vata
2003. november 25. 20:34 | Sorszám: 23
A magam részéről nem egészen értem azt a nem lankadó érdeklődést, ami a kiscelli templomot minduntalan valamely botrányos rendezvény helyszínévé teszi!
Pl. azon elhagyott zsinagógák, melyek ma kultúrális rendezvények helyszínei, amennyiben helyet adnának egy ilyen - vagy hasonló rendezvénynek, azok is ekkora "tolerancia-bummot" okoznának neked Karmincza?
Ezt nem hiszem el! - Hogy ennyire nem érzed a kultúra és a szubkultúra közti "árnyalatnyi" külömbséget!

Téma: A hirtvét elfoglalták a szemünkbe homokot szórók!
Vata
2004. szeptember 03. 21:57 | Sorszám: 151
Mi ebben a furcsa?
Közös a cél ... - Magyartalanítás ...
A hírTv-ben még nem látok igazán változást, de Pörzse elvesztése nekem személy szerint azért fáj, mert Ő legalább készséggel foglalkozott olyan témákkal, amit a "hivatalos" tudományoskodók méltóságon alulinak tartanak!

Téma: Mi lesz az iraki haboru utan???
Vata
2003. március 16. 00:07 | Sorszám: 12
Eljött a Vízöntő kora!

Vagyis az Igazság korszaka kezdődött! Hogy ez mit jelent? - Szerintem pusztulását a régi rothadt világrendnek, és egy új, igazságos rend kezdetét!
Kérdés, mennyi vér és könny kell az új boldog kor megteremtéséhez! Sajnos - úgy látom, - sok. Mindkettőből.
Imádkozok, hogy legyen még nemzet e hazában, aki az új rndbe ismét kisugározza a kultúrát, s talán eljön a hosszú béke ideje!

Téma: Orbán meghülyült? "Minden úgy jó ahogy van"
Vata
2004. október 19. 20:20 | Sorszám: 45
"Eddig is manipulálták a népet, de ami most megy ebben az országban, az egyenesen ijesztő.
Mióta Gyurcsányi megjelent a színen, azóta gyakorlatilag lerohanták az össze médiumot, a csapból is Gyurcsányi és az MSZP folyik. A közszolgálati televízióval az élen megy a hírek tendenciózus "szerkesztése", az elhallgatás. Az ellenzék hangját jóformán nem is lehet hallani ebben a zajban."
- Nem is nagyon köszörüli a nyelvét, torkát az ellenzék ( a normális oldal!)

"Én úgy látom, hogy a Gyurcsányi kormány erre rendezkedett be. Nagy dolgot nem tudnak, de nem is akarnak csinálni, a választást a médiában akarják megnyerni. "

- De nem fogják!
Csak ha csalnak!

Téma: Ron Werber-tanulmány: 30 évig titkos!
Vata
2003. február 27. 22:49 | Sorszám: 23
Csak megerősíteni szerettem volna, hogy ÉBRESZTŐ! Kedves FIDESZ!
Bár illuzióim nincsennek! - Csak a válságot mélyítem a FIDESZ-en belül!
Kíváncsi vagyok, mit szól ehhez Orbán, Rogán,meg Bayer. Meg Pokorni, Kövér, meg Áder? Így külön-külön.
- Ha lenne egy csöpp eszük... , vagy ha kevesebbet tudnának a "háttérpolitikáról...?
Vata
2003. február 27. 19:43 | Sorszám: 18
Ha most nem borítja fel a FIDESZ ezt az istállót, nem érdemli meg a politikai párt címet!
Akkor ez csak egy egyetemi gittegylet!
-- Hazaáruláson kapták a kormányhoz közeli Szekerest! (is!)

Téma: ..tolókocsira..rakétával..
Vata
2004. március 26. 20:20 | Sorszám: 589
Megy a Sajtóklub a BpTV-n!

Chrudiák is kommentál!

