Téma: Göncz Árpád spicli volt!
|
La salle |
2003. január 17. 06:08 | Sorszám: 118 |
A fedoneve patkany volt,de a bortonorok ugy hivtak a ven szart hogy Ugorj Arpi!!!!!!Csicska voilt ez a javabol ((
|
|
La salle |
2003. január 17. 06:06 | Sorszám: 117 |
Patkany mert ugy nez ki es patkany a mentalitasa utan
|
|
La salle |
2003. január 10. 20:23 | Sorszám: 106 |
A cionista szarkeveres ellen is harcolsz spanyol???Mert ok am a zsidozok!!Ezt az Origon mondta nekem valaki aki egy gyenge pillanataban kipakolt!!!
|
|
La salle |
2003. január 10. 05:19 | Sorszám: 98 |
Magyarorszagon is van!!Goncz hallgat minyt szar a fuben ))Nem kell ezert Angliaba menni ))Tudja a ven ganej mert hallgat!Ha ugralna,neki kene bizonyitani amit nem tud,es biztos vannak meg dokumentumok az oreg gazembersegerol!!Azt a dokumentumot 5 perc alatt meg lehet allapitaN\ni hogy hamis vagy nem!!Biztos vagyok hogy eredeti azert van a nema csend es hullaszag!Feledesbe nyomni a mocskot!!MASZOPeknal ezt igy csinaljakj,gondoljunk csak a kopott seggu bankar Medgyessy mocskaira!!!
|
|
La salle |
2003. január 08. 13:33 | Sorszám: 89 |
Te nem de Goncz elvtars igen!
|
|
La salle |
2003. január 07. 20:14 | Sorszám: 77 |
Viszont eleg tajekozott az Etikettben,asszem palyat tevesztett )
|
|
La salle |
2003. január 06. 01:17 | Sorszám: 73 |
Por Dieu Monsieur!!Gonczot nem vilagitottak at,akkor pontosan azert mert jelentektelen emberke volt..Addig amig valoban az volt,nem is terjedhetett el rola semmi mendemonda!Mikor beemeltek ironak is iszonyu gyenge emberkenket a hatalomba,jelentkeztek az USA-ba es itt ott Magyarorszagon az elso tanuk akik ,bizony szo szerint megmondtak ,ki volt a Patkany,es ki volt a csicska!!A foglarok es egyebb alja nepseg peldaul a szolgalelku,Gonczot ..Ugorj Arpi-nak is hivtak,de ha on szokott kekveru kezibe neha a baloldali liberalis szennylapok helyett targyilagosabb lapokat is olvasni akkor tudnia kell hogy az elso tanuk akkor jelentkeztek,mikor Gonczot toltak az eloterbe!!Ja hogy muhiba volt??Akkor meg senki sem sejtette,a masik gond pedig az,hogy ma Magyarorszagon barkit tolunk elore kiderul hogy szolgai modon nyalta valaki feneket,mint csicska Arpi!!
|
|
La salle |
2003. január 05. 19:19 | Sorszám: 63 |
Monsieur meg egy nagyon illedelmes ertelmetlen valaki!/politikai ertelemben/
|
|
La salle |
2003. január 05. 19:18 | Sorszám: 62 |
Oneki hogy az ertelme kinyiljon a jarokeret is keves volna (
|
|
La salle |
2003. január 05. 15:43 | Sorszám: 59 |
Monsieur!!Nos egy valasz egyik csoportra!!A tanuk nagy resze mar a sirban,a masik resze pedig valahol a vilagban!!Az aktakrol,annyit hogy biztos latta on is az utobbi idok akta botranyait,kivittek,elvittek,nem vittek vissza stb!!Sajnos Magyarorszag meg egy kakis pelenkaba tipego gyermek/demokracia/es tudvalevo,hogy egy olyan orszag ,ahol minden elofordulhat!Azert gondolom az on szemet sem kerulte el,hogy Goncz urat miert nem szabadott atvilagitani???Na vajon miert??Szives valaszat kerem,de ne oheber nyelven,csak siman magyarul
|
|
La salle |
2003. január 05. 01:17 | Sorszám: 53 |
Adieu Monsieur
|
|
La salle |
2003. január 05. 01:15 | Sorszám: 51 |
Kedves baratom ugy latom onnek a kepzettsege az illem teren megerdemli hogy beszeljunk egy kicsit a dologrol..A ragalmazast en nem inditottam,ma minden forum ezzekel az uggyekkel van tele,es bizonyara On is tudja nem zorog a haraszt,etc....!En errol a dologrol/borton wamzer/mar regen hallottam ,meg akkor mikor o volt a koztarsasagi elnok,es olyantol,akivel egyutt volt bortonbe..A valoszinutesre van biztos dokumentum ,csak mindig pont azok tuntek el!!A Foka idejen meddig tartott az oreg papirjait onnan kikapni??De meg igy is van papir ahogy neztem!!Az oreg vedje meg sajat magat!
|
|
La salle |
2003. január 05. 00:47 | Sorszám: 48 |
Mondieu??Why ))????
|
|
La salle |
2003. január 05. 00:14 | Sorszám: 46 |
Igaza van Konkolynak minek az ujabb bizonyitek,mikor a regi bortonlakok ezer forumon elmondtak,hogy patkany neven besugo volt.
|
|
La salle |
2003. január 04. 22:48 | Sorszám: 44 |
Bizony kedves baratom sunyit az oreg mint shit a fuben )Igy talan nem moderalnak ki ))
|
|
La salle |
2003. január 04. 20:21 | Sorszám: 34 |
A kisoreg meselte,mikor wamzerre valt egybol kiemeltek,nem csesztettek,de akkor mar foglalkoztatni nem tudtak,mert barki fele kozeledett azok elmentek tole..A kinezetre is olyan sunyi latszik rajta hogy mindenre kepes lehetett...
|
|
La salle |
2003. január 02. 04:45 | Sorszám: 11 |
tan egy szemuveg kene meg es lehet hamozni...
|
|
La salle |
2003. január 02. 00:47 | Sorszám: 8 |
Mecset az itteni narodnyikovok kihivtak ide Chicagoba,akkor amikor meg egy nagy szar volt,es ott voltam aqzon a beszelgetesen..Egy het mulva az egyik hivoje megkerdezte tolem,na mit szoltal,MECSHEZ?>?Azt mondtam erzeseim szerint ez az ember nem egyn jellemes valaki!Azota ez ezerszer bebizonyosodott...Ha Gonczot/patkany/ez volt a tegla fedoneve,atvilagitottak volna,oriasi botrany lett volna a SZADESZNAK!!Ok ezt tudtak azert nem tortent ez meg!!A ludtalpas DEmszky is megbukott volna,mert itt rebesgettek,hogy o tulajdonkepp disz ellenzeki volt,es csak hagytak mozogni,,,,a belugyesek...Valamifele Paktumrol is motyorogtak itt...
|
|
La salle |
2003. január 01. 21:20 | Sorszám: 5 |
Beszeltem egy Goncz korabeli bacsival aki egyutt volt vele a sitten,o most indianaba el,es mondta,hogy mar ott es akkor mondtak hogy besugo,az oreg igy mondta egy wamzer.
|
|