gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Csurka: a MIÉP önálló fôbolgármester jelöltet indít?t
alphanumericus
2002. június 10. 15:47 | Sorszám: 138
Kell még egy megmérettetés, hogy aztán lehessen kajabálni, hogy aszongya: "csaláááás! csaláááás!"

Téma: Viktor életveszélyben
alphanumericus
2002. június 18. 11:36 | Sorszám: 17
Engem is érdekelne, hogy hol olvashatok a polgári körök alapelveiről, szerveződési ideológiájáról. Eleddig ugyanis valóban nem lehetett róluk olvasni.

Nincs igazad, kedves sjesz, ha azt írod, ebben kell feliperedni. Ha valaki mozgalmat indít, az egy dolog. Én polgári családban nőttem fel, ahol azt tanították nekem, hogy mindig olvassam el, amit aláírok. Hol olvashatok viszont erről a mozgalomról?

Téma: Pávián-díj
alphanumericus
2002. július 08. 15:36 | Sorszám: 22
No és a vörös seggel díszített narancs színű páviánok? Vagy az Eredetileg Kék Seggel Díszített Narancs Színű Vöröstollú Páviánok? Satöbbisatöbbisatöbbi?

Téma: Ma este 21h-kor Bencsik és Tasnádi az ATV-ben.
alphanumericus
2002. július 30. 18:26 | Sorszám: 52
Kedves antal, nem láttam a shőwműsort - sajnos... Érdekelne, ismétlik-e, no és hogy miből jött ki Bencsik vesztesen és miért...

Ahhoz, hogy tudj valamit Lovas erőszakos közösüléses bulijáról, elég csak elolvasnod az ÉS aktuális riportsorozatát. Ebben ezekről a fiatalkori dolgairól is épp annyi szó esik, mint arról, hogy ámerikában bántalmazta az asszonyt, meg mittudomén...

Téma: Provokáció a N.E.O. tüntetés,nehogy menjetek!!
alphanumericus
2002. július 08. 16:56 | Sorszám: 46
Á, nyugalom, kedves jobbos barátaim. Ha egyszer valamit elszar a bal: hülye bal. Ha elszar valamit a jobb: balos provokáció.

Le kéne ülni, gondolkodni, konklúziót vonni - majd tökön rúgni.
Hát ennyi....

alphanumericus
2002. július 08. 15:43 | Sorszám: 43
Provokáció? Miért, nem hiszitek el, hogy hülyék márpedig vannak? Ha meg provokáció, akkor miért is nem jobbos (ne adj' Isten, elgondolni is irtózatos felségsértésnek hangzik...!) orbánista provokáció? Kis kísérlet, összejön-e számottevő tömeg, akinek az élére lehet állni?

Email a webmesternek | Gondola