Téma: ISMERD MEG VALÓDI ELLENSÉGEIDET
|
Kengurú |
2002. augusztus 19. 22:44 | Sorszám: 0 |
Tisztelt Fórum társaim. Nagyon fontosnak tartom közkézre adni az alábbi levélváltást, mely minden kétségen felül bebizonyítja, hogy valójában mit gondolnak rólunk magyarokról a minket lefasisztázó, leantiszemitázó belföldi és külföldi zsidók. Egyének, firkászok, politikusok, mindenki. Megjelent az amerikai Magyar Lobbyban. Link: hunglobby@aol.com Subj: Monológ Bélának Date: 8/4/02 1:33:23 PM !!!First Boot!!! From: PREGOS47 To: HungLobby Nézd Béla! A gyengémre tapintottál, s mivel a hangvétel baráti volt a részedröl, hát én sem mehetek el amellett, hogy öszintén bevalljam (I have to plead guilty), hogy nekem eszembe sincs megbékélni azokkal, akik a népem gyilkosai, mészárosai voltak. Ez nem egy pitiáner jogvita két pereskedö fél között néhány krajcárról, amin lehet vitatkozni, aztán késöbb lehiggadva megegyezni peren kivül. Magyarországnak meg kellene újulnia erkölcsileg, szellemileg, kulturájában, stb, de a magyar nép erre képtelen. Én tudom hogy miért, de kérlek ne kényszerits arra, hogy ezt most megmagyarázzam. Csak nem azt várod el tölünk zsidóktól, hogy egyik napról a másikra csak úgy felébredjünk, s megbocsássunk szeretteink elvesztéséért. Ez nem az az eset, amikor valaki véletlenül rálép a lábadra és bocsánatot kér érte. Életet visszaadni sohasem lehet. Én például 1951-ben születtem, de a génjeimben hordozom a holokausztot. Te meg két félröl beszélsz, akik nem akarnak megbékélni? Csak egy oldalon kérheted ezt számon, a gyilkos magyar nép oldalán. Véreim vére a kezeteken. Nekem ne próbáld eladni a nagy zsidómentö magyarok hosszú sorának hamis történetét, mert az nem hogy nem igaz, de még cinikus is 600000 mártír teteme felett. Az igazság az, hogy a gazság méreteihez képest alig voltak. Egy szégyen erre egyáltalán hivatkozni is. Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejü, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költö tudná megfelelöen szavakba foglalni. Aztán ezért csak nyugodtan húzzátok le rólam a vizes lepedöt. Nem érdekel. Tehát nem Magyarországot utálom, hiszen a fák, az erdök, a mezök, a virágok, a folyók, a hegyek, s a völgyek nekem cseppet sem ártottak. Én ennek a népnek a kultúráját, karakterét, minden alapot nélkülözö nevetséges magabiztosságát utálom. Azt, hogy annak ellenére, hogy a térképen alig található meg ez a gyüszü méretü ország még nagyitóval is, minden nagyhatalmi vezetöt és nemzetet kioktat, lásd azt a barom Antallt és a még nagyobb állat Orbánt. Nem is fogadták öt Washingtonban, mármint Orbánt, s elárulom közvetve ehhez nekem is van egy kissé közöm. Ezért nagyon is büszke vagyok. Majd egyszer elmesélem személyesen, hogy miért is van közöm hozzá. Ezt az istenverte népet azonban nemcsak a holokauszt miatt utálom, hanem azért az erkölcsi fertöért is, ami ebben a kis szar országban uralkodik, mindegy hogy a komcsi vagy a náci oldalon vizsgálódunk. \"Engem ez az ország már apámban meglopott\" - irta a költö. Hát engem is. Egyenlöre ennyit erröl. Tisztelettel, Dr. Regös Péter ***************************************************** ********************** Tisztelt Magyar Lobby, Tisztelt Lipták Úr Végre megjelent nyomtatásban is a valódi zsidó szándék/vélemény rólunk magyarokról, Dr. Regös Péter aláírással. Hálás köszönet neki a leírtakért, mely tökéletes mértékben bizonyítja amit sokan hosszú ideje tudunk: a cionisták nem csak kihasználják a jó hülye magyart, de esztelenül gyűlölik is. Az semmi hogy gyűlölik, de miután a cionistáknak Regös elvtárs-úr bevallása szerint eszük ágában sincs "megbékélni" velünk, kikövetelik hogy mi viszont mea culpázzunk és