Téma: Itt kérdezz! Majd valaki válaszol! II.
|
Michelle |
2009. március 21. 16:06 | Sorszám: 1814 |
Sziasztok, tudom, hogy nagyon untok már, meg minden, de gondoltam megint beprobálkozom. Hát nem mindig megy a rázás. Van amelyik lemez bírja a kiképzést, van, amelyik meg se nyikkan. Tegnap a férj levette a lejátszó tetejét, és kézzel indítottuk be a lemezeket. Akkor persze ment, mint a szél. Nincs valami tippetek? Csak azt ne, hogy vigyem szakszervizbe
|
|
Michelle |
2009. március 20. 05:15 | Sorszám: 1809 |
Ha pirosan villog a hasa alatt, akkor biztos, hogy elemes,de nem utal semmiféle problémára. Szerintem gyenge már az elem. Nem rázni! Kicserélni!
|
|
Michelle |
2009. március 19. 20:16 | Sorszám: 1806 |
onugor müködik a lejátszóm vagy sem? Kellett hozzá szerelőt hívni jó magyar forintokért vagy sem? Akkor? A BT-n még gondolkodom. Úgy látom a tiéd lenne a kényelmesebb meló, én meg járnám a világot mint urigeller.
|
|
Michelle |
2009. március 19. 16:51 | Sorszám: 1803 |
Figyuzz, nem elemes az egered? Hát nem tiszta eszperente? Mert az is lehet, hogy elfárad benne az elem. Sőt!: elemes az egered? Elfáradt az elemed!Bocs
|
|
Michelle |
2009. március 19. 09:50 | Sorszám: 1797 |
Igen az. Nincs valami elképzelésed, mert ez nagyon brutális. A régi szekrény nagyságu computereknél volt divatban, hogy használat előtt oldalba rugták, csak ugy müködött. Csak azért kérdezem, mert ha olyan csekélységről van szó, hogy vegyem ki éjszakára a lemezt, vagy hasonló, azt megtenném, de egyébről halvány dunsztom sincs. A férj előjött valami homályos magyarázattal: a rossz időjárás miatt a nagy szél annyira csapkodata a kábelt, (kábeltv-nk van) hogy az valami zárlatot okozhatott. Ő azt mondta, látta is a TV-n a csikokat, szikrázásokat.Persze megcsinálni ő sem tudta és én is kétlem,hogy egy alapos rázással helyre lehetne hozni egy ilyen hibát. Hali.
|
|
Michelle |
2009. március 18. 21:43 | Sorszám: 1795 |
ezt nem fogod elhinni. Felkaptam, megráztam, mint Krisztus a vargát, a lemezt, mielőtt beettem jól megtörölgettem és most megy mint a szél. Hát dvd az ilyen? Hogy miért velem fordul elő mindig ilyesmi. Szia.
|
|
Michelle |
2009. március 18. 21:36 | Sorszám: 1794 |
asztali dvd lejátszó. Nem kapcsoltam ki, csak készenléti állapotban hagytam, hogy később ott folytassa a filmet, ahol abbahagytam a nézését. TV-t kikapcsolom, lejátszót készenléti állapotban hagyom és másnap ott folytatom ahol abbahagytam.
|
|
Michelle |
2009. március 18. 20:59 | Sorszám: 1792 |
Sziasztok, tegnap még néztem egy dvd-t, nem kapcsoltam ki, először csak készenléti állapotban hagytam, azután késő este ki is kapcsoltam, mert meguntam, hogy a füleembe zümmög. Azóta se kép se hang. Ha beleteszek egy dvd, tekeri, tekeri, jobbik esetben kiírja, hogy error. Nem nyultam hozzá, nem tisztogattam vizes ruhával, nem is toltam el a helyéről. Estétől reggelre egyszerűen nem müködik.Már kihuztam minden csatlakozóját, visszadugtam, ujra inditottam , semmi. Nem tudjátok mit lehetne még vele tenni? Olyan nagyon nem akarom javitóba vinni, mert többe lenne, mintha egy ujat veszek, de ujat meg most éppen nem szivesen vennék, valami barkács szerüségre gondolok, vagy ilyesmi. Hali.
|
|
Michelle |
2009. március 06. 19:01 | Sorszám: 1764 |
a térkép szerint elbasanban vagyunk, de gps jel továbbra sincs. amíg ezt írtam andrea megszólalt, hogy "ujratervezés", most a mi címünkön áll és van jel, anélkül,hogy hozzányúltam. normálos ez?
|
|
Michelle |
2009. március 06. 18:40 | Sorszám: 1763 |
Most kapcsoltam be és az első amit mondani tudott, hogy nincs GPS jel. Hát GPS az ilyen?
