gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Orbánnak nem kell a MIÉP, csak a szavazói!
Kuruc
2002. október 02. 18:21 | Sorszám: 50
GIS a kérdés jogos!
Kuruc
2002. szeptember 22. 15:15 | Sorszám: 0
A Kossuth rádióban egy vasárnap reggeli interjúban (2002 Szept. 23.) Orbán kijelentette, hogy őt nem érdekli a MIÉP, csak a MIÉP szavazóit szeretné megnyerni magának. A párttal továbbra sem hajlandó együttműködni, de mint kijelentette: bízik benne, hogy Csurka szavazói figyelemmel kisérik a hazai jobboldalt, és elgondolkoznak párthovatartozásukon.

Szerintem épp ideje, hogy a radikális nemzeti oldal hívei elküldjék végre Orbánt a jó büdös...(majdnem mondtam).

A pofátlanságnak is van határa, de ez az önjelölt népvezér nincs vele tisztában, hol az a határ.

HAJRÁ MIÉP!

Téma: A halozati emberek utja a hatalomba
Kuruc
2002. augusztus 19. 22:00 | Sorszám: 194
Így van,a demokrácia azt jelenti,hogy csak a baloldal szólalhat meg!Ez így van rendjén!Igaz elvtársak?

Téma: Gondola-ring (Haraxom-fórum)
Kuruc
2002. szeptember 25. 23:54 | Sorszám: 67
Látod ezt én sem értem. Inkább maradtál volna csöndben...

Téma: Megalázták a fogdán Berkecz Máriát
Kuruc
2002. október 06. 11:10 | Sorszám: 9
Pedig bárcsak becsempészhetett volna...

Téma: KI LESZ MEDGYESSY UTÓDJA ?
Kuruc
2002. június 19. 10:14 | Sorszám: 35
Az a baj,hogy ezt látod te,látom én,meg még egy páran,de az átlag magyar állampolgár nem képes ilyen jellegű összefüggéseket felfedezni(ráhatás nélkül).Ha pedig mégis tudomására jutna,hogy milyen aljas,számító kis párt az MSZP,egy vállránditással elintézné:"mindegy,azt mondták emelik a nyugdíjat..."

Téma: Napzárta
Kuruc
2002. augusztus 19. 22:18 | Sorszám: 1
Bocsáss meg neki uram,nem tudja,hogy mit cselekszik.

Az isten kegyelméből világosodjon meg az elméd szentistvanjobb.Térj le a bűnös útról,gyónd meg vétkeidet.

Amen

Téma: A Holokauszt lényege
Kuruc
2002. július 28. 12:54 | Sorszám: 47
Ezt a kérdést azért nem érdemes feltenni,mert Szent(?)István királyunk igazi keresztényi szellemiséggel tömegesen pusztitotta saját honfitársait,mert nem akartak áttérni az erőszakosan ránkkényszerített nyugati kereszténységre.Ha nem üldözték volna évszázadokon keresztül az ősi magyar vallást,lehet hogy nagyobb kultusza lenne mint a kereszténységnek.

Téma: A soviniszta Markó támadja az européer Tőkést
Kuruc
2002. október 08. 17:47 | Sorszám: 4
Ezt miért nekem írod?
Én egyetértek Tőkéssel, csak sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok.
Kuruc
2002. október 08. 17:13 | Sorszám: 2
Ilyenkor bezzeg az a magyarellenes, aki az RMDSZ törvénytelen vezetősége ellen fellép. Markó megelőzhette volna a bajt, hisz Tőkés már épp jó ideje forszírozza a törvényes rendezést. Elég elkeserítő, hogy a határontúli magyarok érdekképviselete ilyen emberek kezében van mint Markó, és elég szomorúnak tartom, hogy Tőkés Lászlónak ilyen eszközökhöz kellett folyamodnia.

Email a webmesternek | Gondola