Téma: No végre: hiteles tájékoztatás külföldnek
|
ummagumma |
2002. november 26. 15:53 | Sorszám: 15 |
A válasz baromi egyszerű: MERT FA**OK. Jó pár ilyennek írtam már, s nem kértem, hanem adni akartam, oszt még válaszolni se voltak képesek. Mert mindegyik egyedül akarja megmenteni a hazát, s hogy az ilyesmi ezen a módon milyen könnyen megy, azt láthatttuk Aradon, Világoson, Mohácson, most áprilisban, .... Két magyar három pártot képez, mondta nekem egy német nő, s ez mindennap eszembe jut.
|
|
ummagumma |
2002. november 26. 15:36 | Sorszám: 10 |
Őszintén? Sehonnan. Mi tudjuk tán, hogy mi az igazság az osztrák belpolitikában? Fenét. Pedig itt van a szomszédban. Elképzeléseink vannak, azok alapján tippelgetünk, oszt ennyi. S minket is be lehet etetni, ismerjük el, elég könnyen, mert ma már csak azt lehet elhinni, amit az ember maga csinált, (amit látott azt se), innen pedig nehéz okosnak lenni. (A saját belpolitikájukat remélhetőleg ismerik. S jelent támpontot, hogy a te országodból kivel van jóban az illető. Csurka- Le Pen, komcsik-Tony Blair, .... De ez se az igazi)
|
|
ummagumma |
2002. november 26. 15:26 | Sorszám: 4 |
Két ellentmondó infó szöget üt a valamirevaló fejbe. Nyilván, ha ugyanaz egy német lap tulajdonosa, mint a MH-nak, akkor ott nincs mit remélnünk, de ezentúl a semleges médiumokat nehezebb lesz szégíteni. Megyó-horoszkóp pedig a forditott változatban nincs. Legalábbis a németben nem láttam. Különben is: jobb így a helyzetünk vagy sem? ilyen egyszerű.
|
|
ummagumma |
2002. november 26. 15:14 | Sorszám: 0 |
www.dnp.hu www.dunanovapress.hu Érdemes megézni, nagyon örülök neki, mert erre rohadt nagy szükségünk volt. Kolombusz tojása, pofon egyszerü: csak le kell írni az igazat, angolul, franciául, németül, s már nem tehetnek meg akármit. Végre.
|
|
|