|
|
Michelle |
2009. március 06. 18:37 | Sorszám: 1762 |
Orion
|
|
Michelle |
2009. március 03. 20:15 | Sorszám: 1760 |
Nem hiszem el. Bementünk vele a körutig,(GPS-el) addig nem használtuk, odáig csak eltalálunk, akkor a férj kiszállt ügyintézni, én pedig próbáltam beállítani egy következő címre. A billentyűk homályosan világitottak, semmiféle cimet nem volt hajlandó elfogadni, az első oldalon jelezte, hogy nincs GPS vétel. Nyomtam én rajt mindent, kikapcsoltam bekapcsoltam, már Budán jártunk pár kilóméterre a cél előtt,( mert azért csak odataláltunk) mikor nagy nehezen szóra bírtam. Hát nem hiszem el, hogy ilyen béna vagyok. Valami tipp?
|
|
Michelle |
2009. március 03. 10:09 | Sorszám: 1759 |
Most, hogy jobban megnéztem, bekapcsoláskor az akksi alatt mintha egy pici 100-as számot látnék, eddig ugy tekintettem rá, mint az ikon részére, azt hittem az ikon lába, vagy mi, szóval nem figyeltem. Most majd figyelem, hogy használatban csökken-e az ikon lába 95-re például Köszi, a nyelv beállítást már kitanultam, majd szép lassan haladok a tudományokban, csak az az igazság, hogy kicsit félek tőle, mert én már annyit elrontottam számítógépet, s egyéb ketyerákat, pl. mikrot, (csak azzal ,hogy jó alaposan letisztítottam) hogy nagyon csínján bánok vele. Kösznöm szépen a jó tanácsokat. Ez a topik egy kincs, vigyázzatok rá nagyon
|
|
Michelle |
2009. március 02. 19:46 | Sorszám: 1757 |
Szia mackó, még azt megkérdezném, hogy mit értesz azon, hogy "teljes töltésről indulva." Én napközben meg szoktam nézni, hogy áll, csak annyit tudok megállapítani, hogy zölden ég, vagy pirosan. Az óvatosság kedvéért akkor is bedugom, ha zölden ég, ha másnap menni kell valami ismeretlen helyre. Remélem nem okozok ezzel kárt. De szükséges-e egyáltalán tölteni, ha zölden világit ahhoz, hogy "teljes töltésű" legyen, ahogy Te mondod. Biztos van valami mószer,csak nem nagyon merem piszkálni, mert egyszer átállítotam angolra, fogalmam sincs , hogy hogyan, egy szót sem értettünk, ráadásul lábban adta meg úgy emlékszem a távot,legutóbb a férj piszkálta, azóta 55km/h-nál már szól, "hogy túl gyorsan mész" Gyakorlatilag egész utazási idő alatt ezt szajkózza, amikor nem írányit.
|
|
Michelle |
2009. március 02. 16:32 | Sorszám: 1756 |
Köszi. Hát legalább szervízbe nem kell mennem. Én nem akartam elhinni, hogy ilyen rövid ideig bírja. Lehet, hogy először is fölöslegesen cserélték ki az akkumulátort Örök hálám a sírig üldöz
|
|
Michelle |
2009. március 01. 16:19 | Sorszám: 1754 |
Szia, azért nem felesleges, mert a férj nem tud tájékozódni, és a multkor is addig találgatott, hogy a Dohány utca hányadik kerület, hogy a kütyü megunta és kijelentette, hogy a GPS vétel megszünt. Hát ez van. Kiderült, hogy nem is volt lemerülve, csak megunta, hogy hol az ötödik kerületet, hol a hatodikat ütöm be. Egyszer a hetediket is. Vidékre, külföldre meg egyszerüen nélkülözhetetlen. Volt, hogy egy órát keringtünk, minden letekert ablakba bekérdeztem, hogy Who ist Donaucenter, de hiába, a férj nem értette, holott állítólag perfekt németes. Hát köszi mindenestre, visszaviszem a szervizbe, csak szerettem volna előtte tudni, hogy jogos-e a reklamációm, vagy normális, hogy minden nap fel kell tölteni. Szia
|
|
Michelle |
2009. február 25. 19:18 | Sorszám: 1752 |
Sziasztok. Van egy autonavigálóm, és egyszer tudok vele feltöltés nélkül menni. Normális ez? Már egyszer cserélték az aksit, dem változott semmi. Állandóan figyelni kell napközben is, mert kikapcsolt állapotában is lemerül, vagyis pirosan ég, ha bedugom próbaképp,ugyhogy napi programom, hogy odaszaladok és nézem, hogy lemerült-e. A töltőjének már fix helye van az egyik heverőn, mint egy ágyrajárónak Hát köszi, ha valaki estleg ért hozzá.
