Több megállapításoddal is azonos véleményen vagyok!Másként megfogalmazva, én még pesszimistább is vagyok az EU csatlakozást illetően.
Miért?
- A bérek és nyugdíjak 8-9 %-on vannak az EU átlagához képest, míg az alapvető fogyasztási cikkek ára évek óta fölötte van az EU átlagárainak.
- Akik az enerigiaszámlájukat nem tudják kifizetni a havi 35 000 - 50 000 Ft/fő átlagjövedelmükből, azokat akár tél-víz idején is az utcára teszik.
- Az EU-ban minden a pénzre megy! Kíméletlenül hajszolják a bevételeket. Semmi más nem érdekli őket.
Alávaló hazugság az, hogy majd a megnövekedett támogatásokból mi mindent tudunk fedezni!
Ez nem így működik, hanem a következőképpen:
farkasétvággyal veszik le a szegényeket a magas fogyasztási cikkek túlhajszolt áraival és a szuper alacsony bérekkel. Az így képződött extraprofitból 15-20 %-ot nagy kegyesen visszajuttatnak "támogatás, segély, kedvezményes hitel" formájában.
- Nagyon jól kiolvasható az előkészületekből, hogy cca. nyolc millió magyar sorsa még mélyebbre fog sűllyedni. Kiknek jó ez? - a kizsákmányolóknak!
Azoknak, akiknek mindezek ismeretében van bőr a képükön havi több milliós fizetéseket felvenni, luxuskocsikat, luxuslakosztályokat, luxusirodákat, stb. fenntartani az adófizetők pénzéből.
- Ki lehetne e maradni? - igen, lásd Németországot, Franciaországot, Belgiumot, stb. Ki tudtak maradni az Iraki háborúból. Szerencséjük volt? - vagy jól döntöttek? - én ez utóbbiakban hiszek.
Hello