gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Magyarország sivatag lesz!
K.István
2002. augusztus 04. 21:02 | Sorszám: 208
Ok.
Én még Gödöllőn így tanultam.
K.István
2002. augusztus 04. 20:09 | Sorszám: 206
Csodálatos könyv.Azok a gyönyörű magyarsággal megírt tündéri mondatok...Csodaszép.
A CSui! a másik nagy kedvencen.7x olvastam el.
Mangi asszonnyt személyesen ismerem,gyakran találkozunk vadásznapokon,Széchenyi Zsigmond emlékmű avatásokon.
Hála a Jóistennek,tényleg jó egészségben van,de még a mai nap is kicsorul a könny öreg szemeiből,ha Zsiga bácsi szóba kerül.
Nagyon szerették egymást.
Egyébként Széchenyi Zsuzsanna nem az ő lányuk.
K.István
2002. augusztus 04. 20:03 | Sorszám: 205
Kedve Magyar Apa!

A mulcs az a kukoricaföldön elkorhadó szecska.Az egyik legjobb tágya.

Téma: IMHO a Bencsik visszavonul
K.István
2002. augusztus 05. 13:23 | Sorszám: 52
Ezt neveted "beszélgetésnek" sz.h. kicsi Éliás.
K.István
2002. augusztus 05. 12:41 | Sorszám: 46
Tehetek én arról,hogy zsidó?
K.István
2002. augusztus 04. 21:10 | Sorszám: 44
Ja.

Bár ennek a vitának az erkölcsi győztese egyértelműen Bencsik volt.
Talán nem is baj,hogy nem volt hajlandó lesűllyedni a zsidó bűnöző szintjére.
Kár,hogy ezért elhagyta a Sajtóklubot.Nekem hiányozni fog a humora a jókedve.

Téma: Már útban van a Vasárnapi Újság is.
K.István
2002. július 29. 19:30 | Sorszám: 6
Persze,hogy útban van nekik,hisz a VaÚ olyan dolgokat mond ki,amik igazak.Ők viszont nem kedvelik az igazságot...

Téma: Hogyan unnelejuk Szent Istvan napjat ?
K.István
2002. július 25. 13:20 | Sorszám: 9
Szerintem az Egészséges Fejbőr meg ingyen is elvállalná.
K.István
2002. július 25. 10:50 | Sorszám: 4
Hogy,hogy??
Hát vele,meg az ócsított viszkikólával:

Téma: II.vh.,holokauszt és Raoul Wallenberg a Szigeten
K.István
2002. augusztus 05. 09:06 | Sorszám: 2
Vagy viszkikólát?

(Köszi láttam,de még nem műxik)

K.István
2002. augusztus 05. 08:54 | Sorszám: 0
A holokauszt-emléksátorba betérőket kérdőív fogadja,melyen kérdések szerepelnek a II.vh.-val,a holokauszttal és Raoul Wallenberggel kapcsolatban.
De hiszen a fiatalokat az érdekli,hogy mennyiért tudják megvenni az a pohár bort vagy sört,adott esetben viszkikólát.
Vagy nem?

Téma: DROG. Sziget.
K.István
2002. augusztus 06. 16:06 | Sorszám: 86
Humojos Tivadaj ad egy sakkpajtit:

Efftársak!Egy ilyen testtel gyerekjáték volt a KGB elleni harc:

K.István
2002. augusztus 05. 20:12 | Sorszám: 78
Biztos jól állt rajta...
K.István
2002. augusztus 04. 23:06 | Sorszám: 69
Na látod,ez a különbség kettőnk között,hogy te nem is akarsz elszokni arról a rohadt cigiről,én meg marhára szertnék.

A könnyűdrog tával csak annyit,hogy minden kokaios/heroinos a fűvel kezdte.

Öreg dohányost meg öreg alkohlistát látsz,de öreg drogost nem.

(Egyébként a lazafröccs valóban kiváló ilyen abnormális melegben,kiváltképp valami jó kis sankás kocsisborból)

K.István
2002. augusztus 04. 23:00 | Sorszám: 65
Mit 80-at?

180-at!

K.István
2002. augusztus 04. 22:43 | Sorszám: 60
Igaz,de ki nem próbálta ki.
Erre én azt szoktamo mondani,hogy a nagyapám 98 éves koráig cigarettázott(a leggyengébb,amit már élete vége fele szívott,az a piros symphonia volt) és úgy halt meg egy este,hogy részegen melléült az ágynak és beverte a fejét.
K.István
2002. augusztus 04. 22:35 | Sorszám: 56
Teljesen egyetértek.
K.István
2002. augusztus 04. 22:33 | Sorszám: 55
Ebben neked tökéletesen igazad van,csak tudod a szenvedély nagy úr és aki egyszer rászokott,annak nagyon nehéz leszoknia(nekem sikerült 2 éve 8 hónapra).

De tessék kicsit tolránsabbnak lenni!
Hogy egy hasonlalattal éljek:a dohányos,ha nem gyújthat rá akkor,amikor neki az jólesene,az olyan,mintha marha szomjas vagy,de nincs innivalód.Kb.

