Téma: 'Ha tehetnék, már kizárták volna Magyarországot a NATO-ból'
|
Hat Tyúk |
2002. november 03. 10:20 | Sorszám: 138 |
Tedd közzé! Má mé lenne illetlenség?
|
|
Hat Tyúk |
2002. november 03. 10:17 | Sorszám: 136 |
Hát igen... Csak ezt a pártokkal is meg kéne értetni. Ok? Nem látok bele a fejekbe, de szerintem azt hiszik, ha kinyilvánítják az összefogást, szavazókat vesztenek, és nem képesek ebből kilépni
|
|
Hat Tyúk |
2002. november 03. 09:50 | Sorszám: 134 |
üdv
|
|
Hat Tyúk |
2002. november 03. 09:36 | Sorszám: 132 |
Elóvastam. Undorító.
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 22:49 | Sorszám: 68 |
Lassan menek szunyni Jóccakát és naon szép álmokat mindenkinek!
|
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 22:47 | Sorszám: 65 |
mondjuk az Árpádon és az Emesén + a Rékán nem sok ember röhög, pedig azok is magy. nevek...
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 22:37 | Sorszám: 61 |
Egy saját vers válaszul erre a gyönyörű idézetre (Wass az 1ik kedvencem) Magyarnak lenni (2002. 06. 02.) Egy kicsit többnek, jobbnak, kicsit választottnak lenni, Az Isten vállán ülve a szeretet asztaláról enni, Egy ismeretlen mosolyában látni: ő is tudja, mit jelent Zászlót lengetni, átlényegülni, s meglátni a végtelent. Sírni, mikor tízezrek zengik a "Boldogasszony Anyánkat", Egy lélekkel zokogni égbe nagy nemzeti imánkat, Lobogót tenni az ablakba, s címert a falakra, Belekarolni egy másikba, jelentést rejteni szavakba. Érezni a lángoló erőt, a boldog büszkeséget, Mikor egy szent szerelemben eggyé válik tizenötmillió lélek, A Választottra várni valami varázsos vibrálásban, S egyszerre mutatni a Jelet a szellem mámorában. Isten fiával vérrokonságban lenni, A tudás, s élet fájáról engedéllyel enni, Földöntúli szenvedélyben reszketni, s elégni, Kinevetni az ördögöt, semmitől se félni, Egy nemzetért vérünk adni, halált önként venni... Nekem ezt jelenti magyarnak lenni.
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 22:30 | Sorszám: 56 |
má bocccs ha valaki szisztematikusan a magyar érzelműek életét teszi le7etlenné ill. oltja ki, lelki terror stb. attól még le7 magy. állampógár de semmi több vagy elmebetegségben szenved, hogy a saját népét irtya mer ugye a holló se vájja ki a hollónak... ÉS én mér nem mond6om büszkén h. magyar vaok? akkó má mingyá baj van...
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 22:24 | Sorszám: 53 |
hát ha valaki ugyanúgy hívja mind3 gyerekét, akkor elég érdekes.... Egyébként manapság divatba kezd jönni a Kovács Jennifer & hasonló style... én nem láttam, hogy más példát mongyak Fr.o-ban baj lenne ha valaki Gérard-nak hívja a gyerekét v. ilyesmi SŐT: ha mindegyik gyerekének fr. neve van, akkor se nevezi ezt senki túlzásnak...
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 22:21 | Sorszám: 52 |
mér felőlem akkor lenget magyar zászlót a maszop amikor akar. Azér érdekes hogy áprilisban a választások előtt legalább 25 magy. zászl. lógott a pártházon, ahogy vége lett a választásoknak rögtön lecserélődtek maszop zászlókra... tán Nesszosz vére vót azokon a zászlókon?
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 22:06 | Sorszám: 48 |
ha én aszondom zsidó, az zsidózás ha aszondom cigány, az kirekesztés ha 1 cigány aszongya büdös magyar azt le7 mondani meg le7 amerikai zászlós pólókban mászkálni USA-ban minden házban amcsi zászló lengedez ha én lengedeztetek magyar zászlót (címeres pólóról ne is szóljak)- akkor nacionalista vagyok ha valaki Csengének vagy Leventének hívja a gyerekét, az "magyarkodik"
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 22:00 | Sorszám: 46 |
a palesztinokét se kell kétségbe vonni... és ŐK tiszteletben tartanak minket? nem látom, hogy a román-szlov-horv. stb tolonganának az ajtónál hogy visszaadják a hazánkat...
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 21:51 | Sorszám: 43 |
Ja. csak le vagyunk hordva miatta
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 21:50 | Sorszám: 42 |
IS. az ártatlanok pedig mindenhó sajnálandók ahó áldozatú esnek
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 21:47 | Sorszám: 39 |
ÉS A MI ELCSATOLT HAZÁNK??? bezzeg nekünk má semmi jogunk nincs hozzá... mer ugye aki ezt akár fölhozza is az má fasiszta náci meg mindenegyéb és hát az elszakítás nem vót oly rég...
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 21:44 | Sorszám: 38 |
hát a "hazájuk" kifejezés nem biztos hogy pontos... A palesztinok kissé régebb óta élnek ott, és eredetileg az ő hazájuk a negyvenes évek végén lett csak Izr állam és addig nem űr vót a helyén... szóval ki védi a HAZÁJÁT??? és kiét?
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 21:42 | Sorszám: 36 |
Palesztina - onnan lopják a vizet mer Izr-ban má nincs semmi Afganisztán Irak Csecsenfőd meg olaj miatt kő hát igen... a jelenlétről meg annyit hogy nemcsak ott vannak jelen hanem mindenhol egyre inkább... talán nem kéne ennyire Mellesleg M.o. is sokaknak kellett már (Török Orosz Habsburg stb... Izr a következő) ne adj Isten!!!
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 21:35 | Sorszám: 34 |
háát nemtom mije van Izraelnek... max kölcsönös átverés lehet ill. zsarolás
|
|
Hat Tyúk |
2002. október 31. 21:26 | Sorszám: 32 |
ígyisúgyis gyártanak Casus Bellit a vilháb-hoz mer hát kő az olaj (Izrael által felhasznált gyagya USA) az olajos államoktól és hát terrorista mindenki akire ők aszongyák
|
|