|
|
Michelle |
2009. január 14. 16:38 | Sorszám: 1548 |
Köszi, hát ez nagyon perfekt volt
|
|
Michelle |
2009. január 14. 16:24 | Sorszám: 1546 |
Szerintem, bocs, hogy a csapos közbeszól, nekünk elég lenne az itthon termelt gáz is, csak azért mondják, hogy nem elég, hogy a világpiaci árra lehessen hivatkozni. Csak egy kósza gondolat. Hogy lehet, hogy most, amikor ilyen gázmizéria van, szerbeknek adunk , szlovákoknak könyörgünk, hogy fogadják már el?
|
|
Michelle |
2009. január 14. 16:21 | Sorszám: 1545 |
kis kiváncsi
|
|
Michelle |
2009. január 14. 16:16 | Sorszám: 1544 |
Hova viszed el, és hogyan? Kis floppyra mented, vagy hogyan?
|
|
Michelle |
2009. január 11. 18:47 | Sorszám: 1533 |
Azt elfelejtettem mondani, hogy a sok hókuszpókusz mellett leginkább a rázás segített. Akármit csináltam a nyomtatóval, nem volt tökéletes a nyomat, hát megráztam a szines patronokat, mint Krisztus a vargát, akkor aztán ment a nyomtatás. Egyébként mondták nekem annakidején, hogy ha kell, ha nem , időnként nyomtassak egy-egy lapot, mert beszáradnak a patronok. Most legalább tudom, hogy használat előtt felrázandó, mint a fagiror. Szia Senky. Köszi a tippet
|
|
Michelle |
2009. január 10. 15:50 | Sorszám: 1532 |
Sziasztok, hát ezzel a fúvókatisztítással úgy néz ki sikerült rendbetenni, igaz, hogy belehalt a fekete patron, de most megy a hitvesem és vesz egy ujat. Sziasztok Köszi a válaszokat SenkYse )
|
|
Michelle |
2009. január 10. 15:13 | Sorszám: 1531 |
A C18 fekete úgy kifogyott, hogy még hirmondónak sem maradt benne egy csepp se. Hát ennyit ért a fúvókatisztítás. Ami jó volt, az is elromlott
|
|
Michelle |
2009. január 10. 15:09 | Sorszám: 1530 |
Itt mindig csak egyet kell cserélni,nem kell az összeset és eddig még bevált, de ha sokat okoskodik, kihozom a régi mátrix nyomtatóm és lecserélem. Csak azzal nem lehet fotot adjustálni Kivettem minen patront külön és látszik, hogy lötyög bennük a festék, valami más lehet a baj, tényleg inkábba a fúvóka lehet eltömődve, de már legalább 57-szerre tisztítom. Mindenesetre köszi. Szia
|
|
Michelle |
2009. január 10. 14:16 | Sorszám: 1528 |
A karbantartásnál a fokozott tisztítást választottam, de minden tisztítás után más-más színhibát mutat a fúvóka ellenőrzés, van, hogy a 6M-es egyáltalán nem látszik, van, hogy a 3eBK, közben annyi tintát vesztettem, hogy a gép jelentette a fekete 6 kifogyóban van. Mit gondolsz folytassam a fokozott tisztítást, vagy vigyem szerelőhöz?
|
|
Michelle |
2009. január 10. 13:47 | Sorszám: 1526 |
szia, kivettem, az ujjamhoz nyomtam és az ujjamon nyomot hagyott.Nem tudom, hogy ez elegendő-e a nyomtatáshoz?
|
|
Michelle |
2009. január 10. 12:51 | Sorszám: 1524 |
Hát megint itt vagyok. Nagyon sajnálom, hogy ilyen gyakran zaklatom a gondola nagyrabecsült társulatát, de nekem nincs senkim, aki segíteni tudna. Most az a problémám, hogy a nyomtatóm (Canon Pixma IP4000) csak sárga színű képet hajlandó nyomtatni. Persze elviszem majd szerelőhöz, de előbb szeretném megtudni, hogy nem én rontottam-e el valamit. Rendszert visszaállítani nem lehet, mert 12 napig visszamenőleg nics egyetlen rendszervisszaállitási pont sem. Sziasztok. (Kérem, ha nem tudtok segíteni is irjatok légyszi, hogy tudjam jártatok erre. )
|
|
Michelle |
2009. január 04. 12:59 | Sorszám: 1521 |
Szia drága, sajnos az alapértékek beállítás gombot nem találtam, már csak azért sem, mert nem tudok olyan jól angolul, ill. a piros színű betűket meg tudtam szüntetni, valószínüleg a gyári beállítással (ez csak véletlenül történhetett, mert összevissza nyomkodtam mindent) de még nem volt az igazi. Kiderült, hogy az asztal tulajdonságainak beállításánál az XP rendszert kellett preferálni. Fogalmam sincs hogy állítódott el. Valószínű a zárlatos villanykörte okozott valami problémát. Természetesen ezt is csak próbálgatással sikerült beállítani, de már minden rendben, köszönöm szépen a kedves hozzászólásodat.