Vata
2004. március 23. 22:28 | Sorszám: 232
... És ez a "világ legdemokratikusabb" állama! -
- Saját propagadája szerint! :cofused:

Téma: A háború ellen !(összinternetes aláírásgyűjtés)
Vata
2003. február 09. 19:25 | Sorszám: 149
Érdekes, hogy majdminden Európai országban "a közlekedi rend aránytalan zavarása" címszóval akadályozták meg a demonstrációkat.
Vata
2003. február 06. 22:07 | Sorszám: 131
Jelentem: Ellenzem az iraki olajháborút!
Vata

Téma: Ti Igennel vagy Nemmel szavaznátok az EU-ra? Nem könnyű! (1)
Vata
2003. február 17. 14:45 | Sorszám: 744
Elképzelem a volt kommunista vezetőinket, - akik még ma is reszketni és fertelmesen ízzadni kezdenek, ha megcsörren a "K" telefon, - amint halált megvető bátorsággal küzdenek a magyarok és Magyarország érdekeiért! :-) A határon túlra rekesztett testvéreink erről sokat tudnak mesélni!
Vata
2003. február 12. 16:26 | Sorszám: 682
Sok beszédnek sok az alja!
Ha egy magamfajta pásztorkodónak Kvótáért kell kuncsorognia Brüsszelben, hogy ne vesszen oda a kis nyája, meg legyen mindennapi betevő a pulyának, akkor megette a fene az egészet! A legközelebbi városba se megy szivesen puccos népek közé, nemhogy fel a Főbizottsági székhelyre... Ugyanmár!
De a varga meg a kádár, meg a posztós se fog elmenni támogatásért! De még a hentes se, akinek ráadásul még flancos rozsdametes felszerelést is kell vennie, hogy komform legyen az EU szabvánnyal! Hát ki ad erre pénzt?
Ez csak azoknak a cégeknek jó, akik a pályázatot írják sztárgázsiért helyettünk.
Vata
2003. február 11. 22:33 | Sorszám: 657
Az jó lesz!
Képzeld el mi lenne, ha "balul ütne ki" a dolog!? -- Még rádfognánk!
Vata
2003. február 11. 19:50 | Sorszám: 649
Már itten cseperedik (és nem cserepedik) az új Rákóczy, Petőfi, azaz az új vezér!
Vata
2003. február 10. 20:27 | Sorszám: 628
Én meg szeretem a mákos gubát, meg a beiglit, meg a házi sertést fültölve, meg utálom, ha támogatnak saját befizetésemből, sokkal jobban szeretem, ha nem adóztatnak túl, és ha nem a nemtermelést "támogatják", hanem a mezőgazdasági feldolgozóipart fejlesztik. Valamint az itt megtermelt haszon itt fektetődik be, itt teremt kuvaiti szintü ellátást, és jövedelmet, s nem áramlik vissza a befektető náció privát zsebébe.
Jobban szeretem, ha a hazai kutatók itthon kutatnak, s ha már adózok, adjon vissza elegendő pénzt erre az "állam", s ne a köldöknéző tudósok nyugdíjas elfekvőjét dotálja.
Jobban szeretem a magyar oktatási szisztémát (az SZDSZ előttit), minthogy Etonba küldjem a srácokat, hogy elég elit iskolája legyen.
És nem örülök neki, ha az elöntött Holland gazdák szarér-hugyér felvásárolják a földet a csóró parasztoktól, és vadászati tilalom ide-oda lődözni kezdik a magyarokat, ha a földjükre lép. (- amint az osztrák bérlőkkel már megesett).
És nem szeretném, ha egykor ragyogó fővárosunk nemzetközi getyvasszá válna multibankok fiókintézmény-befogadóhelye, ahol mindenhonnan odaszerveződött személyzete a hazainak többszörösét keresve átalakítsa azt, és ne legyen hely ahol gyermekem lakáshoz bír jutni, ahol az utólsó grundot is toronyirodák foglalják el.
És végképp nem akarok idegen enklávékat, bástyákkal, ötméteres fallal körülvett "lakópark" néven becézett idegen településéket - saját munkábajáró busszal, szupermarkettal, szaunával, és teniszpályával - a legszebb kirándulóhelyek hült helyén.

Nem akarom.
Mert ez nem fejlődés, hanem csönde foglalás, vér nélküli háború, részünkről önfeladás.