megkövessük őket vélt vagy valódi sérelmeikért. Regös elvtárs, ön azt merészeli írni hogy Magyarországnak kellene megújulni. Teljesen egyetértünk, lelkileg meg kéne újuljunk hogy habozás nélkül lerántsuk a leplet a maguk aljasságairól. Hogy abbahagyjuk a fínomkodást az egész világot behálózó cionista rémuralommal szemben. Hogy ne tűrjük hogy maguk diktálhassák, hogy mit mondhatunk vagy sem. Csak nem várja el tőlünk magyaroktól hogy megbocsássuk szeretteink meggyilkolását, meghurcoltatását, munkatáborokat és kitelepítéseket? Minden egyes ÁVÓ-s akció közben-előtt és után, szemben találtuk magunkat egy zsidó pribékkel, aki kéjmámorban töltötte ki rajtunk gyűlöletét - Péter Gáborral az élen! Maga a génjeiben hordozza a holokusztját pedig csak 1951-ben született. Mi egy életre viseljük sebeit az általunk TÉNYLEGESEN elszenvedett holokausztnak. Mert igen tisztelt cionista uraim, halálos tévedésben szenvednek amikor ezt a süket holokauszt dumát KIZÁRÓLAGOSAN MINT zsidó "phenomenont" próbálják lenyomni a világ torkán több mint 50 éve. Mint ahogy fél évszázad után még mindig va bőr a pofájukon követelni az újabb és újabb címen kitalált kompenzációkat, miután évente billió dollárokat már szépen zsebretettek. A zsidó-kommunista regimek áldozatainak viszont kuss, kompenzációról ne is álmodjanak, sőt lehetőleg alázatosan köszönjék meg a világ cionistáknak, hogy megnyomorították vagy kivégezték családtagjaikat és nemzetük legjobbjait. A logika és szemtelenség lélegzet elállító. Maga a "gyilkos magyar népről" ír, én felelősségre vonom Róth Manótól kezdve az egész szadista, kommunista és igenis zsidó csürhét véreim nevében. Maga még mindig szajkózza a 600,000 mártír szöveget, amikor bizonyítani még a tizedét sem sikerült soha. Mint ahogy a "6 millió zsidó áldozatról" már saját maguk kénytelenek voltak elismerni hogy szimplán hazug propaganda. Ne gúnyolódjon a zsidó mentő magyar úriosztályon, egyházakon és általában a tisztességes magyarokon. Mentettük a zsidókat sajnos (bár csak ne tettük volna) mert keresztényi kötelességnek éreztük - más szóval jó hülyék voltunk. Maga kizárólag a cionista agymosásból és ötödkézből szerezte gyűlölködő ismereteit. Én saját és családom valódi, tényleges tapasztalatáról beszélek. Köszönöm hogy nyiltan kimondja azt, amit minden cionista érez: utálja a magyar népet. Tisztelt tiszteletlen uram, képzelje el mi is utáljuk magukat, ergo ne csodálkozzanak és főleg ne ugassanak antiszemitizmusunk ellen. Magabiztosnak titulál minket. Bárcsak igaza lenne, de sajnos túl fínomkodó, senkit nem bántó birka náció a magyar. Ezért szemtelenedtek el a zsidók nálunk olyan mértékig. Apropos, ha ennyire gyűlölnek minket mi az ég haragjáért költöznek százezer számra Magyarországra? Gyarmatosítunk, gyarmatosítunk nu? Milyen érdekes hogy pont a gyűlölt Magyarországon érzi annyi zsidó jól magát. Na persze otthon vissza is mernek lőni a palesztínek!! Igazán nagyon örülök hogy olyan jó modorban lebarmozza Antallt és Orbánt, mégjobban örülök hogy az amerikai zsidó lobby ilyen hatásosan tud külföldön is működni ellenünk. Erre tényleg büszke lehet. Engedje meg hogy eláruljam, az egész világ viszont magukat,és izraeli terrorista piszok vezetőiket tartja baromnak, élen a tömeggyilkos Sharonnal. Újságom is van önnek. Hamarosan el fogják érni, hogy az egész világ - igen még a Tel Avivból irányított Amerika is - ki fog utálni minden zsidót minden országból. Aztán mehetnek haza Izraelbe, ahol csodák csodájára nem fogják magukat jól érezni, mert túl sok ott a zsidó és nincs elég jájem! Vajon honnan és milyen ágazatban szerzett doktorátust? Magyargyilkolási methodologiából? Metz Éva Melbourne. Ausztrália
|
|
|