|
|
Michelle |
2009. január 03. 21:38 | Sorszám: 1517 |
Sziasztok! Boldog új évet, meg mindent. Tegnap a csillárom egyik körtéje egy nagy durranással kimúlt, és ezzel együtt a monitorom is, ami be volt kapcsolva. Az ujrainditásnál csak piros betükkel volt hajlandó írni, meg más ilyenek malőrök történtek vele az áramkimaradás alatt. Azóta a menü segítségével némileg helyretettem, de nem az igazi, valószinüleg olyan dolgokat is elállítottam a problálkozás közben, amit nem kellett volna. Az volna a kérdésem, hogy mennyi ideig kell külön váltan élni a monitornak a géptől, hogy mint uj szofttver ujra a régi állapotában, vagyis az eredeti állapotában üzemelhessen. Úgy értem ujra lehetne csatlakoztatni, mint uj szoftvert, bár arra sem emlékszem, hogy kaptam-e hozzá telepítő lemezt vagy sem. Ha valaki segíteni tudna, nagyon szépen megköszönném. Vagy ha van valahol egy parancs, ami az eredeti állapotot visszaállítja, azt is megköszönném, ugyanis nem tudok annyira angolul, hogy megértsem a szaknyelvet, csak vaktában próbálkozom Hali. Előre is kösz, ha segít valaki.
|
|
Michelle |
2008. november 29. 22:35 | Sorszám: 1391 |
Végül is letöltöttem az általad belinkelt verziót, de elakadtam vele. Emlékeztem, hogy volt egy régi verzióm is. Annak meg elfelejtettem a jelszavát. Órákig próbáltam az ujat letörölni, nem hagyta magát, próbálkztam rendszervisszaállítással is,hiába. Végül a programfilokból kitöröltem az irás védettségét és totálkommanderrel kitöröltem. Most nagy nehezen a régit összetákoltam, de most meg nincs kivel beszélgetnem Köszönöm rendes kis, nagyon rendes voltál és igazad volt a messengert nem lehet kiirtani. Évekkel ezelőtt már ezzel együtt vettem a gépet és minden alkalommal tudatja is velem, hogy őt nem lehet törölni. Jó éjszakát, szép álmokat mindenkinek.
|
|
Michelle |
2008. november 29. 14:00 | Sorszám: 1385 |
Igen örült neki, Amerikába akar csevejegni. Most már csak a messengeremet kell előbnyásznom valahonnan, az is lehet, hogy letöröltem a programot,mert vészesen kevés volt a hely a c lemezen és nem tudtam, hogy miket szabad letörölni. Az olyan letörölhetőnek látszott. Sajnos a férj még annyit sem ért a számítógéphez, mint én Szia.
|
|
|
Michelle |
2008. november 29. 12:11 | Sorszám: 1376 |
Sziasztok, nem tudja véletlenül valaki hová kell az asztali mikrofont bedugni? A monitoron nem látok semmi bedugásra való helyet.
|
|
Michelle |
2008. november 15. 18:49 | Sorszám: 1372 |
A két kormányfő találkozója konkrét eredmények nélkül ért véget. Aláírtak ugyan egy négypontos nyilatkozatot, de ebben nincsenek konkrétumok. Ezen kívül azonban a magyar fél nem kapott választ a Dunaszerdahelyen történtekre, míg Fico szerint "elfogadhatatlan a fasizmus és a szélsőséges eszmék exportja Magyarországról”.
|
|
Michelle |
2008. november 15. 16:26 | Sorszám: 1369 |
Neked volt igazad. Megnyitottam az ablakot és nem engedett frissíteni,pedig még 22 napom hátravolt a próbaverzióból, de 11.09-én még frissített. Teljességgel zavaros az ügy. Köszi
|
|
Michelle |
2008. november 15. 15:36 | Sorszám: 1367 |
Valld be, hogy a próbaverziót, kapásból perverziónak olvastad
|
|
Michelle |
2008. november 15. 15:35 | Sorszám: 1366 |
Igen, de nem mindennap és nem is felcsatlakozáskor, hanem hébe-hóba és teljesen váratlanul mindig más-más időben. Hát, ha nem frissít, nem frissít, akkor nem fogom megveenni
|
|
Michelle |
2008. november 15. 15:16 | Sorszám: 1363 |
Csak fél szemmel szoktam odanézni, de mindennap kiirja ,hogy .....frisítés.. új verzió..... Lehet, hogy valami mást frissít? Nekem is jól jönne egy kis frissítő ilyen generális problémák közt.
|
|
Michelle |
2008. november 15. 14:32 | Sorszám: 1361 |
Próbaverzióm van, minden nap frissít. Engem nem az zavar, hogy irogatja, csak szerettem volna megtudni miért. Köszi, szia.
|
|
|