gondola Fórum
Gondola főoldal | beállítások | regisztráció | keresés | GYIK | fórum főoldal | moderáció

Téma: Megalázták a fogdán Berkecz Máriát
Colomba
2002. október 14. 11:35 | Sorszám: 104
Kedves Gen!

"a magyar alkotmany szerint minden allampolgar egyenlo."

Nos, nem akarom megismételni a törölt hozzászólásomban szereplő jelzőt,mert a saját akaratomból kívánok távozni a Gondoláról, de:

ez az egyenlőség még a Gondola moderátora számára sem evidens, hiszen az én valóban durva kitételt tartalmazó hozzászólásomat törölte, de a "szőke nő nudlijai" kifejezést tartalmazó, egyébként minden gondolati értéket nélkülöző hozzászólás változatlanul itt olvasható.

Azt pedig, hogy egy nő egy ilyen helyzetben, mint a történetbeli, miért sérülékenyebb, ezek után a fantáziádra bízom. Nem veszek részt tovább semmiféle vitátokban, amíg a megbélyegző hozzászólás itt áll.

Colomba
2002. október 13. 22:02 | Sorszám: 96
Kedves Apóka!

Ahogy itt Gyöngy hozzászólásában is olvashatod, ez egyszerűen az államhatalom által rájuk ruházott jog, és nem is olyan régi. Tudod, hogy mennyivel kártékonyabb ez, ha egy nő szenvedi el? Egyetértünk, az emberi méltóság és az emberi élet egyaránt tiszteletben tartandó tényezők mindkét nem esetében, én csak arra akartam rávilágítani, mennyivel sérülékenyebb egy nő ilyen helyzetben.

Colomba
2002. október 13. 21:59 | Sorszám: 95
Igen, azóta utánaolvastam. Toloba: vitapartner, megvárom .
Colomba
2002. október 13. 21:58 | Sorszám: 94
A törölt hozzászólásomnak ez volt a gerince. Miután Önök uraim(?) egyáltalán nem törődtek a hölgynél a lelki következményekkel, talán nem kéne másnak sem az Önök érzékenységével törődnie? Úgy vélik? Akkor most miért ez a hozzászólás a vörös hajú "szőkenőhöz"? Ja, értem, az ő érzékenysége sem mérvadó! Igen, az ilyen beszólásokat abba kéne hagyni! Uram, járjon elől jó példával!
Colomba
2002. október 12. 19:31 | Sorszám: 87
Tiszetlt Root!
Tudomásul vettem, de törölt hozzászólásom gerincét itt hadd ismételjem meg, kockáztatva a letiltásomat.

Tehát:

A hajam vörös, nem szőke. Évek óta kezelek egy nőt, az itteni történetben ismertetett atrocitások miatt. Amíg csak élek, küzdeni fogok az olyan törvények, rendszerek ellen, melyek a női nem megalázását szolgálják. Ebben a harcban nagyban élvezem ügyvéd férjem támogatását is, és remélem, mindazon nőkét és férfiakét, akiknek nemcsak a halálbüntetés eltörlése volt a fontos, és akik számára elegendő egy bűnnek a törvény általi egyszeri megbüntetése.

Colomba
2002. október 08. 21:30 | Sorszám: 72
Hát napok óta olvasgatom ezt a rengeteg hozzáértő hozzászólást.

Több kérdés merült fel bennem:

a) toloba és Ősspanyol urak(?) láttak-e valaha nőt?
b) nevezett uraknak van-e barátnőjük, vagy valamiféle női hozzátartozójuk? (Jó látom toloba úr nem tud valami miat válaszolni, akkor a postása adja át nek a kérdéseimet, ha tudja)
c) amikor derék Tocsik úrasszonyt tartóztatták le, miért nem volt ennek ilyen híre, netán vele ezeket az atrocitásokat nem csinálták végig?

És egyáltalán a női nem nevében. Legalább tudom, milyen célja lehetne egy igazi nőmozgalomnak.

Email a webmesternek | Gondola