Vata
2003. február 09. 18:55 | Sorszám: 553
Én kettővel is elégedett leszek bizonyIsten!
Vata
2003. február 09. 13:20 | Sorszám: 541
Az EU bármennyire normális is, mégsem old meg semmit, mert szerintem akkora bürökratikus szervrendszer, ami képtelen objektíven elbírálni bármit is.
Namármost, akkor marad a szubjektív döntési tényező, ami heves "lobbizást" feltételez a kedvezményezettektől.
El tudod Te képzelni a Medggyessi kormány alatt tevékenykedő akármelyik oldali politikusunkról, hogy szívósan kiabáljon érted?
A dög éppen itt van elhantolva, mert nézd már meg kik azok a népek akik egy kis brüsszeli képviselőségre ácsingóznak: Demczky, Eörsi, ésatöbbi. Mivé lesz a nemzet képviselete ezek kezében?
Vata
2003. február 09. 10:21 | Sorszám: 538
Hány éves vagy? - Hogy még hiszel a meséknek...
Vata
2003. február 08. 21:58 | Sorszám: 534
Tiszta sor, hogy magunkra vagyunk utalva a döntésünkbe, mert senki nem veszi le a terhet a vállainkról!
Orbán labilis igenje, és Medggyesi stabil szervilizmusa nem túl meggyőző!
Az EU egyelőre senki által nem látható fikció.
A bennlévők se világos, mit is szeretnének, saját jólfelfogott érdekeik védelmén túl.
Őszintén, nekem (!) már nagyon elegem van abból, hogy mindig "majd" lesz jó "nekem"- Nekünk, akár a távoli kommunizmusban, akár az ugyancsak EU-s jövőben, viszont bizonyosan egyelőre mindig (átmenetileg) rosszabb a helyzetünk.
A nemzeti érdek - szvsz- az, ami mentén biztosítva van kultúránk, és a nemzet továbbélésére, a szellemi, anyagi gyarapodására az egyazon kultúrkörbe sorolható nemzetrészeknek. -- Éppen ezért egy nagyobb kultúrkörbe tagozódás veszélybe sodorja a mi - viszonylag kissebb népességünk okán - egész identitásunkat.
Nagyon egyszerüen, a jobb boldogulás reményében megnő a hajlandóság a nagyobb egységhez történő asszimilálódásra!
Ez kiválóan megfigyelhető és követhető az elszakított területek magyar lakosságán, s aminek rövidesen megtapasztaljuk - ugyancsak saját földünkön, - a hatását!
A Nemzet érdeke a sokasodás és Szaporodás minden értelemben, az Uniós csatlakozásnak akkor lenne értelme, ha ennek szolgálna keretként.
- De mint tudjuk, ez ott a legeslegutolsó szempont.
Vata
2003. február 07. 07:53 | Sorszám: 529
Már ne vedd zokon, de én támogatnám az USA túlsúlyát ellentételező közösség létrehozását, viszont nem tudok támogatni egy önfeladó, népemet "önkéntes" rabszolgasorba helyező, mélyen megalázó beolvasztást!
Jelenlegi politikusgarnitúránk egyszerüen alkalmatlanok a nemezti érdekek képviseletére, mert fogalmuk sincs, ez mit is jelent. (És ez nem csak a "bal"-oldaliakra értendő!)
Vata
2003. február 06. 22:14 | Sorszám: 526
Ezek után nekem nincs más választásom, csak a NEM!
Sajnálom, de így semmi értelme Nekünk belelépni ebbe a trutyiba.

Téma: "Én mégis Busht választanám"
Vata
2004. október 02. 00:08 | Sorszám: 89
Gondolod a Karry mást tesz majd?
- Ugyanaz a hálózat, csak másik arc ... - Ennyi Barátom!
Vata
2004. október 02. 00:06 | Sorszám: 88

Mi a fenének olvasgatok itten százoldalakat, amikor Te egy mondatban elmondod a lényeget?

Téma: Az MDF mocskos árulása MTV ügyben...
Vata
2003. március 03. 22:25 | Sorszám: 1
Túl sok a "véletlen" a Jobboldal médiapolitikájában, meg az EU.-s ügyek liberális törvényalkotási gyakorlatában.
Hiába minden tiszteletem Orbán Viktornak, meg kell állapítanom, ennyi véletlen NINCS!
Az MDF-től mást mit lehet várni?