K.István
2002. augusztus 04. 22:24 | Sorszám: 52
A dohányfüstöt én sem bírom...
...amíg rá nem gyújtok én is.
K.István
2002. augusztus 04. 22:17 | Sorszám: 50
Amugy antialkoholista is vagyok

Én is

K.István
2002. augusztus 04. 22:14 | Sorszám: 48
Sose felejtem el,amikor Fodor Gabriella egy a válaszások előtt tartott választási műsorban egy nézői telefonra,miszerint mit tenne,ha mondjuk az ő gyerek próbálná ki a drodot,azt felete,hogy akkor együtt szívnának el egy spanglit és megbeszélnék az "élményeket".

NO COMMENT!

Téma: A Holokauszt lényege
K.István
2002. július 29. 19:43 | Sorszám: 66
Haggyad már,nem veszed észre,hogy csak provokál?!
K.István
2002. július 25. 11:30 | Sorszám: 16
Ez így van.Magyarországról sem,ahogyan Németországból sem a gazdag gyáros,bankár stb. zsidókat vitték el,hanem a boltos,hentes,fűszeres,trafikos,stb. zsidót.
A Zoltai(állítólag egy büdös szót nem beszél héberül és nem csak a vallásában más ) meg Zwack félék megmenekültek.
De nem is a boltos meg kereskedő zsidó érdeke,hogy Magyaroszágról antiszemita ország hírét terjesszék.
A cionisták elsődleges érdeke fenntartani Európa népeiben a kollektív bűnösség tudatát.
A Gazdag István cikk az első lépés ahhoz,hogy túllépjünk ezen.
K.István
2002. július 25. 10:36 | Sorszám: 14
Na akkor fussunk neki.....

A holokauszt a XX. század egyik legkegyetlenebb és legmegrázóbb eseménye volt.Rengeteg ártatlan ember halálát követelte.

Nem értem viszont,hogy amikor a holokausztról beszélünk,akkor miért mindenki a zsidókra gondol?Csak zsidók estek áldozatául a náci népirtásnak?
Egy fenéket!
Hitler haláltáboraiban sokkal több szláv pusztult el,mint zsidó.Emellett ott vannak még a cigányok(akiket Hitler csak a zsidók után kezdett deportáltatni),a homokosok,illetve a politikai üldözöttek(komunisták,szociáldemokraták,stb.).
Ezért nem értem,gogy miért csak zsidó holokausztról beszélünk.
A holokauszt egy egységes egész volt,amibe beletartoztak a zsidók is,de nem csak a zsidók.
Ez a múlt,amelyet igenis meg kell ismerni.
Sajnos egyre inkább az az érzésem,hogy a holokauszt kezd üzletté válni.Méghozzá igen jól jövedelmező üzletté válni...
A holokauszt óta eltelt időszakban az auschwitzi áldozatok száma 9 millióról 1 millióra csökkent.Ezt izraeli holokauszt kutató professzorok bizonyították be.
Azonban az auschwitzi holokauszt múzeum bejáratánál álló tábla még mindig 4 millió áldozatról tanúskodott akkor,amikor bizonyított volt,hogy auschwitzban maximum 1 millió áldozat lehetett.
Pár éve még az iskolákban is 4 milliót tanítottak.
Ugyanilyen hazugság volt az,hogy Magyarországról 600000 zsidót vittek el(Sőt,Kertész Imre 800000-ről beszél).
Hazugság.Hisz nem is élt ennyi zsidó Magyarországon.
A Times világatlaszában 200000-es számot közöl a magyar áldozatokról.Ez a 200000-es adat a magyar kiadásban 600000-re van átjavítva...
Tehát kérdezem,miért olyan egyedi,miért oilyan különleges a zsidók holokausztja?Erre csak egy elfogadható magyarázatot találok:azért mert az elszenvedői zsidók.
Magyarországon az elmúlt rendszerben még kimondani se nagyon volt szabad,azt,hogy zsidó.Miért?
Manapság egyes körök előszeretettel használják vádként a zsidózás kifejezést.Mi az,hogy zsidózni?Ezt nekem eddig még senki nem tudta elmagyarázni.
Az index politika fórumán letiltás jár azért,ha leírjuk valakiről,hogy zsidó.Viszont,ha azt írjuk le,hogy magyar,amerikai,német,eszkimó,hottentotta,stb,,azért nem.
Kérdezem akkor,hogy a többiért miért nem?Vagy akkor a zsidóért miért igen?
Magyarországon nincs antiszemitizmus,ezt bátran ki merem jelenteni.Vannak bizonyos körök,akik nagyon szeretnék,hogy legyen és ezért sokmindent meg is tesznek.Nekik valamiért érdekük az,hogy elmondhassák,hogy Magyarország egy antiszemita ország.Egyébként az európai országok majd mindegyikében megvannak ugyanezen személyek,körök.Egy valami köti össze őket csupán:az,hogy mindannyian zsidók.

Email a webmesternek | Gondola