Téma: A nemzet lelki egészsége
Vata
2003. szeptember 26. 18:45 | Sorszám: 19
Szerintem Dórinak tök igaza van, - márha a libertáns-bolsi konglomerátumot is magyarnak tekintjük! - No meg a komprátor elit meghatározó szólamait, valamint ezt a Werber nevü kavarógépet.
Mert tegyük fel, a magyar Fidesz-szövetség és a "magyar" Mszp valahogy csak megegyezne a "nemzeti minimum" programjában, azonnyomban előkerülne eme "tanácsadó" aki a "kampányérdekek" örve alatt egyenetlenséget gerjesztene a magyarok közt, - mindössze egy ócska kis választási győzelem érdekében!
- Ezért felelős az, aki egy ilyen tetvet alkalmaz (tudományos alapon!)

Téma: EMLÉKEZZÜNK TRIANONRA!!!!!!!
Vata
2004. május 22. 21:57 | Sorszám: 34
Persze - Rendben!

Viszont a kezdő mondathoz: megnéztem a naptarat: junius 1 kedd!
Junius 4 péntek!

Akkor most mikor van a zebegényi megemlékezés?

Vata
2004. május 22. 21:43 | Sorszám: 30
Ha nem is feltétlenül "jobbak", de legalábbis magyarok!
ez is a történelmi toposzok egyike, hogy az erdélyi magyar feltétlenül "magyarabb", mint az itthoni ...

De nem ez a lényeg.
Ha ők települnek be, és a népesség szaporulata végre normalizálódik, minden lehet!
Ha kínai, arab, vagy kameruni telepszik be, csak egy getyvasz lesz, de nem Magyarország!

Téma: Lovas István takarékosan bánik az igazsággal...:O)
Vata
2003. február 24. 19:56 | Sorszám: 372
Akkor Neked semmilyen ismereted nincs az akkori idők "i-gazságszolgáltatásáról"!
- Senkinek nem volt képzettsége! (Vagy csak néhány kollaboránsnak) Ezért volt fontos a "népi kádereket" foxi-maxi gyorstalpalón képezni, a pártutasításokat végrehajtani. Ezek a szakképzetlen segéderők rakétasebességgel haladtak egyéni karrierjük útján!
Lásd pl. Komlós János ales et., miután kiérdemesült fogkirugdosóként, elhagyta a "testületet" "népszerü" komikus- konferansz lett. - Ahhoz se kellett különösebb képzés, mindössze "megbízhatóság". Az meg volt neki korábbi munkahelyéről.
Vata
2003. február 24. 19:56 | Sorszám: 371
Akkor Neked semmilyen ismereted nincs az akkori idők "i-gazságszolgáltatásáról"!
- Senkinek nem volt képzettsége! (Vagy csak néhány kollaboránsnak) Ezért volt fontos a "népi kádereket" foxi-maxi gyorstalpalón képezni, a pártutasításokat végrehajtani. Ezek a szakképzeetlen segéderők rakétasebességgel haladtak egyéni karrierjük útján!
Lásd pl. Komlós János ales et., miután kiérdemesült fogkirugdosó, elhagyta a "testületet" "népszerü" komikus- konferansz lett. - Ahhoz se kellett különösebb képzés, mindössze "megbízhatóság". Az meg volt neki korábbi munkahelyéről.
Vata
2003. február 24. 19:22 | Sorszám: 369
A "népi ülnök" legitimizálta a vérbíró ítéletét, s mivel ugyanannak a vésztörvényszéknek a tagja, ilyen értelemben fölösleges a megkülömböztetés. Ha a "népi ülnök" nem egyezik bele az ítéletbe, a bíró nem hirdetheti ki!
Más kérdés, hogy az "ülnök" többet ült volna, mint a varjú ...

Téma: Tamadas a Millenaris ellen ?
Vata
2003. április 07. 21:35 | Sorszám: 31
Nagyon szép kis kiállítás volt az, kár, hogy szétszedték ezek a barbárok!
Egy nagy hibája volt, hogy mindjárt a legelejéről lehagyták a rovásírásunkat, mint "szellemi termék"-et.
Az ui. jól magyarázta volna a korai írásos emlékek magyartalan szövegrészit. (Mivel akkoriban nem voltak megfelelő latin betük sok rovásos jel helyett. (gy, ty, ő, stb.)).

A Szent Korona körüli polémia pedig egyszerüen sértő, bántó és gusztustalan!
Még akkor is, ha valami "szaktekintetes" állítása az alapja! - Akkor is! - Akkor meg pláne!

Minden mértékadó szakember elsőre megállapítja, hogy az nem "részekből összeapplikált" mütárgy, hanem egységes kompozíció, egyidőben, egységes rendezési elv szerint készített szakrális tárgy.
- Szakmai szemmel egész egyszerüen felfoghatatlan az "alsó" és "felső" rész utólagos egybekomplimálásának idiótikája. (Ez nem alsó és felőegyiptom tiarája!)

Téma: Ezek: a "legazok".
Vata
2003. május 14. 23:39 | Sorszám: 27
Csak viccoltem!
Tudom, hogy Szentjobb írta, - de azért átböngésztem...
Viszont én tényleg a takarítóbrigád beindítása miatt szavaztam rájuk, s kínos csalódás várt tavasszal, amikor elmaradt! - Az ominózus nyilatkozat pedig csak a sokadik firtatásra jött ki a Miniszterelnök úrból!
- Nagyon arculköpősen cinikus volt már akkor is, - ma már tragikus!
Vata
2003. május 14. 23:27 | Sorszám: 26
- De nem én írtam. - Remélem! - Legalábbis nem egészen az én stílusom! - Már akkor sem az volt, - függetlenül attól, hogy a forradalomra magam sem vgytam, de a "nagytakarítás" ígérete miatt szavaztam a kollab. MDF-re!
Vata
2003. május 14. 22:39 | Sorszám: 21
..." jó merániak úgy körül vannak véve léhütőkkel (ld. őrző-védő security) - azt hinné az ember, hogy tán akasztani viszik, míg mi tizen nem bírunk fogadni egy rossz csőszt ..."
Vata
2003. május 14. 22:34 | Sorszám: 20
..." minket büntetnek egy beteg galambért," ...
Vata
2003. május 14. 21:42 | Sorszám: 18
Mindig felforr a "tiszteletbeli" székely vérem (- egy székely barátom fogadott testvérévé, és tiszteletbeli székellyé egy dalos éjszakán, hogy ez mit jelent? - máig sem tudom, de igyekszem megfelelni a bizalomnak...)- Szóval forr a vérem, ha az antalli szlogen jut eszembe "ezekről": - "Teccettek volna forradalmat csinálni"! - Cinikus, - ez is vérforralóan cinikus, és tudod mit, most már "Teccettem" volna megcsinálni, - ezt kívánom! - Ez a cinikus összejátszás a határon kirekesztetteket ócsároló peremállamok magyargyülölőivel, immáron közel nyolcvanegynehány éve, - ez döbbenetes!
- És a legfelháborítóbb, - hogy nincs egy szervezet, aki "világgá kiáltsa" keserü panaszunk!
- Régen legalább volt egy Tiborc,
- ma csak sok nyüves kukac van a nemezt testében!
Vata
2003. május 14. 20:17 | Sorszám: 14
http://gondola.hu/cikk.php?szal=23582

A "GONDOLA" feliratra ráböksz, és egy teljes híroldal zúdul.

Vata
2003. május 14. 20:05 | Sorszám: 12
Szégyellem magam ezek helyett a ...
- Szóval helyettük.

Téma: Október 15., tüntetések.
Vata
2004. szeptember 13. 21:02 | Sorszám: 37
"Minden jót Mónika ..."

Ezidő szerint már csak "ellen" tüntetés lesz!

Kárbavész a sok szép barna formaruha, amit ki tudja ki finanszírozott meg ...

Jogállam? - A "szólás szabadsága"? - Ugyanmár!
Itt csak a szélsőbal szólhat!

Vata
2004. szeptember 10. 23:10 | Sorszám: 29
Ezek mindig csomagolnak, - de egyre csak szaporodnak!
Tudnám mi a faxból élnek meg olyan jól az elzárt lakóparkjaikban ...

A rendőrség keménykedése viszont a délvidéki magyarellenes pogromokhoz hasonló elemeket idéz!
Ami most van, az minden, csak nem demokrácia!

Email a webmesternek | Gondola